DSM Reviews

46 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 282 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever. Alleen jammer dat ik na 4 maanden al ontslagen ben vanwege economische redenen.
Analiste (voormalige medewerker) –  Delft13 september 2019
Goede werkgever fijne collega’s. En prettige werkomgeving
Pluspunten
Werkklimaat
Minpunten
Werken alleen via uitzending buro
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve multi-disciplinaire samenwerking
Internship (voormalige medewerker) –  Zwolle20 juli 2019
Sterkte samenwerking tussen verschillende afdelingen maakt het werk gevarieerd en je doet kennis op an alle afdelingen. Informele werksfeer.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed te doen
Allround Operator (voormalige medewerker) –  Emmen22 mei 2019
goed te doen en gezellig goed loon en goede sfeer.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet meer leuk
HR IS expert (voormalige medewerker) –  Sittard15 mei 2019
veel gewerkt , goede werkgever mr door verplaatsing van werk naar Chine geen mogelijkheden meer in Nederland
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dsm
R&D (voormalige medewerker) –  zwolle6 mei 2019
DSM is erg veranderd in de afgelopen jaren. Waar eerst veel aandacht was voor innovatie is de visie volledig omgedraaid.
Pluspunten
flexible werkuren
Minpunten
managment
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met veel plezier gewerkt
Master Data Officer (voormalige medewerker) –  Geleen18 december 2018
Ik heb al die jaren met veel plezier gewerkt bij deze werkgever
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige, productieve en collegiale samenwerking
Assistant Labor Law (voormalige medewerker) –  Heerlen28 november 2018
Leuke collega's, waardering, goede sfeer, prettige en zeer collegiale samenwerking met het hele team en de andere afdelingen daarbuiten. Veel interesse in eigen inbreng, vrijheid in het indelen van je werk en stellen van prioriteiten. Gewoon een hele leuke maar ook interessante werkplek, aanrader voor eenieder.
Pluspunten
Goede parkeergelegenheid, mooi salaris en premiums
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
good place to work
Research Chemist - R&D (voormalige medewerker) –  Zwolle5 september 2018
company has good structure and a nice working environment
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sterke ontwikkeling
1e operator / meetkamerman (voormalige medewerker) –  Geleen15 augustus 2018
controleren en sturende baan met veel facetten van de proces industrie
Pluspunten
koempel gevoel
Minpunten
chemische stoffen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gedateerde management stijl
Category Manager (voormalige medewerker) –  Nederland21 juli 2018
Een ons kent ons cultuur. Gedateerde manier van leiding geven. Inkoop afdeling is zoekende om een mate van maturiteit te bereiken, maar blijft sterk achter bij peer bedrijven.
Pluspunten
Veel vrijheden
Minpunten
Gelaagde organisatie structuur
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
DSM is an internationally and culturally diverse company
Functional Specialist (huidige medewerker) –  Delft22 mei 2018
A typical day at DSM is exciting because every day involves a new challenge. The multi cultural and international environment makes it pleasant to go out for lunch with colleague from several different countries.

Every day we learning something new. Our colleagues from all over the world share their work knowledge which makes it fun to learn different and new best practices that can be adopted across the different processes.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
great nice place to work
Business Analyst/Controller (huidige medewerker) –  Geleen3 mei 2018
great nice place to work, smart people from all over the world.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Trabajo en un entorno 100% internacional
Customer Service Desk Agent (voormalige medewerker) –  Gemeente Delft9 april 2018
Es una multinacional con miles de empleados. Al trabajar en el Customer Service Desk se mezclaba gente de diferentes países haciéndote partícipe de las diferentes culturas. Es algo difícil entender la cultura holandesa para aquellos trabajadores del sur de Europa debido al contraste del clima, costumbres, etc.. pero siempre demostraban una mente abierta para hacerte sentir cómodo.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedrijf dat veiligheid voorop stelt
operator (huidige medewerker) –  Waalwijk12 februari 2018
Ik ervaar het werken hier als heel prettig. Er zijn heel duidelijke regels. Je werkt er in 5 ploegen, wat me ook prima bevalt.
Pluspunten
gratis fruit
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great place to work
Talent Acquisition Project Intern (voormalige medewerker) –  Heerlen12 januari 2018
You manage your own work. Supportive environment and good culture
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer
Uitzendkracht productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Emmen22 september 2017
ondanks het werken in 2 ploegen mocht ik er graag zijn. er hing een goede sfeer en er waren fijne collega's. Graag zou ik met de ervaring die ik nu heb wel weer terug willen en de functie als operator bekleden.
Minpunten
2 ploegen dienst
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
good experience in a nice company
Commercial & Administrative EMEA Assistant (voormalige medewerker) –  Delft14 september 2017
a perfect company to combine work and private life as the company is very stable and very solid, good salary but not much secondary benefit. Very nice young and international colleagues, excellent to start a career, possibility to grow and lot of training given.
Pluspunten
nice team outing
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Secretaresse en later Management Assistant
Secretaresse en later Management Assistant (voormalige medewerker) –  Schoonebeek16 mei 2017
In deze functie was ik de secretaresse en later de management assistant van het sitemanagement team. Ik was verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van het gehele management team en alle voorkomende secretariele opgaves. Eerste aanspreekpunt van zowel de Directeur als van de MT-leden, verrichte algemene secretariële taken, regelde dienstreizen en faciliteerde onder andere afdelingsbijeenkomsten. Daarnaast voerde ik ook diverse ondersteunende (ad-hoc) werkzaamheden voor de leden van het MT uit, zoals het (inhoudelijk) voorbereiden van presentaties en afspraken.
Tijdens deze periode heb ik 2 HBO opleidingen gevolgd en vervolgens na het behalen van het diploma de functie als management assistant uitgevoerd.
Voor de reorganisatie „Next“ die in 2007 plaatsvond, heb ik tijdens de opleiding Office Management de afstudeeropdracht gewijd „Competentie Management voor de afdelingen Produktie en Secretariaat“ om de verschillende competenties in deze afdelingen scherper in kaart te brengen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
DSM is een grote multinational waarbij duurzaamheid een steeds belangrijkere pijler is gewordenp
Masterdata manager (huidige medewerker) –  Zwolle10 april 2017
Bij DSM Resins heb ik altijd naar volle tevredenheid gewerkt. Het is een zeer sociaalbewogen onderneming waar het streven naar duurzaamheid, innovatie en veiligheid op de 1e plaats komen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer prettige werksfeer, eigen verantwoordelijkheid, zeer open en sociaal
Accounts Payable Coordinator (huidige medewerker) –  Zwolle30 maart 2017
Controleren, beoordelen en verwerken van binnenkomende facturen. Zorg dragen voor tijdige betaling. Je moet erg accuraat en pro-actief zijn mbt bv aanmaningen. Er heerst een open en prettige sfeer. Directie is open mbt te voeren beleid. Veel inspraak. Overleg is altijd mogelijk. Moeilijkste: Het tijdig en juist verwerken van de vele facturen. Is meteen ook een geweldige uitdaging wat ook het werk dan weer leuk maakt
Pluspunten
zelfstandigheid
Minpunten
ik doe het met heel veel plezier
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij DSM. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 282 reviews
580
494
362
229
117

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,5Bedrijfscultuur