Eurest Reviews

67 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.259 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
top
Logistiekmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum2 oktober 2018
In het verleden ben ik bijna 13 jaar werkzaam geweest binnen het hoofdkantoor van Shell. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestond uit het uitpakken en verdelen van goederen, gereedmaken van orders, verwerken van retourzendingen maar ook het het verzenden van contracten/tankpasje/ boekjes voor in het binnenland en buitenland.
Ook deed ik het inplannen van chauffeurs die bij mij belangrijke documenten ophaalden.

Bij Shell hadden wij een contract met dhl waarbij alle zendingen via een dhl programma invoerde en het uitdraaien van een waybill die wij weer plakte op de zendingen die verstuurd moesten worden. Bij sommige zendingen hoorde wel eens douane papieren erbij die wij ook uitprinten en bijvoegde.

Gedurende deze tijd heb ik het organisatorische en uitvoerende proces binnen het magazijn gedaan zoals het bestellen van kantoorartikelen, geleid en beschik ik over de benodigde competenties als logistiek medewerker
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
haccp
Cateringmedewerkster B (huidige medewerker) –  Schiphol29 maart 2018
HACCP certificaat behaald
Veel afwisseling
goed contact met mijn chef
Pluspunten
begeleiding
Minpunten
hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Schoonmaak Medewerker (voormalige medewerker) –  Apeldoorn11 maart 2018
heel goede ervaring leuk collega's heel veel geleerd.
Pluspunten
dondrdag mag broodje
Minpunten
som lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen werk maar manier van leven
Zelfstandig werkend instellingskok (voormalige medewerker) –  Noord-Brabant6 maart 2018
zoals ik in de samenvatting al zeg het is een manier van leven en niet zo zeer een beroep.
meeste personeel zijn door de weeks op de kazerne dus ook prive zijn ze nog op de kazerne.
Pluspunten
grote organisatie met duidelijke regels
Minpunten
grote organisatie (valkuil)
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige en fijne werksfeer
schoonmaak/catering (voormalige medewerker) –  Zaandam4 februari 2018
altijd positief ingestelde voorman(en)
werksfeer was goed, heb er met plezier gewerkt
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leuk bedrijf
Interieurverzorgster (huidige medewerker) –  Assen14 januari 2018
Ik heb heel veel geleerd en gedaan bij eurest , ga mijn geweldige baan zeker missen bij hun .
Heel erg jammer dat ik wegens reorganisatie mijn baan per 1 maart bij hun kwijtraak
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en aardige collega's
Cateringmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 januari 2018
Soms vroeg beginnen,koffie scoren en lekker aan de slag gaan.
Helaas geen concrete doorgroei mogelijk heden,althans word niet echt geïnitieerd.Het werk an zich ,niet heel ingewikkeld,soms wel hectisch.Soms met elkaar wat organiseren om te teambuilden,zouden ze wat vaker moeten doen.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Zelfstandig werkend kok (voormalige medewerker) –  Eindhoven22 november 2017
Ik heb gewerkt in leuke werkomgeving, echter de directe leiding liet te wensen over.
Vragen en problemen bleven onbeantwoord
Pluspunten
gunstige werktijden
Minpunten
totaal geen feedback
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Team
Cateringmedewerker B (huidige medewerker) –  Botlek26 oktober 2017
Je leert in een het team om op elkaar te vertrouwen en bouwen. Je krijgt complimenten wanneer er goed werk verricht is. De communicatie naar leidinggevende is open.
Pluspunten
De team is erg hecht
Minpunten
Soms chaotisch door ziekte en geen invallers
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veeleisend slecht belonend
Gastheer (voormalige medewerker) –  Amsterdam2 oktober 2017
Ik heb toentertijd niet genoten van deze baan. er werd veel geeist en verwacht maar kreeg er vrijwel niet voor terug. ook werden er doorgroeimogelijkheden beloofd die zij niet waar konden maken.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezewllige werkomgeving
