Douglas Reviews

16 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 96 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel gezellige en leerzame werkomgeving.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Venlo8 januari 2018
De allerbelangrijkste bij Douglas is dat je de gewenste target binnen moet halen. Je bent altijd bereid om klanten op juiste manier te helpen door goede en bijpassende advies te geven. Ik heb wel heel veel geleerd zoals hoe kun je op nette manier problemen oplossen en assertief zijn.
De management en werk collega's waren enorm leuk en stonde altijd klaar om te helpen omdat iedereen werkt voor het goede naam van Douglas.
De moeilijkste vond ik soms dat ik moest liegen over producten etc..
De leukste binnen dit bedrijf zijn al die prachtige, leuke en lekker ruikende producten.
Pluspunten
Cadeutjes, tantieme, extra's
Minpunten
Soms denken aan de bedrijf en niet aan de klant.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Douglas
Allround medewerker (voormalige medewerker) –  Nijmegen6 december 2017
Het gaat er bij Douglas alleen maar om dat je je targets haalt, en niet dat je je klant het meest geschikte product voor hem/haar verkoopt.

Je krijgt uitsluitend een 0-uren contract. Bij verlenging geven zij je niet de door jou wekelijks gemaakte uren bijv. 24, nee zij bieden jou alleen een 0-uren contract aan. Ga je hiermee niet akkoord dan verlengen ze je contract niet, ondanks dat je helemaal voldoet.

Bah wat een walgelijk bedrijf.
Pluspunten
Leuke klanten maar helaas moet je tegen hen liegen.
Minpunten
Hoge targetdruk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geweldig
Gastheer (voormalige medewerker) –  Rotterdam17 september 2017
het is lanng geleden dat ik hier werkte, maar ik voelde me thuis in de winkel. Het was een gezellig team en ik bevond me in een omgeving waar ik me thuis voelde
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het werk was leuk, ik heb er veel geleerd
van alles (voormalige medewerker) –  Den Haag23 augustus 2017
Gezellige sfeer onderling met het personeel en de bedrijfsleider
Pluspunten
Gratis producten
Minpunten
Verre afstand van mijn huis
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving met leerzame trainingen
Beauty Advisor (huidige medewerker) –  Utrecht21 juni 2017
Douglas is een echte leerschool binnen de cosmetica.
Pluspunten
Goede opleidingscentrum
Minpunten
Altijd in het zwart gekleed
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leuke fijne werkplek.
Kassamedewerkster/inpakster (voormalige medewerker) –  Heerlen2 maart 2017
Wat mij als eerste opviel was de ontvangst als nieuweling. Alles strikt en duidelijke instructies en gelijkwaardig als het huidige personeel. Het was vanaf dag 1 alsof ik er jaren werkte. De sfeer binnen het team verdiend een pluim.Door mijn jarenlange ervaring in de detailhandel pakte ik de werkzaamheden snel op en kreeg daar ook de complimenten voor. Dat waardeer ik enorm. Uiteraard leer je weer hoe een bedrijf op hun manier werkt en zijn werkzaamheden aanpakt. Belangrijk is dan, ook al is de klant nog zo goed geholpen door een collega. Jij als kassière bent de laatste indruk bij de klant. jij kunt het maken of breken en we gaan uiteraard ervoor dat de klant met een goed gevoel de winkel verlaat en denkt...hier kom ik graag terug.
Pluspunten
goede sfeer
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onvriendelijke collega's en manager een draak van een mens!
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam Alexandrium21 februari 2017
Heb hier 'een blauwe maandag' gewerkt. Collega's laten je aan je lot over, betrekken jou als nieuweling nergens bij en om maar te zwijgen over de filiaalmanager... Nog nooit zo'n vreselijk autoritair persoon meegemaakt en werk al 8 jaar in de retail. Veel meiden hielden het na korte tijd al voor gezien door deze manager. Na sluitingstijd moest er nog worden gestofzuigd en gedweild en dit kon soms uitlopen tot 3 kwartier of zelfs een uur. Maar dit wordt dus niét uitbetaald; schandalig! Conclusie: géén aanrader!
Minpunten
Zeer autoritaire filiaalmanager, onvriendelijke collega's (met een paar uitzonderingen...)
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Houd van me werk bij douglas, maar wil meer werken....
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Diemen19 februari 2017
Fijne werkgever, zou mijn baan willen combineren met het werken bij zara mode blijft toch mijn passie. Heb nu fijne collega's prima werksfeer. Mag veel cursussen volgen. Houd ervan mensen mooier te maken dan ze al zijn.
Pluspunten
Vrolijk, eerlijk en zeker niet lui
Minpunten
Denk mijn leeftijd, ben 51
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stage
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Zaandam29 september 2016
Was een hele leuke plek om stage te gaan lopen. Je moet goed in cosmetica zijn en je moet ervaring daar in hebben. Je moet bereid zijn om hele dag te staan en de klanten goed te helpen en informatie te geven.
Pluspunten
Goede werknemers
Minpunten
Je kan snel moe worden, omdat de hele dag staat
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drama
Inpakker (voormalige medewerker) –  Leidschendam, ZH8 september 2015
Ooit gewerkt bij Douglas als inpakker voor de feestperiodes. Werk was leuk om te doen, ondanks ik dat jongetje zijn zeepje voor mama niet mocht inpakken met tule, heb ik dit toch gedaan. Salaris is minimum, stelt niks voor. 90% van de dames die daar werken zijn echt 'opmaak tutjes' en zelfpersoonlijk had ik daar ook geen geduld meer voor. Kerstpakket was overigens echt super, ondanks ik niet lang in dienst was.
Pluspunten
Omgeving
Minpunten
de huppeltutjes die er werken
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 16Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer, leuke collega,s
Verkoopster parfumerie (voormalige medewerker) –  Gouda16 juni 2014
Fijne artikelen om mee te werken, in een gezellige zaak met leuke collega.s.
Pluspunten
Veel nieuwe artikelen, speciale feestdagen waarin het personeel in het zonnetje werd gezet
Minpunten
Niet
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 10Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Produktief
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam10 april 2014
Elke dag is anders:adviseren,produkten verwerken, lichte administratie.
Interne opleidingen gehad.
Fijne collega's.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nooit meer!
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Breda8 oktober 2013
Over het algemeen geen leuk team
Onprettige bazin
'Wie is het beste' mentaliteit

