Evean Reviews

Alle 32 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werksfeer met voldoening in de werkzaamheden.
VIG (huidige medewerker) –  Wormerveer1 augustus 2019
een fijn team waarin je op elkaar kunt bouwen, en een positieve sfeer om de bewoners een zo goed mogelijk verblijf te kunnen bieden, met alle zorg die ze nodig hebben.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede Werkomgeving
Medewerker Facilitair (huidige medewerker) –  Monnickendam25 juli 2019
Goede collega's en leidinggevenden! Erg collegiaal!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Innovatieve zorgorganisatie.
Manager Zorg (voormalige medewerker) –  Purmerend6 mei 2019
Uitdagende managementfunctie binnen een grote zorgorganisatie. Fijne collega's en duurzame bedrijfsvoering.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Twee jaar medewerker bij EVEAN
Medewerker VPT (Volledig pakket thuis) (voormalige medewerker) –  Zaandam9 februari 2019
Ik heb in een thuiszorg team gewerkt, waarbij ik als vaste invalkracht (+met gewoon een contract) in het team stond. ik werd vaak ingezet voor spoeddiensten en het voelde aan of het altijd lekker makkelijk was dat ik nog op school zat.
Ik vind het jammer dat evean mij niet meer uren heeft aangeboden in een contact, wanneer ik daarom vroeg. Dit ook omdat ik elke maand meer dan 50 overuren maakte.
Uiteindelijk verliep mijn contract en heb ik ook geen verlenging van contact aangevraagd.
Pluspunten
Leuke teams
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf met doorgroeimogelijkheden
Verzorgende IG Thuiszorg (huidige medewerker) –  Zaandam11 april 2018
Je leert goed zelfstandig dingen op te lossen omdat je alleen werkt in de thuissituatie, vooral het contact met de cliënten heb ik als positief ervaren.
Ik ben in mijn functie o.a verantwoordelijk voor de zorgcoördinatie en verpleegtechnische handelingen bij de cliënten thuis.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zorg bieden aan clienten
Verzorgende IG niveau 3 (voormalige medewerker) –  Amsterdam Noord6 juli 2017
Met plezier naar je werk gaan om cliënten de zorg te bieden die ze nodig hebben.
Pluspunten
telefonisch contact met collegas
Minpunten
geen koffie pauze samen met collegas
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
drukke maar leuke baan
medewerker dagbesteding (huidige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost8 mei 2017
Werk 4 dagen per week op de dagbesteding Surinaamse cliënten. Tijdelijk de hulp gekregen van een assistent medewerker dagbesteding. Drukke dagbesteding, wel leuk om te doen. Heb geen directe collega.
Omgaan met Surinaamse mensen is even wennen, maar wel heel leuk en dankbaar om te doen.
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
geen direkte collega
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving, leuke collega,s Veel geleerd
Planner (voormalige medewerker) –  Alkmaar25 april 2017
de laatste jaren veel veranderingen, wel leuke collega,s
stress volle baan
Pluspunten
gezellige collega, s
Minpunten
veel stress
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een organisatie met een duidelijke visie
Secretariaat medewerkster (huidige medewerker) –  Purmerend17 januari 2017
Afwisselend werk in de thuiszorg en in de verzorgings huizen. Is vooral in Noord Holland bekend door de vele locaties.
Werken binnen deze organisatie is afwisselend, dankbaar maar ook helaas als Verzorgende een beroep wat onderschat word.
Binnen het secretariaat zijn er veel verschillende werkzaamheden en wordt er in een open en prettige werksfeer gewerkt.
Pluspunten
Een organisatie waar je de mogelijkheid krijgt om je te ontwikkelen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zie hieronder
Receptioniste/telefoniste (huidige medewerker) –  zaandam, monnickendam30 november 2016
.door sluiting verpleeg/verzorg huizen weinig werk als flex oproep kracht.
Pluspunten
dankbaar werk
Minpunten
als flex medewerker weinig uren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn om mensen te helpen
Verzorgende IG (voormalige medewerker) –  Amsterdam Noord8 november 2016
Het is leuk om demente mensen zo plezierig mogelijk door de dag te helpen
Pluspunten
Zien dat mensen blij reageren
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Multiculturele huis
Activiteitenbegeleidster MMZ (huidige medewerker) –  Amsterdam17 september 2016
Ik heb jaren lang met plezier gewerkt in het EHRH (Evean Henriette Roland Holst)
Voor mij gevoel is de kwaliteit voor de cliënten en bezoekers minder geworden helaas...denk dat het door weinig personeel komt.

