Domino's Reviews

197 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 21.275 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was wel leuk in het algemeen
Alround medewerker (voormalige medewerker) –  Drachten11 september 2019
Hele leuke baan maar verdient niet zo goed en je krijgt nieuwe werk kleding aangesmeerd zodat ze het aftrekken van je loon en op het laatst zeggen dat je het laat heb ingeleverd en dus zitten ze lekker met zen alle ervan te genieten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel Werkdruk
Bezorger (voormalige medewerker) –  Almere-Buiten9 september 2019
Je wordt altijd gedwongen om meer uur en langere dagen te maken. Ook wordt je verplicht om op vaak lege en kapotte fietsen en scooters te bezorgen.

Het loon voor een 15 jarige is ongeveer 2.75 excl vakantiegeld en redelijke fooi is ver te zoeken.

Het enige voordeel is 50% korting.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken als bezorger
Scooterbezorger (huidige medewerker) –  Eindhoven6 september 2019
Het is een leuke baan om te bezorgen alleen je kan er geen uren contract krijgen en je ben in weer en wind bezig met gezellige collegas en een goede werk sfeer
Pluspunten
Gezellig goede werk sfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht management
Bezorger (voormalige medewerker) –  Scheveningen2 september 2019
Je moet veel te hard werken voor niet eens €4 per uur, managers dwingen onaangekondigd om te sluiten of bij een ander filiaal in te vallen, kledingregels zijn veel te streng en ze laten het niet toe dat je ook maar 1 seconden niks doet.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top
Insider (voormalige medewerker) –  Roosendaal2 september 2019
Hele fijne werk ervaring gehad. Gezellig. Maar ook hard werken! Altijd fijne collegas
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig!
Bezorger/koerier (voormalige medewerker) –  Alkmaar30 augustus 2019
Hard werken moet zeker gebeuren! maar alle collega's zijn super gezellig!
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer
Shiftrunner (huidige medewerker) –  Landgraaf29 augustus 2019
Dominos heeft een leuke werksfeer in het bedrijf waar toch goed doorgewerkt moet worden
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen doorgroeimogelijkheid en lage salaris
Kassière (voormalige medewerker) –  Almere26 augustus 2019
dit bedrijf is voornamelijk op zoek naar mensen die fulltime willen werken voor 4 euro per uur.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Pizzabakker (voormalige medewerker) –  Eindhoven21 augustus 2019
Fijne werksfeer. De tijd lijkt altijd zo voorbij te vliegen omdat er altijd wel iets te doen is.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top zaak!
Bezorger (voormalige medewerker) –  Winterswijk5 augustus 2019
Altijd met plezier gewerkt in vestiging Winterswijk! Zeer prettige team!
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf met vele mogelijkheden en vooral flexibel werken
Ik ben pizzamaker en bezorger bij dominos pizza (huidige medewerker) –  Linnaeusstraat3 augustus 2019
Dominos is een bedrijf waar je snel je plek kunt vinden. Het is heel afwisselend werk . Dus je bent niet een paar uur lang bezig met 1 taak
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werk zweer
leiden luifelbaan (voormalige medewerker) –  leiden3 augustus 2019
goede management kan goed door groeien in het bedrijf
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onbegrip en slecht onderhoud aan scooters
Pizzabezorger (voormalige medewerker) –  Katwijk aan Zee23 juli 2019
Mijn tip is om niet aan de slag te gaan bij Domino,s Pizza katwijk.
Het team waar je mee samen werkt is opzich heel leuk maar de spullen die ze je aanbieden om mee te werken zijn totaal onveilig.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Fietskoerier (voormalige medewerker) –  Den Bosch14 juli 2019
Vond het een leuke baan was actief bezit en had leuken collega’s
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer met leuke collega's
Koerier (voormalige medewerker) –  Amsterdam30 juni 2019
leuk om te koerieren, leuke diensten en gratis eten
Pluspunten
gratis eten
Minpunten
bij regen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer maar slechte loon
Pizzabezorger (huidige medewerker) –  Vlaardingen22 juni 2019
Het is leuk om te doen voor je eerste baan, maar om je hele leven pizzas te bezorger is niet het allerleukst. Bij de filiaal waar ik werkte was er een goede sfeer, maar het was nooit perfect. Ook betaalt het echt heel slecht
Pluspunten
Korting
Minpunten
Slechte loon
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer en fijn management
Bezorger/koerier (voormalige medewerker) –  Zutphen18 juni 2019
Bij Domino's heb ik geleerd om snel te werken maar wel hoge kwaliteit te houden. Er zijn veel regels om de hygiëne na te komen en de managers waren erg aardig, voelde soms als of je met vrienden werkte.
Als je wilde kon je veel uren maken en het rooster 3 weken van te voren bekend (heel fyn), vrij vragen was ook makkelijk.
Heb met veel plezier gewerkt bij Domino's
Pluspunten
Personeelskorting, goede managers, gezellige sfeer, rooster op tijd
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Shiftleader (huidige medewerker) –  Wijk bij Duurstede17 juni 2019
Leukste baan tot nu toe! Duidelijke afspraken en alles valt te bespreken met de managers. Loon is gewoon het minimum loon, maar dat is prima. Het leukste van het werk vind ik nog dat je overal voor ingezet kunt worden. Je leert hoe je pizza's maakt, maar ook het bezorgen en hoe je met klanten omgaat.
Pluspunten
korting op pizza's
Minpunten
laat het rooster krijgen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bedrijf die slecht betaald en geen rekening houd
Fietskoerier (huidige medewerker) –  Dordrecht27 mei 2019
Domino's is een heel egoïstisch bedrijf. Ze houden totaal geen rekening met je tijden. Bijv: je kan pas om 18.00 beginnen en ze plannen je in om 17.00.
Ook hangt er geen goede sfeer in de zaak.
En je loon al 17 jarige fietsbezorger is €3,69!
Belachelijk!
Het enigste voordeel is dat je een medium pizza krijgt voor 3 euro en 35% korting krijgt op alle andere voedsel.
Niet leuk bedrijf.
Pluspunten
Korting op hun voedsel
Minpunten
Egoïstisch bedrijf
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 4Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Easy and quick work place
Bezorger (voormalige medewerker) –  Gemeente ’s-Gravenhage20 mei 2019
If you need a quick and decent job then Dominos is for you. The salary isn't the best but it is something. Make sure you have what you need and let others not make a fool out of you.
Pluspunten
Free pizza
Minpunten
Low salary
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Domino's. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 21.275 reviews
56.096
46.469
35.238
21.856
11.616

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
2,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,5Bedrijfscultuur