Envida Reviews

13 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 15 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne diensten
Verzorgende C (voormalige medewerker) –  Maastricht22 augustus 2018
fijne collega,s fijne werksfeer goed salaris groei mogelijkheden
Pluspunten
goed salaris fijne werk ommgeving
Minpunten
dubbele diensten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik werk niet VOOR envida. Zij betalen uit namens klanten.
Alpha hulp (huidige medewerker) –  Maastricht11 juni 2018
Ik heb zeer weinig contact met het bedrijf maar verder betalen ze netjes mijn uren uit.
Pluspunten
Zelfstandigheid
Minpunten
Zelf alles regelen (belasting afdragen e.d)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verpleeghuis somatiek
Verzorgende IG (voormalige medewerker) –  Margraten30 juli 2017
Op dit moment een zeer roerige tijd door alle veranderingen die ze willen in de zorg.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden
Huishoudelijk medewerkster (huidige medewerker) –  Variabel23 maart 2017
Ik werk intussen ruim 13 jaar met veel plezier bij envida , maar omdat er geen contractuitbreiding mogelijk is en ik graag meer uren wil werken ben ik dus nu op zoek naar een andere leuke passende baan.
Pluspunten
Flexibele werktijden
Minpunten
Tijd tekort, dus hogere werkdruk bij cliënten
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super gezellige werksfeer
Activiteitenbegeleider (huidige medewerker) –  Maastricht18 september 2016
Elke dag een super team! Een goede samenhang van werkzaamheden en leuke collega's.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Iedere dag verschillende hulpbehoevende mensen helpen
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Maastricht15 september 2016
Het geeft mij een fijn gevoel dat ik iedere dag hulpbehoevende mensen kan helpen.
Ik doe het graag en zij zien mij graag komen
Pluspunten
Veel variatie
Minpunten
tijdelijke vakantiebaan
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer met collega,s
Afdelingsassitente (huidige medewerker) –  Gulpen2 mei 2016
Ik werk nu al 6 jaar bij Klein gulpen
bevalt me goed,Leuke collega,s om samen mee te werken.
Zelf vind ik het leuk om met mensen in contact te komen die je naar een tijdje goed kent en het samen goed kan vinden.
Ik vind het zelf moeilijk om dingen die ik kan en niet mag doen om het niet te doen.
Pluspunten
plezier op het werk
Minpunten
wisselende uren
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tijdelijke baan
Nachtportier (voormalige medewerker) –  Maastricht14 januari 2016
Dit was een tijdelijk werk. Dat was bij intreding al aangegeven.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Over het algemeen goed
Verzorgende C/Thuiszorg (huidige medewerker) –  Maastricht, LI14 augustus 2015
Het is plezierig werken met cliënten thuis en de instellingen ook
Soms lopen de roosters niet goed. Is min punt en de commenicatie ook niet
Pluspunten
vergoedingen
Minpunten
commenicatie
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel zwaar werk.
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Maastricht9 juli 2015
7 jaar volhouden in de thuiszorg zegt al veel over een persoon.Bij de meeste families heb je heel komplex werk,met multifunctionele problemen.
Je leert veel in korte tijd als je open bent.Je moet goed luisteren wat mensen tegen jouw vertellen anders is het heel moeilijk goed te kunnen handelen.Ik ben een harde werkster,heb ik altijd veel gedaan.Maar ik heb heel zware clienten gehad.Het is een pre als je ervaring hebt ook met verzorgende taken.Het moeilijkste in dit werk is zijn komplexiteit.Je weet nooit wat je krijgt en de meeste oorzaken moet je zelf uitzoeken.Je werkt vaak alleen en het is jouw verantwoording wat bij een persoon moet gebeuren.
Op de andere kant kreeg ik veel complimenten en ik was altijd goed gewaarderd van alle kanten.
Pluspunten
Waardering
Minpunten
Bezuiniging van de overheid.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
betruwbaar, hardwerker en zorgzaam
Verzorgende C Niv.3 (huidige medewerker) –  Maastricht, LI1 september 2014
• Flexibel, ordelijk
• Ik breng structuur in mijn werk
• Ik onderhoud mijn eigen spullen en bewaar ze goed
• Sociaal, en zeer collegiaal
• Technisch inzicht
• Doorzetter
• Door gaan met werken tot het werk af is.
• Grote verantwoordelijkheid gevoel.
• Betrouwbaar.
• Neem graag initiatief.
• Neem graag de leiding in een groep.
• Wint snel vertrouwen van mensen.
Pluspunten
Mijn opleiding opgehaald
Minpunten
Onduidelijke werkgeversbeleid
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer met gunstige werktijden.
Verzorgende C, Groene Kruis Domicura (huidige medewerker) –  Berg en Terblijt / Heuvelland4 februari 2014
Ik werk momenteel als verzorgende C bij Envida (voorheen Groene Kruis Domicura). Ik doe dit werk met veel plezier, maar wil graag weer als verpleegkundige aan de slag. Daarnaast is de toekomst bij Envida door de fusie erg onzeker.
Pluspunten
Veel en leuk cliënten contact.
Minpunten
Onzekere toekomst door fusie
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 2Rapporteren

Zie meer reviews over Envida

Je kan het volgende proberen:

Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Envida. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 15 reviews
55
45
34
21
10

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Envida gesorteerd op locatie