Het is een heel multicultureel verzorgingshuis
Leuke dagbestedingingen met verschillende doelgroepen.
Pluspunten
Veel gedaan voor vrijwilligers
Minpunten
Slechte samenwerking en communicatie
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Teamleider zorg (huidige medewerker) –  Amsterdam Noord12 juli 2016
Een typische dag op het werk is nooit saai. Er is altijd genoeg te doen.Samenwerking met de collega teamleider en medewerkers is goed. Er is genoeg ontwikkeling. De leidinggevende geeft veel ruimte voor groei.
Het moeilijkste van de baan is wanneer bewoners geestelijk achteruitgaan en overgeplaatst moeten worden naar een verpleeghuis. Ik kan daarmee omgaan, maar vind het vervelend voor de bewoner, die vaak hoogbejaard is om weer te moeten verhuizen.
Het leukste van de baan is dat het nooit saai is, elke dag is anders. Ik ga met heel veel plezier naar mijn werk.
Pluspunten
Omgang met de medewerkers en bewoners en familie
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werkzweer.
Maaltijdbereider (huidige medewerker) –  Monnickendam22 maart 2016
Dit was een fantastische baan met veel verantwoordelijkheden en uitdagingen.
Waarvan ik heel veel voldoening en energie van heb gekregen.
dit heb ik met heelveel plezier nog momenteel werkzaam ben
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
klein schalig gaan werken, dat was een mooie verandering.
Helpende (voormalige medewerker) –  Amsterdam14 maart 2016
De laatste vier/vijf jaar terug was het nog een leuke verpleeg huis,
dat vond ik.
Heel wat dit mag niet dat mag niet.Het is teveel dingen veranderen in een hele korte tijd.
Dat brengt veel spanning en stress.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Gastvrouw/voedingsassistente (voormalige medewerker) –  Zaandam27 februari 2016
Prima verzorgingstehuis.
Goede werksfeer.
Cliënten zijn prima.
Pluspunten
Cliënten
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
evean
Verzorgende niveau 3 (voormalige medewerker) –  Purmerend, NH11 oktober 2015
Bij evean heb ik de opleiding voor verz C gedaan, leuke collega,s en ook in stageperiodes goed begeleidt. Kort na het halen van mijn diploma ben ik verhuisd en kwam ik dus in purmerend terecht. Zorg verlenen doe je samen, vanaf moment plannen tot het dichttrekken van de deur na de zorg. De communicatie tussen planning en collega,s in de wijk was ronduit slecht, in ruim twee jaar heb ik veel gezworven door heel purmerend maar ook de buitengebieden en voor mij voelde het alsof ik het hele clientenbestand kende, dit heb ik nooit prettig gevonden, zowel niet voor de client als voor mijzelf. Je krijgt zo niet de ruimte om je optimaal te verdiepen in..............maar ook door communicatieproblemen met de planning waardoor je nogal voor onverwachte situaties komt te staan, een van de ergste die ik ben tegen gekomen was dat iemand de dag ervoor was overleden...........uiteindelijk heb ik mijn ontslag ingediend.

Het werken op een afdeling was daarentegen weer een fijne ervaring, je werkt met elkaar, er werd bijna dagelijks geevalueerd waardoor je de kans krijgt om het een en ander kwijt te kunnen.
Pluspunten
Ondanks de hoge druk op een verpleegafdeling, het samen doen was voor mij een heel groot pluspunt
Minpunten
overal zijn er wel minpunten te bedenken zolang je er maar samen uit komt
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkgever.
Salarisadministrateur (huidige medewerker) –  Purmerend, NH9 juli 2015
Een fijne werkplek, door de verschillende werkzaamheden en het contact met de medewerkers was elk dag anders.
Pluspunten
Gemoedelijke sfeer
Minpunten
De vele reorganisaties in de zorg
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vooral zelfstandig werken in de wijk
verzorgende C (huidige medewerker) –  Alkmaar, NH2 mei 2015
De werktijden worden aangepast aan de vraag naar zorg. Het kan zijn dat je voor 3 uurtjes moet gaan werken en met 5 dagen in de week dus niet aan 20 uur komt waardoor je dan dubbele diensten moet gaan draaien.
Je leert de cliënten kennen in hun eigen omgeving en één op één dus de tijd die je bij een cliënt bent is ook echt voor hem/haar. Je leert snel scannen op ongeregeldheden of veranderingen.
Lieve collega's die je weinig ziet omdat je zelfstandig in de wijk werkt.
Pluspunten
zelfstandig, één op één, veel buiten
Minpunten
werktijden komen niet overeen met contracturen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drie compleet verschillende werkplekken tijdens mijn opleiding
Verzorgende IG (voormalige medewerker) –  Monnickendam, NH13 januari 2015
Een goed leerbedrijf met mogelijkheden om alles uit je opleiding te halen.

Op alle werkplekken fijne professionele en behulpzame collega's.
1e jaar Transatorium ZMC, Zaandam
2de jaar Afdeling Steenklip, PG Oostergouw Zaandam
3de jaar Swaensborch, Monnickendam Verzorging/verpleeghuis
Diversiteit was erg prettig.
In drie jaar tijd mijn kijk op mensen en mijn zelfbeeld positief verbeterd.
Veel geleerd over omgang met voornamelijk ouderen en mijn voorkeur voor het werken in een ziekenhuis of PG afdeling ontdekt.
Pluspunten
Veel hulp van collega's en leiding gevenden
Minpunten
Weinig mogelijkheid om op dit moment verder te groeien
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 6Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Evean. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 32 reviews
54
416
39
23
10

Waarderingen per categorie

3,5Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Evean gesorteerd op locatie