ENGIE Reviews

70 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.706 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ontzorgende taak met collega's voor collega's.
Medewerker ICT Service Support (voormalige medewerker) –  Zwolle19 augustus 2019
Bij ENGIE heb ik bijna 10 zeer prettige jaren gewerkt met als doel de klant te ontzorgen van alle dagelijkse issues op IT gebied. Dit kan variëren van problemen met computer hardware, computer software of communicatietechnologie. De communicatie kan binnenkomen per telefoon, mail of persoonlijk contact. Ook was ik verantwoordelijk voor de algemene administratieve werkzaamheden op de ICT Service & Support.

Door het outsourcen van de afdeling, zijn onze functies opgehouden te bestaan. Wat erg spijtig was na een lange periode met fijne collegas.
Pluspunten
Informele sfeer, prettige team, leuke werkzaamheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Proffesioneel
Credit Controller (voormalige medewerker) –  Bunnik9 juli 2019
Een professioneel bedrijf gericht op resultaat goede sfeer fijn bedrijf betrokken managers
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
1e monteur elektrotechniek
1e monteur elektrotechnicus (voormalige medewerker) –  Veldhoven8 mei 2019
Ik als leerling werd door al mijn collega's goed geholpen dit vond ik erg prettig.

Er word veel beloofd maar weinig gedaan. Als ik niet mijn mond niet open trok werd er niks gedaan.

Ik ben hier gekomen via Go Flex. Ik zou Go Flex het advies mee geven nieuwe leerlingen niet meteen in een groot bedrijf te zetten zoals ASML/ENGIE.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veelzijdige en uitdagende wetkomgeving
Sustainable Business Advisor (voormalige medewerker) –  Dordrecht1 april 2019
Zeer interessant werkdomein; bruggen, sluizen, tunnels, e-Mobility.
Uitdagende projecten.
Veel kansen voor duurzame innovatieve oplossingen en ketensamenwerkingstrajecten.
Betrokken en enthousiaste medewerkers.
Pluspunten
interessante projecten
Minpunten
Ligt ver van het centraal station
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan, Als je kan verkopen
Representative and outdoor salesmen (voormalige medewerker) –  Tilburg25 maart 2019
Verkoopspecialist in de Energie branche leek mij leuk!
Helaas kwam ik er al snel achter dat de acties niet zo goed waren T.O.V. acties van de concurent.

Toen ik zelf niet meer achter het verkooppraatje stond ging de verkoop slecht en hadden ze me niet meer nodig (Na 3 hele coachen gaven ze de hoop op (HOF Promotion)
Pluspunten
Goeie Commissie
Minpunten
Soms door de regen lopen, Veel deuren in je gezicht, iedereen heeft een hekel aan je werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig samengewerkt met collega's
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Zaandam14 maart 2019
Een hele actieve personeelsvereniging, fijne collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Conservatief bedrijf
engineer (huidige medewerker) –  Maastricht-Airport11 maart 2019
Er zijn voldoende mogelijkheden tot het volgen van opleidingen.
Werknemers met veel passie voor hun werk lopen snel tegen muren.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bedrijfscultuur
Leerling monteur (voormalige medewerker) –  Halsteren10 januari 2019
het is een leuk bedrijf waarbij je toch heel erg gewaardeerd door je collega's en er heerst een leuke sfeer en je voelde je er welkom
Pluspunten
goeie werktijden
Minpunten
soms wel redelijk voreger beginnen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf met veel kennis
jr. inbedrijfsteller (huidige medewerker) –  Maastricht Aachen Airport20 december 2018
Dit is een goed bedrijf met veel kennis

Het leuke van mijn baan nu is dat ik veel afwisseling heb.
Ik werk aan HVAC projecten van het begin tot het einde.

Ik doe HVAC installaties inbedrijfstellen, het moeilijke hiervan is dat je de regelprocessen moet begrijpen.

Wat ik hier geleerd heb is dat structuur zeer belangrijk is in de meet en regeltechniek.

