Deloitte
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Deloitte Carrières en werk

Over ons
What impact will you make?

Als ambitieus talent wil je natuurlijk een baan met impact. Bij een werkgever waar jij het verschil kunt maken. Deloitte is zo’n werkgever. Met onze audits, fiscale en financiële adviezen, risk en consultancy diensten maken we de wereld elke dag veiliger, slimmer, efficiënter en duurzamer. Dat kunnen we alleen als de beste
 – meer... mensen voor ons kiezen. Professionals met een brede blik, die in multidisciplinaire teams werken aan uitdagende opdrachten en daardoor hun kennis en ervaring verrijken.

Je kunt bij ons aan de slag in de volgende vakgebieden:


Consultancy: adviseren op drie gebieden, van strategie tot en met implementatie. Human Capital, zoals leverage-onderzoek of analyses en inzichten uit de industrie vertalen naar het ontwerp en de uitvoering van HR-, talent-, leiderschaps-, organisatie- en veranderingsprogramma’s. Strategy & Operations, van het ontwikkelen van een pragmatische strategie en het evalueren van M&A-kansen tot het verbeteren van financiële en operationele functies. Technology, van datamanagement en cyberrisico's tot een verhoogde mobiliteit van werknemers en virtuele samenwerking.


Financial Advisory Services: adviseren over de gehele deal life cycle binnen M&A. Het integreren van bedrijven via fusies en overnames, het afsplitsen middels separatie of desinvestering, het bedenken van strategieën, het selecteren van de juiste (ver)kopers, due diligence-onderzoek en het daadwerkelijk sluiten van de deal. Vastgoed, infrastructuur of ruimtelijk strategische gerelateerde vraagstukken binnen Real Estate & Partnerships. Grote corporates en pensioenfondsen adviseren over pensioenen en andere arbeidsvoorwaarden bij Benefits & Pension Advisory.


Tax & Legal: complexe fiscale vraagstukken oplossen voor tax directors, tax accountants en transfer pricing managers van (inter)nationale klanten. Cliënten van (middel)grote ondernemingen adviseren over omzetbelasting en douane. Specifiek belastingadvies verzorgen rondom (grensoverschrijdende) arbeid. Geïntegreerd juridisch advies op het gebied van Corporate Law, Mergers & Acquisitions, IP/IT & Commercial Law en Employment Law & Pensions.


Accountancy: RA en AA gerelateerde dienstverlening met een consistent hoge kwaliteit voor bedrijven in de Mid Market, publieke sector of corporate markt. Vanuit een professioneel kritische instelling kijken naar de inzet van data analytics als onderdeel van onze controle-aanpak, evenals de opname in het controleteam van experts op het gebied van bijvoorbeeld corruptie, belastingen, waarderingen en pensioenen.


Risk Advisory: advies en controleopdrachten op het gebied van risicomanagement voor financiële dienstverleners, (internationale) corporates en de publieke sector. Beleid en beheersing van strategische en operationele risico’s, advies en implementatie rond wet- en regelgeving, en alles rond informatiebeveiliging zoals privacy. Samenwerking, ondernemerschap en innovatie maken onze oplossingen succesvol.


Met kantoren in heel Nederland en ruim 5.000 medewerkers is Deloitte de grootste organisatie in Nederland op bovenstaande vakgebieden. Bovenal is Deloitte een werkgever die zich verdiept in wat jou motiveert, en die je in staat stelt om die motivatie elke dag om te zetten naar impact voor jezelf, je klanten en de maatschappij.


Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie en ervaringen van Deloitters op werkenbijdeloitte.nl.


“Deloitte” is de merknaam waaronder tienduizenden toegewijde professionals in zelfstandige memberfirms wereldwijd samenwerken op het gebied van accountancy, consulting, financiële advisering, risk management en belastingadvies. Deze firms maken onderdeel uit van Deloitte Touche Tohmatsu Limited (“DTTL”), een "UK company limited by guarantee" (een naamloze vennootschap in het Verenigd Koninkrijk). De structuur van de afzonderlijke DTTL memberfirms verschilt afhankelijk van plaatselijke wet- en regelgeving, usance en andere factoren. De memberfirms kunnen voor de dienstverlening dochterondernemingen, gelieerde maatschappijen en/of andere rechtspersonen inschakelen.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Deloitte te werken?

3,4
Werk-privébalans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,7
Doorgroeimogelijkheden
3,6
Management
3,8
Bedrijfscultuur

Wat wordt er gezegd over het leiderschap bij Deloitte?

Picture of Punit Renjen, CEO of Deloitte
87%
van de medewerkers geeft een waardering over de prestaties van Punit Renjen als CEO
De CEO-waardering is gebaseerd op 3.924 reviews
4,0
Goede werkgever
Geschreven door Planner (voormalige medewerker) van Amsterdam op 12 november 2019
Werken bij Deloitte is leuk, maar je moet even wennen aan de eigen bedrijfscultuur. Je krijgt een goede vrijheid om je werk te doen en genoeg tijd voor een privé leven. Er zijn op de diverse kantoren diverse mogelijkheden om even tot jezelf te komen.
Bekijk Deloitte reviews over management

Wat zeggen kandidaten over hun sollicitatiegesprek bij Deloitte?

Sollicitatie-ervaring
Gebaseerd op 12 gesprekken
Positief
Moeilijkheidsgraad
Gebaseerd op 11 gesprekken
Gemiddeld
Lengte sollicitatieprocedure
Gebaseerd op 11 gesprekken
Ongeveer twee weken
Gesprekken bij Deloitte