Dirk Reviews

294 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 295 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezzelige werkomgeving
caissière (huidige medewerker) –  Rotterdam15 maart 2019
Weinig uren , rommelig in het rooster. Geen doorgroeimogelijkheden en teveel collega’s
Pluspunten
Geen
Minpunten
Weinig uren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig/leerzaam
Parttime kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam13 maart 2019
heb veel geleerd en het was super leuk. goede samenwerking met collega's en managers.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard werken voor iets te weinig
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam12 maart 2019
de werk druk licht hoog, harder werken en minder praten ookal is het met een klant
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vakkenvullers
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Spijkenisse12 maart 2019
Als je daar als jong persoon binnen komt word je helemaal uitgebuid
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkplek maar soms onnodig streng
kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Almere-Buiten8 maart 2019
Ik heb twee jaar met plezier bij de Dirk gewerkt. Maar ik vond wel dat er onnodig streng gedaan was. Ik ben vaak aangesproken op mijn gekleurde haar en piercings in mijn gezicht. Mijn haar had roze plukjes en mn piercings zijn in mn neusvleugel en septum. Telkens als er mensen van het hoofdkantoor kwam zeiden ze dat ik mn piercings er uit moest halen en het gaatje moest afplakken zodat ik niemand beledigde???? Ongeveer een half jaar later begonnen ze heel moeilijk te doen over hoofddoeken. Als de medewerksters die een hoofddoek dragen diet hun Dirk hoofddoek ophadden maar een andere rode of zwarte werden ze aangesproken en kregen ze nar 3x een waarschuwing. Persoonlijk vond ik dit onnodig aangezien de hoofddoeken die de meisjes zelf droegen ook in de Dirk kleur waren. Ook moesten we altijd 5 minuten van tevoren al aan de kassa gaan zitten anders kreeg je een waarschuwing. Voor de lunch enzo kregen we nooit korting. Wel elke kerst een boodschappenbon van 25 euro.

Over het algemeen was het erg leuk en goed te doen bij de Dirk alleen deze regels waren een nadeel
Pluspunten
duidelijk je rooster aan te geven, leuke werkplek, goed salaris, makkelijk werk
Minpunten
veel regels met grote consequenties.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Vakkenvuller (huidige medewerker) –  Oostzaan18 februari 2019
erg leuke baan, collega's zijn erg vriendelijk , goede werkzweer
Pluspunten
gezellige collega's
Minpunten
uren worden wel steeds minder
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Harderwijk12 februari 2019
Er is een gezellige werksfeer en wisselende werktijden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dirk
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid7 februari 2019
Het lijkt nog maar erg kort geleden dat ik daar ben begonnen als kassadame. Dit omdat ik al ervaring had in het vullen. Ik moest en zal ervaren hoe het is om een cassiere te zijn. Dit heb ik gedaan en uiteraard was dit niet voor mij voelde. Ik ben vrij snel opgeklommen naar service dame. Ik verzorgende samen met de dames op het einde van de avond ervoor dat alles gedweild en schoon was. En ik ging met klachten om bij de service balie.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig, afwisseling
broodmedewerkster (huidige medewerker) –  Rotterdam3 februari 2019
er is een goede werksfeer. medewerkers kunnen het goed vinden met elkaar. iedereen respecteert elkaar
Pluspunten
besliisen waneer je pauze wilt
Minpunten
je staat alleen op de broodafdeling
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Over het algemeen niet tevreden.
Vulploegmedewerker (vers) (voormalige medewerker) –  Hoofddorp28 januari 2019
Te veel te doen in te een klein tijdsbestek. Ik heb nooit de juiste modulen kunnen doen omdat de managers dat altijd vergaten. Vrij krijgen was niet bepaald mogelijk.
Pluspunten
Je staat in de supermarkt de kan altijd kopen wat je wilt?
Minpunten
Te grote werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collegas, geen leuke managers
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Oostzaan26 januari 2019
Geen leuke sfeer, je wordt slecht behandeld door teamleiders als je geen goede band met ze hebt/verlegen bent.
Pluspunten
Prima salaris, aardige collega's
Minpunten
Je wordt slecht behandeld als je het niet gezellig hebt met je teamleider.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
kassamedewerker detailhandel (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid21 januari 2019
ik heb veel geleerd ik vond het leuk om met de klanten en praatje te maken
Pluspunten
goeie samenwerking
Minpunten
geen goeie omgeving
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig in het begin
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Schiedam16 januari 2019
in het begin was het leuk , maar na een tijdje worden ze streng , ze zeggen heletijd dat je sneller moet werken. maar dat deed iedereen al
Pluspunten
goed combineerbaar met studie etc.
Minpunten
werksfeer niet leuk . veel werkdruk. veelstel weinig loon
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Empresa agradável de trabalhar
Operador de caixa/ Repositor (voormalige medewerker) –  Gemeente Rotterdam15 januari 2019
Em geral gostei da politica da empresa.
Deixa algumas saudades
Pluspunten
Organizacao
Minpunten
turnos rotativos
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving super collega's
Bijbaan afd. groenten en fruit (huidige medewerker) –  Alblasserdam12 januari 2019
Mijn baas is echt een zeer prettig persoon heeft geduld en legt het je graag uit wat hij verwacht. Mijn collega's zijn zeer aardig, en als er iemand wil ruilen van dienst of vrij wil nemen regelen wij dit onderling in een App werkt echt super goed. Wij zijn verantwoordelijk voor ons eigen rooster maar ruilen kan dus, we vallen graag voor elkaar in. Vandaag kregen mijn collega's en ik een extraatje ( voor onze inzet, zomaar een doos chocolade van de baas ) echt tof.
Pluspunten
korting op de lekkerste verse koeken.
Minpunten
Ik heb ze niet.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was een fijne werkgever
Caissière (voormalige medewerker) –  Spijkenisse11 januari 2019
was een fijne werkgever.
salaris altijd netjes optijd.
ontslag is ook goed verlopen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's, veel geleerd, fijne tijden.
kassamederwerker en vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Ridderkerk4 januari 2019
In overleg met mijn baas heb ik altijd de gewenste tijden kunnen werken die ik wou werken. ik heb heel erg veel geleerd van me mensen met wie ik er gewerkt en van mijn leidinggevende.
Pluspunten
goed salaris, fijne tijden, heel veel plezier onderling.
Minpunten
vage roosters, hoge werkdruk.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam Zuid29 december 2018
Het is altijd gezellig en collega's en klanten maken altijd een leuk praatje met je.
Pluspunten
gratis kerstontbijt en cadeau
Minpunten
langere werkuren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
altijd met plezier gewerkt
vakvullen (voormalige medewerker) –  leiden26 december 2018
was altijd erg leuk veel doorgroei mogelijkheden
ze houden beste rekening met wat je kan en wil
Pluspunten
altijd leuk
Minpunten
had ik niet
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dirk wil graag veel maar loopt achter de feiten aan
Supermarktmanager (voormalige medewerker) –  Amsterdam18 december 2018
Dirk wil graag haar positie als voordeelsuper behouden maar wordt op vele vlakken ingehaald door de concurentie. Om bij de blijven zullen ze moeten investeren in de backoffice en zal ingezien moeten worden dat de medewerker niet een hulpmiddel is maar de basis.
Pluspunten
-
Minpunten
zeer slechte supply chain en backoffice
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Dirk. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 295 reviews
559
4103
374
240
119

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,4Bedrijfscultuur