extern adviseur (voormalige medewerker) – Waardenburg – 10 juli 2019
Prima organisatie - volop in beweging - veranderingsgezind - volop mogelijkheden voor (door)ontwikkeling! No nonsense bedrijf! Veel zelfstandigheid in uitvoering werkzaamheden - prima match kernwaarden bedrijf met mijn persoonlijke kernwaarden!
Ben op meerde projecten ingezet, altijd leuke klussen, gereedschap en kleding is netjes geregeld. ze luisteren goed naar je wensen en zoeken daar de mooiste klus bij.
Vreemde voorwaarden, veel beloftes weinig daden. Account accountmanager die weinig tijd bied, veel al afwezig is of geen tijd heeft. In het begin ben je geweldig als je voor lange gaat werken ze je er uit, en houden premies in omdat je ineens de werkkleding moet vergoeden die je gebruikt hebt. Door werkkleding tegen hoge vergoeding. Bij verlaten van uitzendbureau moet je je vca terug betalen ook als je langer dan 4 maanden voor ze werkt hebt.
Als je aangeeft dat het werk niet veilig en niet volgens vca gebeurd, dan halen ze hun schouders op.
As an electrician assistant my job was to install, repair and replace wiring system. I learnt how wire new homes, install switches, sockets and lightings
altijd leuk gewerkt en goede collega's. je kon altijd bellen en dan werd je geholpen. alleen de hulp met school kon wat beter vond ik zelf omdat het daar bij mij niet goed ging.
Pluspunten
het is een uitzendbureau maar je voelt je geen uitzendkracht
Medewerker (huidige medewerker) – Groningen (provincie) – 3 mei 2018
Ik werk nu bijna twee jaar voor DIT en het bevalt goed. Ik heb geen zin in een haastige/stressvolle dagindeling en DIT heeft het zo gestroomlijnd en professioneel ingericht, dat ik de overloop, het balans tussen werk en privé elke dag zonder drempel kan nemen. Goeie werksfeer. Als jij je inzet voor de werkgever, dan zet hij zich in voor jou. Ik ben hier nog niet klaar! Ik zie zeker nog uitdagingen en (door)groeimogelijkheden binnen deze organisatie.
Sinds mei van dit jaar werk ik als Manager Recruitment bij DIT, met een team van zo'n 15 Recruiters in het land staan we iedere dag in contact met onze vakmannen, deze persoonlijke aanpak spreekt mij enorm aan en daarom werk ik graag voor DIT.
DIT is een detacheringsburo, werken bij DIT is elke keer weer afwisselend. Zij hebben leuke klanten met evenzo leuke projecten waar je gedetacheerd kunt worden. Soms voor kortere tijd, soms voor langere tijd.
Een aantal van mijn collega's ken ik van een vorige werkgever, echter veel samenwerken met hen komt niet vaak voor daar zij elders gedetacheerd zijn.
Het moeilijkste aan een detacheringsbaan is elke keer weer het moeten bewijzen van je kunnen. Echter zie ik dit niet meer als moeilijkheid maar als uitdaging! Laten zien wat je kan en daarmee de klant doen versteld staan maakt het werk aantrekkelijk.
Door de afwisseling werk je met veel mensen samen maar ook in diverse bedrijven! Die afwisseling maakt dat het werk nooit verveeld.
Pluspunten
Goed overleg mogelijk
Minpunten
Weinig mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen of te groeien.
Ik kom op veel verschillende projecten. ik kan er nog niet heel veel over kwijt want heb pas 1 project meegemaakt en toen was er eerst geen werk meer dus is nu afwachten tot ik weer een project krijg.
maar mijn vorige project was dus het ombouwen van 87 treinen waar magneetremmen onder werden gebouwd.
Pluspunten
leuke collega's en leuk werk
Minpunten
het duurde maar een paar weken, geen vervolg project
Cookies stellen ons in staat om onze diensten te leveren. Ons Cookiebeleid beschrijft hoe we cookies gebruiken en hoe ze uit te schakelen.Meer informatie