De Zorgboog Reviews

Alle 20 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomgeving
verpleegkundig (huidige medewerker) –  Helmond2 november 2017
Fijn om met mensen te werken die hulp behoevend zijn.
Rekening houdend met diens zorgwens, structuur en behoefte.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige (huidige medewerker) –  Deurne23 juli 2017
Fijne werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Flexmedewerker (huidige medewerker) –  Helmond7 juni 2017
Fijn weekend/ vakantie baantje. Ik heb hier veel geleerd en kan nog steeds veel leren hier gedurende mijn opleiding.
Pluspunten
Veel leermomenten die aansluiten bij mijn opleiding
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zorgboog is een goede werkgever met mogelijkheden om door te groeien
Verzorgende C (huidige medewerker) –  Deurne13 april 2017
Zorgboog is een bedrijf met vele mogelijkheden , doorstuderen, flexibiliteit , gezelligheid maar ook werkdruk.
Pluspunten
Flexibel
Minpunten
Zware werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Moeite met wachttijden
Kraamverzorgende (huidige medewerker) –  Helmond en omgeving15 januari 2017
Vind het werk als kraamverzorgende heel erg leuk maar heb moeite met Wachttijden en de huishoudelijke werkzaamheden.

Graag zou ik op een vaste plaats met roostertijden aan de slag gaan als kraamverzorgende.
Pluspunten
Leuk werk als kraamverzorgende
Minpunten
Wachtijden & de huishoudelijke werkzaamheden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer
Helpende niveau 2 (voormalige medewerker) –  Helmond2 november 2016
Leuke collega's en zeer lieve patienten heb met mijn plezier gewerkt
Pluspunten
Samen koken en gezamenlijk eten met patienten
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer en goede begeleiding.
helpende zorg (voormalige medewerker) –  Bakel, NB2 november 2015
Heb er eerst stage gelopen en daarna een paar weken gaan werken om een collega te vervangen voor haar verlof.
De samenwerking is erg fijn. Heb er goede begeleiding gehad en de collega's waren erg leuk en fijn.
Pluspunten
Je had vaak tijd voor je opdrachten
Minpunten
geen.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne organisatie waar ik erg graag gewerkt heb
administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Bakel1 november 2015
Ik heb 31 jaar met erg veel plezier bij de Zorgboog gewerkt, maar wegens bezuinigingen in de zorg ben ik helaas mijn baan verloren.
Ik heb altijd de kans gehad en gekregen om mezelf te ontwikkelen binnen de Zorgboog.
Pluspunten
Met mensen werken
Minpunten
Na mijn boventalligheid laten ze me aan mijn lot over, en hoor of zie ik niemand meer
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkgroep
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Deurne, NB21 juli 2015
Heb met veel plezier daar gewerkt bij de zorgboog.
Hoe je met mensen omgaat, het viel niet altijd goed mee.
Dat ik met plezier met ouderen heb gewerkt.
Ik had niet zoveel contact met de directie.
Ik heb hele fijne collega's gehad waar ik veel steun bij had.
Wat ik het moeilijkste vond was: om wat te vragen aan mij collega's wat er goed ging en wat er beter kon.

