Duinrell Reviews

Alle 16 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top collega's leuke PV dingen alleen verschikkelijk management
Operator en instructeur (voormalige medewerker) –  Wassenaar13 augustus 2019
De meeste supervisors zijn hartstikke aardig maar totaal niet geschikt voor dit werk. Arbo regelgeving wordt gewoon de prullenbak in gegooid. Collega's zijn top heb ik verder niks op aan te merken. Bij conflicten kiezen Supervisors 1 kant zonder hoor en wederhoor toe te passen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stage P&O
Stage P&O (voormalige medewerker) –  Wassenaar1 februari 2019
Ik heb een periode van tien maanden stage gelopen bij Duinrell, op de afdeling P&O. Dit was voor mij een zeer leerzame en leuke periode. De werkomgeving is ontspannen en zeer informeel. Ik kan iedereen een stage in deze leuke omgeving aanraden.
Pluspunten
Leuke collega's, informele sfeer, platte organisatie
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Echt een leuk bedrijf!
Marketing & Sales (huidige medewerker) –  Wassenaar20 december 2018
Duinrell is echt een super bedrijf om te werken.Leuke collega's en goede sfeer!

Veel verschillende functies en werkzaamheden, dus zit altijd wel iets leuks tussen.

Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk :-).
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
wel gezellig
Attractiemedewerker (voormalige medewerker) –  Wassenaar4 oktober 2018
werk is leuk en gezellig
leiding kan wek beter
dagelijks werk verschilt heel erg
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive and fun work place
Crew Member (voormalige medewerker) –  Gemeente Wassenaar29 juni 2018
At Duinrell I was a crew member of a very productive team.

My main duties involve helping and managing the flow of cars in the theme-park parking lot which enabled to develop communication skills and a good level of attention to detail as certain cars would not fit in certain parking spaces.

I was also controlling the queues and ensuring that customer would behave appropriately as they were waiting for their turn.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer op de werkvloer
Gastontvangst (voormalige medewerker) –  Wassenaar14 mei 2018
leuke en gezellige collega's wordt altijd geholpen indien nodig en je krijgt een goeie uitleg over je werk omschrijving
Pluspunten
goeie werktijden
Minpunten
weinig variatie kwa werk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De gezelligste familiebedrijf van Nederland
mederwerker attracties (voormalige medewerker) –  Wassenaar8 januari 2018
Dit geweldige bedrijf staat klaar om iedereen een mooi en geweldig ervaring te geven.
Ik heb hier als jonge broekie mijn eerste echte werkervaring opgedaan, dit bedrijf staat klaar voor zijn personeel en klanten.
(ze kunnen niet iedereen helpen)
Ondanks ik een nare ervaring heb opgedaan tijdens mijn laatste dagen voor dit bedrijf hebben ze mij wel gesteund.
Ik ben ze hier nog steeds dankbaar voor.
Pluspunten
Leuke personeels feesten en uitjes
Minpunten
weinig beschutting voor slecht weer
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 6Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vond er niks aan
Medewerker park (voormalige medewerker) –  Wassenaar19 juni 2017
Zoals iemand al in een review vermeldde...Inderdaad vriendjespolitiek heerst daar en er zitten ook een paar collega's tussen die de sfeer goed verpesten. Er wordt daar niks aan gedaan. Ook de bezoekers die er komen kunnen agressief zijn en dan word je helemaal verrot gescholden. Management en leidinggevenden doen daar ook helemaal niks aan. Je moet het maar "normaal" vinden. Zo was er weer eens een vechtpartij en dit liep goed uit de hand. Management kwam dan niet even vragen hoe het met ons ging. Nee, als personeel ben je daar maar een nummer. Ben zo blij dat ik daar weg ben. PRETpark??? Nou totaal geen pret voor mij geweest! Wat een rotbaan was dat zeg!!!
Pluspunten
eigenlijk niks
Minpunten
management, leidinggevenden, sfeer, volk wat er komt
Was deze review waardevol?Ja 28Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen leuk bedrijf
Medewerker attractiepark (voormalige medewerker) –  Wassenaar17 maart 2017
Heerst hier heel veel vriendjespolitiek, betaald slecht (precies minimum) en nemen snel onzin aan. Personeel roddelt veel en Supervisors/Managers zijn slecht. Word slecht met je omgegaan.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Alles
Was deze review waardevol?Ja 24Nee 6Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toezichthouder tikibad
Toezichthouder (voormalige medewerker) –  Wassenaar9 december 2016
Leuke omgeving om te werken, maar bar slechte communicatie en vooral als je nieuw bent. Liegen over te laat komen , slechte begeleiding. Ze willen je zo snel mogelijk weg doen. Supervisor die geen eens feedback kan geven maar gelijk afkraken. Je word in de maling genomen en jou geloven ze toch nooit dan personeel langer in dienst / supervisor
Was deze review waardevol?Ja 23Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel leuk!
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Wassenaar2 september 2016
Gezellige werkomgeving, helaas was het een zomerbaantje en werkte ik er niet zo lang. Maar heel erg leuk en gezellig, ik heb het heel erg naar me zin gehad.
Pluspunten
Gratis lunches
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Interieur verzorger (voormalige medewerker) –  wassenaar2 september 2015
ik heb in duinrell een leuke tijd ervaren,met toen leuke collega,s het leukste van de baan het zelfstandig zijn
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik kan gezellig met mensen om gaan
Mileudienst (voormalige medewerker) –  Wassenaar, ZH7 april 2014
Duinrell als Mileudienst:
*Een typiche dag op werk:
Ben ik gewoon werkzaam
*Wat je geleerd hebt:
Dat mijn werk bezig houd
*Jouw Collega's:
Waren heel erg gezellig, ik had niet echt problemen mee
*Het moeilijkste van de baan:
Dat mijn rooster uit het niest werd verandert en dat ik anderen dagen moest werken zonder over legging.
En dat ze niet duidelijk waren over info over mij werken of ik zelfde werk moest blijven doen.
*Het leukste van de baan:
Dat ik wel in de pretpark had gewerkt
Pluspunten
Ik kon rondje lopen
Minpunten
Dat ze zich niet aan afspraakhielde
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 23Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke supermarkt, leuke artikelen
Kaasa medewerker Supermarkt (voormalige medewerker) –  Wassenaar20 juli 2013
Beginnen met kassa, of het vullen van vakken!

Vakken vullen en kassa!

Gaat wel, eigen mening daarin

Leuk, sommige iets leuker dan de andere

Het niet controleren van je eigen kassa, zowel met beginkapitaal als eindkapitaal.

Lange rijen helpen.!
Pluspunten
Verdiensten reiskostenvergoeding gratis duinrellkaartjes (eenmalig hoor!)
Minpunten
Te dure supermarkt, slechte airco, enz.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 17Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Attractie medewerker (voormalige medewerker) –  Wassenaar5 mei 2013
leuk bedrijf om te werken. Veel mogelijkheden om door te groeien
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 19Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Duinrell. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 16 reviews
57
44
31
21
13

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over Duinrell gesorteerd op locatie