Euro Planit Personeelsdiensten
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Euro Planit Personeelsdiensten Carrières en werk

Over ons
Bij Euro Planit houden we van werk en zijn we steeds op zoek naar goede en enthousiaste mensen. Wil je een goede baan en plezier in je werk? Dan ben je bij Euro Planit aan het juiste adres.

Euro Planit is veel meer dan alleen een uitzendorganisatie. Wij bieden ook mogelijkheden op een vaste baan, een goede loopbaanontwikkeling en nog veel meer. Euro
 – meer... Planit is aangesloten bij de ABU, Algemene Bond voor Uitzendondernemingen. Dankzij dit keurmerk kom je nooit voor verrassingen te staan.

Euro Planit heeft vestigingen in Vorden, Apeldoorn, Hengelo (Ov.) en Hoogeveen. Onze opdrachtgevers zijn kleine en middelgrote ondernemingen vooral actief in het oosten van Nederland. Euro Planit werkt echter ook voor grote multinationals.


Het aanbod aan vacatures van Euro Planit is breed, van productiewerk tot administratief en van techniek tot commercieel. Er is ruim keus aan banen voor starters, maar ook voor professionals, die voor vast of op projectbasis aan de slag willen. Bekijk ons actuele aanbod en neem contact op om jouw wensen op een nieuwe baan kenbaar te maken. Wij gaan graag aan de slag voor jou!
 – minder
Waarom solliciteren

Hoe is het om bij Euro Planit Personeelsdiensten te werken?

3,9
Werk-privébalans
3,8
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,8
Doorgroeimogelijkheden
4,2
Management
4,3
Bedrijfscultuur