Dirk Reviews

324 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 325 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkplek
Kassa- en klantenservicemedewerker (voormalige medewerker) –  Oud-Beijerland3 november 2019
Altijd gezellig gehad met collega's. Leidding was soms minder maar verschilt per persoon.
Pluspunten
Gezellige collega's
Minpunten
Leiding
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldige plek om te werken en collegas zeker.
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Amsterdam RAI28 oktober 2019
Ik heb samen met mijn jongere zusje er bijna 2 jaar lang gewerkt.
Waarvan ik nooit had gedacht dat het zo leuk was.
Het was altijd gezellig en een goede sfeer.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Voel me nog niet af geschreven
Cassière (voormalige medewerker) –  Maarssenbroek26 oktober 2019
16 jaar met plezier gewerkt met de klanten en de collega s wil nog graag nu ik met pensioen ben vijf of 13 uur werken aan de kassa ,vind het een winkel die alles heb wat je nodig vind .leuke aanbiedingen.
Pluspunten
Leuke winkel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkervaring
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Almere14 oktober 2019
hele leuke baan, je bent veel met klanten bezig en dat spreekt mij zeer aan
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkplek
Winkel medewerker/ Caissière (voormalige medewerker) –  Spijkenisse11 oktober 2019
was altijd heel fijn om te werken. fijne collegas en klanten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
WINKELMEDEWERKER (huidige medewerker) –  Volendam26 september 2019
Een groot en gezellige team, als je van hard werken houd
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Leidschendam24 september 2019
Vakkenvillen was wel leuk enzo maar sommige mensen waren niet lief enzo Maar voor de rest was het leuk
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Matig
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Pendrecht23 september 2019
Betere communicatie om roosters te veranderen wegens schooltijden en sxhoolwerk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn naam is Sumon Chumphon ik ben 17 jaar oud. Ik woont in osdorp. Ik sudie in mundus college
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Sierplain Amsterdam9 september 2019
Dirk zijn goed Super markt ik vind heel leuk om daar te werk. Goed college en goed betaald.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gezellige team
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Hilversum6 september 2019
Een groot en gezellige team, als je van hard werken houd kom dan hier.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je moet er tegen kunnen
Winkelmedewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam7 augustus 2019
Hoge werkdruk, vooral voor de vakkenvullers. Er zijn veel structurele problemen op de werkvloer. Leidinggevenden verwachten dat je ondanks die problemen optimaal presteert en nemen je niet serieus als je hierover in gesprek wilt gaan en oplossingen aandraagt. Verder gedragen sommige leidinggevende en medewerkers, die al eind twintig of zelfs al dertiger zijn zich als kinderen. Hierbij kan je denken aan roddelen, treiteren en twerken onder werktijd. Als je hier tegen kunt dan zou dit de juiste werkplek voor jou kunnen zijn.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf maar het kan wat menselijker
Alround medewerker (huidige medewerker) –  Apeldoorn5 augustus 2019
Een hele hoge werkdruk. Je moet veel doen in korte tijd. Veel wisseling in managers, en elke manager heeft een eigen inzicht hoe het moet. Soms moet je doorwerken tot 23.00 uur terwijl je ingepland stond tot 21.30 uur
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werknemers en actief
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Katwijk aan Zee31 juli 2019
de werknemers zijn op je eerste dag natuurlijk altijd lief maar als je hun een beetje leert kennen zijn ze de beste collega's

je bent actief bezig en hoeft dus op niks te wachten of je kan het natuurlijk zelf vragen/regeln

Rooster is iets minder duidelijk, wijnig afspraken over waarom je wel of niet wordt in gedeeld
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel leuk om te werken binnen dit bedrijf
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Wassenaar23 juli 2019
Ik vond het supper leuk in het begin om hier te werken maar ik kreeg op en duur stage,s dus moet ik hier weg erg jammer.
Pluspunten
Leuke collegas
Minpunten
Slecht uurloon
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is daar vooral naast het hard werken heel gezellig en je ziet ook echt dag iedereen elkaar helpt ookal werk je bij een andere afdeling.
Vulploegmedewerkster (huidige medewerker) –  Amsterdam20 juni 2019
Een typische dag bij mij op werk is dat ik gewoon mijn gewoonlijke kar pak en het begin te vullen.

