DuPont Reviews

20 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.948 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede leerschool
Operator/Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Dordrecht5 december 2018
werken in 2 ploegendienst- volgens dagelijks wisselend werkrooster- onder verantwoording ploeglijder
Pluspunten
veiligheid boven alles
Minpunten
promotie kansen nihiel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een goede stageplaats
Stage (voormalige medewerker) –  Dordrecht9 april 2018
Het is een goede stage plaats geweest voor mij om meerdere redenen.

1. ik leerde met technieken om te gaan waar ik eerder nog niet bekend mee was.
2. ik heb ook geleerd hoe je methodes kan ontwikkelen en/of optimaliseren.
3. hierdoor is mijn beeld van trouble-shooting ook uitgebreider geworden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productive and fun
R&D (huidige medewerker) –  Gemeente Leiden25 september 2017
great people to work with who work hard and play hard, unique culture and working environment,
transparency of certain processes should be improved,
IT has been a struggle for a while
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Produktieve en gezellig werkomgeving
Spuiter (voormalige medewerker) –  Rotterdam13 juli 2017
Ik ben ervaren straler verfspuiter
In het scheepsbouw en constructie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Produktiewerk
Lycra-inspectrice (voormalige medewerker) –  Dordrecht1 juni 2017
Lopende band werk. Elastische garens op klossen nakijken en in dozen verpakken en op de lopende band zetten. Ben hiermee gestopt omdat ik geen hele dagen meer kon staan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collages
Dus de juiste stoffen / halffabricaten (voormalige medewerker) –  dodrecht nederland5 mei 2016
du pont produceert lycra mijn taken was machines omzetten verplaatsen defecte hernieuwen van de machines
we werkten in 5 ploegen systeem
collegas waren heel aardige mensen hebben mij veel geleerd van a tot z
min punt is dat bedrijf is gaan verhuizen naar Zwitserland
Pluspunten
hele mooie resteurant
Minpunten
veel geluid
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Omgeving waar mensen bereind zijn te investeren in het bedrijf
Manager Improve (voormalige medewerker) –  Dordrecht2 maart 2016
Prettige werksfeer
Goede collegialiteit
Goede doorstroommogelijkheden
Werken volgens laatste updates
Pluspunten
open sfeer
Minpunten
veel systeemwerk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great place to work
Contract Manufacturing Administrator EMEA (voormalige medewerker) –  Dordrecht, ZH1 februari 2016
Great place to work and bond with colleagues. In the four years I was with the company I got many chances to grow professionally and personally.
Pluspunten
Lot's of career opportunities in DuPont
Minpunten
Low salaries below market norms
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke baan met vriendelijke mensen
Laborant (voormalige medewerker) –  Dordrecht, ZH26 januari 2016
Een werk dag begint met werk verdelen en voorbereiden .kalibraties , standaarden lopen enz.
Mijn collega zijn leuke mensen .

Het moeilijkste van de baan is de stres , onregelmatige werktijden .