Leukste van de baan:
Cadeautjes inpakken
De klanten helpen
Pluspunten
Cadeautjes!
Minpunten
De baas
Was deze review waardevol?Ja 60Nee 17Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en leuk bedrijf!
Visagiste (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH21 september 2013
een leuke en gezellige werksfeer!
iedereen ging goed met elkaar om en respecteerde elkaar.

De leidinggevende was een goed vertrouwenspersoon waarbij je eigenlijk alles kwijt kon.

Het leukste van deze baan was, het klanten contact en de werksfeer.
Pluspunten
ruime pauzes, behalen van doelstellingen is iets leuks uitzoeken
Minpunten
werken met feestdagen ( maar dat heb je nou eenmaal in Amsterdam)
Was deze review waardevol?Ja 38Nee 17Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdagende, productieve en gezellige werkomgeving
Financieel administratief medewerker (huidige medewerker) –  Nijmegen17 december 2012
De dag begint met het plannen van de werkzaamheden.
Op een rijtje zetten wat de meeste prioriteit heeft en wat eventueel kan blijven liggen tot morgen. Mijn doel is om aan het einde van de dag mijn planning af te hebben. Dat wordt vaak hard werken, maar tussendoor een geintje met mijn collega's is altijd leuk. Verder vind ik het leuk om werkzaamheden te doen voor de directie, omdat de verantwoordlijkheid dan volledig bij mij ligt. Dat is ook een eigenschap die mij goed ligt. Het leukste van mijn baan is de afwissling in werkzaamheden. Denk hierbij aan het inkoop- en verkoopboek, bankboek, kasboek, memoriaal en werkzaamheden voor de maand- en jaarafsluiting. Verder ben ik een leergierig persoon en houd ik van veranderingen.
Pluspunten
de nieuwste proefjes op het gebied van geuren.
Minpunten
een apart facturatie systeem, waar veel tijd aan verloren gaat.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren

Zie meer reviews over Douglas

Je kan het volgende proberen:

Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Douglas. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 96 reviews
537
431
320
24
14

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Douglas gesorteerd op locatie