Dirk Reviews

345 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 346 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht
AGF medewerker (huidige medewerker) –  Dordrecht26 februari 2020
Hele slechte sfeer. Er wordt slecht leiding gegeven. Altijd spanning en je kan nooit iets goed doen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bijbaantje
Kassièrer (voormalige medewerker) –  Ommoord21 februari 2020
Ik werkte bij de dirk als kassière en dat deed ik 10 uur in de week. Het is niet veel, omdat ik nog op school zit, maar ik ging er wel altijd heen met plezier. De collega's zijn aardig en de leidinggevende en locatie maneger zijn er altijd voor je. Wel is het vervelend dat je soms niet ingeplant word of juist veel en het schoonmaken wat er bij komt kijken is niet altijd fijn.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima
Cassiere (voormalige medewerker) –  Almere17 februari 2020
Ik vond het prima om te werken bij de dirk. Na twee jaar was het ook wel weer genoeg.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een goeie teamverband met goeie loon.
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Schiedam13 februari 2020
Heb een goeie teamverbanden en een sociale omgeving gecreëerd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard werken
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  rijssen11 februari 2020
na uitklokken, je werk nog afmaken
up tempo werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkbare leefomgeving
vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Zwijndrecht10 februari 2020
Het was vrij stressvol en druk. Ik vond het achteraf niet zo leuk bedrijf. Vakken vullen was gewoon niet zo mijn ding.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werksfeer
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Nieuwegein6 februari 2020
Ik vond het fijn werken, had leuke collega's en er was een goede management.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Bergweg6 februari 2020
Een baan waar je precies weet waar je aan toe bent en elke dag je best doet om de klant een uitstekende service te verlenen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Kassamedewerker B (huidige medewerker) –  Hoogvliet1 februari 2020
De dirk is een prima werkgever betreft salaris. Gemiddeld verdient een ervaren medewerker die minimaal 3 jaar in dienst is ruim 13 euro bruto per uur plus 8% ATV uren en 8% vakantiegeld welke in mei wordt uitbetaald.

Op de werkvloer is het vaak chaotisch maar dit komt door bezuinigingen. Er zijn weinig uren beschikbaar om al het werk perfect af te krijgen en daarnaast heeft de organisatie personeel tekort in de kaderfuncties. Dit probleem is op sommige filialen zichtbaar in de bedrijfscultuur.

Over het algemeen zijn de medewerkers van Dirk goed opgeleid en werken sneller en leveren betere resultaten dan andere supermarkten. Dit komt mede door de hoge normeringen. Bijvoorbeeld: kassamedewerkers moeten 1500 artikelen per uur scannen en er is altijd een B kassamedewerker aanwezig die erop toeziet dat er goed en efficiënt gewerkt wordt. Een ander voorbeeld: vakkenvullers krijgen bepaalde tijd om een container te vullen en alle afdelingen helpen elkaar- er wordt niet in eilandjes gedacht.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Deventer27 januari 2020
ze geven je weinig werkuren en betalen weinig het is er niet fijn ze betalen slecht dingen worden niet goed geregeld
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vertrouwd
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Drachten27 januari 2020
Voor mij is de dirk echt thuiskomen. Ik ken iedereen daar en vind het een gemoedelijke sfeer. Het werk was echter heel simpel en daardoor miste ik de uitdaging. Het leukste vond ik dat er een hele hoop mogelijk is. Ik solliciteerde als kassamedewerker maar ik heb op elke afdeling wel geholpen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top voor scholieren
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Amersfoort27 januari 2020
Werken bij Dirk is erg relaxt, er wordt niet zoveel druk op je gelegd zoals bij bijvoorbeeld AH. Salaris is prima, ze matchen AH.
Pluspunten
Goede werktijden, fijne relaxte sfeer
Minpunten
Je doet altijd hetzelfde, geen nieuwe werkzaamheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb 4/5 jaar met plezier bij de Dirk gewerkt waarbij ik een vast contract heb gekregen, maar ben nu wel keer toe aan wat nieuw en nieuwe uitdaging.
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Almelo24 januari 2020
De Dirk was een leuke bijbaan maar ben nu wat toe aan iets anders.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werksfeer
Teamleider (huidige medewerker) –  Amsterdam West23 januari 2020
Het werk bij dirk is heel flexibel en vergt veel geduld.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's en een leuke functie.
Caissière (huidige medewerker) –  Vlaardingen14 januari 2020
Erg hardwerkende collega's waarmee ik goed kan samenwerken.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen aanrader
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Leiden12 januari 2020
De medewerkers van mijn leeftijd (16) waren wel gezellig, maar je wordt constant aangesproken door je leidinggevende. Ze verwachten dat je werkt op een heel hoog tempo en het is stressvol. Ook wordt er nooit gereageerd op mijn mailtjes, zelfs niet die waarbij ik ontslag wil aanvragen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Vulploegmedewerker/kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam9 januari 2020
Het was een leuke ervaring, leuke klanten en gezellige staff om je heen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen aanrader
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Dordrecht8 januari 2020
Ik vond het eerst wel een goeie,leuke baan. Maar na een tijdje kwam ik erachter dat het management slecht is. Ten minste, op de locatie waar ik werkte.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was niet echt een leuke sfeer de baas had altijd commentaar ondanks dat je je best deed
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Leidschenveen21 december 2019
Het was een goed betaalde baan. Het was stressvol door de teamleiders en de manager. Je leerde snel te kunnen vakkenvullen
Pluspunten
Goed betaald
Minpunten
Te veel commentaar op het werktempo
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn ervaring
Vakkenvuller (huidige medewerker) –  Ommoord17 december 2019
Mijn ervaring bij de Dirk is niet het beste. Je krijgt wel goed betaald dus daar ben ik wel blij mee. Maar het is altijd wel een beetje chaos, dat hangt opzich af welke leidinggevende werken. De Dirk houd ook niet echt rekening met je beschikbaarheid als je het niet in het in het systeem zet.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Dirk. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 346 reviews
563
4124
390
246
123

Waarderingen per categorie

3,5Werk-privébalans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,4Bedrijfscultuur