Dirk Reviews

281 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 282 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Empresa agradável de trabalhar
Operador de caixa/ Repositor (voormalige medewerker) –  Gemeente Rotterdam15 januari 2019
Em geral gostei da politica da empresa.
Deixa algumas saudades
Pluspunten
Organizacao
Minpunten
turnos rotativos
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving super collega's
Bijbaan afd. groenten en fruit (huidige medewerker) –  Alblasserdam12 januari 2019
Mijn baas is echt een zeer prettig persoon heeft geduld en legt het je graag uit wat hij verwacht. Mijn collega's zijn zeer aardig, en als er iemand wil ruilen van dienst of vrij wil nemen regelen wij dit onderling in een App werkt echt super goed. Wij zijn verantwoordelijk voor ons eigen rooster maar ruilen kan dus, we vallen graag voor elkaar in. Vandaag kregen mijn collega's en ik een extraatje ( voor onze inzet, zomaar een doos chocolade van de baas ) echt tof.
Pluspunten
korting op de lekkerste verse koeken.
Minpunten
Ik heb ze niet.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was een fijne werkgever
Caissière (voormalige medewerker) –  Spijkenisse11 januari 2019
was een fijne werkgever.
salaris altijd netjes optijd.
ontslag is ook goed verlopen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's, veel geleerd, fijne tijden.
kassamederwerker en vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Ridderkerk4 januari 2019
In overleg met mijn baas heb ik altijd de gewenste tijden kunnen werken die ik wou werken. ik heb heel erg veel geleerd van me mensen met wie ik er gewerkt en van mijn leidinggevende.
Pluspunten
goed salaris, fijne tijden, heel veel plezier onderling.
Minpunten
vage roosters, hoge werkdruk.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam Zuid29 december 2018
Het is altijd gezellig en collega's en klanten maken altijd een leuk praatje met je.
Pluspunten
gratis kerstontbijt en cadeau
Minpunten
langere werkuren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
altijd met plezier gewerkt
vakvullen (voormalige medewerker) –  leiden26 december 2018
was altijd erg leuk veel doorgroei mogelijkheden
ze houden beste rekening met wat je kan en wil
Pluspunten
altijd leuk
Minpunten
had ik niet
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dirk wil graag veel maar loopt achter de feiten aan
Supermarktmanager (voormalige medewerker) –  Amsterdam18 december 2018
Dirk wil graag haar positie als voordeelsuper behouden maar wordt op vele vlakken ingehaald door de concurentie. Om bij de blijven zullen ze moeten investeren in de backoffice en zal ingezien moeten worden dat de medewerker niet een hulpmiddel is maar de basis.
Pluspunten
-
Minpunten
zeer slechte supply chain en backoffice
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Flexibel en goed betaald
Vakkenvuller en kassamedewerker (huidige medewerker) –  Leidschendam16 december 2018
Je kan zelf makkelijk bepalen welke uren je wilt werken. Goed salaris. Vaak wel erg rommelige planning gemaakt waardoor er te veel of te weinig mensen werken. Ziek melden gaat ook erg moeizaam. Voor de rest een hele leuke baan voor naast school.
Pluspunten
Goed betaald
Minpunten
Rommelige planning
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive en gezellige werkomgeving
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Broek, Dordrecht, NL15 december 2018
Een typische werkdag bij Dirk kan soms verschillend zijn, omdat je soms als het nodig is andere collega's moet helpen. Maar voor de rest zijn je taken altijd hetzelfde. Het bedrijf zelf is erg leuk om te werken, omdat je meestal in het team komt bij gezellige en aardig mensen. Het leukste van de baan is is dat je altijd wel wat te doen hebt en dat het niet al te zwaar werk is.
Pluspunten
goed salaris
Minpunten
wordt niet altijd rekening met je gehouden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke ervaringen opgedaan
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Spijkenisse12 december 2018
Heb hier alles goed meegekregen
Leuke collega's gehad
Pluspunten
Gezellige team
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Frustrerend
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Naaldwijk28 november 2018
Ongeorganiseerd druk onredelijk en overal een instortende zaak al doe je je best zien ze het niet maar al doe je het slecht dan heb je een probleem.
Pluspunten
Meestal gezellig en leuk werk
Minpunten
De rest
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkomgeving
Vulploegmedewerkster (huidige medewerker) –  Oudenbosch21 november 2018
Ik heb geleerd hoe ik het beste met klanten om te gaan. En het snel werken. Wat ik het aller leukste vond is het omgaan met de klanten en ze te helpen.
Minpunten
Minder leuke collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede sfeer in de winkel
Vakkenvuller (huidige medewerker) –  Etten-Leur20 november 2018
ik heb nu bijna 2 jaar voor de dirk gewerkt en heb veel plezier gehad in deze tijd. maar niet alles was even leuk soms is het heel slecht geregeld en heb je teweinig tijd om je werk af te krijgen. gelukkig kreeg ik in mijn filliaal wel door betaald als ik dit moest afmaken maar heb gehoord dat in andere fillialen niet het geval is
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ervaringen op het werk
Kassamedewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam20 november 2018
Ik vond het heel prettig werken daar. Ik had leuke collega´s maar ik werk al bijna 2 jaar daar en ben opzoek naar een ander werk en wil meer geld verdiennen
Pluspunten
avond eten op werk werd betaald
Minpunten
weinig uren
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hele gezellige sfeer
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Vlaardingen18 november 2018
Ik heb een leuke tijd gehad bij Dirk. Het team is erg gezellig en je voelt je al meteen thuis. Daarnaast zijn de werkzaamheden, die je verricht vrij simpel.
Pluspunten
heel flexibel
Minpunten
weinig maaltijdvergoeding, de wc's moesten wij ook schoonmaken
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen meeleving
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Amsterdam13 november 2018
Ik was destijd 15 toen ik daar stage liep. Ik werd uitgeput en kreeg lichamelijk veel klachten.
Pluspunten
Werkervaring
Minpunten
Lichamelijke klachten krijgen en het boeit ze niks.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eerste bijbaan, maar niet echt mijn ding
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Leiden10 november 2018
Toen ik net van de Middelbare school af was heb ik daar kort gewerkt als vakkenvuller.

