EVEAN Reviews

Alle 18 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
drukke maar leuke baan
medewerker dagbesteding (huidige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost8 mei 2017
Werk 4 dagen per week op de dagbesteding Surinaamse cliënten. Tijdelijk de hulp gekregen van een assistent medewerker dagbesteding. Drukke dagbesteding, wel leuk om te doen. Heb geen directe collega.
Omgaan met Surinaamse mensen is even wennen, maar wel heel leuk en dankbaar om te doen.
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
geen direkte collega
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een organisatie met een duidelijke visie
Secretariaat medewerkster (huidige medewerker) –  Purmerend17 januari 2017
Afwisselend werk in de thuiszorg en in de verzorgings huizen. Is vooral in Noord Holland bekend door de vele locaties.
Werken binnen deze organisatie is afwisselend, dankbaar maar ook helaas als Verzorgende een beroep wat onderschat word.
Binnen het secretariaat zijn er veel verschillende werkzaamheden en wordt er in een open en prettige werksfeer gewerkt.
Pluspunten
Een organisatie waar je de mogelijkheid krijgt om je te ontwikkelen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn om mensen te helpen
Verzorgende IG (voormalige medewerker) –  Amsterdam Noord8 november 2016
Het is leuk om demente mensen zo plezierig mogelijk door de dag te helpen
Pluspunten
Zien dat mensen blij reageren
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Multiculturele huis
Activiteitenbegeleidster MMZ (huidige medewerker) –  Amsterdam17 september 2016
Ik heb jaren lang met plezier gewerkt in het EHRH (Evean Henriette Roland Holst)
Voor mij gevoel is de kwaliteit voor de cliënten en bezoekers minder geworden helaas...denk dat het door weinig personeel komt.

Het is een heel multicultureel verzorgingshuis
Leuke dagbestedingingen met verschillende doelgroepen.
Pluspunten
Veel gedaan voor vrijwilligers
Minpunten
Slechte samenwerking en communicatie
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Teamleider zorg (huidige medewerker) –  Amsterdam Noord12 juli 2016
Een typische dag op het werk is nooit saai. Er is altijd genoeg te doen.Samenwerking met de collega teamleider en medewerkers is goed. Er is genoeg ontwikkeling. De leidinggevende geeft veel ruimte voor groei.
Het moeilijkste van de baan is wanneer bewoners geestelijk achteruitgaan en overgeplaatst moeten worden naar een verpleeghuis. Ik kan daarmee omgaan, maar vind het vervelend voor de bewoner, die vaak hoogbejaard is om weer te moeten verhuizen.
Het leukste van de baan is dat het nooit saai is, elke dag is anders. Ik ga met heel veel plezier naar mijn werk.
Pluspunten
Omgang met de medewerkers en bewoners en familie
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
klein schalig gaan werken, dat was een mooie verandering.
Helpende (voormalige medewerker) –  Amsterdam14 maart 2016
De laatste vier/vijf jaar terug was het nog een leuke verpleeg huis,
dat vond ik.
Heel wat dit mag niet dat mag niet.Het is teveel dingen veranderen in een hele korte tijd.
Dat brengt veel spanning en stress.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Gastvrouw/voedingsassistente (voormalige medewerker) –  Zaandam27 februari 2016
Prima verzorgingstehuis.
Goede werksfeer.
Cliënten zijn prima.
Pluspunten
Cliënten
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
evean
Verzorgende niveau 3 (voormalige medewerker) –  Purmerend, NH11 oktober 2015
Bij evean heb ik de opleiding voor verz C gedaan, leuke collega,s en ook in stageperiodes goed begeleidt. Kort na het halen van mijn diploma ben ik verhuisd en kwam ik dus in purmerend terecht. Zorg verlenen doe je samen, vanaf moment plannen tot het dichttrekken van de deur na de zorg. De communicatie tussen planning en collega,s in de wijk was ronduit slecht, in ruim twee jaar heb ik veel gezworven door heel purmerend maar ook de buitengebieden en voor mij voelde het alsof ik het hele clientenbestand kende, dit heb ik nooit prettig gevonden, zowel niet voor de client als voor mijzelf. Je krijgt zo niet de ruimte om je optimaal te verdiepen in..............maar ook door communicatieproblemen met de planning waardoor je nogal voor onverwachte situaties komt te staan, een van de ergste die ik ben tegen gekomen was dat iemand de dag ervoor was overleden...........uiteindelijk heb ik mijn ontslag ingediend.

Het werken op een afdeling was daarentegen weer een fijne ervaring, je werkt met elkaar, er werd bijna dagelijks geevalueerd waardoor je de kans krijgt om het een en ander kwijt te kunnen.
Pluspunten
Ondanks de hoge druk op een verpleegafdeling, het samen doen was voor mij een heel groot pluspunt
Minpunten
overal zijn er wel minpunten te bedenken zolang je er maar samen uit komt
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkgever.
Salarisadministrateur (huidige medewerker) –  Purmerend, NH9 juli 2015
Een fijne werkplek, door de verschillende werkzaamheden en het contact met de medewerkers was elk dag anders.
Pluspunten
Gemoedelijke sfeer
Minpunten
De vele reorganisaties in de zorg
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drie compleet verschillende werkplekken tijdens mijn opleiding
Verzorgende IG (voormalige medewerker) –  Monnickendam, NH13 januari 2015
Een goed leerbedrijf met mogelijkheden om alles uit je opleiding te halen.

