DIT Personeel Reviews

14 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 33 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf waar wordt aangepakt!
extern adviseur (voormalige medewerker) –  Waardenburg10 juli 2019
Prima organisatie - volop in beweging - veranderingsgezind - volop mogelijkheden voor (door)ontwikkeling! No nonsense bedrijf! Veel zelfstandigheid in uitvoering werkzaamheden - prima match kernwaarden bedrijf met mijn persoonlijke kernwaarden!
Pluspunten
hele informele werkcultuur
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima bedrijf, zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen
loodgieter/cv monteur (huidige medewerker) –  Enschede7 mei 2019
Ben op meerde projecten ingezet, altijd leuke klussen, gereedschap en kleding is netjes geregeld. ze luisteren goed naar je wensen en zoeken daar de mooiste klus bij.
Pluspunten
mooie projecten
Minpunten
loon kan altijd beter
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
raar uitzendbureau
Timmerman 1 (voormalige medewerker) –  Groningen (provincie)5 november 2018
Vreemde voorwaarden, veel beloftes weinig daden.
Account accountmanager die weinig tijd bied, veel al afwezig is of geen tijd heeft.
In het begin ben je geweldig als je voor lange gaat werken ze je er uit, en houden premies in omdat je ineens de werkkleding moet vergoeden die je gebruikt hebt. Door werkkleding tegen hoge vergoeding. Bij verlaten van uitzendbureau moet je je vca terug betalen ook als je langer dan 4 maanden voor ze werkt hebt.

Als je aangeeft dat het werk niet veilig en niet volgens vca gebeurd, dan halen ze hun schouders op.

De eerste 2 maanden geen pensioen afdracht.
Was deze review waardevol?Ja 28Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
improved my electrical wiring knowladge
Electrician assistant (voormalige medewerker) –  NL25 juni 2018
As an electrician assistant my job was to install, repair and replace wiring system. I learnt how wire new homes, install switches, sockets and lightings
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dit
Elektromonteur (voormalige medewerker) –  Arnhem12 juni 2018
altijd leuk gewerkt en goede collega's. je kon altijd bellen en dan werd je geholpen. alleen de hulp met school kon wat beter vond ik zelf omdat het daar bij mij niet goed ging.
Pluspunten
het is een uitzendbureau maar je voelt je geen uitzendkracht
Minpunten
begeleiding tussen school
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een werkgever die je bij naam noemt, geen nummer.
Medewerker (huidige medewerker) –  Groningen (provincie)3 mei 2018
Ik werk nu bijna twee jaar voor DIT en het bevalt goed. Ik heb geen zin in een haastige/stressvolle dagindeling en DIT heeft het zo gestroomlijnd en professioneel ingericht, dat ik de overloop, het balans tussen werk en privé elke dag zonder drempel kan nemen. Goeie werksfeer. Als jij je inzet voor de werkgever, dan zet hij zich in voor jou. Ik ben hier nog niet klaar! Ik zie zeker nog uitdagingen en (door)groeimogelijkheden binnen deze organisatie.
Pluspunten
Cao, auto vd zaak
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 19Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Voor iedere technische vakman een uitdagende baan!
Manager Recruitment DIT holding (huidige medewerker) –  Waardenburg7 november 2017
Sinds mei van dit jaar werk ik als Manager Recruitment bij DIT, met een team van zo'n 15 Recruiters in het land staan we iedere dag in contact met onze vakmannen, deze persoonlijke aanpak spreekt mij enorm aan en daarom werk ik graag voor DIT.
Pluspunten
Landelijke dekking
Minpunten
Die hoor ik graag!
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 30Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
waardeloos
Timmerman (voormalige medewerker) –  geen20 december 2016
duurt eeuwig voordat ze je aan het werk kunnen zetten.
alleen maar beloven dat ze werk hebben maar geen werk
Pluspunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 7Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dit
monteur (huidige medewerker) –  Zwolle22 januari 2016
fijn bedrijf om voor te werken helaas een uitzendbureau dus je hebt soms kans dat je bij huis zit
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke bedrijven/projecten om bij gedetacheerd te worden
elektrisch monteur (huidige medewerker) –  Enschede10 december 2014
DIT is een detacheringsburo, werken bij DIT is elke keer weer afwisselend. Zij hebben leuke klanten met evenzo leuke projecten waar je gedetacheerd kunt worden. Soms voor kortere tijd, soms voor langere tijd.

Een aantal van mijn collega's ken ik van een vorige werkgever, echter veel samenwerken met hen komt niet vaak voor daar zij elders gedetacheerd zijn.

Het moeilijkste aan een detacheringsbaan is elke keer weer het moeten bewijzen van je kunnen. Echter zie ik dit niet meer als moeilijkheid maar als uitdaging! Laten zien wat je kan en daarmee de klant doen versteld staan maakt het werk aantrekkelijk.

Door de afwisseling werk je met veel mensen samen maar ook in diverse bedrijven! Die afwisseling maakt dat het werk nooit verveeld.
Pluspunten
Goed overleg mogelijk
Minpunten
Weinig mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen of te groeien.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
redelijk tot onbetrouwbaar
elektromonteur (huidige medewerker) –  Heerenveen, FR31 maart 2014
heb weinig of geen binding met het bedrijf.
verder is het best wel een goed bedrijf met een prettig werkpakket
Pluspunten
redelijk sociaal
Minpunten
asociaal met veel te lage betalingen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk altijd met veel plezier gedaan
Timmerman (voormalige medewerker) –  regio Groningen12 augustus 2013
Gezellige collega's.
Goede werksfeer.
Aantrekkelijk werk.
Goede begeleiding.
Werkinformatie vooraf juist ingeschat.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
pas 1 project meegemaakt.
Elektromonteur (voormalige medewerker) –  Groningen9 januari 2013
Ik kom op veel verschillende projecten. ik kan er nog niet heel veel over kwijt want heb pas 1 project meegemaakt en toen was er eerst geen werk meer dus is nu afwachten tot ik weer een project krijg.

maar mijn vorige project was dus het ombouwen van 87 treinen waar magneetremmen onder werden gebouwd.
Pluspunten
leuke collega's en leuk werk
Minpunten
het duurde maar een paar weken, geen vervolg project
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren

Zie meer reviews over DIT Personeel

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij DIT Personeel. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 33 reviews
510
412
37
21
13

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over DIT Personeel gesorteerd op locatie