Eurest Reviews

70 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.283 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed parttime baan
Schoonmaakmedewerker (huidige medewerker) –  Heerlen/Kerkrade1 november 2018
+CAO hoog uur loon
+mogelijkheid om kwalificaties gratis trainingen en cursussen te krijgen
+werken met behulp van machines
-geen mogelijkheid om de fulltime baan te vergroten
-it werk vereist geen vooruitgang in mijn uitvoering
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eurest is een prettig bedrijf met doorgroeimogelijkheden.
Cateringbeheerster A (huidige medewerker) –  Gelderland25 oktober 2018
Veel diverse locatie's met een eigen karakter.
Waar gezond en lekker hoog in het vaandel staat.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
top
Logistiekmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum2 oktober 2018
In het verleden ben ik bijna 13 jaar werkzaam geweest binnen het hoofdkantoor van Shell. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestond uit het uitpakken en verdelen van goederen, gereedmaken van orders, verwerken van retourzendingen maar ook het het verzenden van contracten/tankpasje/ boekjes voor in het binnenland en buitenland.
Ook deed ik het inplannen van chauffeurs die bij mij belangrijke documenten ophaalden.

Bij Shell hadden wij een contract met dhl waarbij alle zendingen via een dhl programma invoerde en het uitdraaien van een waybill die wij weer plakte op de zendingen die verstuurd moesten worden. Bij sommige zendingen hoorde wel eens douane papieren erbij die wij ook uitprinten en bijvoegde.

Gedurende deze tijd heb ik het organisatorische en uitvoerende proces binnen het magazijn gedaan zoals het bestellen van kantoorartikelen, geleid en beschik ik over de benodigde competenties als logistiek medewerker
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
Facilitair Coördinator (huidige medewerker) –  Rotterdam17 juli 2018
Mogelijkheid om door te groeien, veel vrijheid, zelfstandige functies
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
haccp
Cateringmedewerkster B (huidige medewerker) –  Schiphol29 maart 2018
HACCP certificaat behaald
Veel afwisseling
goed contact met mijn chef
Pluspunten
begeleiding
Minpunten
hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Schoonmaak Medewerker (voormalige medewerker) –  Apeldoorn11 maart 2018
heel goede ervaring leuk collega's heel veel geleerd.
Pluspunten
dondrdag mag broodje
Minpunten
som lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen werk maar manier van leven
Zelfstandig werkend instellingskok (voormalige medewerker) –  Noord-Brabant6 maart 2018
zoals ik in de samenvatting al zeg het is een manier van leven en niet zo zeer een beroep.
meeste personeel zijn door de weeks op de kazerne dus ook prive zijn ze nog op de kazerne.
Pluspunten
grote organisatie met duidelijke regels
Minpunten
grote organisatie (valkuil)
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige en fijne werksfeer
schoonmaak/catering (voormalige medewerker) –  Zaandam4 februari 2018
altijd positief ingestelde voorman(en)
werksfeer was goed, heb er met plezier gewerkt
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leuk bedrijf
Interieurverzorgster (huidige medewerker) –  Assen14 januari 2018
Ik heb heel veel geleerd en gedaan bij eurest , ga mijn geweldige baan zeker missen bij hun .
Heel erg jammer dat ik wegens reorganisatie mijn baan per 1 maart bij hun kwijtraak
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en aardige collega's
Cateringmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 januari 2018
Soms vroeg beginnen,koffie scoren en lekker aan de slag gaan.
Helaas geen concrete doorgroei mogelijk heden,althans word niet echt geïnitieerd.Het werk an zich ,niet heel ingewikkeld,soms wel hectisch.Soms met elkaar wat organiseren om te teambuilden,zouden ze wat vaker moeten doen.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 4Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Zelfstandig werkend kok (voormalige medewerker) –  Eindhoven22 november 2017
Ik heb gewerkt in leuke werkomgeving, echter de directe leiding liet te wensen over.
Vragen en problemen bleven onbeantwoord
Pluspunten
gunstige werktijden
Minpunten
totaal geen feedback
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Team
Cateringmedewerker B (huidige medewerker) –  Botlek26 oktober 2017
Je leert in een het team om op elkaar te vertrouwen en bouwen. Je krijgt complimenten wanneer er goed werk verricht is. De communicatie naar leidinggevende is open.
Pluspunten
De team is erg hecht
Minpunten
Soms chaotisch door ziekte en geen invallers
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veeleisend slecht belonend
Gastheer (voormalige medewerker) –  Amsterdam2 oktober 2017
Ik heb toentertijd niet genoten van deze baan. er werd veel geeist en verwacht maar kreeg er vrijwel niet voor terug. ook werden er doorgroeimogelijkheden beloofd die zij niet waar konden maken.
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezewllige werkomgeving
Manager Assistant (huidige medewerker) –  Utrecht29 september 2017
Super team om in te werken. Prettige werkomgeving.
Maandag tot vrijdag dus lekker de weekenden vrij.
Prettige werktijden.
Pluspunten
gratis lunches
Minpunten
geen overtijd
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
omgaan met gasten
Cateringmedewerkster C (voormalige medewerker) –  Utrecht (stad)30 augustus 2017
de gasten konden we goede uitleg geven over de lunches
Pluspunten
gratis fruit en melk
Minpunten
dat er betaald moest worden voor fruit en melk
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 15Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken in horeca
keukenhulp catering (voormalige medewerker) –  Eindhoven24 augustus 2017
Was leuk om voor de mensen te zorgen met eten te bereiden.
Pluspunten
onder de mensen en gevarieerd werk
Minpunten
was oproepkracht
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer
Receptioniste/telefoniste (voormalige medewerker) –  Eindhoven18 juli 2017
Werkte voor Eurest op de Technische Universiteit een prettige werkomgeving.
Collega's zijn erg aardig, nooit geen problemen met dienst ruilen.
Pluspunten
Alles goed geregeld
Minpunten
geen lunchpauze
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving en collega's, maar geen fijne organisatie
Cateringmewerker A (voormalige medewerker) –  Heerlen13 juni 2017
Twee jaar met plezier gewerkt bij Eurest. Voornamelijk kwam dit door collega's. Leuk en afwisselend werk op een grote locatie. Jammer dat je na 2 jaar zonder geldige reden vervangen wordt. Wel opgeleid en gewerkt als cateringmedewerker B bij Eurest, maar uiteindelijk nooit ernaar betaald gekregen. Uiteindelijk dus geen doorgroeimogelijkheden die je wel worden beloofd.
Pluspunten
Collega's. Leuk, afwisselend werk.
Minpunten
Werken alleen met tijdelijke contracten, ongeacht hoe goed je je werk doet.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige omgeving met collega's
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Delft2 juni 2017
ik heb geleerd hoe je klanten te woord moet staan en het leukste was achter de kassa zitten
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede samenwerking
Interieurverzorgster (huidige medewerker) –  Zaandam6 april 2017
Werkzaamheden worden dagelijks besproken, goed contact leidinggevende. Afwisselend werk
Pluspunten
samenwerking
Minpunten
uren
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Eurest. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.283 reviews
5352
4410
3330
2108
183

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,4Bedrijfscultuur