Uiteindelijk gekozen voor een opleiding en carrière in een andere sector.
Pluspunten
Gratis lunch, Een aantal goede collega's met wie je af en toe een gesprek kon voeren
Minpunten
Geen doorgroeimogelijkheden, werkdruk, management, eigenlijk teveel om op te noemen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
We zijn allemaal aardig tegen elkaar en helpen elkaar
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Leiden27 oktober 2018
Dirk is gezellig en leuk maar ik vond het niet bij mij passen, ik hou meer van make up en achter kassa klanten helpen.
Pluspunten
We helpen elkaar
Minpunten
Je handen werden droog bij vakkenvullen en nagels gingen kapot.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was heel leuk om daar te werken ik kon uiteindelijk daar niet meer werken omdat mijn verblijfsvergunning en papoort verlopen was.
vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam17 oktober 2018
Ik heb daar veel geleerd het was ook mijn eerste bijbaantje.Er was ook een hele gezzeligge sfeer en ik had nooit problemen gehad met het management.De mensen waarmee ik werkten stonden altijd voor mij klaar en ik ook voor hun.Ik was ook goed in het vak en leerde het heel snel.Het leukste van de baan was om met heel veel klanten in contact te komen en wat heel erg moeilijk was is dat je sommige dingen in bepaalde tijd moest gaan uitvoeren.
Pluspunten
veel uren
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega’s..
Caissière, Papendrecht (voormalige medewerker) –  Papendrecht11 oktober 2018
Het verdiend.. en ik had leuke collega’s, dat maakte het leuk
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Dirk. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 283 reviews
559
498
370
238
118

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,4Bedrijfscultuur