De Persgroep Reviews

91 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 97 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving
Bezorger ochtendkrant (voormalige medewerker) –  Sprang-Capelle30 augustus 2019
Ik heb geleerd snel te werken en hard te werken, door regen en wind.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan gehad
Krantenbezorger (voormalige medewerker) –  Druten11 augustus 2019
Ik heb 3 jaar de kranten bezorgd met heel veel plezier!
Leuke collega's, lekker vroeg beginnen en de rest van de dag vrij voor een zeer leuk salaris!
Pluspunten
Rest van de dag vrij. Goed betaald.
Minpunten
3 uur 's nachts beginnen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
overgangscultuur
Senior Accountmanager (voormalige medewerker) –  Breda8 juli 2019
bedrijf zit in overgang is daardoor gaat veel fout
Pluspunten
opleidingen
Minpunten
slecht management
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel leuke kleine bedrijven onder een grote paraplu.
Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam18 maart 2019
Een erg leuk bedrijf om bij gewerkt te hebben. Binnen de Persgroep hebben de individuele merken enorm veel vrijheid waardoor het vaak is alsof je eigenlijk bij een klein bedrijf werkt waar je iedereen kent.

De compensatie is vaak net aan de lichte kant maar de mix van de sfeer van een klein bedrijf met de stabiliteit van een groot bedrijf kan ik zeker aanraden.
Pluspunten
Leuke sfeer
Minpunten
Geen riante salarissen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dit werk doe ik om fit te blijven
Krantenbezorger (huidige medewerker) –  Amsterdam7 maart 2019
Leuke multiculturele groep met heel veel humor, koffie en koekjes.
Pluspunten
Ontvang regelmatig kadootjes
Minpunten
Soms het slechte weer
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bezint voor je begint
Krantenbezorger (voormalige medewerker) –  Arnhem Zuid1 maart 2019
Je mag niet ziek zijn
Je mag niet vrij nemen
Je moet ALTIJD lopen.
Of zelf wat regelen....wat niemand wil.
Betaling dramatisch slecht
Bonus stelsel reinste diefstal , ze pakken gewoon een gedeelte van je loon af (20%) bij 3 PROMILLE klachten
Je moet constant je verdiensten na tellen het klopt zelden.
Succes als je begint.....let op betaling is bruto je moet zelf 36% naar de belastingdienst brengen!!!
Pluspunten
Weinig
Minpunten
Zie boven
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was goed
bezorger (voormalige medewerker) –  Amsterdam West26 februari 2019
je bent je eigen baas en niemand is zegt de hele dag doe dit doe dat
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne organisatie
Teammanager sales (voormalige medewerker) –  Amsterdam26 februari 2019
Overall prima werkgever, hangt een specifieke cultuur waar je van moet houden. Je krijgt veel vrijheid en ruimte om je ideeen te kunnen uitvoeren.
Pluspunten
veel vrijheid
Minpunten
specifieke cultuur
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf met veel schakels en managementlagen
Accountmanager Regio Sales (huidige medewerker) –  Apeldoorn14 februari 2019
Groot bedrijf met veel schakels en managementlagen, daarbij komt dat deze vorm van uitgeven zich in een transitie bevindt dat biedt kansen, maar ook onrust
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne zomerbaan
Krantenbezorger (voormalige medewerker) –  Ulft30 januari 2019
Je kunt stressfree 's ochtends kranten bezorgen, als het voor 7 uur in de bus ligt is alles prima.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zwaar.
Bezorger (huidige medewerker) –  de meern5 november 2018
Enorm zwaar werk. Daarnaast word je niet echt met respect behandeld door de mensen die een krant willen.
Pluspunten
altijd werk.
Minpunten
weinig vrije dagen. elke ochtend vroeg op.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De Persgroep is een dynamisch bedrijf, waar hard wordt gewerkt maar waar ook veel mogelijkheden zijn
Projectmanager (voormalige medewerker) –  Amsterdam3 oktober 2018
Ondanks de omvang is de bedrijfscultuur 'niet lullen maar poetsen'. Dat geeft een sfeer van samen aanpakken, problemen pragmatisch oplossen en vooruit kijken. En dat in een continu veranderende omgeving. De omslag naar digitaal is al enkele jaren geleden ingezet maar is nog steeds de belangrijkste 'wending' die het bedrijf maakt. En werken bij De Persgroep staat continu in dat teken. De collega's zijn fantastisch, een goede mix van jonge, frisse koppen en ervaren media mensen die niet vastgeroest zijn in de oude 'papieren' wereld. Een uiterst interessant bedrijf om voor te werken.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte communicatie
Operator (voormalige medewerker) –  Amsterdam19 september 2018
In het begin was alles leuk & aardig. Tot dat er van mij veel meer werdt verwacht dan was vertelt. Dit bracht onnodige stress met zich mee. En dat viel niet goed bij het bedrijf. De werkcoordinator was erg onbeschoft tegen over nieuw personeel. Machines die om de halve klap in storing gingen. Volgens oud collega's waren het ook nog eens oude machines. Zeker een afrader om hier te komen werken ga dan liever naar het parool.De lunch moest je zelf betalen en de werktijden waren ook persoonlijk niet aannemelijk.
Pluspunten
Koffiemachine
Minpunten
Belachelijke werktijden
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werk omgeving
Bezorger (huidige medewerker) –  Hardenberg17 augustus 2018
doordat dit ochtend werk is kan ik de rest van de dag werken bij andere werkgevers en opleidingen volgen zonder te stopen met werken.
Pluspunten
ochtend werk
Minpunten
verdient weinig
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer gezellige sfeer waarin er veel mogelijkheden waren voor innovatie.
Stagiair (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 augustus 2018
Gedurende mijn stageperiode van de Persgroep Nederland heb ik heel veel geleerd over het bedrijfsleven. Mijn begeleiders waren altijd behulpzaam en gaven ruimte voor innovatieve ideeën. Daarnaast vingen zij mij heel goed op binnen het bedrijf.

