DenK werving & selectie
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

DenK werving & selectie Carrières en werk

Over ons
DenK werving & selectie is in 2007 opgericht door Bob den Dekker en Olaf de Kok. Beide met een zeer ruime achtergrond in de arbeidsbemiddelingsbranche. Ze hebben hun kennis vergaard bij grote en kleine bemiddelingsbureaus, gespecialiseerd en algemeen. Daarnaast hebben ze ook ruime ervaring opgedaan als corporate recruiter.

Vanwege de passie voor
 – meer... dit werk en om de de opgedane kennis volledig te gaan gebruiken besloten zij samen DenK werving & selectie op te richten.

Het doel van DenK werving & selectie is een goede en open sparringpartner te zijn voor haar opdrachtgevers en kandidaten. We willen onze opdrachtgevers helpen in het oplossen van hun personele problemen op basis van vertrouwen en een prettige samenwerking. Ook gaan wij kandidaten adviseren bij hun volgende stap in hun carrière.


Vooral de samenwerking is een speerpunt in onze strategie. Door open en eerlijk met onze opdrachtgevers te communiceren bespaar je ze teleurstellingen en zoek je samen naar een oplossing. Vanwege de goede relatie met onze opdrachtgevers wordt DenK werving & selectie al in een vroeg stadium op de hoogte gebracht van toekomstige vacatures zodat die zo goed mogelijk worden ingevuld. Daarnaast is ook de proactieve houding van DenK werving & selectie een belangrijke speerpunt; ze zal bij het spreken van 'perfect passende kandidaten' de opdrachtgever hier altijd vrijblijvend van op de hoogte brengen. Zo is ook onze klant altijd direct op de hoogte van de kandidaat en kan hij hier meteen op anticiperen.

Op deze manier bedient DenK werving & selectie al enkele lokale, regionale, maar ook landelijke en internationale organisaties.


Een goede dienstverlening begint vanuit het hart van de organisatie zelf. Daarom is er binnen DenK werving & selectie een open cultuur waarin alles gezegd mag worden en men continue open moet staan voor verbetering. Ondanks jarenlange ervaring is ook DenK werving & selectie namelijk nooit uitgeleerd. Daarom zullen wij de markt op de voet blijven volgen, en indien mogelijk voor blijven.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij DenK werving & selectie te werken?

5,0
Werk-privébalans
5,0
Compensatie/Arbeidsvoorw.
5,0
Doorgroeimogelijkheden
5,0
Management
5,0
Bedrijfscultuur