Video afspelen via YouTube-knop
Exact
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Oog voor jou

Als je denkt dat Exact een bedrijf is waarin hard gewerkt wordt, heb je het helemaal goed. Maar als je verwacht dat je complete werkweek bestaat uit sprints, deadlines en … heb je het mis. Zonder ontspanning immers geen inspanning! Zowel je lichaam als je geest hebben op z’n tijd rust en een flinke portie verse energie nodig, om daarna weer voluit te kunnen presteren.
En dus bieden we tal van faciliteiten om jezelf op te laden. Alleen of samen met je collega’s. Wedden dat je na een gezellig onderonsje in ons atrium of een lekkere latte aan de koffiebar direct weer barst van de creativiteit? Er is bovendien niets zo energiegevend als een gezonde lunch in ons restaurant. En hoe leeg denk je dat je hoofd is na een pittige work-out in onze gym?


Cultuur

Hoe verschillend we bij Exact ook allemaal zijn, we hebben wel het nodige gemeen. Zo vertrouwen we op ieders kracht en kwaliteit en moedigen we elkaar continu aan nóg beter te worden. Als je het ons vraagt, zijn collega’s er om te helpen, klanten om mee samen te werken en kansen om gegrepen te worden. Ja, bij Exact gaan we voor groei. En nee, deze ambitie steken we niet onder stoelen of banken.


Corporate Social Responsibility, Diversiteit en inclusie & Duurzaamheid

Corporate Social Responsibility
Medewerkers die een bijdrage willen leveren aan de (lokale) gemeenschap waarin we actief zijn, geven we alle support en aanmoediging. Zo krijg je van ons de gelegenheid tijdens werktijd vrijwilligerswerk te doen, individueel of in teamverband. We noemen dit de Giving Back Days. Ook het Matching Funds, waarbij we zowel grote als kleine goede doelen spekken, is een voorbeeld van ons CSR beleid.


Diversiteit en inclusie

Bij Exact mag je jezelf zijn. Dat zeggen we niet alleen, we handelen er ook naar. Je treft bij ons collega’s van allerlei nationaliteiten, leeftijden, culturen en religies. We werken met heterogene teams en mannen en vrouwen krijgen gelijke kansen en beloning. Ook organiseren we themalunches op het gebied van diversiteit. Zo creëren we een inclusieve omgeving, waarin het prettig werken is voor iedereen.


Duurzaamheid

Bij alles wat we doen, denken we groen. Door papierstromen te verminderen en digitaal factureren en werken te stimuleren, zorgen we ervoor dat onze klanten hun duurzame doelstellingen behalen. We scheiden het afval op onze kantoren, hebben spreekkamers met door bewegingssensoren gestuurd licht en reizen zo min mogelijk per vliegtuig en auto. Verder zijn we ‘supporter van schoon’ en halen onze medewerkers zwerfafval op. Alles om het milieu minimaal te belasten.


Hackathons

Last year, on five locations around the world, teams of Exact employees engaged in Exact’s global hackathon. Contending teams were faced with the challenge to come up with an innovative idea and to make it work – all within 48 hours.

Social media

Twitter
Facebook

Meer informatie over het bedrijf

Hoofdkantoor

Delft, The Netherlands

Omzet

100 tot 500 miljoen (EUR)

Medewerkers

1.001 tot 5.000