De uitdaging aan de baan is dat ik vaak in korte tijd de doelstellingen moeten proberen te halen. Hierdoor leer je dat een goede planning en feedback zeer belangrijk zijn.
Pluspunten
goede collega's met kennis
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Conservatieveling die graag wil losbreken
Senior Marketing Consultant (voormalige medewerker) –  Bunnik6 november 2018
ENGIE is een mooi bedrijf dat in de afgelopen decennia een significante rol heeft gespeeld op het gebied van energie in de wereld. Je merkt duidelijk dat het bedrijf vooruit wil op onderwerpen zoals de energietransitie en digitalisering, maar tegelijk de grootste moeite daarin ondervindt.De reden hiervan is het management wat zich doorgaans nog vrij conservatief opstelt. Gelukkig is ook in het management een transitie gaande die erop duidt dat er binnenkort vooruitgang geboekt gaat worden. De vraag is: is ENGIE op tijd?
Pluspunten
Stabiele werkgever
Minpunten
Conservatief management
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een zeer vooruitstrevend bedrijf
Magazijnchef/ controleren (huidige medewerker) –  Terneuzen11 oktober 2018
Een zeer vooruitstrevend bedrijf met goede doorgroeimogelijkheden, fijne collega,s en goede werkverdeling.
Goede contacten met de leiding .
Pluspunten
Veel eigen inbreng is mogelijk
Minpunten
bereikbaarheid van het nieuwe pand
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige professionele club
Content Specialist (voormalige medewerker) –  Zwolle14 augustus 2018
Bij ENGIE durven ze te experimenteren, bijv met lokaal opgewekte energie.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
binnen E&I was het tot november 2017 leuk werken
1e servicemonteur (huidige medewerker) –  Arnhem12 augustus 2018
Binnen E&I was het tot november 2017 leuk werken, nu we een paar contracten niet meer hebben gescoord is de cultuur aardig naar beneden gegaan, en hierdoor zijn er veel mensen een andere uitdaging aangegaan bij nieuwe werkgevers,
We hadden voor 2017 een heel leuk clubje mensen die ook wat over elkaar over hadden, echter door de structuur van de werkgever is dit niet meer mogelijk
Pluspunten
toch een bepaalde vrijheid in de buitendienst
Minpunten
heel veel reizen door het gehele land
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een groot bedrijf met een persoonlijke touch
ENGIE LNG communicatie medewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle13 maart 2018
Een heel groot bedrijf met veel deskundige medewerkers en oog voor professioneel en persoonlijk contact
Pluspunten
Open sfeer
Minpunten
Als uitzendkracht lastig om door te groeien
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk en groot bedrijf
Tekenaar (huidige medewerker) –  Zaandam8 januari 2018
Engie is een leuk bedrijf om mee te beginnen en door te groeien.
Na 17 jaar bij Engie te hebben gewerkt was het tijd voor wat nieuws.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Infra technische installatie: Boeiende tak binnen techniek
Maintenance Engineer (huidige medewerker) –  Arnhem12 november 2017
- Een typische dag op het werk: Oneindige discussies over een betere contractbeheersing en het naleven van vooraf opgestelde procedures.
Pluspunten
Gratis fruit sindskort
Minpunten
Minder menselijk omgaan met personeel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nice company to work
Electrician (huidige medewerker) –  Nederland5 november 2017
I was happy to work on that company.The people and the Technic of work is good.
Pluspunten
Coffie or tee is free :)
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Open cultuur
Senior Veiligheidskundige / HSE coördinator (huidige medewerker) –  Rotterdam1 november 2017
ESWI is een prettige werkgever waarbij er een social arbeidsklimaat heerst.
Pluspunten
In de functie van veiligheidskundige zijn de secondaire arbeidsvoorwaarden zeer gunstig
Minpunten
Zeer afhankelijk van het aanbod van de markt
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdagende functie.
Commissioning engineer (huidige medewerker) –  Noord-Holland9 oktober 2017
Leuke werkgever met heel wat door groei mogelijk heden.
Fijne collega’s
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer en leuk team
Senior Medewerker Operations (huidige medewerker) –  Zwolle5 september 2017
Een organisatie die omgeturnd is van een semi overheid organisatie naar een commerciële organisatie met oog voor de medewerkers en hun ontwikkeling.

Hier geleerd dat samenwerken essentieel is om bedrijfsdoelen te behalen. Tevens is een goede werksfeer/omgeving erg belangrijk om medewerkers mee te krijgen in een organisatie die telkens overhevig is aan veranderingen. Engie is hier een goed voorbeeld van.
Pluspunten
Werksfeer
Minpunten
Bureaucratie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ENGIE. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.706 reviews
5458
4656
3385
292
1115

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,5Bedrijfscultuur