Exact
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Reviews over Salaris en arbeidsvoorwaarden bij Exact

Functie
Alle
Locatie
Nederland10 reviews
3 reviews gevonden voor de zoekopdracht.
Bekijk alle 65 reviews
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Modern tech bedrijf met enorm veel uitdagingen op het gebied van software engineering! Er is veel vrijheid om met eigen initiatieven te komen. Heb je een goed idee voor verbetering van de gebruikte technologieën? Bij Exact krijg je de ruimte om zoiets verder uit te werken en te bewijzen dat iets werkt. We bezoeken ook regelmatig conferenties om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Er is een sterke focus op innovatie. De afgelopen jaren aan veel verschillende uitdagingen gewerkt. Bezig geweest met microservices, CI/CD, public cloud, test frameworks, verschillende frontend technologiëen, etc! Een groot pluspunt zijn de gezellige collega's en de leuke sfeer die er hangt! Jong en oud, mannen en vrouwen in redelijk evenwicht, en allerlei nationaliteiten. Bij de borrel op vrijdagmiddag is het altijd druk. Het kantoor in Delft is goed bereikbaar en zo nu en dan thuiswerken is ook een optie, mits niet structureel. Het kantoor is mooi, er is veel licht, en er is zelfs een fitnessruimte. Salarissen liggen niet al te hoog, maar een leuke werkomgeving is ook wat waard.
Pluspunten
Veel ruimte voor eigen initiatief, mooi kantoor, leuke uitdagingen, leuke collega's
Minpunten
Salaris
Was deze review waardevol?
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
I work at the headquarters of Exact in Delft, NL. There are lots of smart and enthusiastic colleagues here with deep knowledge in their field. It's a great place to learn about marketing. Lot's of fun events (Yearly Christmas party, Exact Live, Hackathons etc.) Coffee is great, lunch too.
Pluspunten
Smart collegues, open door policy. Lots of room for own ideas.
Minpunten
Office is next to the highway in the middle of nowhere.
Was deze review waardevol?
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als Customer Supporter help je de klanten telefonisch met hun vragen over hun boekhoudsysteem. Dit verschilt van direct een standaard antwoord geven tot het samenwerken met de klant om een goede oplossing te zoeken die past bij de klant. Je helpt niet met de boekhouding. Aan het eind van het gesprek registreer je de vraag. Het kan erg druk zijn, maar door de vele goede en ongelooflijk aardige collega's is de werkdruk meestal goed vol te houden. Je hebt drie pauzes, waarvan één grote van een half uur. De meeste collega's lopen een rondje, zitten in de kantine of spelen tafelvoetbal of air hockey. Erg leerzame omgeving, veel uitdaging, geweldige collega's.
Pluspunten
Goede kantine, vrijdagmiddagborrel, goede werksfeer
Minpunten
Doorgroeien in Zwolle is lastig.
Was deze review waardevol?
Beoordeel een bedrijf waarvoor je recent hebt gewerkt
Deel je ervaring om anderen te helpen
Bekijk meer reviews over Exact
Je kan het volgende proberen: