Elsevier Reviews

35 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 553 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Overall a great company
Business Analyst (voormalige medewerker) –  Amsterdam10 september 2019
Plenty of learning opportunities as you will be working with many colleagues spread across the entire world, as Elsevier is a matrix organization. Retention rates are rather high, which is not surprising given the work-life balance and flex-working hours which Elsevier provides. Good overall benefits. As an area of improvement, people tend to stay quite long in the same role and very often their current responsibilities are defining their career as there aren't many opportunities to hand things over. This usually hinders career prospects and advancements in the same department/unit.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
commercieel bedrijf met inhoud met menselijke visie
senior accountmanager buitendienst (huidige medewerker) –  Amsterdam7 mei 2018
Prima tijd gehad; tijd voor een nieuwe uitdaging na 10 jaar.
Geleerd om samen te werken en door te pakken in het salestraject. Initiatief wordt gewaardeerd. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Veel leeftijdsgenoten en kwaliteit in huis.
Minpunten
salarisverhoging gaat moeizaam
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vergane glorie
Senior Account Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam23 april 2018
Heb de goede tijd nog meegemaakt, maar daar is niet veel meer van over. Afwachtende houding personeel, totaal geen innovatie, je loopt constant achter de feiten aan.
Pluspunten
veel vrijheid
Minpunten
veel vrijheid, gewoon te veel vrijheid dus en dat is ook niet goed
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
eeste baan en heel veel opgedaan
Administratief medewerkester (voormalige medewerker) –  Amsterdam6 april 2018
Elseviers was mijn eerste werkgever. heel veel mensen leren kennen en ook heel wat kantoor op diverse administratieve niveaus opgedaan.
Pluspunten
leuke collaga's
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
logge multinational
key account manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam23 maart 2018
wel veel mooie bedrijfsonderdelen! en hele leuke collega's !
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stage-plek
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Zwijndrecht28 december 2017
Leuke, leerzame plek met veel inspirerende mensen.
Pluspunten
nvt
Minpunten
nvt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Na
Product Management (huidige medewerker) –  Amsterdam25 september 2017
Een typiche dag op het werk is niet zo slecht. Het is een gezelligheid samenvatting.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitgever All-in
Creatief DTP-er (voormalige medewerker) –  Doetinchem23 augustus 2017
grote organisatie waar je als radertje het uurwerk meehelpt gaande te houden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige professionele sfeer met fijne collega's
Projectmanager (voormalige medewerker) –  Amsterdam3 juli 2017
De functie was nieuw. Ik kreeg alle vrijheid om die vorm te geven en verder te ontwikkelen. Ik heb me daarbij altijd vrij en gesteund gevoeld. Er kwamen heel verschillende opdrachten op me af vanuit alle delen van de wereld. Bezuinigingen op ieders budget maakt het de laatste jaren soms moeilijk om aan ieders wensen te voldoen, maar er was altijd wel een oplossing te vinden.
Pluspunten
flexibele werktijden, fitness ruimte
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed geregeld
Data entry (voormalige medewerker) –  Amsterdam30 mei 2017
voor huisvrouwen altijd ideaal parttime en niet zware werk, en als beginner te werken
Pluspunten
kan thuis werken
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Summary
Data Analyst Intern (huidige medewerker) –  Amsterdam, NL21 mei 2017
Good office environment; Team working; Friendly colleagues; Nice health activities; A lot of opportunities to improve yourself; Learned some IT skills
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leading its industry, but...
Product Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam29 maart 2017
Elsevier is the largest STM publisher, but it's a slow-paced industry. It wants to become a tech firm, but its investors still expect extremely high margins and so it struggles to invest much in tech to make the transition.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer
Cateringbeheerder (voormalige medewerker) –  Zwijndrecht24 februari 2017
Het was een prettige werkgever die je naar waarde wist te schatten met goede doorgroei mogelijkheden
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarde
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Degelijke betrouwbare organisatie
Programma Coordinator (huidige medewerker) –  Amsterdam29 januari 2017
Werken bij RELX, Reed Elsevier vormt een degelijke stabiele basis voor je carriere. Gezien het formaat van de organisatie moet je weten wat je wilt, en achter je doelen staan om ze te kunnen bereiken. Educatie en tegemoetkoming is binnen deze zeer gestructureerde omgaving niet gemakkelijk. Stevig in je schoenen staan is van belang. De werksfeer is ontspannen en vriendelijk met respect voor werk- & prive balans.
Pluspunten
Stabiliteit, degelijkheid, weten waar je aan toe bent, flexibel werken
Minpunten
Stijve hiërarchische cultuur
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
te lang in de gouden kooi
Senior Accountmanager (huidige medewerker) –  Amsterdam12 januari 2017
Mooie producten, goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Geen doorgroeimogelijkheden en mocht je doorgroeien als manager, dan weet je zeker dat je er binnen een jaar uitvliegt. Behalve als je zeer goed en gedreven bent in interne politiek. Dat is het probleem ook met het bedrijf. Zeer intern gericht op zichzelf en niet extern gericht op de klant. Dit kun je jaren volhouden met een mooi product als Elsevier, maar op een gegeven moment val je door de mand.
Pluspunten
vrijheid, A Merk
Minpunten
management, korte termijn visie, veel wisselingen, interne politiek
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief en positief weksfeer met aardige collega's
Head of Talent Development Europe (huidige medewerker) –  Amsterdam5 januari 2017
Ik ben creatief, positief en suppel. Ik vind het leuk als het werksfeer professioneel is maar niet te serieus. Ik werk hard maar ik vind tijd om te lachen en relatie bouwen met mijn collega's.
Pluspunten
Flexibiliteit
Minpunten
Geen goed leiderschap
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Challenging environment, but great people
Marketing Communications Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam19 december 2016
Elsevier can be a challenging environment to work in, like any large, international matrix organisation, but the people are professional, driven and by en large, very knowledgeable.
Pluspunten
Great canteen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf!
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam16 december 2016
Leuke tijd doorgebracht, professionele bedrijf en fijne collega's👌
Pluspunten
Veel geleerd in korte tijd!
Minpunten
Nvt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitstekend
Productmanager (voormalige medewerker) –  Amsterdam3 oktober 2016
Uitstekende privé-werk balans. Leuke en diverse collega's, veelal internationaal. Prettige, weinig formele gezagsvoering. Leukste element van productmanagement bij Elsevier vond ik de diepgaande klant interviews. Om met de tijdsverschillen tussen diverse locaties (collega's in LA, New York, Nederland en Taiwan) op één lijn te komen was soms een uitdaging!
Pluspunten
Flexibele uren + thuiswerken
Minpunten
Weinig inspirerend gebouw/kantoortuin
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positieve Stimulerende Werkomgeving
Editorial Office Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 september 2016
Een typische dag op het werk omvatte alle facetten van een wetenschappelijke tijdschriftuitgeverij. Ik genoot voornamelijk van het contact met auteurs, wetenschappelijke editors en referenten, zowel telefonisch als schriftelijk. Daarnaast zijn vele van mijn collega's goeie vrienden van me geworden.
Met de directie heb ik geen direct contact gehad en het moeilijkste van de baan was het proberen te doorgronden van de veelal financiële beslissingen waardoor bepaalde projecten binnen een multinational als Elsevier op korte termijn van locatie veranderden of gestopt werden.
Het leukste van de baan waren de sociale contacten, het contact met directe collega's en wetenschappers.
Over het geheel genomen is Elsevier een goede werkgever.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Elsevier. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 553 reviews
5180
4181
3118
245
129

Waarderingen per categorie

3,9Werk-privébalans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Elsevier gesorteerd op locatie