Erasmus MC Reviews

34 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 35 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Adviseur
Adviseur (huidige medewerker) –  Rotterdam19 februari 2018
Innovatief en inspirerend. Ik werk hier met veel plezier. Iedereen werkt keihard om de zorg van vandaag en morgen te verbeteren. Die vibe voel je ook als stafmedewerker, ik ben daar ook onderdeel van. Het is een grote werkgever, maar toch veel persoonlijk contact, dat vind ik belangrijk.
Pluspunten
Werkomgeving, loopbaankansen, goede werkgever
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stimulerende omgeving met goede ontplooiingsmogelijkheden
Universitait Docent (voormalige medewerker) –  Rotterdam26 januari 2018
Met plezier gewerkt op onderzoek en onderwijs. Goede kansen op zelfontplooiing en verdere ontwikkeling.
Pluspunten
De vrijheid om zelf richting te geven aan de inhoud van het werk
Minpunten
Afhankelijkheid van externe financiering
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkgever
Projectcontroller (huidige medewerker) –  Rotterdam31 oktober 2017
een hele fijne werkgever die mensen kansen en mogelijkheden biedt
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie stageplaats
Stagiair research analist (voormalige medewerker) –  Rotterdam12 september 2017
Gezellige collega's, open mensen, goede voorzieningen, baanbrekend onderzoek, veel kennis op kunnen doen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Receptioniste (stage) (voormalige medewerker) –  Rotterdam5 augustus 2017
Tijdens mijn stage bij het Erasmus heb ik hele leuke en gezellige collega's leren kennen. Zo hielpen ze mij enorm met het leren van hun manier van werken. Ik heb het een en ander over het ziekenhuis geleerd en over de verschillende afdelingen. Het was een superleuke ervaring.
Pluspunten
vroeg beginnen
Minpunten
Soms is het te rustig
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
erg positief
Research analist (huidige medewerker) –  Genetica lab25 juli 2017
Ik vind het erg leuk bij Erasmus MC te werken. Ik heb het naar mijn zin. Alles is goed geregld. Leuke collega's. Goede arbeids omstandigheden.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Very challenging and exciting job.
Industrial Designer (voormalige medewerker) –  Rotterdam14 april 2017
Very challenging and exciting job. I did my thesis here and they were very helpful and guided me in the right direction. I would recommend ermasmus for everyone.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Highly research oriented workplace
Graduate Research Assistant (voormalige medewerker) –  Rotterdam, the Netherlands2 maart 2017
It was a great experience to assign in the post of graduate research assistant in Erasmus MC. I have acquired various research techniques and methodologies in the domain of clinical research/ biomedical engineering which I think will prove valuable to any consortium's research team with which I will be associated with.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dynamische omgeving
Secretaresse (huidige medewerker) –  Rotterdam20 januari 2017
Dynamische omgeving, vrij groot en veel collega's.
Geen dag is het zelfde.
Veel voorzieningen en goede arbeidsvoorwaarden m.b.t. cursussen e.d.
Minpunten
met de auto naar werk is niet te doen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving met leuke collega's
Eten klaar maken (voormalige medewerker) –  Rotterdam West6 januari 2017
Erasmus MC is een goed bedrijf, mijn collega's zijn vriendelijk en ik kan goed met hun samenwerken.
Ik werk alweer een jaar bij Erasmus en het is nog steeds een leuk werk, in het ziekenhuis werk ik voor het bedrijf Asito.
Pluspunten
Lang duurige pauze
Minpunten
Geen fris op werk zoals: cola, fanta
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb een fijne, afwisselende baan met fijne collega's en een goede werksfeer
Secretaresse polikliniek psychiatrie (huidige medewerker) –  Rotterdam1 april 2016
Het is erg fijn om bij dit bedrijf te werken. Het is een goede werkgever, het is een leuke afdeling en ik heb veel afwisselende werkzaamheden in mijn baan.
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele fijne werkgever met goede werkomstandigheden
Receptioniste/Telefoniste (huidige medewerker) –  Rotterdam19 februari 2016
Geen dag is hetzelfde in het ziekenhuis.
Er werken een hoop verschillende mensen. Daarom is het werken daar zo leuk!
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werksfeer en zeer leerzaam
snuffelstage (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH10 januari 2016
veel tijdens mijn stageperiode geleerd, naar me zin gehad met leuke collega's en heerst er een prettige werksfeer en omgeving.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 11Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
A nice work environtment
Postdoctoral researcher (huidige medewerker) –  Postdoctoral researcher2 november 2015
The Erasmus MC is a good place to do science. It is full of experts in different fields and disciplines. It is easy to make friends and people are really helpful and nice.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zie review
Stage, Receptioniste (huidige medewerker) –  Rotterdam, ZH3 september 2015
Heel fijn bedrijf om te leren, je leert steviger in je schoenen te staan en stress bestendig te zijn. Het leukste is om mensen blij terug te zien komen en een dagje ziekenhuis niet als iets negatiefs te zien.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
groot academisch ziekenhuis met een geweldige sfeer
Skilled ICT- helpdeskmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam25 april 2015
Het werk bestond uit interne medewerkers telefonisch, per mail en aan de balie helpen met ict problemen. Deze problemen losten we voor het grootste gedeelte zelf op. De meldingen die we niet zelf konden oplossen werden doorgezet naar de verschillende oplosgroepen.

