De Persgroep Reviews

110 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 116 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zakelijke wereld
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Nijmegen23 januari 2020
Het behalen van targets in de verkoop van abonnementen is iets wat ik heb geprobeerd maar waardoor ik er achter kwam dat dit niets voor mij is
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collegiaal
Krantenbezorger + assistent distributeur (voormalige medewerker) –  Pijnacker8 januari 2020
Iedereen vervangt elkaar zonder al te veel problemen.
Het is een beetje schuiven hier en daar. Hulp gevraagd is meestal wel hulp gekregen.
Persoonlijk vond ik het heerlijk om 's ochtends voor de fluitende vogeltjes en opstaande mensen te werken. De rust.
Wat ik vervelend vond is als het een keer voorkwam, dat ik een verkeerde krant heb bezorgd waar geen reserves voor zijn, en dus ik terug naar het depot moest gaan om het te halen en dan vervolgens weer terug om 'm te bezorgen. Dat kwam bij de meeste collega's ook zelden voor. Het is geen moeilijke baan.
Je went aan het weer.

Ik vond de cultuur van het bedrijf enerzijds heel flexibel, maar aan de andere kant ietwat onbezorgd over de bezorgers.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Snelle hoogcompetatieve omgeving
senior accountmanager (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 november 2019
Work hard en play hard. Er wordt verwacht dat je keihard werkt, maar daar staat een goed salaris en bonussysteem tegenover. De verwachtingen zijn soms niet realistisch.
Pluspunten
Bedrijf met aanzien
Minpunten
soms onhaalbare targets
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het waren fijne jaren.
Medewerker van diverse afdelingen en functies (voormalige medewerker) –  Apeldoorn20 september 2019
Veel bereikt door de mogelijkheden. Jammer dat mijn functie en dat van de rest van mijn afdeling nu alleen in Rotterdam mogelijk is.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vooruitstrevend bedrijf
Portfoliomanager Huis aan Huis (voormalige medewerker) –  Amsterdam19 september 2019
Groot multimediaal bedrijf die goed op weg is de toekomst online aan te kunnen. Doorgroeien is wat moeilijker. Wordt snel gekozen om nieuwe mensen aan te nemen voor de taken die ze nodig hebben in plaats van de investeren in de mensen die er al zijn en ambitie hebben tot.
Er is wel een mogelijkheid, maar dan moet je ook echt bij de beste van Nederland horen. Want dat is waar het bedrijf ook voor gaat. Het beste, en DE beste.
Pluspunten
Gezellige collega's, vooruitstrevend
Minpunten
Moeilijk parkeren, weinig doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving
Bezorger ochtendkrant (voormalige medewerker) –  Sprang-Capelle30 augustus 2019
Ik heb geleerd snel te werken en hard te werken, door regen en wind.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan gehad
Krantenbezorger (voormalige medewerker) –  Druten11 augustus 2019
Ik heb 3 jaar de kranten bezorgd met heel veel plezier!
Leuke collega's, lekker vroeg beginnen en de rest van de dag vrij voor een zeer leuk salaris!
Pluspunten
Rest van de dag vrij. Goed betaald.
Minpunten
3 uur 's nachts beginnen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
overgangscultuur
Senior Accountmanager (voormalige medewerker) –  Breda8 juli 2019
bedrijf zit in overgang is daardoor gaat veel fout
Pluspunten
opleidingen
Minpunten
slecht management
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel leuke kleine bedrijven onder een grote paraplu.
Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam18 maart 2019
Een erg leuk bedrijf om bij gewerkt te hebben. Binnen de Persgroep hebben de individuele merken enorm veel vrijheid waardoor het vaak is alsof je eigenlijk bij een klein bedrijf werkt waar je iedereen kent.

