Dept Reviews

Alle 20 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving met veel leermogelijkheden
Digital Marketing Consultant (huidige medewerker) –  Rotterdam21 augustus 2019
Pluspunten:
- Open organisatie
- Fijne sfeer
- Er worden leuke activiteiten georganiseerd
- Lekkere lunch
- Flexibiliteit
- Ruimte om veel te leren en jezelf uit te dagen
- Goede coaching/begeleiding
- Mogelijk om cursussen/trainingen te volgen
- Twee keer per week bootcamp

Minpunten:
- Werkdruk kan soms hoog liggen
- Open kantoor dus soms gehorig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedrijf waarin 'work hard, play hard' écht wordt nageleefd.
Digital Marketing Consultant (huidige medewerker) –  Amsterdam16 augustus 2019
Een bedrijf waarin 'work hard, play hard' écht wordt nageleefd. Er wordt van je verwacht dat je hard werkt en proactief bent, maar persoonlijke groei en ontwikkeling worden heel erg gestimuleerd. Ook zijn er genoeg events en activiteiten om de team spirit hoog te houden!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Work hard, play hard
Marketing (huidige medewerker) –  Rotterdam16 augustus 2019
- dynamische werkomgeving
- veel mogelijkheden om inhoudelijk veel te leren
- veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, o.a. volgen van trainingen
- persoonlijke begeleiding in buddy systeem
- veel eigen verantwoordelijkheid, wat soms een uitdaging is, maar vaak ook een positieve uitdaging.
Pluspunten
Gratis lunch, ambitieuze collega's
Minpunten
Werkdruk is wisselend, maar soms hoog
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Work hard, play hard #cliche
Digital Marketing Consultant (huidige medewerker) –  Amsterdam13 augustus 2019
Bij Dept staan hard werken en daarnaast veel gezelligheid centraal! Verwacht niet dat je de hele dag achterover kunt leunen als je hier werkt, maar dat je wel keihard moet werken. Hier krijg je echter veel voor terug. Je werkt met de greatest minds uit de industrie, dus je leert ontzettend veel. Daarnaast is het super gezellig en kun je profiteren van de uitgebreide lunch, borrels en feestjes en niet te vergeten de jaarlijkse wintersport en Dept Festival en Weekender. Kortom: lot's of fun!
Pluspunten
Dept Festival, weekender, wintersport, drinks and awesomeness
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toffe plek om te werken én te leren
Digital marketing consultant (huidige medewerker) –  Rotterdam13 augustus 2019
Bij Dept ga je ontzettend hard werken, maar ook bizar veel leren. Leuke mensen, leuke sfeer en geweldige klanten.
Pluspunten
collega's, leercurve, management
Minpunten
lange werkdagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Worst company ever
Developer (voormalige medewerker) –  Rotterdam15 mei 2019
This company is growing rapidly which results very counterproductive for it's employees. Can't seem to handle the growth. Not very suitable for professionals. Dept pretends to be very caring about their employees but at the end of the day you are just a number. Work procedures within HR/recruitment are very
amateurish. No balance in private/work life. Bad communication. Poor management. A plus for interns, professionals, please look away.
Pluspunten
location
Minpunten
Not a stable company
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
The best of digital marketing in a young environment
Data Consultant (huidige medewerker) –  Rotterdam10 mei 2019
Dept is a great workplace. The environment is chill but people are extremely determined to be the best and achieve the best results, always.
There is flexibility in all forms and great work-life balance.
The office space is amazing with all kinds of perks.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
A great agency to work at
Data Consultant Trainee (huidige medewerker) –  Rotterdam9 mei 2019
Dept has a great open culture. Working here gives loads of opportunities for growth and skill development. The work load can get quite big, and the pace is fast so good time management is essential. However, everyone is always willing to help and give input for any project.
Pluspunten
Culture, great atmosphere and offices, great gear from day 1, opportunities for trainings and lots of events
Minpunten
Too fast paced at times, but never boring!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great place to excellerate in digital marketing with a great company culture and young professionals.
Digital Marketing Consultant (huidige medewerker) –  Amsterdam19 februari 2019
A lot of combined knowledge in the whole digital field. The learning curve never really flattens and increasing knowledge is being pushed and rewarded by management.
Great company culture of young professionals that keep a relaxed work environment even in days of high workload.
Pluspunten
Good lunch, Great working atmosphere, Friday drinks
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een heel inspirerende, gemotiveerde en jonge werkomgeving.
Digitale marketing consultant (huidige medewerker) –  Amsterdam19 februari 2019
Dagelijks ga ik met een lach naar het werk en aan de slag voor de meest gave klanten. Ik leer elke week nieuwe dingen van zowel Nederlandse als internationale collega's. Zo is het mogelijk om continu door te ontwikkelen als persoon en als werknemer naar de functie die je ambieert.