leukste: De oudere mensen een leuke dag te bezorgen.
Pluspunten
ze geven veel aandacht aan de stagiaire.
Minpunten
meer comunieceren met de collega's
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamische werkgever, volop aan het veranderen
Procesbeschrijver (voormalige medewerker) –  Bakel, NB30 november 2014
Er is geen enkel jaar hetzelfde geweest gedurende de 21 jaren die ik daar met véél plezier en in diverse functies gewerkt heb.
Pluspunten
Eigen ontwikkeling
Minpunten
Zorg is volop onderwerp van discussie
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stageplek
activiteitenbegeleidster (stage) (voormalige medewerker) –  Helmond, NB9 april 2014
een goede werksfeer, fijne collega's. Echt een plek om het vak goed te leren! Helaas door de bezuinigingen in de zorg is er nauwelijks tijd voor echte dagbesteding voor de clienten.
Pluspunten
collega's onder elkaar
Minpunten
de tijdsdruk per client
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet mijn ding
Verzorgende IG stagaire (voormalige medewerker) –  Bakel, NB17 januari 2014
Goed dat ik hier stage heb mogen lopen. Ben de opleiding gaan doen om in de kraam te gaan werken maar dat was niet mijn ding. Goede ervaring.
Pluspunten
De baby's
Minpunten
Toch niet mijn ding
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede en leerzame werkplaats. Ook zeer leuke omgang met collega's
Stage (voormalige medewerker) –  Gemert, NB28 december 2013
Ik heb een hele leuke stage gehad en vooral een leerzame! De begeleiding was goed en heb er veel nieuwe dingen kunnen leren zoals een intramusculaire injectie zetten, voeding toe dienen via de peg sonde, stoma zorg en katheteriseren bij een vrouw. Erg leuk ook om te doen en te zien hoeveel ik gegroeid ben in 3 maanden. Mijn collega's waren heel erg tevreden over mij en heb veel positieve feedback gekregen. Ik kon van iedereen wel iets leren. Een erg goede werksfeer en een fijne werkplek!
Pluspunten
Goede begeleiding
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
..
huishoudelijk medewerkster (voormalige medewerker) –  Deurne, NB4 november 2013
het is fijn om bij de zorgboog te werken
fijne collegas
fijne werk omgeving
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
huishoudelijk medewerker thuiszorg
medewerker huishoudelijke (voormalige medewerker) –  medewerker huishoudelijke hulp15 oktober 2013
Bij cliente helpen in de huishouden ,
ik heb er altijd met plezier gewerkt tot ik een ongeval kreeg en het niet meer kon .
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mijn contract loopt per 1 januari 2014 af en weet niet of die verlengt wordt ivm. verbouwing van Keijzerinnendaal in Helmond.
Verpleegkundig Team coördinator (voormalige medewerker) –  Keijzerinnendaal helmond afdeling de Weert5 september 2013
Ik ben nu werkzaam op afdeling de Weert. dit is een hele fijne afdeling. maar mijn contract als teamcoördinator loopt per 1 januari af en mijn vooruitzichten zijn erg onzeker. Omdat de Zorgboog gaat verbouwen weten ze nog niet wat er met deze functie gaat gebeuren.ik heb hier veel geleerd hoe in en boven een team te staan.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werksfeer en collegialiteit.
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Bakel, NB18 juni 2013
Het is een hele leuke afdeling. De collega's zijn heel aardig en professioneel. De dag verloopt altijd goed, de bewoners zijn lief.

Ik heb heel veel geleerd daar. het belangrijkste wat ik heb geleerd is de omgang met de bewoners. Ik kwam daar als stagiaire en had geen idee wat er zou gaan gebeuren en wat er bij kwam kijken. Ik heb heel veel ervaring opgedaan.

Met de directie heb ik niet veel mee te maken gehad maar wel met het afdelingshoofd. ze komt altijd kijken hoe het gaat of ze belt.

Het moeilijke van de baan is dat als je niet weet hoe je met de cliënten om moet gaan je er moeite mee kan hebben om ze te begrijpen of om een gesprek aan te gaan met ze. Maar na enige tijd leer je het en vind je het alleen maar leuker.

Het leukste aan de baan is toch het idee dat je met een tevreden en dankbaar gevoel naar huis gaat. Je weet dat de cliënten je dankbaar zijn en dat je er voor ze bent.
Pluspunten
Begeleiding
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ik wil graag mn zorg verlenen aan oudere clienten
med hotelservice (huidige medewerker) –  bakel11 maart 2013
het is leuk om bij de zorgboog te werken alleen ik kan daar mn functie niet meer verbeteren en ik wil ook weer nader met de cliënten omgaan.voor mij is er geen betere toekomst bij de zorboog. en ik wil graag verhuizen naar den bosch.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke gezellige werksfeer
vrijwilliger (huidige medewerker) –  Helmond25 januari 2013
Ik ga met de bewoners wandelen en soms doe ik ook andere activiteiten met ze aangezien dit vrijwilligerswerk is kan ik geen goeie waardering invullen. De zorgboog laat in ieder geval wel merken dat ze dankbaar zijn voor de vrijwilligers.
Pluspunten
dankbaarheid van de bewoners
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij De Zorgboog. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 20 reviews
56
48
36
20
10

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
4,2Bedrijfscultuur

Reviews over De Zorgboog gesorteerd op locatie