De compensatie is vaak net aan de lichte kant maar de mix van de sfeer van een klein bedrijf met de stabiliteit van een groot bedrijf kan ik zeker aanraden.
Pluspunten
Leuke sfeer
Minpunten
Geen riante salarissen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dit werk doe ik om fit te blijven
Krantenbezorger (huidige medewerker) –  Amsterdam7 maart 2019
Leuke multiculturele groep met heel veel humor, koffie en koekjes.
Pluspunten
Ontvang regelmatig kadootjes
Minpunten
Soms het slechte weer
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bezint voor je begint
Krantenbezorger (voormalige medewerker) –  Arnhem Zuid1 maart 2019
Je mag niet ziek zijn
Je mag niet vrij nemen
Je moet ALTIJD lopen.
Of zelf wat regelen....wat niemand wil.
Betaling dramatisch slecht
Bonus stelsel reinste diefstal , ze pakken gewoon een gedeelte van je loon af (20%) bij 3 PROMILLE klachten
Je moet constant je verdiensten na tellen het klopt zelden.
Succes als je begint.....let op betaling is bruto je moet zelf 36% naar de belastingdienst brengen!!!
Pluspunten
Weinig
Minpunten
Zie boven
Was deze review waardevol?Ja 11NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was goed
bezorger (voormalige medewerker) –  Amsterdam West26 februari 2019
je bent je eigen baas en niemand is zegt de hele dag doe dit doe dat
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne organisatie
Teammanager sales (voormalige medewerker) –  Amsterdam26 februari 2019
Overall prima werkgever, hangt een specifieke cultuur waar je van moet houden. Je krijgt veel vrijheid en ruimte om je ideeen te kunnen uitvoeren.
Pluspunten
veel vrijheid
Minpunten
specifieke cultuur
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf met veel schakels en managementlagen
Accountmanager Regio Sales (huidige medewerker) –  Apeldoorn14 februari 2019
Groot bedrijf met veel schakels en managementlagen, daarbij komt dat deze vorm van uitgeven zich in een transitie bevindt dat biedt kansen, maar ook onrust
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne zomerbaan
Krantenbezorger (voormalige medewerker) –  Ulft30 januari 2019
Je kunt stressfree 's ochtends kranten bezorgen, als het voor 7 uur in de bus ligt is alles prima.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zwaar.
Bezorger (huidige medewerker) –  de meern5 november 2018
Enorm zwaar werk. Daarnaast word je niet echt met respect behandeld door de mensen die een krant willen.
Pluspunten
altijd werk.
Minpunten
weinig vrije dagen. elke ochtend vroeg op.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's slecht management
Accountmanager (huidige medewerker) –  Groningen (stad)22 oktober 2018
Mijn directe collega's waren fijn om mee te werken maar het management doet voor mijn gevoel maar wat.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De Persgroep is een dynamisch bedrijf, waar hard wordt gewerkt maar waar ook veel mogelijkheden zijn
Projectmanager (voormalige medewerker) –  Amsterdam3 oktober 2018
Ondanks de omvang is de bedrijfscultuur 'niet lullen maar poetsen'. Dat geeft een sfeer van samen aanpakken, problemen pragmatisch oplossen en vooruit kijken. En dat in een continu veranderende omgeving. De omslag naar digitaal is al enkele jaren geleden ingezet maar is nog steeds de belangrijkste 'wending' die het bedrijf maakt. En werken bij De Persgroep staat continu in dat teken. De collega's zijn fantastisch, een goede mix van jonge, frisse koppen en ervaren media mensen die niet vastgeroest zijn in de oude 'papieren' wereld. Een uiterst interessant bedrijf om voor te werken.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte communicatie
Operator (voormalige medewerker) –  Amsterdam19 september 2018
In het begin was alles leuk & aardig. Tot dat er van mij veel meer werdt verwacht dan was vertelt. Dit bracht onnodige stress met zich mee. En dat viel niet goed bij het bedrijf. De werkcoordinator was erg onbeschoft tegen over nieuw personeel. Machines die om de halve klap in storing gingen. Volgens oud collega's waren het ook nog eens oude machines. Zeker een afrader om hier te komen werken ga dan liever naar het parool.De lunch moest je zelf betalen en de werktijden waren ook persoonlijk niet aannemelijk.
Pluspunten
Koffiemachine
Minpunten
Belachelijke werktijden
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig bedrijf om te werken
Mederwerker Mediaorder en krantindeling (voormalige medewerker) –  Apeldoorn16 september 2018
Grote organisatie.
Regelmatige bijscholing, goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Ik heb er met plezier gewerkt
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij De Persgroep. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 116 reviews
521
451
334
26
14

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,8Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,3Bedrijfscultuur