Ik heb geleerd van de dirk om meer in mezelf te geloven dat ik meer kan dan ik denk.

Het moeilijkste van de baan is om in de koeling cel te vullen want het is daar heel erg koud. Na een tijdje in de cel te werken voel je je vingers niet meer.

Het leukste aan de baan is om mensen te helpen en ik vind het altijd leuk om mijn collega’s te zien die heel erg gezellig zijn
Pluspunten
Als je na 18:00 moet werken dat je lunch tot 5 euro word vergoed
Minpunten
Dat je in een koeling moet werken en het is daar heel koud
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verschrikkelijk
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Nederland14 juni 2019
Werken bij Dirk is verschrikkelijk, collega's zijn onaardig, leidinggevenden zijn verschrikkelijk. Ik werd amper ingewerkt en daarna klagen dat je te langzaam bent. Ik kreeg bijna geen uren en als je erom vraagt beloven ze van alles maar ze doen niks.
Pluspunten
Redelijk salaris
Minpunten
Schreeuwende leidinggevenden, geen prettige sfeer
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's
Vulploeg medewerker (voormalige medewerker) –  Hardinxveld-Giessendam13 juni 2019
Vrij simpel werk waar je niet veel over hoeft na te denken. gezellig met collega's en sommige teamleiders.
Pluspunten
Korte werktijden
Minpunten
Te simpel werk voor lange uren
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Broek in Waterland2 juni 2019
Het is een winkel waar je veel voor doet en niet gewardderd word, na halfjaar stond je buiten met de reactie je bent te oud terwijl ik nog best jong was. Ze mogen wel eerlijk zijn na hun personeel,
Pluspunten
zijn er niet
Minpunten
Niet sociaal, sturen je zo weg zonder geldige reden.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Houden geen rekening met je
Kassa (voormalige medewerker) –  Amsterdam Centrum26 mei 2019
Ik weet niet waar ik moet beginnen. Dit was mijn eerste baantje ooit. Op mijn eerste werkdag voelde het alsof ik in diep water was gegooid zonder te kunnen zwemmen. Ik was pas 16 geworden en ze zette me achter een kassa zonder mij duidelijk in te werken. Een andere collega was niet komen opdagen, dus de leidinggevende was daarmee bezg en niet met mij. Verder tonen de Klanten geen begrip. Je zult vaak ombeleefde klanten krijgen maar als je daar wat tegen zegt wordt je aangesproken door je leidinggevende. Als je van dienst wilt ruilen doen ze moeilijk. Ze houden geen tekening met je beschikbaarheid. Ik heb school van 8 tot 3 en dat wisten ze en toch hadden ze me ingepland om 1 uur. Toen ik er wat van zei moest ik zelf iemand zoeken die voor me kon werken en anders moest ik toch opdagen. Wanneer je een probleem bij de kassa hebt en je je leidinggevende probeert te bereiken lukt dat niet. De kantine is klein en krab. Soms is er amper plek om te zitten. Wanneer het 1 seconde rustig is bij de kassa's wordt er geschreeuwd naar je dat ze je niet betalen om te zitten. Collega's zijn schijnheillig en roddelen achter je rug maar zijn lief tegen je gezicht, zelfs collega's van 30 of ouder doen dit! Wanneer je vakantie weken aanvraagt doen ze ook moeilijk. Vaak zeggen ze je beschikbaarheid af. Er zijn nauwelijks pluspunten behalve leuke collega's en te doen loon.
Pluspunten
oké loon
Minpunten
letterlijk alles
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en Leerzame werkplek voor zowel de beginnende als ervaren werknemers
Vulploegmedewerker/kassamedewerker (huidige medewerker) –  Hengelo OV22 mei 2019
Leuke werkplek en leerzaam, je leert hoe je omgaat met klanten en met je andere collega's. Ook krijg je voor avondeten 5,- maaltijd vergoeding.
Pluspunten
Gratis Avondeten
Minpunten
Veel overwerken
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Dirk. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 325 reviews
562
4116
381
244
122

Waarderingen per categorie

3,5Werk-privébalans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,4Bedrijfscultuur