Esdégé-Reigersdaal Reviews

Alle 12 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving, meedenkend
Gezinshuisouder (huidige medewerker) –  Broek op Langedijk5 februari 2018
Fijne organisatie. Persoonlijke ontwikkeling belangrijk.
Pluspunten
Meedenkend, flexibel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf met oog voor de mens.
Begeleider gehandicaptenzorg (huidige medewerker) –  Heerhugowaard6 januari 2018
Er wordt meer gekeken naar wat voor persoonlijkheid je bent en je mogelijkheden dan naar alleen werkervaring.
Minpunten
Veel onregelmatige werktijden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gevarieerd en veelzijdige baan
Ambulant begeleidster (huidige medewerker) –  Heerhugowaard28 december 2017
Werken bij Innovatie Jeugd van Esdege Reigersdaal is zeer gevarieerd. Werken met verschillende clienten per dag, in samenwerking met ouders en multidisciplinair team er om heen. Naast het werken op school, peuterspeelzaal en thuissituaties ben je ook thuis nog aan het werk met verslaglegging ed.
Pluspunten
Gevarieerd
Minpunten
Wordt veel gevraagd van je, snel schakelen in inspringen op situaties.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positief, respectvol naar iedereen
ADA hulp (huidige medewerker) –  Hoorn15 augustus 2016
Ik ben er als vrijwilligster begonnen en binnen enkele maanden als vakantiekracht aan het werk gegaan. Vervolgens werd mij een vaste jaaraanstelling aangeboden voor 12 uur per week met mogelijkheden in de toekomst op uitbreiding van uren en carriere mogelijkheden in de vorm van opleiding etc.
Collega's zijn er erg vriendelijk en nemen de tijd voor de cliënten.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkomgeving
Persoonlijk Begeleider (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard25 april 2016
Ervaren als een heldere en transparante werkplek.

Fijne collega's en goede werksfeer.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Platte organisatie dus korte lijnen in de communicatie, is fijn als medewerker!
senior cliëntbegeleider (huidige medewerker) –  Heerhugowaard, NH29 december 2015
Goeie werkgever, werkbeleving is afhankelijk van de werkplek maar over het algemeen vind ik dat deze organisatie goed voor personeel zorgt en veel ruimte biedt voor ontwikkeling en invulling van bepaalde functies.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gewoon gezelig
begeleider (huidige medewerker) –  noord holland27 augustus 2015
geen dag is het zelfde

je leert veel over verschillende clieenten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
uitstekend
Medewerkster linnendienst (huidige medewerker) –  Heerhugowaard, NH10 maart 2015
wat moet ik er oversschrijven het bevalt goed anders had ik er niet zo lang gewerkt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zorgen voor een mooie dag van de clienten
begeleider (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard, NH8 januari 2014
binnen deze functie heb ik veel kunnen leren. elke dag lijkt het zelfde maar is toch weer anders. de combinatie van werken met clienten en collega's is een mooie combi. sommige dagen waren erg tam en anderen weer heel druk. de verandering die de clienten kunnen hebben op de dag was voor mij een mooi moment omdat je dat allert houd.
mijn collega's waren super en erg sociaal naar elkaar.
Pluspunten
veel waardering van de clienten
Minpunten
slechte leiderschap
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkplek
begeleider (huidige medewerker) –  heerhugowaard13 december 2013
elke dag is anders dat komt door de verschillende soorten mensen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkgever
instellingskok (voormalige medewerker) –  heerhugowaard11 juni 2013
super gezellig bedrijf ,alleen jammer dat ze per 1 julie 2013 de keuken deuren sluit
Pluspunten
goed bedrijf voor zijn personeel
Minpunten
gaat sluiten in 1 julie 2013
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Esdégé-Reigersdaal. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,3
Gebaseerd op 12 reviews
55
46
31
20
10

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
4,2Bedrijfscultuur

Reviews over Esdégé-Reigersdaal gesorteerd op locatie