Etos Reviews

61 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 64 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  IJmuiden20 februari 2019
leuk bedrijf maar ik zag zelf geen doorgroei mogelijkheden.
Pluspunten
je leert er veel
Minpunten
geen waardering
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer en werkgever
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Dokkum28 januari 2019
Fijne werkplek met ruimte om door te groeien naar andere functies.
Pluspunten
Fijne collega´s
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Medewerker hulpkracht
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Emmen, NL2 december 2018
Adviseren van klanten, kassa, beantwoorden van vragen...
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wel oke
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Amsterdam28 november 2018
Verschillende werkzaamheden en dus veel afwisseling. Na een tijdje valt het wel een beetje in herhaling. Contact met klanten is voornamelijk het leukst. Over het algemeen fijne collega's.

Helaas bij het filiaal waar ik werkte, niet veel scheiding tussen school en werk. Gingen er vaak van uit dat je altijd wel beschikbaar was. Daarnaast verwachtte ze veel van je als het ging om diefstal. Heb maar twee ogen, maar ze gingen ervan uit dat je alles zag en alles doorhad. Als er dan wat gebeurde dan werd dit je ook echt kwalijk genomen. En geen korting of iets als personeel. Lange werkdagen met weinig pauze.
Minpunten
lange dagen
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Haarlem23 september 2018
Baan met veel vrijheid en veel doorgroeimogelijkheden, een echte team spirit.
Pluspunten
curcussen
Minpunten
werkbesprekingen
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
etos
Vakkenvuller/caissière (voormalige medewerker) –  Amsterdam20 juni 2018
had geen leuk team en 3 uur lang staan achter een kassa is gewoon niet te doen, 3 x flauwgevallen en moest gewoon doorwerken.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 20Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Sneek2 mei 2018
gezellig team, veel keuze uit artikelen, leuke acties.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Medewerker verkoop (voormalige medewerker) –  Dordrecht28 maart 2018
goede arbeidsvoorwaarden, gezellige werksfeer vanwege mijn kleine contract waren de doorgroeimogelijkheden beperkt.
Pluspunten
bedrijfsfeest
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Etos begrijpt de klant als geen ander en maakt al bijna honderd jaar beauty, gezondheid en persoonlijke verzorging voor iedereen betaalbaar. Elke dag,
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam16 februari 2018
Ik hou van verzorging dus voelde me al heel snel thuis bij Etos van daar dat het me ook aansprak
Pluspunten
Korting op bepaalde producten
Minpunten
Staan
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stage
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Rijssen8 januari 2018
Ik heb 2 weken stage gelopen bij de Eros het waren echt hele leuke weken en het waren echt hele vriendelijk mensen die mij hielpen met alles wat ik dan nodig had.
Pluspunten
Vriendelijke personeel
Minpunten
Er zijn niet echt minpunten.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Schiphol15 oktober 2017
Het leukste vond ik de verschillende mensen en talen waarmee je te maken hebt
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een leerzaam bedrijf waar je door kan leren
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Overvecht1 september 2017
geen enkele dag op het werk is het zelfde, elke dag leer je andere dingen en maak je andere dingen mee.
wat zo wel positief als negatief kan zijn.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving met gezellige collega's en klanten
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Vianen13 augustus 2017
Ik vond het een leuke werkplek, heb er veel over het vakkenvullen en de kassa geleerd.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede bijbaan voor studenten.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Hoofddorp7 augustus 2017
Het werken bij de etos is redelijk flexible en makkelijke in te plannen naast het studenten leven. Tevens is het werk redelijk verscheiden zodat het niet heel snelsaai woord. Het hoofdkantoor is redelijk onpersoonlijk, maar daar maakt je finiaal team het bijna voor goed
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Etos
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Amsterdam17 juli 2017
Het is fijn om er een tijdje te werken en veel te leren over geneesmiddelen, maar na een jaartje heb ik dit wel gezien.
Ik ben toe aan iets nieuws.
Pluspunten
Leren over geneesmiddelen
Minpunten
Collega's zijn niet erg vriendelijk (ook niet naar de klanten toe)
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
lachen gieren brullen
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Voorschoten30 april 2017
top collega's gehad dachten altijd mee en altijd erg gezellig gehad
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzame werkomgeving met interne opleiding
Assistent in opleiding (voormalige medewerker) –  brielle24 april 2017
In mijn laatste functie als verkoopmedewerkster, heb ik veel ervaring en kennis opgedaan met het realiseren van commerciële en persoonlijke doelstellingen. Daarnaast was ik mede verantwoordelijk voor de klantenservice, urenregistratie, de controle en verwerking van goederen en administratief gerelateerde handelingen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken bij Etos
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Zevenaar24 april 2017
Werken in een leuk team. Leren hoe je klanten moet benaderen.
Pluspunten
Gratis avondeten als je op de vrijdag van min 12 uur tot 9 werkt
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega's, de werkomgeving is heel fijn, mooie en nette winkel.
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Breda10 april 2017
Fijne collega's, de werkomgeving is heel fijn, mooie en nette winkel.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bien constructivo
Sales Associate (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NL9 maart 2017
me encanta trabajar hai esra placentero y muy productivo
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 14Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Etos. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 64 reviews
520
428
315
20
11

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,8Bedrijfscultuur