Easy Way Reviews

Alle 12 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Snelle en professionele werkomgeving
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Dronten17 april 2018
Erg leuke en variërende baan, al is dit ook het nadeel omdat je geen idee hebt wanneer je precies moet werken. Dit is dus lastig, omdat je geen vast inkomen hebt.
Pluspunten
veel klantencontact
Minpunten
variabele inkomsten
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkdagen waarbij je veel op jezelf was
Hiker (voormalige medewerker) –  Rotterdam9 april 2018
Binnen de werkzaamheden was je veel alleen aan het werk en werkte je niet/nauwelijks samen met collega's.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer leuke baan als student
Hiker (voormalige medewerker) –  Nederland13 maart 2018
Tijdens mijn studie aan de slag als hiker bij Easy Way, echt een topbaan wanneer je van auto's en zelfstandig werken houd. Je hoort een dag van te voren welke ritten je gaat uitvoeren en de rest is aan jou. Je krijgt de locatie's en tijden door, het is aan jou om daar op tijd te zijn en zelf weer op de nieuwe locatie te komen. Je rijdt in veel verschillende auto's, van kleine Volkswagen Up tot mijn persoonlijke hoogtepunten rijden in een Porsche Panamara en Audi S3.

Een ander groot voordeel is het studeren op de terugweg. Wanneer je in de bus of trein terug naar huis zit krijg je gewoon doorbetaald. Dus wanneer je in de trein zit en zit te studeren, krijg je gewoon betaald. Ideaal.
Pluspunten
Rijden in veel verschillende auto's, studeren op de weg terug naar huis
Minpunten
Afhankelijk van OV en verkeer, hierdoor kan je meerdere uren vertraging krijgen
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfstandig en flexibel werken
Hiker (huidige medewerker) –  Enschede10 november 2017
Inmiddels bijna twee jaar als hiker aan het werk voor Easyway. Grote voordeel is de flexibiliteit die je als werknemer hebt, het contact met klanten als ze (eindelijk) hun nieuwe lease-auto ontvangen en dat je af en toe een leuke auto mag rijden. Nadeel is dat het salaris erg laag was: Toen ik 20 was kreeg ik €6.55 netto. Inmiddels na wat veranderingen in minimumloon krijg ik met 22 jaar €10.80. Nadeel is dat je continue onderweg bent wat een werkdag erg vermoeiend maakt, vaak pas rond 5 uur de dag van tevoren gebeld wordt voor werk en de wekker gemiddeld om 6:45 staat om op tijd op je ophaaladres te komen.

Verwacht niet te veel van de auto's die je gaat rijden. Dit is mijn top 3 na 100 ritten:
- Audi A4 Avant 2017
- BMW 5-serie F10 2015
- Volvo V40 R-Design 2016
Pluspunten
Flexibilteit, lange werkdagen
Minpunten
Salaris aan de lage kant, redelijk vermoeiend werk
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en leerzame periode
Privecauffeur (voormalige medewerker) –  Breda9 maart 2017
Geen dag is hetzelfde als privechauffeur. Je komt met zoveel verschillende nationaliteiten/persoonlijkheden in aanmerking waar je alleen maar van kan leren.
Voor mij persoonlijk was het heel leerzaam, omdat ik heel leergierig ben en ook geintresseerd was in de klanten die ik in de auto had zitten.
De directie heb ik nooit gezien, alleen van gehoord. De manier hoe hen dit aangepakt hebben, heb ik alleen waardering voor. Simpel plan van 2 studenten die nu zo uitgebreid is dat heel NL daar nu van kan genieten.
Heel veel contact met je medecollega's had je niet, alleen met projecten waar meerdere chauffeurs nodig waren. Daar merkte je wel dat je ook van je mede chauffeurs kon leren, want iedereen zat weer in een andere fase in het leven.
Zelf vond ik niks moeilijk, keek er juist naar uit met wie ik die dag weer te maken zou krijgen ( los van de vaste klanten die ik reed ).
Ik heb mijn hele traject bij Easy way als leuk en leerzaam ervaren.
Pluspunten
Bij bepaalde aantal uur, krijg je eten op kosten van de zaak
Minpunten
Laatste moment ingelicht, soms lange wachttijden
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
Hiker (voormalige medewerker) –  Breda23 januari 2017
Als hiker bij Easyway geniet je veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je (bij)baan. Je rijdt in de mooiste auto's het hele land door, naar de klanten. Hierbij moet je geheel zelf plannen hoe je rijdt, hoeveel en hoe lang je pauze neemt. Dit paste erg bij mij, omdat ik er graag zelfstandig op uit trek.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great working enviroment to boost driving skills and social interaction with other people
Driver (voormalige medewerker) –  Vught3 januari 2017
Traveling to the place where the car is located. Then there is a form to fill in with damage to the car. this includes scratches an dents. Then you drive the car to the delivery point where they customer signs the paper and you can go.
Pluspunten
Driving nice cars
Minpunten
Traveling back home
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Could manage my own working hours
Hiker (voormalige medewerker) –  Breda16 februari 2016
I liked to drive in all the new cars where I could learn for school during the travel by public transport to the cars.

I was able to tell every week when I could work.
Pluspunten
Driving nice cars
Minpunten
Unpredictable when I needed to work
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel vrijheid en vertrouwen vanuit het hoofdkantoor
Privéchauffeur (voormalige medewerker) –  Breda, NB19 februari 2014
Dit werk was mijn bijbaan toen ik nog op school zat en het was ook uitsluitend voor studenten die vrij konden reizen door de week.

Het was mogelijk om via internet je beschikbaarheid door te geven voor de komende maand en soms nog langer en aan de hand hier van werd je ingepland.

De dag voordat je moet werken krijg je een email met daarin alle details van de rit en de klant. Deze las ik zorgvuldig door zodat ik geen fouten maakte.

Op de dag zelf ging ik (afhankelijk van waar de klant woonde) met het openbaar vervoer naar zijn/haar huis of werk. Vanaf dit beginpunt bracht ik de klant veilig en snel naar de eindbestemming.

Het was af en toe moeilijk om zo goed mogelijk met externe factoren (files, werkzaamheden) om te gaan die niet van te voren bekend waren.

Het leukste van dit werk was dat je elke keer in een andere, meestal dure, auto mocht rijden. Ook was een pluspunt dat je met sommige klanten een band opbouwt als je hun vaker vervoert. Deze klanten vragen op den duur bij het hoofdkantoor naar jou, dit geeft zelfvertrouwen.
Pluspunten
Afwisselend, mooie auto's, je leert veel mensen kennen
Minpunten
Lang wachten als een klant in vergadering zat
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke bijbaan voor studenten
Hiker (huidige medewerker) –  Regio Enschede, vanuit daar door het hele land13 juni 2013
Leuke bijbaan voor studenten die houden van autorijden, veel vrijheid, leuke auto's, goede verdiensten
Pluspunten
Flexibel
Minpunten
Soms weinig werk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg leuk om nieuwe lease auto's te rijden.
Hiker (huidige medewerker) –  Geheel Nederland29 juni 2012
Van en naar de klant brengen van lease auto's. Geheel zelfstandig.
Na en voor de opdracht met het OV erheen. Salaris is niet erg hoog, maar je doet het voor de auto's.
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
salaris
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Easy Way. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,3
Gebaseerd op 12 reviews
55
46
31
20
10

Waarderingen per categorie

4,3Werk-Privé Balans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,3Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over Easy Way gesorteerd op locatie