Deen Supermarkten Reviews

Alle 103 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Van bijbaan naar carriere
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Breezand9 maart 2019
Ooot begonnen als bijbaan, nu een start voor een carriere
Pluspunten
Uurloon
Minpunten
Begeleiding
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Discipline ontbreekt veelal bij een leuke winkel
Teamleider (huidige medewerker) –  Hoorn21 februari 2019
Typische werkdag:
Beginnen met het idee dat er veel vracht binnen gekomen is en dat er in de middag ook veel verwacht wordt. 'Oh ja, 'Kees' is ziek en 'Michael' is vandaag vrij. Ze zijn beiden niet vervangen, want we zetten deze week al teveel uur in'. Veel geklaag door klanten (terecht) als actie-artikelen niet voorradig zijn (door matige inkoop door het hoofdkantoor). Teveel ongemotiveerde kassières, dus bij de vraag 'of ze in de winkel willen helpen' krijg je gefrons als antwoord. Bepaalde afspraken voor de winkel zijn niet nagekomen, dus loop je achter de feiten aan. Altijd.

Wat ik geleerd heb:
Accepteer hindernissen (zoals collega's met minder discipline) en focus je meer op de dingen die je zelf beter kan doen. Probeer je niet druk te maken om dingen waar je geen invloed op hebt.

Management:
Het lijkt bij DEEN geen prioriteit meer te zijn dat de klant baadt in een paradijs. Begrijpelijk dat uren gekort worden als de omzet tegenvalt, maar het is onmogelijk een knappe winkel neer te zetten als er teveel geschrapt wordt. 0-uren-contracten zouden al een hele oplossing zijn. Meer waarschuwingen uitdelen aan mensen die niet bereid zijn inzet te tonen. Meer luisterend oor bieden aan de winkels en meer focussen op de werkdruk voor de medewerkers.

Bedrijfscultuur:
'Ons kent ons', gezellig, nuchter en overal even dorps. Iedereen 'doet lekker zijn ding'.

Het moeilijkste van de baan:
Accepteren dat er veel collega's werken met een 9-tot-5-mentaliteit, met in je achterhoofd hebben dat de planning altijd ontzettend krap is en dat er juíst mensen nodig zijn om een winkel
  meer... top te krijgen.

Het leukste van de baan:
'Winkeltje spelen', dat is het leukste wat je kunt doen. Spelen met de artikelen die je hebt, mooie presentaties maken en klanten blij maken met alles waarmee je hem/haar kunt aanbieden. Klanten laten proeven van die lekkere producten die je zelf ook aan je visite voorschotelt. Je collega's enthousiasmeren en beter maken. Laten inzien dat alles wat je doet een direct gevolg is voor de winkel en dus voor de klant. Samengevat: je collega's aanleren om een voorbeeld voor anderen te worden.
  minder
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke sfeer
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Alkmaar13 februari 2019
Goede werkgever en altijd naar me zin gehad, goede organisatie
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en gezellige werksfeer
Vakkenvuller/kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Lelystad4 februari 2019
Eén keer per week moest ik vakken vullen, klanten wegwijs maken en winkelkarretjes terug in de winkel zetten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was leuk, maar niet telang
Cassière (huidige medewerker) –  Lelystad27 januari 2019
Toen ik hier begon was het heel gezellig en leuk. maar als je er lang werkt word het al gauw saai en repetitief. collaga's zijn wel aardig maar het bestuur heb ik niet veel meel
Pluspunten
collega's
Minpunten
drukte, saai
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bedrijf deen
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Dronten24 januari 2019
het was druk en er was altijd veel te doen.

de werksfeer was niet prettig.

het management was niet altijd top.
Pluspunten
je eigen taken indelen
Minpunten
wat je deed was nooit goed
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Enkhuizen21 januari 2019
Perfecte werksfeer wat maakt dat je altijd met veel plezier naar het werk gaat.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bijbaantje
Medewerker klantenservice (voormalige medewerker) –  Akersloot14 januari 2019
Goede werksfeer en ook een mooi bedrijf om te werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Alkmaar11 januari 2019
gezellige maar drukke werksfeer waar de team leidingevende altijd wel rekening mee hield.
Pluspunten
lange pauze
Minpunten
gggb
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
saai werk en geen leuke bedrijfsleider
vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Purmeren9 januari 2019
Ik had werk nodig maar vond de baan niks. Eentonig en de bedrijfsleider was niet aardig.
Pluspunten
leuke collega´s
Minpunten
geen aardige leidinggevende
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig familie bedrijf
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Weesp19 november 2018
Het was altijd fijn om op het werk te komen. Ik heb ontslag genomen omdat ik naar het zuiden van Nederland verhuisde en het bedrijf hier niet gevestigd is.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Vulploegleider (voormalige medewerker) –  Wieringerwerf12 november 2018
begon als bijbaan en uiteindelijk mijn full time baan geworden. zeer prettig gewerkt door de jaren heen,
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
werken in de avond uren
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkgever
kassamedewerkster en hoofdcaissière (voormalige medewerker) –  Edam9 november 2018
Het leukste van het werken bij Deen supermarkten is, dat je de gelegenheid krijgt om door te groeien.
Pluspunten
doorgroeimogelijkheden
Minpunten
Geen uitdaging op sociaal domein
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's jammer dat het bedrijf/management achteruit gaat
Teamleider (voormalige medewerker) –  Zeewolde4 oktober 2018
Heb er lang met plezier gewerkt jammer dat het minder leuk werd door de hogere managers en directie...
Pluspunten
Gezellige collegas
Minpunten
Veel stress/druk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk om weer werk te doen met meer uitdaging
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Zuid-Scharwoude1 oktober 2018
Goed om werk te hebben wat bij mijn opleiding past en waar meer uitdaging inzit.
Pluspunten
Gratis fruit in de kantine
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Caissière (voormalige medewerker) –  Alkmaar6 september 2018
Het was altijd gezellig om bij de Deen te werken! Erg leuke werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf
Cassiere (voormalige medewerker) –  Enkhuizen23 augustus 2018
veel geleerd, leuke collega's, zou nog wel terug willen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bijbaan
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Hoorn18 augustus 2018
een bijbaan waar het altijd mogelijk was om extra te werken, prima werkgever in de omgeving van Hoorn
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Kassamedewerkster (huidige medewerker) –  Castricum18 augustus 2018
het is leuk om er te werken. als ik aankom op werk, begin met werken, pauze heb en klaar ben met werken klokken we dat altijd met een klok sleutel. verder zit ik bijna altijd achter de kassa. wanneer het rustig is wordt er vaak gespiegeld of geholpen met vullen en na sluitingstijd helpen we mee met schoonmaken. hierbij zeg ik wel dat het voor mij een baan is dat ik niet mijn hele leven wil doen.
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
-
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk en gezellig
Cassiere (voormalige medewerker) –  Bergen7 augustus 2018
je bent heerlijk onder de mensen. klantgericht bezig
Pluspunten
gezelligheid
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Deen Supermarkten. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 103 reviews
518
455
321
26
13

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,8Bedrijfscultuur