DekaMarkt Reviews

143 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 144 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kassamedewerker
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Apeldoorn25 februari 2019
Je word als afval behandeld ik heb er ontslag genomen en mijn ontslag heeft een collega die GEEN leidinggevende is uit de mappen gehaald en op het bureau gelegd waar je zo bij kan als personeel. Ik heb een klacht ingediend.

Ik heb gewerkt bij de dekamarkt Ordenplein Apeldoorn!!
Pluspunten
Niks
Minpunten
Alles je word echt behandeld als afval
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte winkel drielse wetering
Vulploegleider (voormalige medewerker) –  Zaandam1 februari 2019
de bazen van de deka resprecteren hun werknemers niet. iedereen word gebruikt en wanneer er wat van gezegd word dat ze het beter anders kunnen doen dan word iedereen ontslagen
Pluspunten
zijn er niet
Minpunten
alles van de deka
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke supermarkt
Assistent filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Uitgeest15 januari 2019
Prima bedrijf om te werken.
Heb er jaren met plezier gewerkt.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan
Emb (huidige medewerker) –  Lutjebroek9 januari 2019
Je leert vaak nieuwe dingen om dingen sneller te doen.
Pluspunten
Leuke sfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve dag en gezellige werksfeer
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Hoogeveen30 december 2018
veel afwisseling, samenwerking, gezellige sfeer over het algemeen
Pluspunten
gezelligheid
Minpunten
ivm urenbesparing veel stress
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  zeewijk13 december 2018
het was saai werk met mensen waar ik het helaas niet goed mee kon vinden
Pluspunten
pauzes
Minpunten
mensen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
DekaMarkt Alkmaar
Kassamedewerker (huidige medewerker) –  Alkmaar27 november 2018
Sinds een jaar daar te werken heb ik het wel gezien. Je werkt gefarieerd maaar achter de kassa zitten is heel basis.
Pluspunten
Leuke mensen
Minpunten
Geen goed contact met basen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet bijzonder goede werkervaring
Winkelmedewerker (huidige medewerker) –  Haarlem Noord12 november 2018
Het werken is bij de Deka is niet uitdagend. Het is omdat het naast mijn school is. Verder heb ik nog nooit een pauze gehad ( pas na 4,5 uur). En ik moest vaak lang overwerken. Het werk is niet erg zwaar, dat is wel fijn.
Pluspunten
Dichtbij school
Minpunten
Lang overwerken, slechte communicatie
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet erg leuk
Broodafdeling (voormalige medewerker) –  Haarlem21 oktober 2018
Als je te langzaam werkt ontslaan ze je gelijk, je krijgt geen kans je te verbeteren. Wel een leuk team.
Pluspunten
Gezellig team
Minpunten
Saai
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken bij dekamarkt, algemeen
servicedesk/kassamedewerker, logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Heemskerk8 oktober 2018
Ik heb op meerdere afdelingen gewerkt, kassa, servicebalie en bij het online gedeelte van de winkel. Over het algemeen heb ik er met plezier gewerkt, de collega's waren over het algemeen vriendelijk en het werk wanneer er genoeg personeel aanwezig is, is goed te doen.
Mijn laatste paar jaar waren echter minder, de werkdruk ging enorm omhoog door een personeelstekort, mensen werden neergezet op functies waar ze geen ervaring in hadden en moesten het maar "freewheelen", wat resulteerde in veel miscommunicatie en klachten van de klanten.
Voor mij persoonlijk waren er jammer genoeg geen doorgroeimogelijkheden.
Pluspunten
vriendelijke collega's en klanten
Minpunten
Vaak overwerken zonder te worden uitbetaald, veel werkstress
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werksfeer en leuke collega's
Verkoopmedewerker KW (huidige medewerker) –  Apeldoorn24 september 2018
Ben hier in 2015 begonnen als hulpkracht en sinds begin 2018 doorgegroeid naar verkoopmedewerker. ga altijd met plezier naar mijn werk toe. de sfeer onderling met andere medewerkers is altijd goed. en we weten ook altijd wel wanneer het iets minder gezellig moet zijn en we harder door moeten werken.
