ENGIE Reviews

82 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.901 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werksfeer
Projectleider (huidige medewerker) –  Rotterdam7 oktober 2019
Bij ENGIE moet je zelf achter dingen/zaken aangaan wil je wat te weten komen en of bereiken. Men geeft je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen.
Pluspunten
Volop ruimte om te ontwikkelen
Minpunten
Lange werkdagen en weinig aansturing/ondersteuning
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne omgeving van professionals
Project Engineer (huidige medewerker) –  Moerdijk28 september 2019
Een omgeving met zeer fijne collega's, elk een expert op haar/zijn vakgebied.
Een werkgever die goed voor de werknemers zorgt en de ruimte biedt voor ontwikkeling. Een duidelijke plus: zeer korte lijntjes intern.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ontzorgende taak met collega's voor collega's.
Medewerker ICT Service Support (voormalige medewerker) –  Zwolle19 augustus 2019
Bij ENGIE heb ik bijna 10 zeer prettige jaren gewerkt met als doel de klant te ontzorgen van alle dagelijkse issues op IT gebied. Dit kan variëren van problemen met computer hardware, computer software of communicatietechnologie. De communicatie kan binnenkomen per telefoon, mail of persoonlijk contact. Ook was ik verantwoordelijk voor de algemene administratieve werkzaamheden op de ICT Service & Support.

Door het outsourcen van de afdeling, zijn onze functies opgehouden te bestaan. Wat erg spijtig was na een lange periode met fijne collegas.
Pluspunten
Informele sfeer, prettige team, leuke werkzaamheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Proffesioneel
Credit Controller (voormalige medewerker) –  Bunnik9 juli 2019
Een professioneel bedrijf gericht op resultaat goede sfeer fijn bedrijf betrokken managers
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Topbedrijf met toekomstvisie
Beveiligingsmonteur (voormalige medewerker) –  Den Haag28 juni 2019
Vergunning of materiaal problemen bemoeilijken de uitvoering waarbij de wil bij iedereen aanwezig is om nog beter te presteren.
Pluspunten
Vooruitstrevend
Minpunten
Veeleisend
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
1e monteur elektrotechniek
1e monteur elektrotechnicus (voormalige medewerker) –  Veldhoven8 mei 2019
Ik als leerling werd door al mijn collega's goed geholpen dit vond ik erg prettig.

Er word veel beloofd maar weinig gedaan. Als ik niet mijn mond niet open trok werd er niks gedaan.

Ik ben hier gekomen via Go Flex. Ik zou Go Flex het advies mee geven nieuwe leerlingen niet meteen in een groot bedrijf te zetten zoals ASML/ENGIE.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dynamisch, fijne sfeer
Werkvoorbereider (huidige medewerker) –  Utrecht (provincie)29 april 2019
Een typische dag als werkvoorbereider begint met het bekijken of de monteurs allen onder de pannen zijn en beginnen of gestart zijn meet hun projecten. vervolgens moeten de nieuw binnengekomen aanvragen bekeken worden en uitgewerkt worden. tevens moet bekeken wordenf de monteurs nog wensen hebben op de kussen. hierbij kun je voornamelijk denken aan materialen of gereedschappen welke nog benodigd zijn op de lopende projecten. ook moeten de uitgewerkte offerte nagebeld gaan worden. dit is in een notendop de functie als werkvoorbereider.
Pluspunten
goede sfeer
Minpunten
als beginneling weinig begeleiding
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prachtig bedrijf
Programme Manager CSR (huidige medewerker) –  Bunnik1 april 2019
Unieke combinatie van energie diensten en technische dienstverlening.
Pluspunten
Diversiteit aan banen
Minpunten
Locaties ver van OV
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer veelzijdige organisatie
Transformation Manager (huidige medewerker) –  Bunnik1 april 2019
ENGIE Services is een technische dienstverlener met een duurzame ambitie. Heeft een diversiteit aan klanten en projecten.
Volop uitdaging en kansen voor verbetering en verduurzaming van zowel de eigen organisatie als klanten en leveranciers.
Pluspunten
Interessante ontwikkelings mogelijkheden
Minpunten
enigszins conservatief management
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veelzijdige en uitdagende wetkomgeving
Sustainable Business Advisor (voormalige medewerker) –  Dordrecht1 april 2019
Zeer interessant werkdomein; bruggen, sluizen, tunnels, e-Mobility.
Uitdagende projecten.
Veel kansen voor duurzame innovatieve oplossingen en ketensamenwerkingstrajecten.
Betrokken en enthousiaste medewerkers.
Pluspunten
interessante projecten
Minpunten
Ligt ver van het centraal station
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan, Als je kan verkopen
Representative and outdoor salesmen (voormalige medewerker) –  Tilburg25 maart 2019
Verkoopspecialist in de Energie branche leek mij leuk!
Helaas kwam ik er al snel achter dat de acties niet zo goed waren T.O.V. acties van de concurent.

