De Zorgcirkel Reviews

Alle 14 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werksfeer en volop uitdaging
Verzorgende IG niveau 3 (huidige medewerker) –  Alkmaar15 augustus 2019
wat een leuke en fijne werkplek. de locatie is volop in ontwikkeling en staat open voor ideeën en verbeterpunten van de medewerkers die direct bij het werk betrokken zijn.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Duldt geen negatieve houding en tegenspraak.
Voormalig Zorgcoördinator (voormalige medewerker) –  Purmerend11 juli 2019
Bedrijf is te groot geworden waardoor er weinig aandacht is voor de individu. Management duldt geen negativiteit en tegenspraak, als dat gebeurt lig je eruit, sprake van vriendjespolitiek die elkaar tegen spreken. Slecht management; manager op laatste werkplek hield de roddelcultuur in stand door daar aan deel te nemen, dit geeft groepjes een bepaalde macht. Opleidingen worden aangeboden maar daarna kan je er weinig mee binnen je eigen werkplek, andere werkplek of ontslag enige optie.
Pluspunten
Alles strak geregeld.
Minpunten
Te groot en te klinische.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken op een eilandje. Want je bent alleen als activiteitenbegeleidingen.
Activiteitenbegeleidster (voormalige medewerker) –  Alkmaar15 april 2019
Mijn ervaring met de zorgcirkel na daar Ruim 10 jr gewerkt te hebben in Alkmaar is schrijnend. Eerst was het westerhout met de visie belevingsgerichte zorg te bieden aan ouderen, P.G. Ouderen. Dat was een fijne werkomgeving . Nu door de fusie is het te groot en te klinisch geworden. Men heeft geen of weinig oog voor de behoefte. Aan de bewoners. Dit is triest vandaar. In zeer negatieve beoordeling.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg leuke organisatie,met veel aandacht voor bewoners.
Verzorgende IG niveau 3 (somatiek) (voormalige medewerker) –  Zaandam14 september 2018
Erg leuke bewoners,gezellig sfeer,Behulpzaam collega s.Ik heb mijn takken als verzorgende met veel plezier uitgevoerd .Management is behulpzaam.Ik heb erg leuk gewerkt zelfstandig en samen met bewoners veel gelachen .Zorcirkel is erg leuke bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden.Naar zware dag ,de leukste was lach van tevreden bewoners,en collega s die altijd heeft tijd om te gezellig praatje maken.
Pluspunten
Goede werk sfeer en lieve bewoners.
Minpunten
Lange werk tijden, erg druuk
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stressvol, geen leiding
Gastvrouw (voormalige medewerker) –  Volendam4 mei 2018
management was niet genoeg betrokken bij nieuw team.
Pluspunten
ouderen helpen
Minpunten
management weinig betrokken bij het team
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken in een leuk teamverband.
Fysiotherapeut (huidige medewerker) –  Purmerend9 februari 2017
Werken in teamverband, met veel ondersteuning wanneer nodig is.

Zeer een aanrader.
Pluspunten
Veel vergoedingen.
Minpunten
Weinig uren.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werk omgeving
Vakantiemedewerker huishouding (voormalige medewerker) –  Purmerend30 augustus 2016
Het is een fijne werkomgeving met over het algemeen lieve mensen. Collega's zie ik niet veel want je werkt alleen. De planning zaten nog iets te veel fouten in naar mijn mening. Maar voor de rest is het heel dankbaar werk.
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 14Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkplek
Verzorgende IG. Kleinschalig wonen (huidige medewerker) –  Oosthuizen30 maart 2016
Super tevreden over de zorgcirkel

Genoeg kansen
genoeg doorleer mogelijkheid
vriendelijke collega's

zelfstandig werken en samenwerken
Pluspunten
goede werksweer
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer met leuke collega's
heden Vrijwilligerswerk (voormalige medewerker) –  Purmerend, NH9 september 2015
Op dinsdag biljart ik een uurtje met een oudere heer die lijdt aan Parkinson en diverse andere nare kwalen.
De man geniet hier zichtbaar van.
Op donderdag maak ik een praatje met een demente heer.
Pluspunten
De dankbaarheid van de mensen waar je mee omgaat.
Minpunten
De narigheid die je ziet.
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 16Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke clienten
interieurverzorgster (voormalige medewerker) –  purmerend19 september 2014
het is altijd een hele gezellige sfeer bij de clienten's ik heb niet zoveel met collega's ik werk namelijk altijd alleen
Pluspunten
leuke collegas
Minpunten
'geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verplegen van dementerende, wat erg leuk is maar werkdruk is hoog.
zorgcoordinator (huidige medewerker) –  Purmerend, NH9 februari 2014
verzorgen en verplegen van dementerende bejaarden op hoge leeftijd. 10 bewoners op een unit waar ik verantwoordelijk voor ben.
werkdruk is hoog en tijd is er altijd tekort.
Veel geleerd en nog steeds bijlerend.
Collega's die elkaar helpen waar kan.
moeilijkste vind ik dat je te weinig tijd heb voor bewoners.
het leukste vind ik de bewoners en dat ik wat kan betekenen voor ze.
Pluspunten
er bestaat de mogelijkheid om bij te leren
Minpunten
reiskosten vergoeding is weinig
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
ig verzorgster (voormalige medewerker) –  Alkmaar, NH17 september 2013
Veel geleerd veel handelingen en werkbegeleiding geven.
o,a leerlingen begeleiden.
Pluspunten
korting op lunch
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een fijne werkomgeving
activiteitenbegeleider (voormalige medewerker) –  Alkmaar12 september 2012
Een gezellige werkomgeving waar we met z'n allen de bewoners een fijne tijd bezorgen
Pluspunten
veel geleerd van de verzorging
Minpunten
door de vele bezuinigingen werd het niet leuker
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij De Zorgcirkel. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 14 reviews
53
46
32
22
11

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over De Zorgcirkel gesorteerd op locatie