Domino's Reviews

170 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 19.223 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte werk die ik ooit heb gehad
Bezorger (voormalige medewerker) –  Winterswijk10 april 2019
Een dag bij dominos begon vaak dat je de mouwen mocht opstroken en de afwas moest doen, en bij bezorgingen werd je naam geroepen alsof je een gek bent. Je moest zo snel mogelijk je jas pakken en help en de pizza meenemen. Als je moe was dan maakte het het de leidinggevende niks uit... als de pizza maar bezorgd werd. Tijdens het werk word je gewoon uitgescholden als veel en van alles. De leidingegevende die leiding gaf schelde zelfs achter de rug van klanten zelf zijn klanten uit en keek naar vrouwen alsof het lustobjecten waren. Het loon is verschrikkelijk (koop een gitaar en speel op straat zelfs dan verdien je meer) complete gekte. Als je niet kon werd er gewoon niks op jou want je moest het maar regelen. Geen geld betekent heledag geen eten trouwens want je moest voor alles betalen gaat toch nergens over. Altijd overuren trouwens. Kortom nooit hier solliciteren alleen als je van schreeuwende turken houdt die je als niks behandelen
Pluspunten
geen
Minpunten
alles
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super leuk!
Bezorger (huidige medewerker) –  Dongen27 maart 2019
Het is best een simpel baantje maar we hebben een erg leuk team waar mee je zelfs tijdens de drukte uren wat grappen kunt maken! kortom echt een leuke baan!!!
Pluspunten
personeels korting:)
Minpunten
geen officele pauzes
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk
Mederwerker (voormalige medewerker) –  Tilburg19 maart 2019
Heb het leuk gehad maar ben gestopt wegens blesure aan me been.
Pluspunten
Respectvol
Minpunten
Lange overuren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vet vervelende werksfeer
pizzabakker (voormalige medewerker) –  Leiden22 februari 2019
Het was verschrikkelijk vies werk. Daarnaast was er ook geen fijne werksfeer
Pluspunten
Geen
Minpunten
Veel overwerken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werksfeer met teambuilding
Pizzabezorger (voormalige medewerker) –  Rotterdam Hoogvliet9 februari 2019
Je begint op de tijd die jezelf hebt aangegeven, soms veranderd het rooster maar dat wordt de week ervoor opgehangen. De manager is klantvriendelijk en een goed voorbeeld voor de overige werknemers. Hierdoor kom ik graag als klant terug.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collegas
Leidinggevende (huidige medewerker) –  Hengelo OV6 februari 2019
geen enkele dag is het zelfde. drukke en soms lange dagen
Pluspunten
gratis eten na zoveel uur werken
Minpunten
weinig communicatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Soms hard werken maar sfeer vond ik wat minder
Bezorger (voormalige medewerker) –  Brunssum6 februari 2019
Veel ruimte voor verbetering en ik vond het niet helemaal naar me zin bij dominos
Pluspunten
Gratis eten in de middag
Minpunten
Te veel andere werkzaamheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Negatief
Shiftleader (huidige medewerker) –  Eindhoven6 februari 2019
Hard werken en nauwlijks pauze door de hoge werkdruk.
Laag inkomen maar leuke werksfeer. Helaas wel slechten tijden om te werken zoals bij elk horecabedrijf.
Pluspunten
Gratis eten in de pauze
Minpunten
Laag loon
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dit was echt ghetto
Assistent-manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 januari 2019
dominos was super gezellig, de manager voelde zich als een vriend aan.
Pluspunten
gratis eten onbeperkt
Minpunten
baas zeurt veel
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk team, veel werkdruk
Storemanager (huidige medewerker) –  Haarlem16 januari 2019
Hoge werkdruk; wordt verwacht dat je 7 dagen per week bereikbaar bent. Doorgroeimogelijkheden zijn er zeker, mits je buitengewoon presteert. Leuk (jong) team om in te werken.
Pluspunten
leuk team
Minpunten
hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht salaris weinig uren hoge werkdruk
Bezorger (voormalige medewerker) –  Purmerend9 januari 2019
Ik was pizzabezorger op de fiets en vond het werk op zich leuk en de fooien ook. Ik kreeg alleen te weinig uren en het loon was erg laag terwijl de werkdruk erg hoog was.
Pluspunten
fooi
Minpunten
te weinig uren
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gevaarlijke onderbetaalde baan
Pizzabezorger per brommer (voormalige medewerker) –  Helmond29 december 2018
ik ben verongelukt per bromer en heb 2 dagen later moeten bezorgen met een gebroken pols.
Pluspunten
geen
Minpunten
sluwe manager
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was een topbaan maar moest helaas stoppen omdat het niet te compenseren valt me
Bezorger (voormalige medewerker) –  Winterswijk13 december 2018
Het is een erg leuk en veelzijdig bedrijf waarbij je alle kanten opkan, het is vooral leuk als je in het bezit bent van een bromfiets rijbewijs en als je een beetje kennis ebt van wat er op pizza’s zit. Kortom, zeker een aanrader. Heb er met plezier gewerkt maar moest helaas stoppen omdat het niet meer te compenseren viel met school en thuis situatie.
Pluspunten
Korting op pizza’s en drinken
Minpunten
Doordeweekse dagen zijn ‘s ochtends niet druk.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf put medewerkers uit
Fietskoerier (voormalige medewerker) –  Nederland8 december 2018
Weinig korting op eten
Shift liegt over fooi dat je hebt gekregen
Shift laat fietsbezorgers 5 km zonder accu’s fietsen en de berg op zonder accu.
Pas als je moet sluiten krijg je gratis eten
Minimale loon (als 18 jarige: 5,17,- per uur)