Mijn collega's waren gezellig en behulpzaam. Bij de directie was de ict afdeling wel een beetje het onderschoven kindje.

Mijn baan was soms wel lastig , vooral als we boze werknemers aan de telefoon hadden. Ook was het soms lastig dat bepaalde problemen meteen moesten worden opgelost. Het leukste was dat ik mensen kon helpen. Het overgrote deel van de werknemers was aardig en dankbaar als ze goed waren geholpen. Als het langer deed om een oplossing te vinden dan waren de meeste werknemers ook begripvol.
Pluspunten
warme werksfeer, mooie locatie, variatie in werknemers
Minpunten
nulurencontracten
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele werk omgeving!
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  bedden centrale5 maart 2015
Het werken in het Erasmusmc was heel leuk, vooral omdat het werk elke dag anders was.
Heb geleerd goed te communiseren met mensen.

Het leukste van de ban is dat je elke dag nieuwe mensen tegenkomt.
Pluspunten
verzorgde instelling.
Minpunten
geen minpunten!
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Inspirerende en gezellige werkomgeving
Onderzoeker in opleiding (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH5 maart 2015
Een professionele werkgever waarbij goede ontwikkelingsmogelijkheden zijn.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
trots om in te werken
Transport Medewerker (huidige medewerker) –  rotterdam30 december 2014
Elke dag is een nieuw leer dag,niet iedere dag is het zelfde,
Pluspunten
in hart van rotterdam
Minpunten
heel veel verbouwingen
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 11Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer en altijd ontwikkelings mogelijkheden
ICT-werkplekbeheerder (voormalige medewerker) –  Rotterdam16 november 2014
Met deze baan heb ik heel erg veel geleerd omtrent ICT ontwikkelingen.
Klant vriendelijk denken en handelen.

Werkte zelfstandig. Projectmatig in team verband was één van de leukste onderdelen van het werk. Presenteren behoorde ook in het taken pakket van deze baan.
Moeilijkste van het werk: Niet alle ruimtes waren even toegankelijke vanwege strenge voorwaarde omtrent Klederdracht en toegankelijkheid werkruimtes.
Pluspunten
Heel veel contact met medewerkers en klanten
Minpunten
zeer stenge regels omtrend klederdracht
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Erasmus MC. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 35 reviews
511
418
33
23
10

Waarderingen per categorie

4,2Werk-Privé Balans
4,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,9Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
4,1Bedrijfscultuur

Reviews over Erasmus MC gesorteerd op locatie