DIT IS WIJS
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

DIT IS WIJS Carrières en werk

Over ons
Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd.

We
 – meer... werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

Dit doen wij in 3 divisies:


DIT IS WIJS Onderwijskrachten, voorheen personeelsdiensten. Hier vallen vacatures in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs, het MBO en Managementfuncties onder.


DIT IS WIJS Leerlijnen is de nieuwe naam voor Brede School. De inhoud blijft hetzelfde: we bieden meer dan 150 leerlijnen aan die bijdragen aan de talentontwikkeling van de leerlingen!


Het coachingsteam, DIT IS WIJS Academie en Talents Traject voor het opleiden van nieuwe docenten vallen nu onder de DIT IS WIJS Talenten. Wel zo makkelijk!


We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.
 – minder
Waarom solliciteren

Hoe is het om bij DIT IS WIJS te werken?

4,4
Werk-privébalans
4,2
Compensatie/Arbeidsvoorw.
4,2
Doorgroeimogelijkheden
4,0
Management
4,5
Bedrijfscultuur