Pluspunten
Als je moet avond eten krijg je dit vergoed
Minpunten
het hoofdkantoor kan soms moeilijk doen over bepaalde dingen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen dag hetzelfde, altijd leuk en gezellig
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Almelo20 september 2018
Geen een dag is hetzelfde. Als bezorgservice team konden wij heel goed met elkaar overweg. Heel leuk team waar je in terecht komt. Heel flexibel en in overleg is er veel mogelijk.
Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van de orders, het compleet maken en alles klaarzetten voor de bezorgers. Je hebt vrij veel contact met klanten, zowel in de winkel als met de klanten die bestellen.
Het is wel zo dat je vaak onregelmatige uren hebt (wegens aantal orders voor desbetreffende dag), het kan een voordeel, maar ook een nadeel zijn.
Leiding is heel leuk, zowel op de bezorgservice zelf, als in de winkel. Collega's staan altijd ervoor open om je te helpen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's
Versmedewerker (voormalige medewerker) –  Hoorn12 september 2018
ik mocht meesstal de koeling vullen, spiegelen. ik vond het niet meer leuk worden omdat ik iederkeer het zelfde moest doen
Pluspunten
korte dagen
Minpunten
het zelfde doen elke keer
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vakkenvullen
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Haarlem Noord3 september 2018
Ik was elke keer blij als mijn shift erop zat, want zo leuk is het vakkenvullen niet..
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk en gezellig hard werkend team
Bezorgster (huidige medewerker) –  Hillegom12 juli 2018
Ik heb het heel erg naar mijn zin bij de dekamarkt. Het is een leuk team.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Vakkenvuller (huidige medewerker) –  Haarlem2 juni 2018
gezellige collega's en leuke werksfeer. ik werk altijd hard in de deka en heb het dan ook bijna altijd naar mijn zin, echter zie ik geen kans tot ontwikkeling in dit werk.
Pluspunten
gezellige werksfeer
Minpunten
korte dagen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Haarlem18 mei 2018
Iedereen wordt gelijk behandeld en er wordt ook naar jou mening geluisterd. De collega's kunne het allemaal prima met elkaar vinden. Iedereen wordt bij betrokken en dat is hartstikke fijn. De bedrijfsleider en leidinggevende heeft een luisterend voor ons.
Pluspunten
betaalde avondeten
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dekamarkt revieuw
Vakkenvuller/Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Krommenie16 mei 2018
dekamarkt is een hele goeie bijbaan om even snel wat bij te verdienen als 15 jarige
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
rommelig
kassa medewerker (voormalige medewerker) –  Arnhem14 mei 2018
onregelmatig werk. je bent nooit op tijd klaar als je tot het einde van de dag moet werken. weinig empathie van leidinggevenden.
Pluspunten
redelijk goed salaris
Minpunten
weinig empathie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Oplossingsgericht denken
Bezorger (huidige medewerker) –  Heemskerk18 april 2018
Aangezien ik het enige echte contact met de klant heb, ben ik het aanspreekpunt en dien ik problemen voor de klant op te lossen. Natuurlijk krijg je soms klanten die een probleem hebben wat lastig of niet op te lossen valt, en toch is het dan een uitdaging om deze klant met een tevreden gevoel achter te laten. Klanttevredenheid staat bij mij zeer hoog in het vaandel en dit maakt ook dat ik deze baan erg leuk vind.

Verder vind ik het prettig om op 1 lijn met mijn collega's en mijn baas op kantoor te staan. Zij waarderen de informatie die ik lever en de moeite die ik erin stop om de klant zo tevreden mogelijk te krijgen. Hierdoor kreeg ik veel verantwoordelijkheid, iets wat ik belangrijk vind voor mijn persoonlijke ontwikkeling.
Pluspunten
Fijne werktijden
Minpunten
Weinig tot geen evaluatiesessies
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij DekaMarkt. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 144 reviews
529
457
333
217
18

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,5Bedrijfscultuur