Eurest Reviews

76 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.462 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eurest is prijsvechter in de markt. Hierdoor is er weinig aandacht voor kwaliteit van de catering en het welzijn van de medewerkers.
Vestigingsmanager (huidige medewerker) –  Noord-Brabant25 november 2019
Mijn ervaring als manager van een grote locatie is dat het Eurest maar om één ding te doen is, namelijk productiviteit ( lees geld )!
De werkdruk voor de medewerkers is beduidend te hoog en het hoger management heeft daar geen oor naar!
Pluspunten
Het is eenvoudig om daar een baan te krijgen. De communicatie is redelijk informeel.
Minpunten
Te hoge werkdruk en weinig oog voor welzijn medewerkers.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Banqueting medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam Zuidoost ING hoofdkantoor9 september 2019
Top om daar te werken leuke collegae en fijne teamleider.
weekenden en feestdagen vrij.
Alles is best bespreekbaar.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Catering banqueting
Catering c banqueting medewerkster (voormalige medewerker) –  Haarlem4 augustus 2019
Leuke collega's. Zeer hoge werkdruk voor weinig salaris. Het.personeel wordt totaal niet beloond voor het vele werk wa t je doet. Eurest nee nooit meer
Pluspunten
Leuke collega"s
Minpunten
Heel hard werken voor weinig geld.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Rot bedrijf Terneuzen
Cateringmedewerker (huidige medewerker) –  Terneuzen10 juli 2019
Ze gaan met je om alsof je een hond bent. Zelfs het management team praat achter je rug en ze doen in je gezicht lief. Ook trekken ze mensen voor. Je moet hard werken maar word er niet voor beloond. Je krijgt zelfs geen compliment ervoor in de plaats. Doorgroeien kan ook niet. Ga zeker niet als uitzendkracht bij dit bedrijf werken zodra ze vaste krachten hebben lig je buiten. Er is ook geen leuke werksfeer alle collega’s hebben ruzie en ook met de leidinggevende.
Pluspunten
Niks
Minpunten
Ja kapot werken voor een zeer laag inkomen.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
catering medewerker
Cateringmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid4 februari 2019
hoi ik ben Ofelia ik heb bij Eures gewerk als catering medewerker door die bedrijft ik heb heel veel geleert. dat was mooie ervaring , dat ik heb geleert luxe broodjes klaar maken , salades , frituren , soep klaarmaken oppruimen , schoonmaken verkopen afwassen , ,van deze leuke baan ik weet dat ik kant mijn zelfs verder verdijpen in deze functie
Pluspunten
goede collegas
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slavendrijvers
Medewerker bediening (voormalige medewerker) –  Schiphol27 december 2018
Vaak te weinig pauze.
Je wordt als Slaaf gebruikt.
Eurest schiphol is een groot bedrijf met veel te weinig personeel.
Nooit waardering voor je werk.
Blijf weg bij dit bedrijf.
Pluspunten
Collega's
Minpunten
Te veel om op te noemen
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf
Cateringmanager (huidige medewerker) –  Arnhem23 november 2018
werk er met plezier, elke dag weer vrolijke gasten over de vloer.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed parttime baan
Schoonmaakmedewerker (huidige medewerker) –  Heerlen/Kerkrade1 november 2018
+CAO hoog uur loon
+mogelijkheid om kwalificaties gratis trainingen en cursussen te krijgen
+werken met behulp van machines
-geen mogelijkheid om de fulltime baan te vergroten
-it werk vereist geen vooruitgang in mijn uitvoering
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eurest is een prettig bedrijf met doorgroeimogelijkheden.
Cateringbeheerster A (huidige medewerker) –  Gelderland25 oktober 2018
Veel diverse locatie's met een eigen karakter.
Waar gezond en lekker hoog in het vaandel staat.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
top
Logistiekmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum2 oktober 2018
In het verleden ben ik bijna 13 jaar werkzaam geweest binnen het hoofdkantoor van Shell. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestond uit het uitpakken en verdelen van goederen, gereedmaken van orders, verwerken van retourzendingen maar ook het het verzenden van contracten/tankpasje/ boekjes voor in het binnenland en buitenland.
Ook deed ik het inplannen van chauffeurs die bij mij belangrijke documenten ophaalden.