Toen ik zelf niet meer achter het verkooppraatje stond ging de verkoop slecht en hadden ze me niet meer nodig (Na 3 hele coachen gaven ze de hoop op (HOF Promotion)
Pluspunten
Goeie Commissie
Minpunten
Soms door de regen lopen, Veel deuren in je gezicht, iedereen heeft een hekel aan je werk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je kan al je creativiteit inzetten om je doel te bereiken
Directeur van JV (huidige medewerker) –  Rotterdam18 maart 2019
Dat wat je wil realiseren heeft nog niemand gedaan, waardoor het bereiken van je doel op jouw en je team aankomt en je alle registers kan openen.
Pluspunten
Zelfstandigheid
Minpunten
afhankelijkheid politiek
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig samengewerkt met collega's
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Zaandam14 maart 2019
Een hele actieve personeelsvereniging, fijne collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Conservatief bedrijf
engineer (huidige medewerker) –  Maastricht-Airport11 maart 2019
Er zijn voldoende mogelijkheden tot het volgen van opleidingen.
Werknemers met veel passie voor hun werk lopen snel tegen muren.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoge werkdruk
Servicemonteur (voormalige medewerker) –  Panningen17 februari 2019
Werk en prive moeilijk te combineren ivm de werkdruk.
Pluspunten
Goed salaris
Minpunten
Lange werkdagen en gespleten diensten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bedrijfscultuur
Leerling monteur (voormalige medewerker) –  Halsteren10 januari 2019
het is een leuk bedrijf waarbij je toch heel erg gewaardeerd door je collega's en er heerst een leuke sfeer en je voelde je er welkom
Pluspunten
goeie werktijden
Minpunten
soms wel redelijk voreger beginnen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf met aandacht voor haar medewerkers
Manager Health Safety Security Environment (huidige medewerker) –  Terneuzen10 januari 2019
Geen dag is hetzelfde voor een HSE-er bij ENGIE. Er liggen altijd uitdagingen bij onze projecten, veel afwisseling door de vele klanten in alle takken van sport.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf met veel kennis
jr. inbedrijfsteller (huidige medewerker) –  Maastricht Aachen Airport20 december 2018
Dit is een goed bedrijf met veel kennis

Het leuke van mijn baan nu is dat ik veel afwisseling heb.
Ik werk aan HVAC projecten van het begin tot het einde.

Ik doe HVAC installaties inbedrijfstellen, het moeilijke hiervan is dat je de regelprocessen moet begrijpen.

Wat ik hier geleerd heb is dat structuur zeer belangrijk is in de meet en regeltechniek.

De uitdaging aan de baan is dat ik vaak in korte tijd de doelstellingen moeten proberen te halen. Hierdoor leer je dat een goede planning en feedback zeer belangrijk zijn.
Pluspunten
goede collega's met kennis
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Complexe en uitdagende omgeving
MEDEWERKER ACCOUNTING (huidige medewerker) –  Zwolle16 november 2018
Complexe en uitdagende omgeving waarin veel te leren en te ontwikkelen valt
Pluspunten
Flexibiliteit
Minpunten
Veel interne lagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Conservatieveling die graag wil losbreken
Senior Marketing Consultant (voormalige medewerker) –  Bunnik6 november 2018
ENGIE is een mooi bedrijf dat in de afgelopen decennia een significante rol heeft gespeeld op het gebied van energie in de wereld. Je merkt duidelijk dat het bedrijf vooruit wil op onderwerpen zoals de energietransitie en digitalisering, maar tegelijk de grootste moeite daarin ondervindt.De reden hiervan is het management wat zich doorgaans nog vrij conservatief opstelt. Gelukkig is ook in het management een transitie gaande die erop duidt dat er binnenkort vooruitgang geboekt gaat worden. De vraag is: is ENGIE op tijd?
Pluspunten
Stabiele werkgever
Minpunten
Conservatief management
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ENGIE. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.901 reviews
5511
4723
3427
299
1141

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,5Bedrijfscultuur