Etos Reviews

68 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 71 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vriendjespolitiek
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam16 september 2019
Alleen maar vriendjespolitiek, als de leidinggevende je niet mocht had je pech en werd er zomaar dingen achter je rug omgedaan (inplannen wanneer jij niet kan enzo.) Leidingevende denkt dat tie alles weet en wilt niet luisteren naar zijn collega's. Als we met vragen appen of bellen worden we afgekraakt en genegeerd waardoor we alles zelf moeten uitzoeken. Alles moet op zijn manier. Naar een ex-collega van mij heeft hij niet eens verteld dat haar contract niet doorgaat tot op haar laatste werkdag terwijl hij het wel aan iedereen kon doorvertellen. Te weinig uren, salaris en hard werken waarvoor je niet veel terugkrijgt. Ik ga hier ook na een paar maanden weg wanneer eindelijk mijn contract voor bij is , ik zou het afraden hier te werken!!!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Te veel om op te noemen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lijkt mooier dan het in werkelijkheid is
Verkoopster (huidige medewerker) –  -19 augustus 2019
Etos is een bedrijf waarin je hard moet werken.
Het is niet zoals andere winkels in de detailhandel. Je hebt niet alleen kassadienst of vullen.
Je moet vrijwel alles kunnen, van het adviseren tot worpen maken tot administratie etc.

Echter, krijg je hier weinig voor terug. Zowel vanuit het bedrijf als in je inkomen.

Dan het enorme personeelstekort , vaak staat er maar 2 man in de winkel. De klanten/kassa en adviseren komt dan niet tot z’n recht waarin jij als medewerker de dupe bent. ( boze klanten) .

Daarnaast geven ze aan je doorgroeimogelijkheden te bieden. Dit is complete onzin. Als puntje bij paaltje komt, is er geen plek, geen budget of zijn ze voorzien.
Beloftes die ze niet nakomen. Willen ze van je af zorgen ze ook dat ze je ergens ver plaatsen!

Verder is het afhankelijk per filiaal maar er zitten winkelmanagers tussen die denken dat ze het allemaal wel weten en ook dat is belemmerd in je ontwikkeling .

Na jaren lange ervaring, is het me duidelijk geworden dat dit zeer zeker geen toekomst baan is. Leuk om je vakantie mee op te vullen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vriendjespolitiek
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam Nieuw-West12 augustus 2019
Ben ontslagen na 3 dagen door een leidinggevende die ik nooit heb ontmoet omdat ze te horen kreeg van een van mijn collega's dat ik de klanten niet groet, wat dus totaal niet waar is. Ik ben niet eens gewaarschuwd of iets. Zeer scheinheilige collega's. Ze praten heel naar over de klanten en maken vaak ruzie met ze en roddelen over hun medecollega's bij de leidinggevende.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vriendjes politiek
Verkoper (voormalige medewerker) –  Rotterdam7 augustus 2019
Het is een leuke baan je, als je verstand van de producten heb is het leuk om mensen te adviseren en te helpen. Wel vind ik dat er teveel vriendjes politiek op de werkvloer is. De franchiser of werkgever moet je mogen anders heb je gewoon pech
Pluspunten
Leuke drogisterij, nette winkel
Minpunten
Lange werkdagen, weinig vrije dagen, er word veel van je verwacht, weinig te doen dan vakkenvullen, geen reiskosten vergoeding
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving met fijne collega's
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Purmerend13 juni 2019
Ik werk hier met veel plezier en heb veel geleerd.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk en gezellig team!
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Waalwijk24 mei 2019
Ik heb hier maar kort gewerkt maar vond het een leuke en gezellig team, heb hier in de zomervakantie gewerkt
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkomgeving
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Gemeente Rotterdam8 maart 2019
het is leuk om daar te werken je voelt je ook thuis daar alleen enige nadeel is dat je weinig ingepland wordt of dat je ook weinig wordt uitbetaald
Pluspunten
leuke werksfeer
Minpunten
je krijgt weinig uren en weinig uitbetaald
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  IJmuiden20 februari 2019
leuk bedrijf maar ik zag zelf geen doorgroei mogelijkheden.
Pluspunten
je leert er veel
Minpunten
geen waardering
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer en werkgever
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Dokkum28 januari 2019
Fijne werkplek met ruimte om door te groeien naar andere functies.
Pluspunten
Fijne collega´s
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Medewerker hulpkracht
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Emmen, NL2 december 2018
Adviseren van klanten, kassa, beantwoorden van vragen...
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wel oke
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Amsterdam28 november 2018
Verschillende werkzaamheden en dus veel afwisseling. Na een tijdje valt het wel een beetje in herhaling. Contact met klanten is voornamelijk het leukst. Over het algemeen fijne collega's.

Helaas bij het filiaal waar ik werkte, niet veel scheiding tussen school en werk. Gingen er vaak van uit dat je altijd wel beschikbaar was. Daarnaast verwachtte ze veel van je als het ging om diefstal. Heb maar twee ogen, maar ze gingen ervan uit dat je alles zag en alles doorhad. Als er dan wat gebeurde dan werd dit je ook echt kwalijk genomen. En geen korting of iets als personeel. Lange werkdagen met weinig pauze.
Minpunten
lange dagen
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Haarlem23 september 2018
Baan met veel vrijheid en veel doorgroeimogelijkheden, een echte team spirit.
Pluspunten
curcussen
Minpunten
werkbesprekingen
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
etos
Vakkenvuller/caissière (voormalige medewerker) –  Amsterdam20 juni 2018
had geen leuk team en 3 uur lang staan achter een kassa is gewoon niet te doen, 3 x flauwgevallen en moest gewoon doorwerken.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 25Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Sneek2 mei 2018
gezellig team, veel keuze uit artikelen, leuke acties.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Medewerker verkoop (voormalige medewerker) –  Dordrecht28 maart 2018
goede arbeidsvoorwaarden, gezellige werksfeer vanwege mijn kleine contract waren de doorgroeimogelijkheden beperkt.
Pluspunten
bedrijfsfeest
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Etos begrijpt de klant als geen ander en maakt al bijna honderd jaar beauty, gezondheid en persoonlijke verzorging voor iedereen betaalbaar. Elke dag,
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam16 februari 2018
Ik hou van verzorging dus voelde me al heel snel thuis bij Etos van daar dat het me ook aansprak
Pluspunten
Korting op bepaalde producten
Minpunten
Staan
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stage
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Rijssen8 januari 2018
Ik heb 2 weken stage gelopen bij de Eros het waren echt hele leuke weken en het waren echt hele vriendelijk mensen die mij hielpen met alles wat ik dan nodig had.
Pluspunten
Vriendelijke personeel
Minpunten
Er zijn niet echt minpunten.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Schiphol15 oktober 2017
Het leukste vond ik de verschillende mensen en talen waarmee je te maken hebt
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een leerzaam bedrijf waar je door kan leren
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Overvecht1 september 2017
geen enkele dag op het werk is het zelfde, elke dag leer je andere dingen en maak je andere dingen mee.
wat zo wel positief als negatief kan zijn.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving met gezellige collega's en klanten
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Vianen13 augustus 2017
Ik vond het een leuke werkplek, heb er veel over het vakkenvullen en de kassa geleerd.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 4Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Etos. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 71 reviews
520
429
317
22
13

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,5Bedrijfscultuur