ENECO Reviews

47 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 51 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Empresa inovadora e moderno
Arquiteto de soluções de negócios (voormalige medewerker) –  Rotterdam12 juli 2019
Muito espaço para ideias novas. Ambiente informal com possibilidades de crescer.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf
Secretaresse/office assistant P&O (voormalige medewerker) –  Rotterdam12 maart 2019
Groot bedrijf en formele sfeer, voorkeur gaat uit naar informele sfeer
Pluspunten
Aardige collega's
Minpunten
Te ambtelijk
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dinamisch & sociaal
Salarisadministrateur (voormalige medewerker) –  Rotterdam, NL2 december 2018
Goede bedrijfscultuur, management en arbeidsvoorwaarden.
Voor 36 jaar een erg goede werkgever.
Pluspunten
goed salaris
Minpunten
re-organisatie
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Rare Racistische teamleider
Klantenservice medewerkster (voormalige medewerker) –  Almere26 september 2018
Werk was leuk.
Heel wat geleerd en heel wat mensen leren kennen.
Pluspunten
leuke collegas
Minpunten
rasistische teamleidster
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Innovatieve, duurzame organisatie
Klantadviseur Customer Care (voormalige medewerker) –  Rotterdam28 juli 2018
Extra aandacht voor mens en milieu en voor de klant.
Pluspunten
Gericht op netwerken
Minpunten
Teveel invloed op je loopbaan ligt nog bij teamleider
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkgever
Office medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam20 juni 2018
veel uitdaging veel contact met de medewerkers ...
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
retentiemedewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam6 april 2018
niks aan toe te voegen op dit moment. Mocht je vragen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lekker buiten werken
Monteur gas en water (voormalige medewerker) –  Vlaardingen26 februari 2018
Je controleerd huis aansluitingen en voert kleine reparaties uit
Pluspunten
Leuk team
Minpunten
Soms sta je 's nacht te werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
A nice experience as an intern
Internship (voormalige medewerker) –  Rotterdam12 januari 2018
As an intern I loved working at Eneco. The project was interesting and my supervisor provided me all the support while also giving me freedom to manage the project on my own. The hardest part of the job was to understand the needs of Eneco and make the tool more user friendly. I had no issues with the management as they were very helpful.
Pluspunten
The compensation is higher than the market
Minpunten
As an international, you don't get to interact much with other people.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf met de juiste idealen
Commercieel medewerker binnendienst (voormalige medewerker) –  Rotterdam23 oktober 2017
Ik heb het Sales vak geleerd bij Eneco. Daar is mij geleerd om vooral goed te luisteren naar wat belangrijk is voor de klant en daar dan juist weer op in te spelen.

Veel collega's waren gemotiveerd en gedreven ook was er gezonde rivaliteit onder elkaar, dat heb ik als heel prettig ervaren, maar het was er vooral ook gezellig. Nog een pluspunt is de kantine, die is uitstekend!
Pluspunten
informele sfeer, fijne collega's
Minpunten
Werktijden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken in een Nieuwe Wereld
Inbound callcenter medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam16 augustus 2017
Eneco heeft een open en moderne bedrijfscultuur. Iedereen is aanspreekbaar en alles is bespreekbaar.

De sfeer in het sneeuwwitte moderne hoofdgebouw van Eneco World is zeer professioneel en rustgevend. Het bedrijf ademt 'Nieuwe Wereld'. Een wereld waar in iedereen een steentje bij draagt aan het grotere geheel. Van de zeer gewaardeerde restaurant medewerkers tot aan de snelle marketing jongens in maatpakken.

Deze stemming is ook goed te voelen op de werkvloer; part-time werkende studenten mengen zich moeiteloos met de oude krachten, die glimlachend de jonge lieden achter hun bureau zien schuiven, nadat ze elkaars nieuwste gympen hebben bekeken.

