DekaMarkt Reviews

154 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 155 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte werkplek
hulptroep broodafdeling (voormalige medewerker) –  Apeldoorn2 oktober 2019
Ik heb 1 jaar lang bij de dekamarkt gewerkt en ik heb uiteindelijk ontslag genomen. Mijn leidinggevende kwam de afspraken die we samen maakten niet na en ik moest dan vervolgens de problemen die door mijn leidinggevende waren veroorzaakt zelf oplossen. Ook was het zo dat alle mensen die een vast contract hadden en vrienden waren met de leidinggevende helemaal niks uitvoerden op de werkvloer. Terwijl alle hulptroepen werden uitgesloofd in de weekenden. Het kwam dan ook regelmatig voor dat je de vrijdag, zaterdag en zondag de hele dag moest werken. Zelfs als je aangeeft dat je dagen niet kan wordt je gewoon ingepland en moet je zelf vervanging zoeken als je niet kan
Pluspunten
Je kunt in de avonden zelf werken en wordt niet de hele tijd gecontroleerd.
Minpunten
je wordt slecht behandeld
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede starters baan
Vakkenvuller en kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Middenmeer24 september 2019
Leuke werksfeer met leuke collega's. Veel klant interactie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en actieve werkomgeving.
Kassamedewerker (huidige medewerker) –  Egmond-Binnen10 augustus 2019
Een typische dag op het werk bestaat uit het helpen en ondersteunen van de klanten die binnen komen. Wel is het vaak al vanaf het moment dat je begint chaotisch. Mensen zeggen vaak af of komen niet opdagen, wat zorgt voor complicaties op het werk Hier wordt helaas niets aan gedaan. Het moeilijkste van de baan is dan soms ook het behouden van je geduld. Ik ben zelf namelijk iemand die wil dat alles op rolletjes loopt, maar 9 van de 10 keer is dit niet het geval. Het leukste van de baan zijn toch wel de collega's. De mensen waarmee je werkt zorgen er wel voor dat je je meer op je gemak voelt. Maar al met al is het veel stress.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collegas
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  zwaag30 juli 2019
Ik heb er met veel plezier gewerkt, maar het werd tijd voor wat anders.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega’s
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard13 juli 2019
Altijd super leuk en gezellig met iedereen , top bazen en het contact met mensen ook erg goed
Minpunten
Lange uren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
cashiere
Cassière (voormalige medewerker) –  Velserbroek12 juli 2019
Ik werkte hier op mijn zestiende, ik vond het leuk en ik had leuke collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving, maar onvriendelijke manager
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Amersfoort25 juni 2019
Paar maanden gewerkt bij Dekamarkt in Amersfoort. Leuke collega's en goed georganiseerd. Maar de manager vond ik vreselijk. Zit constant op je hielen, hierdoor vond ik het wat minder aangenaam om te werken. Assistent manager is overigens erg aardig. Ook de manier waarop mijn niet-contractverlenging liep, was slecht. Zomaar tijdens het werken ertussen uit gehaald en gezegd dat mijn contractverlenging, weggestuurd met een vage reden.
Pluspunten
leuk salaris
Minpunten
onvriendelijke manager
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Uitgeest20 juni 2019
hing altijd een gezellige zweer, hard werken en tussen soms gezellig een praatje maken met de klanten
Pluspunten
gezellige zweer
Minpunten
weinig vakantie dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bijbaan
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Koog aan de Zaan30 april 2019
Een leuke en gezellige bijbaan om je carrière mee te beginnen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Broodafdeling en kassamederwerker (voormalige medewerker) –  Obdam23 april 2019
In de ochtend beginnen bij het brood en daarna doorstromen als kassa medewerker. Wel werd er niet veel met je meegedacht aan eventuele veranderingen door lestijden en persoonlijke omstandigheden.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kassamedewerker
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Apeldoorn25 februari 2019
Je word als afval behandeld ik heb er ontslag genomen en mijn ontslag heeft een collega die GEEN leidinggevende is uit de mappen gehaald en op het bureau gelegd waar je zo bij kan als personeel. Ik heb een klacht ingediend.

Ik heb gewerkt bij de dekamarkt Ordenplein Apeldoorn!!
Pluspunten
Niks
Minpunten
Alles je word echt behandeld als afval
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte winkel drielse wetering
Vulploegleider (voormalige medewerker) –  Zaandam1 februari 2019
de bazen van de deka resprecteren hun werknemers niet. iedereen word gebruikt en wanneer er wat van gezegd word dat ze het beter anders kunnen doen dan word iedereen ontslagen
Pluspunten
zijn er niet
Minpunten
alles van de deka
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer.
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Den Helder16 januari 2019
De DekaMarkt is een fijne winkel met leuke collega's en leuke leidinggevende. De werksfeer is leuk en het werken met collega's is erg gezellig.
Pluspunten
Lange pauze
Minpunten
Klanten zijn soms een beetje asociaal.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke supermarkt
Assistent filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Uitgeest15 januari 2019
Prima bedrijf om te werken.
Heb er jaren met plezier gewerkt.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan
Emb (huidige medewerker) –  Lutjebroek9 januari 2019
Je leert vaak nieuwe dingen om dingen sneller te doen.
Pluspunten
Leuke sfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve dag en gezellige werksfeer
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Hoogeveen30 december 2018
veel afwisseling, samenwerking, gezellige sfeer over het algemeen
Pluspunten
gezelligheid
Minpunten
ivm urenbesparing veel stress
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  zeewijk13 december 2018
het was saai werk met mensen waar ik het helaas niet goed mee kon vinden
Pluspunten
pauzes
Minpunten
mensen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
DekaMarkt Alkmaar
Kassamedewerker (huidige medewerker) –  Alkmaar27 november 2018
Sinds een jaar daar te werken heb ik het wel gezien. Je werkt gefarieerd maaar achter de kassa zitten is heel basis.
Pluspunten
Leuke mensen
Minpunten
Geen goed contact met basen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet bijzonder goede werkervaring
Winkelmedewerker (huidige medewerker) –  Haarlem Noord12 november 2018
Het werken is bij de Deka is niet uitdagend. Het is omdat het naast mijn school is. Verder heb ik nog nooit een pauze gehad ( pas na 4,5 uur). En ik moest vaak lang overwerken. Het werk is niet erg zwaar, dat is wel fijn.
Pluspunten
Dichtbij school
Minpunten
Lang overwerken, slechte communicatie
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet erg leuk
Broodafdeling (voormalige medewerker) –  Haarlem21 oktober 2018
Als je te langzaam werkt ontslaan ze je gelijk, je krijgt geen kans je te verbeteren. Wel een leuk team.
Pluspunten
Gezellig team
Minpunten
Saai
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij DekaMarkt. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 155 reviews
529
459
340
218
19

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,5Bedrijfscultuur