Eminent Groep
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Eminent Groep Carrières en werk

Over ons
Ambities waarmaken bij een organisatie die inspireert
Op zoek naar een werkgever waar jij jouw ambities kunt waarmaken, waar je jouw ondernemende kwaliteiten volop kunt benutten en waar successen gevierd worden? Welkom bij Eminent! Streef samen met ons naar de beste resultaten terwijl we met beide benen op de grond staan. Soms zelfs met onze voeten
 – meer... in de klei. We hebben grootse dromen en een concrete aanpak. Dat betekent dat we mikken op het hoogst haalbare en doorgaan waar anderen stoppen. Dat doen we niet voor niets, we weten goed waar onze kracht ligt en welke talenten we in huis hebben om onze professionals en onze opdrachtgevers met elkaar te verbinden. Om ambities waar te maken.

De juiste mentaliteit

Dankzij onze mentaliteit, de talenten van onze specialisten en de vrijheid die zij krijgen om hun (commerciële) ideeën uit te voeren, groeit Eminent flink. Niet vreemd! We maken graag een goede indruk en investeren daarom in onze talenten. Niet alleen bieden we volop doorgroeimogelijkheden, je krijgt ook de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen dankzij coaching op maat en passende opleidingen. Daarnaast vinden we het ontzettend belangrijk om successen te vieren. We organiseren daarom met regelmaat gezellige borrels en gaan ieder jaar gezamenlijk op skivakantie.


Openstaande vacatures

Zoals je merkt zijn we ambitieus en blijven we groeien. Daarom zijn we doorlopend op zoek naar talent met een ondernemersgeest. Solliciteer op één van de openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Eminent Groep te werken?

4,7
Werk-privébalans
4,8
Compensatie/Arbeidsvoorw.
4,5
Doorgroeimogelijkheden
4,3
Management
4,6
Bedrijfscultuur

Wat wordt er gezegd over het leiderschap bij Eminent Groep?

92%
van de medewerkers geeft een waardering over de prestaties van de CEO
De CEO-waardering is gebaseerd op 12 reviews

Wat zeggen kandidaten over hun sollicitatiegesprek bij Eminent Groep?

Sollicitatie-ervaring
Gebaseerd op 10 gesprekken
Positief
Moeilijkheidsgraad
Gebaseerd op 10 gesprekken
Gemiddeld
Lengte sollicitatieprocedure
Gebaseerd op 10 gesprekken
Ongeveer een week
Gesprekken bij Eminent Groep