De Rijnhoven
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

De Rijnhoven Carrières en werk

Over ons
De Rijnhoven biedt een thuis voor ouderen. Met zelfstandigheid waar mogelijk. En precies de zorg die nodig is. Wij bieden een samenhangend, vernieuwend en professioneel pakket van wonen, welzijn, zorg en/of behandeling aan ouderen. Wij bieden dit alles aan op diverse locaties aan de westkant van Utrecht in de regio’s Woerden, Vleuten/De Meern en Montfoort.

Onze
 – meer... missie is kwetsbare ouderen te ondersteunen bij een optimale kwaliteit van leven met behoud van zoveel mogelijk zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Daarvoor zetten wij niet alleen onze eigen kennis en expertise in, maar werken we ook samen met een groot aantal partners in verschillende disciplines. De Rijnhoven heeft een verbindende rol met het sociale netwerk van onze cliënten.

Onze kernwaarden zijn: vakbekwaam, verbinden en vertrouwen


Onze medewerkers zijn vakbekwaam. Ze verbinden zich met de organisatie en waar deze voor staat. Ze zijn oprecht geïnteresseerd in de cliënt en zijn of haar problematiek en omstandigheden. Ze onderhouden een professionele relatie met elkaar en met de cliënt die is gebaseerd op respect en vertrouwen. Er wordt gewerkt in zelfregelende teams die een grote mate van regelruimte en verantwoordelijkheid hebben.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij De Rijnhoven te werken?

4,3
Werk-privébalans
4,3
Compensatie/Arbeidsvoorw.
5,0
Doorgroeimogelijkheden
4,0
Management
4,0
Bedrijfscultuur