Drukwerkdeal.nl Reviews

Alle 11 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ondergewaardeerd werk
printoperator (voormalige medewerker) –  Deventer8 augustus 2019
1,5 jaar gewerkt. Omdat ik "chagrijnig" was contract niet verlengd.
Nul medeleven met personeel, kritiek wordt niet gewaardeerd, slechte leidinggevenden. Al met al slechte ervaring. 1,5 jaar leuk verdiend, maar van mijn leven niet nog een keer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Makkelijk bereikbar
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Deventer4 september 2018
Als allochtoon kom je niet door heen. Je wordt niet op klanterservice aangenomen. Ze maken onderscheid!
Pluspunten
Jong bedrijf
Minpunten
Geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 6Rapporteren
Officiële reactie van Drukwerkdeal.nl
11 september 2018

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat de afwijzing zo op je is over gekomen. Ik weet niet wat er precies is gebeurd, aangezien je review anoniem is, maar iedere sollicitant wordt door ons zorgvuldig gescreend, ongeacht zijn of haar etniciteit. Wij zoeken kandidaten met een goede motivatie, enige ervaring met klantenservice en goede beheersing van de Nederlandse taal. Ook wanneer mensen intern willen doorgroeien naar Klantenservice.

Als je mij jouw naam en 06 nummer mailt op recruitment@drukwerkdeal.nl, dan kan ik voor jou nakijken waarop je precies bent afgewezen. Wellicht dat ik je dan duidelijker de reden kan toelichten. Ik hoor graag van je!

Met vriendelijke groet,

Liesbeth
Recruiter
recruitment@drukwerkdeal.nl

5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en Leuke Werkomgeving.
Stagair ICT-Beheer (voormalige medewerker) –  Deventer21 augustus 2018
Een typische dag bestaat uit het oplossen van tickets.
Lekker lunchen in de Cafetaria, Als ik tijd over heb doe ik mee aan een van de spellen die je in de game room kan doen, zoals tafeltennis, Mario Kart of Fifa.
Het moeilijkste dingen van mijn baan zijn als er zich grote stroringen voordoen. Waarbij we afhankelijk zijn van andere bedrijven. Dit zorgt ervoor dat we dit niet voor onze collega's kunnen oplossen en dit soms meerdere uren kan duren voordat ze verder kunnen.
Het leukste van mijn baan is de Leuke sfeer die er op de bedrijfsvloer is.
Pluspunten
Lekker eten in de Cafetaria, Sportkamer in het gebouw, Games room in het gebouw.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving met duidelijke doelen
Grafisch vormgever (huidige medewerker) –  Deventer19 juli 2017
Drukwerkdeal.nl is een fijn bedrijf om te werken.
Ze zijn erg gericht op de toekomst en hebben duidelijke plannen.

Je kunt je hier goed ontwikkelen en dit bedrijf past perfect bij je als je houdt van snel switchen tussen verschillende werkzaamheden. Er is altijd iets te doen en je verveelt je nooit.
Pluspunten
Leuke gameroom en een fitnessruimte
Minpunten
Heel erg budgetgericht en focus op alle cijfers
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkplek
Allround customer service (huidige medewerker) –  Deventer29 juni 2017
Ik werk nu net een jaar bij Drukwerkdeal, maar het is echt een leuk bedrijf. Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een gezellige werksfeer.
Pluspunten
Sportruimte, Gameroom & leuke feestjes
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk en interessant bedrijf
Process Engineer (huidige medewerker) –  Deventer23 juni 2017
Gezellig jong en fris bedrijf, leuke collega's en prima arbeidsvoorwaarden.
Pluspunten
Gameroom en fitnessruimte aanwezig.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijfscultuur en sfeer is echt geweldig!
User Experience Designer (huidige medewerker) –  Deventer21 juni 2017
Vanaf het moment dat ik hier kwam werken voelde ik me hier op m'n plek. Fijne sfeer, leuke collega's en veel plezier in mijn werk!

(3,5 jaar werkzaam bij Drukwerkdeal)
Pluspunten
Fijne sfeer, leuke collega's, veel faciliteiten voor sport en fun
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving met een gameroom
Helpdeskmedewerker Vakantiebaan na stage (voormalige medewerker) –  Deventer4 november 2016
Drukwerkdeal is een snelgroeiend bedrijf, met een interne servicedesk.
Deze (kleine) servicedesk bestond uit 3 mensen.
Ik was werkzaam op deze servicedesk en moest dus bij mijn collega's van andere afdelingen langs als zij problemen ondervonden met hun computer.

Tevens drukwerkdeal heeft ook een locatie in Belgie, namelijk: Printdeal.
Op hen leverde ik telefonische support.

Ik had erg leuke directe en indirecte collega's bij Drukwerkdeal.
Er was elke vrijdagmiddag een borrel.

Het leukste aan de baan vond ik de informele ontspannen werksfeer.
Pluspunten
Vrijdagmiddagborrel, gratis koffie, gameroom
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Signmaker (huidige medewerker) –  Deventer, OV30 juli 2014
Leuk bedrijf.
Gezellige werkomgeving.
Drukwerkdeal een krachtige online formule op het gebied van drukwerk en grafisch gerelateerde producten. De internetdrukker voor al je drukwerk, van visitekaartjes tot flyers en van spandoeken tot banners. Offset, digitaal en sign
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Custorm Care
Customer Care (voormalige medewerker) –  Deventer27 februari 2014
Een jonge, enthousiast bedrijf waar ik tot heden 5 jaar werkzaam ben.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 15Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Drukwerkdeal.nl. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 11 reviews
51
47
30
22
11

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over Drukwerkdeal.nl gesorteerd op locatie