Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

ENGIE Carrières en werk

Over ons
ENGIE Services is Europees marktleider op het gebied van duurzame technologische oplossingen voor energie en milieu. ENGIE Services laat techniek werken voor haar klanten. Hierdoor kan de klant zich volledig concentreren op de realisatie van de eigen doelstellingen. Wij doen dit met innovatieve concepten en integrale, duurzame oplossingen. Onze efficiënte – meer... en effectieve toepassingen in technologieën verbinden wij met vakkennis in financiële, proces- en beheersmatige aspecten van het werk dat wij uitvoeren voor onze klanten. Of dat nu gaat over nieuwbouw, onderhoud en beheer en services.

Passie voor techniek

Het op een verantwoorde manier inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen, actuele thema’s in werk- en leefomgevingen en de vraag naar zuinig energiegebruik is ons dagelijks werk. Teamwork en uitwisseling van kennis en kunde is daarin essentieel en vormt de basis van ons succes. Betrokkenheid bij het bedrijf, bij onze klanten en een passie voor techniek zijn onontbeerlijke waarden.


Innovatieve oplossingen

Vanuit die vertrekpunten ontzorgt ENGIE Services haar klanten met innovatieve, state-of-the-art oplossingen in Energy Efficiency, Human Comfort en Asset Efficiency voor de industrie, infrastructuur en utiliteitsmarkt. ENGIE Services draagt zo op een duurzame wijze bij aan een zuiniger gebruik van hulpbronnen, een comfortabel, energiezuinig binnenklimaat en een zo optimaal mogelijke benutting van technische installaties. In 2014 telde ENGIE Services in Nederland circa. 6.000 medewerkers en behaalde een omzet van 1,2 miljard euro.ENGIE Services is onderdeel van ENGIE. ENGIE is één van de grootste energieleveranciers ter wereld. Haar dienstverlening omvat de volledige energieketen van elektriciteit en aardgas. De Groep heeft wereldwijd ruim 152.900 mensen in dienst en behaalde in 2014 een omzet van 74,4 miljard euro.
 – minder
Waarom solliciteren

Hoe is het om bij ENGIE te werken?

3,6
Werk-privébalans
3,5
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,2
Doorgroeimogelijkheden
3,3
Management
3,5
Bedrijfscultuur