Het leukste is diversiteit van analyses .
Pluspunten
goede salaris
Minpunten
smaak van de koffie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede, collegiale, en gewaardeerde werksfeer
Change to business coördinator Europe (voormalige medewerker) –  Dordrecht17 december 2015
Een positief werk klimaat, fijne collega's en elke dag was anders en variabel. Buiten werkervaring heb ik goede communicatieve vaardigheden ontwikkeld. In principe is een baan vooral in het gein moeilijk omdat je dan veel moet leren. Daarnaast kan het moeilijk worden door niet beïnvloedbare externe omstandigheden. Denk aan weerselementen, stakingen en dergelijke. Leukste van alle diverse banen is de diversiteit
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer goed om te werken
Logistiek Medewerker proces operator (voormalige medewerker) –  Dordrecht23 augustus 2015
Hele goed bedrijf in algemeen. veel aandacht voor de veiligheid ontwikkelen van de personeel,goed salaris, hoog denk niveau van de personeel. ik kan allen maar positief reviewen van noemen.
Pluspunten
veilig, goed salaris, goed werk onstandiheiden.
Minpunten
bepalde afdelingen worden uitbesteed
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever geweest jammer dat ik daar weg ben
Praktijk examinator en trainer (voormalige medewerker) –  Dordrecht, ZH3 mei 2015
elke dag was een leuke uitdaging niet elke dag was hetzelfde dat trok mij wel aan.
heel veel geleerd na 28 jaar dienstverband
goede baas dit was mijn 2e baas eigenlijk heb ik maar 1 baas gehad in vastendienst heb er 28 jaar mogen werken en altijd naar mijn zin gehad.
leuke en goede collega's kon er goed mee vinden.
het moeilijkste was toch wel de Engelse taal maar verder kon ik goed meekomen.
had heel veel leuke dingen deed trainingen geven en deed veel in de warehouse om 5s goed in stand te houden eigenlijk teveel om te noemen.
Pluspunten
was gewoon leuk om naar het werk te gaan
Minpunten
eigenlijk geen min punten was altijd aanwezig gewoon zin naar mijn werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
communicatie is niet sterk
TAMER ( technisch administratief medewerker (huidige medewerker) –  Dordrecht, ZH10 oktober 2014
Het is een mooi bedrijf leuke collega allen de communicatie is heel slecht
Pluspunten
nvt
Minpunten
communicatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn tijd bij Dupont
Operator (voormalige medewerker) –  Dordrecht25 juni 2014
Mijn tijd bij Dupont was erg fijn. De werksfeer was erg goed, er was altijd sprake van goede communicatie en de dagen gingen snel. Ik heb hier mijn VAPRO-A opleiding mogen volgen. Helaas heb ik deze niet compleet afgerond. Ik ben wel bezig om deze zo spoedig mogelijk af te ronden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede eerste praktijk ervaring na school te hebben afgerond
Customer service representative (voormalige medewerker) –  Dordrecht, ZH28 april 2014
De stand van zaken betreft leveringen voor klanten moet per dag worden geverifieerd. Voor de levering getransporteerd kan worden heeft een customer service te maken met partijen intern om te kijken of alles volgens plan loopt en om zich te richten naar de klant met een eta.
Pluspunten
Groot bedrijf waar veel kennis kan worden opgedaan
Minpunten
Groot bedrijf om overal van op de hoogte te zijn
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aardige collega's
Mixer operator (voormalige medewerker) –  Dordrecht12 maart 2014
Ik ben Eerlijk, sociaal, flexibel, leergierig, klantvriendelijk, doorzetter, verantwoordelijk
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfstanding werken/ mogelijkheden om te ontwikkeling/ Safety Culture/ Respect for people
Key Account Manager Iberia (voormalige medewerker) –  Nijmegen, GE11 juli 2013
Veel Klante Adquisitie gedaan
Bussiness development plan voor Iberia markt gedaan
Offerte en calculatie gedaan
Bezoek klanten (international reizen)
Betrokken in projecten (werken in een team)
Klangerichtheid/ oplossinggeritheid
Lang term relatie met de klanten
Leuk collega's gehad
Weinig contact met de leiderschap
Ik vond erg leuk om te werken en Internationaal bedrijf met mogelijkheid om te werken met klanten in andere landen
Pluspunten
Zelfstandig
Minpunten
Weinig contact en steun met direct leiders
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
RELAXTE WERKOMGEVING EN GROTE KANTINE...
CHEMISCH LABORANT (voormalige medewerker) –  DORDRECHT28 februari 2013
HEB ER VEEL ANALYTISCHE EXPERIMENTEN GELEERD, 5 PLOEGEN WAS SUPER, ME COLLEGA WAREN OKE..
Pluspunten
grote kantine waar je lekker kon eten
Minpunten
geen bier op het werk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzame en veilige omgeving
process-operator (voormalige medewerker) –  dordrecht10 juli 2012
het was pas een typische werkdag als er veel verschillende dingen fout gingen met de machines.
hierdoor heb ik veel geleerd over rustig blijven in drukke en stressvolle situaties.
hierbij heb ik ook geleerd om een probleem op te lossen door naar de oorzaak te kijken in plaats van een snelle oplossing.
de directie bemoeide zich niet heel veel met de mensen op de werkvloer.
de collega's waren altijd gezellig maar net als in een fruitmand zitten er altijd een paar rotte appels tussen.
het moeilijkste van de baan was om heel de dag zelfstandig te moeten werken en de problemen op te lossen, hierbij hoorde ook de planning en productie van die dag.
dit was overigens ook het leukste gedeelte van mijn werk.
Pluspunten
eigen tijdsindeling en veel vrijheid
Minpunten
je moest je aanpassen aan het werk dus vaak geen pauze enzovoorts.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren

Zie meer reviews over DuPont

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij DuPont. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 1.948 reviews
5831
4642
3320
292
163

Waarderingen per categorie

4,0Werk-privébalans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over DuPont gesorteerd op locatie