Euro Planit Personeelsdiensten Reviews

Alle 12 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ervaring minder
Niet (voormalige medewerker) –  Vorden25 juni 2019
Een keer benaderd grote mond gekregen van medewerker. Duidelijk verhaal uitgelegd en hoofdkantoor melding gedaan. En ze laten je niet uitpraten erg onbeschoft Vervolgens tweede keer word je weer benaderd dus cominicatie is er niet. Erg jammer de verhalen gaan ook ze regelen dingen slecht dat blijkt nu wel.
Voor mij ervaring zeg ik. Slecht
Pluspunten
Niet
Minpunten
Veel
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Euro Planit
Forklift driver (voormalige medewerker) –  Nederland16 maart 2018
Ik raad het ten zeerste af, ze ontsloegen mensen om heel weinig reden, één persoon in het bijzonder werd ontslagen omdat ze 4 dagen ziek was geworden in één jaar en ze zeiden dat het te veel was.
Pluspunten
Employment agency
Minpunten
mistreated employees
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer
productimedewerkster (huidige medewerker) –  Goor13 augustus 2017
Houd rekening met al mijn wensen, goed te overleggen
Prettige colega's
Het leukste vind ik het inpakken op de Highcare (vegetarische) afdeling
Word zo veel mogelijk ingeplant
Pluspunten
Na 6 maanden kan je gewoon door blijven werken in tegenstelling met andere uitzendbureau's
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg prettig gewerkt
Productiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Enschede11 augustus 2017
Het uitzendbureau heb ik als prettig ervaren ze nemen de tijd voor jou en zijn vaak snel met het inplannen wanneer je werkt.
Ook zijn ze erg vriendelijk.

Wat ik wel als minder heb ervaren is toen ik moest werken bij de productie dan werd er wel veel op je gemopperd terwijl je gewoon je best deed. gelukkig was dit alleen wanneer er veel drukte was binnen het bedrijf.
Pluspunten
erg behulpzaam
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Europlanit heeft hij geholpen bij het vinden van een bijbaantje/bijbaantje!
Productiemedewerker (huidige medewerker) –  Goor9 augustus 2017
Ik werk al een tijdje via Europlanit, ze willen je altijd helpen en supporten wat super fijn,ze staan altijd voor je klaar als je bijvoorbeeld ziek bent ect. Ik heb het werken via Europlanit als zeer prettig ervaren top!
Pluspunten
Duidelijk, en altijd willen ze je helpen.
Minpunten
Soms is er onduidelijk heid geweest over de beschikbaarheid, uiteraard is dit wel opgelost.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een top bedrijf!
Productiemedewerkster emte vleescentrale (huidige medewerker) –  Enschede9 augustus 2017
Europlanit is een van de beste uitzendbureaus die ik ken.
Ze zijn heel klantvriendelijk, hulpzaam en een top team om mee samen te werken.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het beste utizendbureau!
Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Hengelo OV26 juli 2017
EuroPlanit heeft in mijn geval, altijd werk gehad voor mij.
Het contact met de recruiters is altijd een dikke plus.
Zeker weten een van de beste uitzendbureaus die Nederland rijk is.
Pluspunten
Alleen maar pluspunten.
Minpunten
Geen minpunten.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een top uitzendbureau
Productiemedewerkster (huidige medewerker) –  Hengelo OV26 juli 2017
Ik ben sinds november 2016 werkzaam bij Europlanit.
Ze denken goed mee met de werknemers, ik werk met plezier voor deze uitzendbureau. Ook de communicatie onderlings naar de werknemers is goed geregeld. En goed bereikbaar. Ik hoop dat ik nog heel lang voor ze mag werken.
Pluspunten
Alles nog niets negatiefs tegen gekomen.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Betrokken medewerkers met verstand van zaken
Orderpicker (huidige medewerker) –  Vorden20 juli 2017
De consultants bij Euro Planit zijn betrokken en zijn erg betrokken.
Pluspunten
Proffesionele consultants !
Minpunten
Kan er geen bedenken
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Europlanit is top !
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Hengelo OV12 juli 2017
Graag gewerkt via Europlanit ,klasse mensen aan het werk en duidelijkheid en betrokkenheid .Europlanit is zeker aan te bevelen als tussenpersoon, ze hebben mij in ieder geval goed uit de brand geholpen ! Ben hier dan ook zeer dankbaar voor !
Pluspunten
Alleen maar positief !
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het werken via Euro Planit heb ik als prettig ervaren.
Technisch commercieel medewerker (huidige medewerker) –  Doetinchem29 mei 2017
Het werken via Euro Planit heb ik als prettig ervaren. Goede ondersteuning en support, denken goed mee en helpen waar nodig. Leuke mensen en een goede werksfeer.
Pluspunten
Goede ondersteuning en support
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 5Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Euro Planit Personeelsdiensten. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 12 reviews
58
42
30
20
12

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8Doorgroeimogelijkheden
4,2Management
4,3Bedrijfscultuur

Reviews over Euro Planit Personeelsdiensten gesorteerd op locatie