Manager Assistant (huidige medewerker) –  Utrecht29 september 2017
Super team om in te werken. Prettige werkomgeving.
Maandag tot vrijdag dus lekker de weekenden vrij.
Prettige werktijden.
Pluspunten
gratis lunches
Minpunten
geen overtijd
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
omgaan met gasten
Cateringmedewerkster C (voormalige medewerker) –  Utrecht (stad)30 augustus 2017
de gasten konden we goede uitleg geven over de lunches
Pluspunten
gratis fruit en melk
Minpunten
dat er betaald moest worden voor fruit en melk
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 15Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken in horeca
keukenhulp catering (voormalige medewerker) –  Eindhoven24 augustus 2017
Was leuk om voor de mensen te zorgen met eten te bereiden.
Pluspunten
onder de mensen en gevarieerd werk
Minpunten
was oproepkracht
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer
Receptioniste/telefoniste (voormalige medewerker) –  Eindhoven18 juli 2017
Werkte voor Eurest op de Technische Universiteit een prettige werkomgeving.
Collega's zijn erg aardig, nooit geen problemen met dienst ruilen.
Pluspunten
Alles goed geregeld
Minpunten
geen lunchpauze
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving en collega's, maar geen fijne organisatie
Cateringmewerker A (voormalige medewerker) –  Heerlen13 juni 2017
Twee jaar met plezier gewerkt bij Eurest. Voornamelijk kwam dit door collega's. Leuk en afwisselend werk op een grote locatie. Jammer dat je na 2 jaar zonder geldige reden vervangen wordt. Wel opgeleid en gewerkt als cateringmedewerker B bij Eurest, maar uiteindelijk nooit ernaar betaald gekregen. Uiteindelijk dus geen doorgroeimogelijkheden die je wel worden beloofd.
Pluspunten
Collega's. Leuk, afwisselend werk.
Minpunten
Werken alleen met tijdelijke contracten, ongeacht hoe goed je je werk doet.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige omgeving met collega's
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Delft2 juni 2017
ik heb geleerd hoe je klanten te woord moet staan en het leukste was achter de kassa zitten
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede samenwerking
Interieurverzorgster (huidige medewerker) –  Zaandam6 april 2017
Werkzaamheden worden dagelijks besproken, goed contact leidinggevende. Afwisselend werk
Pluspunten
samenwerking
Minpunten
uren
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel fijne werkomgeving
Eurest en sodexo (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid27 februari 2017
Ik zou graag nogmaals willen werken voor sodexo. Korte tijd gewerkt maar toch met plezier.
Pluspunten
Heerlijke werkgeving
Minpunten
Nvt
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd op tijd
Cateringmedewerker (huidige medewerker) –  Zwolle8 februari 2017
Geen klachten om iets extra's te doen en het bedrijf is multifunctioneel om mee te werken
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk en leerzaam bedrijf om voor te werken
catering medewerkster (huidige medewerker) –  Alkmaar22 november 2016
je begint de dag met het doornemen van de werkzaamheden en het verdelen van de taken. Soms maak je soep en soms salade's via receptuur. erg leuk en leerzaam. ook maken wij broodjes en wraps. Op het moment komen er erg leuke nieuwe dingen bij waardoor je wel wat meer te doen hebt dan anders, maar de voldoening is groot als de gasten er heerlijk van smullen en verrast zijn door bijvoorbeeld een nieuwe maaltijdsalade. wat ik soms wel eens lastig vind is dat je geen eigen invulling kan geven aan de salade's en dat alles volgens het boekje moet. maar dat is wel begrijpelijk omdat het overal hetzelfde dient te zijn in alle restaurants van eurest.Ik heb hele leuke collega's en we zijn een hecht team
Pluspunten
prima werkgever
Minpunten
/
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 9Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Eurest. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.260 reviews
5345
4403
3327
2107
178

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,4Bedrijfscultuur