Exact Reviews

10 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 0 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was een leuk bedrijf om voor te werken
Financial Controller (voormalige medewerker) –  Delft29 maart 2018
Ik heb er 3 jaar gewerkt met veel plezier. Eerst als senior consultant, later als controller.

Management was zeer goed op orde. Ik rapporteerde aan de financieel directeur en was partner van de operationeel directeur.

De bedrijfscultuur was goed en ik heb geen moeilijke punten.
Het leukst van de baan als controller vond ik het maken van rapportages en het aansturen van een team van 2 man.
Pluspunten
Leuk bedrijf om voor te werken
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
Financial Controller (voormalige medewerker) –  Delft14 februari 2018
leuk bedrijf
te zakelijk / formeel
je bent een nummer
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamisch bedrijf met sterke commerciele cultuur
Sr. Product Marketing Manager Exact Online (huidige medewerker) –  Delft20 januari 2018
Exact is een bedrijf waar veel gebeurt en veel ontwikkeling plaatsvindt. Collegiaal maar altijd meer te doen dan dat er in je werkweek past. Niet erg, je moet de juiste prioriteiten stellen.
Fijne collega's die veel delen, maar je moet zorgen voor je eigen doelstellingen.
Veel mogelijkheden om je te ontwikkelen.
Pluspunten
Dynamisch
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Teamwork and nice colleagues make every day fun and full of possibilities.
Senior Software Engineer (huidige medewerker) –  Delft31 mei 2017
The nicest part about Exact is that you work in small teams on very interesting and challenging projects. These projects can be long term, like building a complete new product or small, like new features in the existing product lines. Often we need to change our skills when the market is asking for it. For example, 5 years ago we moved to Mobile Applications development and had to learn new languages and tools. Everyday I am still excited to sit down with the team, have discussions on the workflow, make decisions together and make great new Apps. Time pressure and deciding what has priority are often the toughest parts of the job. I always want too much in too little time. But if you can do this together with the team you can not make a mistake about it.
Pluspunten
Lots of people from around the world in one building. Challenging projects, Newest development tools
Minpunten
Timepressure, Besides internal restaurant no other food or bars in the neighborhood
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Modern softwarebedrijf met interessante uitdagingen
Software Engineer (huidige medewerker) –  Delft31 mei 2017
Modern tech bedrijf met enorm veel uitdagingen op het gebied van software engineering!
Er is veel vrijheid om met eigen initiatieven te komen. Heb je een goed idee voor verbetering van de gebruikte technologieën? Bij Exact krijg je de ruimte om zoiets verder uit te werken en te bewijzen dat iets werkt. We bezoeken ook regelmatig conferenties om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Er is een sterke focus op innovatie.
De afgelopen jaren aan veel verschillende uitdagingen gewerkt. Bezig geweest met microservices, CI/CD, public cloud, test frameworks, verschillende frontend technologiëen, etc!
Een groot pluspunt zijn de gezellige collega's en de leuke sfeer die er hangt! Jong en oud, mannen en vrouwen in redelijk evenwicht, en allerlei nationaliteiten. Bij de borrel op vrijdagmiddag is het altijd druk. Het kantoor in Delft is goed bereikbaar en zo nu en dan thuiswerken is ook een optie, mits niet structureel. Het kantoor is mooi, er is veel licht, en er is zelfs een fitnessruimte. Salarissen liggen niet al te hoog, maar een leuke werkomgeving is ook wat waard.
Pluspunten
Veel ruimte voor eigen initiatief, mooi kantoor, leuke uitdagingen, leuke collega's
Minpunten
Salaris
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambitious and fast growing tech company
Online Marketeer (huidige medewerker) –  Delft20 december 2016
I work at the headquarters of Exact in Delft, NL. There are lots of smart and enthusiastic colleagues here with deep knowledge in their field. It's a great place to learn about marketing. Lot's of fun events (Yearly Christmas party, Exact Live, Hackathons etc.) Coffee is great, lunch too.
Pluspunten
Smart collegues, open door policy. Lots of room for own ideas.
Minpunten
Office is next to the highway in the middle of nowhere.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer en leuke collega's
Support professional (huidige medewerker) –  Zwolle18 oktober 2016
Ondersteunen je graag in kennis opbouw van hun producten
Collega's willen altijd helpen
Goede werksfeer
Pluspunten
begeleiding
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf, mooi werk.
Customer Support Professional (voormalige medewerker) –  Zwolle28 juni 2016
Als Customer Supporter help je de klanten telefonisch met hun vragen over hun boekhoudsysteem. Dit verschilt van direct een standaard antwoord geven tot het samenwerken met de klant om een goede oplossing te zoeken die past bij de klant. Je helpt niet met de boekhouding. Aan het eind van het gesprek registreer je de vraag.

Het kan erg druk zijn, maar door de vele goede en ongelooflijk aardige collega's is de werkdruk meestal goed vol te houden.

Je hebt drie pauzes, waarvan één grote van een half uur. De meeste collega's lopen een rondje, zitten in de kantine of spelen tafelvoetbal of air hockey.

Erg leerzame omgeving, veel uitdaging, geweldige collega's.
Pluspunten
Goede kantine, vrijdagmiddagborrel, goede werksfeer
Minpunten
Doorgroeien in Zwolle is lastig.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
telefoniste/receptioniste (huidige medewerker) –  amsterdam25 oktober 2012
Vindt het fijn om lekker bezig te zijn ,zoek altijd welwat om te doen als het een dagje rustiger is. Ik heb geleeerd dat de klant koning is en altijd vriendelijk en hulpvaardig te zijn.Het leukste vind ik om met menssen om te gaan direct of telefonisch en fijn als ik het "probleem"kan oplossen.Het leukste van de baan vind ik de afwisseld heid geen dag is heet zelfde
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 21Rapporteren

Zie meer reviews over Exact

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Exact. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Reviews over Exact gesorteerd op locatie