De bedrijfscultuur is erg persoonlijk & work hard, play hard. Iedereen is gelijk en wordt gewaardeerd om wat hij/zij doet. Zo kom je net zo makkelijk in contact met de directie als met alle andere collega's. Dit is een prettige manier van samenwerken. Naast hard werken wordt veel tijd en energie gestoken in borrels, feestjes, barbecues, wintersport en dergelijke. Een fantastische omgeving om in te werken.
Pluspunten
Zeer inspirerend, continu strevend naar verbeteringen & gezellige borrels.
Minpunten
Je moet baas zijn van je eigen agenda.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Platte organisatie waar hard werken en informaliteit hand in hand gaan
Social advertising consultant (huidige medewerker) –  Rotterdam19 februari 2019
Ik ben op dit moment zo'n 4 maanden werkzaam bij Dept als een social advertising consultant. De informele werksfeer in combinatie met een hard werkende mentaliteit geeft me elke dag motivatie om naar mijn werk te gaan. Al met al enorm naar mijn zin.
Pluspunten
Lunches, buiten werk activiteiten
Minpunten
Moeilijk bereikbaar kantoor in Amsterdam
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Coming together, achieving.
Marketing (huidige medewerker) –  Amsterdam19 februari 2019
The best thing Dept does out there is that they create a sense of solidarity. The culture is so strong, and relationships shaped could last forever.
Of course this has an impact to the work itself, as everybody is more willing to go the extra mile.
Fresh, digital mindset adds to the experience. Dept takes care of its employees, by providing the best working conditions. That way distractions are minimised to the minimum, and all you have to care for is the quality of work.
Pluspunten
Working conditions (lunch, snacks, video games, table games, hospitality team that can even take care of your mail)
Minpunten
Working from home might be a bit difficult sometimes
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer met veel doorgroeimogelijkheden
Digital Marketing Consultant (huidige medewerker) –  Rotterdam7 februari 2019
Dept is een jong en innovatief digital marketing agency met een gezellige informele werksfeer!
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden, informele sfeer
Minpunten
Werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dept
Digital Marketing Consultant (huidige medewerker) –  Rotterdam13 januari 2019
Dept is een van de hardst groeiende digital agency van Europa. Dept loopt voorop op het gebied van digitale innovatie. Als je ergens iets wilt leren, dan kun je het hier. Volop doorgroeimogelijkheden.
Pluspunten
doorgroeimogelijkheden, werksfeer, kantoor faciliteiten
Minpunten
werkdruk kan hoog zijn
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Snel groeiend bedrijf met veel uitdaging, kansen en doorgroei mogelijkheden.
HR Assistent (voormalige medewerker) –  Amsterdam3 januari 2019
Leuk jong bedrijf. Awardwinning bedrijf met leuke benefits.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gaaf digital agency
Account Manager/Sales (huidige medewerker) –  Rotterdam, Netherlands31 december 2018
Dept is een gaaf en snel groeiend agency met leuke mensen, een fijne cultuur en veel leer en groeimogelijkheden. Je kan werken in de verschillende kantoren in Nederland (Rotterdam, Amsterdam), wat zorgt voor afwisseling. Ook organiseert Dept mooie feestjes en uitjes zoals een wintersport en het jaarlijkse festival.
Pluspunten
Vrijheid, feestjes & uitjes
Minpunten
Werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leukste agency
Accountmanager (huidige medewerker) –  Rotterdam28 december 2018
Mooi bedrijf met slimme mensen. Betrokken management, veel leuke uitjes en een steile leercurve.
Pluspunten
Uitgebreide lunch, veel activiteiten, opleidingsmogelijkheden, slimme collega's
Minpunten
Werkdruk kan hoog zijn
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Definitie van work hard play hard
Marketing automation consultant (huidige medewerker) –  Rottedam3 december 2018
Geen dag is hetzelfde wanneer je werkt bij Dept. Je krijgt de kans om te werken voor de grootste merken en je hebt alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en zo door te groeien binnen het bedrijf. Voor al dit harde werk word je natuurlijk beloont. Deze beloning zie je terug in de mogelijkheden aangeboden door Dept en daarnaast ook in de tofste feesten en uitjes. Denk hierbij aan de jaarlijkse wintersport en het Dept festival.
Pluspunten
Veel doorgroeimogelijkheden en vrijheid
Minpunten
Er is een hoge druk aanwezig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastische werkgever
Brand Manager (huidige medewerker) –  Rotterdam23 oktober 2018
Als je van snelheid houdt, moet je bij Dept zijn. Het bedrijf groeit als kool en dat voel je aan alle kanten. Iedereen zit vol energie en wil knallen. Regelmatig popt de champagne open om weer een nieuwe klant, award of iets anders te vieren. Bij Dept werk je internationaal met veel jonge, talentvolle collega's. Elke week gratis bootcamp, dagelijks heerlijke lunch, vrijdagmiddag gaat de bar open en alsof dat nog niet genoeg is hebben we ook nog de jaarlijkse wintersport en het Dept Festival (+ weekend). Do I need to say more? Het is hard werken, dat zeker, maar je krijgt er zoveel voor terug. Ik zou niets anders willen.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Dept. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,7
Gebaseerd op 20 reviews
517
42
30
20
11

Waarderingen per categorie

4,1Werk-Privé Balans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,6Doorgroeimogelijkheden
4,5Management
4,7Bedrijfscultuur

Reviews over Dept gesorteerd op locatie