De manager liet mij zonder accu de heuvel op fietsen, terwijl ik al klaar was met mijn shift en de bus moest halen. En daar wist hij van af. Vervolgens moest ik dus lopend de bult op voor de bestelling in de regen en miste ik mijn bus, waardoor ik een half uur in de regen moest wachten.

Vervolgens ook nog liegen over mijn fooi, ik had 3,- meer moeten krijgen.

Slecht bedrijf dus, alleen solliciteren als je hopeloos bent.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Zie bovenstaande
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht volgen van regels, kinderachtige collega’s
Pizzabakker (voormalige medewerker) –  Nijmegen29 november 2018
Ik heb er een maand gewerkt. Bijna nooit heb ik iemand zijn handen zien wassen en niemand werd er ooit op aangesproken. Ik kwam terecht in een team die erg hecht was en als enige meisje was ik het doelwit van seksuele intimiderende grappen. De teamleider lachde mee ook na dat ik vaak heb aangegeven dat ik alles niet prettig of grappig vond. Een iemand schreeuwde constant naar me wat ik moest doen alsof ik een hond was maar ik moest naar hem luisteren want blijkbaar waren hij en 4 andere mensen tijdens die shift ook teamleider... Ik wist hun namen niet meer en kon op de site van Domino’s niet vinden waar ik een klacht in kon dienen. De manager van het filiaal zei dat hij actie zou ondernemen maar heb hier nooit meer iets over gehoord. Ook het maken van het rooster ging vaak mis bij bijna iedereen, als je aangaf dat je een dag niet kon werd je vaak toch ingepland maar dit losden ze wel zelf op.
Pluspunten
Pizza’s maken
Minpunten
Slechte hygiëne, geen respect, geen mogelijkheid om klachteb in te dienen
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Relaxt
Bezorger (huidige medewerker) –  Veendam28 november 2018
Best een leuke baan. Veel leuke collega's. Soms is het werken wel lang.
Pluspunten
Gratis eten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ee leuke starters bedrijf
Bezorger (voormalige medewerker) –  Cuijk22 november 2018
Drukke dagen gekend,veel geleerd om samen te gaan werken.
Zowel als bezorger gewerkt en in de drukte in de keuken aan de collega's gegolpen.
Minder leuk,bij slecht weer op de weg met een scooter .
Je werkt met veel jonge mensen samen,soms wat lastig om iemand op zijn gedrag aan te spreken.
Manager had begriep voor ons allemaal.
Pluspunten
Gratis pizza eten.
Minpunten
Soms werkte je maar 2 uurtjes, te weinig uren.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Gorinchem22 november 2018
Goede leeromgeving. Ik liep hier stage en heb veel geleerd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig maar doorwerkende werkomgeving
Bezorger (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost11 november 2018
mijn werkdagen bij dominos begonnen in het begin wel leuk, daarna werd het wel wat zwaarder en werden de managers op die werkvloer steeds chagrijniger wat ik wel jammer vond, wat ik ook jammer vond is dat als iemand mij een nep biljet had gegeven kon ik dat niet nachecken en ging dat dus van mijn salaris af.
en de uurloon was zeer weinig.
maar uiteindelijk heb ik daar wel een leuke tijd gehad
Pluspunten
gratis pizza indien je tot sluit werkt
Minpunten
geen pauzes
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bedrijfscultuur
Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 november 2018
Hard werken & grote verantwoordelijkheid voor een kleine beloning.
Pluspunten
gezellig
Minpunten
Op vrije dagen ben je eigenlijk nooit vrij in deze functie
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Domino's. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 19.223 reviews
55.539
45.926
34.738
21.653
11.367

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
2,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,5Bedrijfscultuur