Dit alles draagt bij aan een fijne, maar ook professionele en doelgerichte ambiance. De Nieuwe Wereld van Eneco.
Pluspunten
Open bedrijfscultuur.
Minpunten
Weinig doorgroei mogelijkheden.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk om met groeo buiten aan werk te gaan
Installatiemonteur (voormalige medewerker) –  Rotterdam19 juni 2017
Het is wel soms vervelend om aan andermans deur aan te bellen
Pluspunten
Buiten aant werk
Minpunten
Klanten
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastische werkvloer en heerlijk werken
Teamleider (voormalige medewerker) –  Rotterdam31 mei 2017
Als teamleider en salescoach een fantastische tijd gehad.
Helaas was dit op project basis en omdat deze project succesvol is verlopen, bij deze dan ook mijn dienstverband teneinde gekomen.
Fulltime bezig geweest met trainingen en all bijbehorende taken als teamleider.
Salestrainingen gegeven aan;
Inbound & outboundmedewerkers
Buitendienstmedewerkers
En teamleider van een team van 10-15 man.
Pluspunten
Relaxe werksfeer
Minpunten
Begintijden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
omschrijving van de werksituatie
Installatiemonteur (voormalige medewerker) –  veenendaal2 maart 2017
ik heb hier mijn opleiding gevolgd en mijn diploma afgerond, het was een zeer leuke tijd bij eneco. er was ook veel mogelijkheid om nieuwe kansen te creëren, helaas mocht ik niet veder in het bedrijf en is het bedrijf op locatie veenendaal nu ook gesloten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professioneel
Toezichthouder beveiliger weegbrugmedewerker (voormalige medewerker) –  Farmsum16 januari 2017
mooi bedrijf leuke werksfeer en fijne collegas. Groot bedrijf waardoor er veel groei mogelijkheden zijn. Dit uiteraard in allerlei functies.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een dynamische afdeling
ondersteuner telefonisch accountmanagers (voormalige medewerker) –  Rotterdam14 december 2016
De afdeling waar ik gewerkt heb is een dynamische afdeling die constant bezig is. Er wordt hard gewerkt, leuke collega's en ruimte om door te groeien.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed in bedrijfsafdeling uitjes
Werkvoorbereider/calculator (voormalige medewerker) –  Rotterdam5 december 2016
de afdeling installatietechniek heerste een fijne sfeer maar door een beleid van een energiebedrijf en niet een installatie idee (het werd als een verlengstuk van de levering van energie gezien) is er een niet uit te voeren proces gehanteerd en hierdoor zijn er velen in de problemen gekomen en zeker de mede installatuurs.
Pluspunten
correcte salaris betaling
Minpunten
beleid
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sociale werkgever
Verkoopadviseur (voormalige medewerker) –  Rotterdam11 oktober 2016
kon mijn werk terplekke goed bij een klant aan tafel uitvoeren,
daar werd een offerte gelijk opgemaakt en uitgeprint, vaak werd het al gelijk beloond met een opdracht

Had een bedrijfsauto tot mijn beschikking die ik ook voor woon/werk verkeer mocht gebruiken, dit vond ik heel prettig

Heb als adviseur altijd individueel gewerkt, hierbij moest ik zelf mijn verantwoordingen en beslissingen nemen

Door mijn buitendienstfunctie had ik een enorme vrijheid en dat is me altijd goed bevallen,eventueel op kantoor werken zal dan ook een hele omslag zijn.

Ondanks de reorganisatie kan ik toch terugkijken op 33 jaar werkplezier.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve, zakelijke maar toch gezellige omgeving
Medewerkster Procesondersteuning (voormalige medewerker) –  Rotterdam23 september 2016
Elke dag was weer anders daar er door flexplekken verschillende collega's aanwezig waren op verschillende dagen. Hard werkende mensen die voor het merendeel all round verschillend werk op kunnen pakken.
Welk werk je kreeg die dag lag aan productiepieken en prioriteiten.
Een bedrijf die graag zijn medewerkers op de hoogte houdt en mee laat denken.
Het moeilijkste aan de baan waren de herhaaldelijke werkzaamheden. Het leuke aan de baan was de vrijheid om meer te leren en verder te groeien.
Pluspunten
Groot assortiment in de kantine, flexplekken
Minpunten
Beste bereikbaar met openbaar vervoer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Organisatie in ontwikkeling van Nuts naar Agile
Senior Marketing Data Analyst, Team Lead (huidige medewerker) –  Rotterdam3 juli 2016
Volop kansen voor professionals die zich willen manifesteren in een hectische transformatie naar commercieel bedrijf. Data genoeg, geef jij er structuur aan, zonder oog te verliezen voor de business opp'ties die ingevuld moeten worden op de heel korte termijn?
Pluspunten
OV Vrij abonnement
Minpunten
Taaie legacy op data en BIT gebied
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ENECO. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 51 reviews
510
422
316
23
10

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over ENECO gesorteerd op locatie