Bij Shell hadden wij een contract met dhl waarbij alle zendingen via een dhl programma invoerde en het uitdraaien van een waybill die wij weer plakte op de zendingen die verstuurd moesten worden. Bij sommige zendingen hoorde wel eens douane papieren erbij die wij ook uitprinten en bijvoegde.

Gedurende deze tijd heb ik het organisatorische en uitvoerende proces binnen het magazijn gedaan zoals het bestellen van kantoorartikelen, geleid en beschik ik over de benodigde competenties als logistiek medewerker
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
Facilitair Coördinator (huidige medewerker) –  Rotterdam17 juli 2018
Mogelijkheid om door te groeien, veel vrijheid, zelfstandige functies
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
haccp
Cateringmedewerkster B (huidige medewerker) –  Schiphol29 maart 2018
HACCP certificaat behaald
Veel afwisseling
goed contact met mijn chef
Pluspunten
begeleiding
Minpunten
hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Schoonmaak Medewerker (voormalige medewerker) –  Apeldoorn11 maart 2018
heel goede ervaring leuk collega's heel veel geleerd.
Pluspunten
dondrdag mag broodje
Minpunten
som lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen werk maar manier van leven
Zelfstandig werkend instellingskok (voormalige medewerker) –  Noord-Brabant6 maart 2018
zoals ik in de samenvatting al zeg het is een manier van leven en niet zo zeer een beroep.
meeste personeel zijn door de weeks op de kazerne dus ook prive zijn ze nog op de kazerne.
Pluspunten
grote organisatie met duidelijke regels
Minpunten
grote organisatie (valkuil)
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige en fijne werksfeer
schoonmaak/catering (voormalige medewerker) –  Zaandam4 februari 2018
altijd positief ingestelde voorman(en)
werksfeer was goed, heb er met plezier gewerkt
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leuk bedrijf
Interieurverzorgster (huidige medewerker) –  Assen14 januari 2018
Ik heb heel veel geleerd en gedaan bij eurest , ga mijn geweldige baan zeker missen bij hun .
Heel erg jammer dat ik wegens reorganisatie mijn baan per 1 maart bij hun kwijtraak
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en aardige collega's
Cateringmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 januari 2018
Soms vroeg beginnen,koffie scoren en lekker aan de slag gaan.
Helaas geen concrete doorgroei mogelijk heden,althans word niet echt geïnitieerd.Het werk an zich ,niet heel ingewikkeld,soms wel hectisch.Soms met elkaar wat organiseren om te teambuilden,zouden ze wat vaker moeten doen.
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 4Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Zelfstandig werkend kok (voormalige medewerker) –  Eindhoven22 november 2017
Ik heb gewerkt in leuke werkomgeving, echter de directe leiding liet te wensen over.
Vragen en problemen bleven onbeantwoord
Pluspunten
gunstige werktijden
Minpunten
totaal geen feedback
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Team
Cateringmedewerker B (huidige medewerker) –  Botlek26 oktober 2017
Je leert in een het team om op elkaar te vertrouwen en bouwen. Je krijgt complimenten wanneer er goed werk verricht is. De communicatie naar leidinggevende is open.
Pluspunten
De team is erg hecht
Minpunten
Soms chaotisch door ziekte en geen invallers
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veeleisend slecht belonend
Gastheer (voormalige medewerker) –  Amsterdam2 oktober 2017
Ik heb toentertijd niet genoten van deze baan. er werd veel geeist en verwacht maar kreeg er vrijwel niet voor terug. ook werden er doorgroeimogelijkheden beloofd die zij niet waar konden maken.
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Eurest. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 1.462 reviews
5384
4459
3362
2126
1131

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,3Bedrijfscultuur