EndemolShine Nederland
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Over EndemolShine Nederland

EndemolShine Nederland is onderdeel van EndemolShine Group: ‘s werelds grootste onafhankelijke producent van televisie- en digitale content met meer dan 120 productiebedrijven in 23 landen. Hierdoor profiteert ons bedrijf van een ongeëvenaard creatief en productioneel netwerk. Wereldwijd werkt EndemolShine samen met meer dan 280 zenders, digitale platforms – meer...

EndemolShine Nederland

EndemolShine Nederland is het productiehuis waar de beste en meest bevlogen makers samenwerken en zich thuis voelen. Wij ontwikkelen content voor elk platform, in elk genre en voor iedereen. Bij ons begint het verhaal. Verhalen die ons inspireren, verbinden en raken. Verhalen die de wereld dichtbij halen. Verhalen die ons het leven laten zien. Verhalen met een randje: gedurfd, maar altijd relevant.

Wij staan voor creativiteit en kwaliteit. Met onze content willen wij in Nederland en in de rest van de wereld de harten van mensen veroveren en verhalen vertellen die er toe doen. Het is een voorrecht om dat de kern van onze missie te noemen.