Diakonessenhuis Reviews

10 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 11 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hier heerst een vreselijke angstcultuur
Medewerker (huidige medewerker) –  Utrecht14 mei 2018
Nog nooit zo'n slechte werkgever meegemaakt. Blij dat ik wegga.
Pluspunten
Sommige leuke collega's
Minpunten
Slecht management
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Organisatie met veel specialisme.
Verpleegkundige (huidige medewerker) –  Zeist8 mei 2017
In Zeist zijn zijn ze gespecialiseerd in ouderen geneeskunde. Goed draaiende afdeling met passie voor de oudere mens.
Op orthopedie ligt de nadruk op heup en knie operatie's. Goed draaiende afdeling, vakkundig en een uitstraling van deskundigheid.
Pluspunten
Zie hierboven
Minpunten
Scholing naar HBO nivo met behoud van afdeling
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Utrecht31 januari 2017
maandag tot vrijdag
meer over schoonmaken
goed
zegeling
zwaar werk
als goed schoon is
Pluspunten
n v t
Minpunten
n v t
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 14Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi en gedreven medewerkers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben
Oud medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht en Zeist4 januari 2017
Een mooi en hoed ziekenhuis. Jaren lang een heerlijke werkplek.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ondanks de korte periode,( Na 2 maanden kreeg ik een Tia )
Doktersassistente (voormalige medewerker) –  Leiden14 juli 2016
Ik heb samengewerkt met een gezellig, collegiaal team met leuke positieve mensen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed geoliede afdeling met leuke collegiale sfeer
Medisch stafsecretaresse en uitsnijkamer (huidige medewerker) –  Pathologie29 april 2016
Geen dag is hetzelfde op de pathologie. Het kan heel druk zijn, met een druk OK en poli programma, waardoor er veel onze richting op komt. Ook moet er soms veel extra onderzoek verricht worden, wat tijd in beslag neemt, bijv. extra kleuringen, mutatie analyses etc. Er komt dan veel administratieve rompslomp bij kijken. Ook mensen die een second opinion willen, consulten, en revisies van andere ziekenhuizen. Gelukkig zijn wij een goed geoliede machine en hebben wel een goede collegiale sfeer.
Pluspunten
Goed salaris
Minpunten
Weinig vakantie uren
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige informele sfeer
Doktersassistente (voormalige medewerker) –  Utrecht/Zeist13 juli 2015
Het voorbereiden van het spreekuur, veel patienten contact, drukke poli's maar af en toe de mogelijkheid om gezellig met collega's te kletsen.
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 13Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving.
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Meppel, DR19 mei 2015
Het leukste van mijn baan is dat ik elke dag veel contacten heb met andere medewerkers uit het ziekenhuis. Zowel via de telefoon als mail maar ook mensen ontmoeten en ontvangen. Mijn collega's zijn af en toe wat moeilijk te motiveren maar ik heb geleerd me daar een beetje voor af te sluiten, althans om mij niet te laten meeslepen in hun gemoedstoestand. Ik ben optimistisch van aard en vind het fijn om iets te kunnen betekenen voor mijn medemens. Vandaar dat ik ook vaak probeer de (werk) houding van mijn collega's om te zetten in positiviteit.
Pluspunten
Kleinschalig ziekenhuis waar bijna iedereen elkaar kent.
Minpunten
Er word te veel over elkaar gepraat in plaats van met elkaar.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Na mijn vorige baan in het Diak een uitgelezen kans om een mooi groot beeld te maken op een openbare plek
Beeldend kunstenaar (voormalige medewerker) –  Utrecht, UT3 juni 2013
Ik heb voor het eerst een groot beeld gemaakt in opdracht. (incl. sokkel ruim 2,5 meter hoog) het beeld bestaat voornamelijk uit glas. Zelfstandig dagelijks werken in eigen atelier vergde doorzettingsvermogen. Door het unieke van dit beeld vraagt het oplossingsgericht denken en werken.
Pluspunten
De uitdaging binnen een relatief veilige omgeving (oude werkgever)
Minpunten
Opdracht uitgevoerd tegen onkostenvergoeding (Heb ik zelf voorgesteld omdat het de eerste keer was
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 39Rapporteren

Zie meer reviews over Diakonessenhuis

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Diakonessenhuis. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 11 reviews
55
44
30
21
11

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Diakonessenhuis gesorteerd op locatie