Op alle werkplekken fijne professionele en behulpzame collega's.
1e jaar Transatorium ZMC, Zaandam
2de jaar Afdeling Steenklip, PG Oostergouw Zaandam
3de jaar Swaensborch, Monnickendam Verzorging/verpleeghuis
Diversiteit was erg prettig.
In drie jaar tijd mijn kijk op mensen en mijn zelfbeeld positief verbeterd.
Veel geleerd over omgang met voornamelijk ouderen en mijn voorkeur voor het werken in een ziekenhuis of PG afdeling ontdekt.
Pluspunten
Veel hulp van collega's en leiding gevenden
Minpunten
Weinig mogelijkheid om op dit moment verder te groeien
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelligheid maar ook wel hard werken en er zijn voor je mensen.
ziekenverzorgende (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH30 november 2014
De bezoekers van de dagbehandeling worden 's morgens met een bus opgehaald. We beginnen met koffie en bespreken we de dag met hen. Belangrijk is de oefen/fysiotherapie voor hen, maar ook de diverse gesprekken en aktiviteiten die ze hebben met de verschillende behandelaars. Als ze geen therapie hebben komen mijn collega en ik in beeld. Dan gaan wij met ze aan de gang, met diverse aktiviteiten, zoals groepsgesprekken, diverse vragen en tafel spelen. Tussen middag verlaten we de ruimte waar we zitten en gaan naar het restaurant voor de lunch (warme maaltijd, brood maaltijd) Na de lunch is er gelegenheid om een uurtje te rusten of niet.Rond twee uur als iedereen er weer is doen we nog diverse aktiviteiten op verzoek van de cliënten. Om vier uur gaan de jassen weer aan en gaan ze weer naar huis toe.
Ik werk samen met één direkte collega, waar ik heel fijn mee samen werk. Als zij er niet is kan ik een beroep doen op een mede collega van een andere dagbehandeling.Ik vind het leuk om met de cliënten één te zijn, d.w.z. dat ik niet boven hen wil staan maar een gelijke zijn. Hierdoor krijg veel vertrouwen van hen. Moeilijk vind als ze achteruit gaan, waardoor ze minder kunnen. Hierdoor komt vaak veel verdriet naar boven, vooral als men dit ook echt realiseren.
Ik heb geleerd om geduld te hebben, luisteren naar hun verhalen, maar niet meteen een oplossingen gaan zoeken. Maar ook de achtergronden van hun ziektebeelden leren, waardoor je meer begrip krijgt voor je cliënt.
Pluspunten
gezellige sfeer, fijne werkruimte om te werken, vertrouwen
Minpunten
dagbehandeling gaat waarschijnlijk sluiten
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige situatie en leren omgaan om te werken met veel mensen om je heen
Werknemer technische dienst (huidige medewerker) –  Zaanstad30 juni 2014
Ik heb geleerd om zelfstandig te werk gaan. En hoe om te gaan als je veel mensen om je heen hebt tijdens het werk.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
klantgericht, gezellig.
Zorgservicemedewerkster Alkmaar (voormalige medewerker) –  Alkmaar, NH18 maart 2014
fijn om werk te doen wat zo veel waardering geeft.
leuke collega`s, teamspelers.
Pluspunten
verschillende diensten
Minpunten
7 uur in de ochtend beginnen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijn bedrijf
planner thuiszorg (voormalige medewerker) –  Purmerend, NH4 maart 2014
altijd met veel plezier bij evean gewerkt.
contact met collega's en leidinggevende als zeer prettig ervaren.
Pluspunten
veel contact met onderlinge afdelingen
Minpunten
wordt nu erg groot
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
huishouding
Thuishulp A, huishoudelijke medewerker (voormalige medewerker) –  Waterland, ZH31 augustus 2013
Groot bedrijf in het verlenen van zorg. Thuishulp A. Graag werken op vaste adressen en in de eigen omgeving.
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dankbaar werk
Alfahulp (voormalige medewerker) –  Wormerveer27 juli 2013
dankbaar werk omdat de klanten erg blij waren als ik er weer was voor het praatje maken, de schoonmaak e.d.
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
zwaar werk
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Van nature ben ik een rustig persoon en betrokken met een groot sociaal kloppend hart
Verzorgende B/ Planner (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard3 juli 2012
Ik deed mijn werk in de wijk met heel veel plezier. De clienten waren altijd erg dankbaar.
Een planning maken voor ons team gaf mij veel voldoening. Het was altijd best wel spannend om het helemaal kloppend te krijgen. Dat moest vaak met een hoop creativieteit.
Pluspunten
ik alleen de ochtenden werkte
Minpunten
ik daar niet verder kon werken
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 5Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij EVEAN. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 18 reviews
52
48
36
22
10

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over EVEAN gesorteerd op locatie