Ik houd een fijne ervaring over aan mijn stage bij de Persgroep Nederland.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkvloer en omgang met personeel fantastisch omgang met managers minder
Depothouder (huidige medewerker) –  Amsterdam11 juli 2018
De omgang en samenwerking met de 35 man personeel is fatastisch.
Management geeft alleen steeds meer verantwoordelijkheid aan mij
zonder een goede kortsluiting en beloning hiervoor.
Dit geeft het personeel (bezorgers en ritrijders) irritatie hetgeen je niet kan en mag oplossen.
Pluspunten
vroeg op overdag veel vrij
Minpunten
manager wil geen contact om problemen op te lossen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige met collega's
Krantenbezorger (huidige medewerker) –  Velp19 juni 2018
goede tijd voor werk.
sommenwerk.
het moeilijkste van de baan is het weer en de leukste is ook het weer als het mooi is.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aansturen van mensen.
Assistent filiaalmanager (huidige medewerker) –  Hapert18 juni 2018
Bij de persgroep ben ik werkend aanwezig als assistent op 16-01-2018. Dit werk heb ik via mijn moeder, maar zelf vind ik de baan niet interessant. Wel leer ik hier handige greepjes mee bijv. dat ik mensen kan aansturen en het begeleiden in het maken van een loopschema voor hun route.
Pluspunten
minimaal 2 uur tot maximaal 5 uur per dag werken.
Minpunten
constant woorden met moeders, ze kan zelf alles beter namelijk in dit vak.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hele fijne mensen op de werkvloer
Retentiemedewerker (voormalige medewerker) –  Best7 juni 2018
De mensen op de werkvloer zijn ontzettend aardig en hulpvaardig.
Je moet vanaf dag 1 scoren, weinig tijd om alles te leren er word verwacht dat je alles weet.
Veel coaches die het vooral druk hebben met elkaar.
Als je niet meteen de eerste maand al je targets haalt moet je ook meteen weer weg.
Als het niet druk is word je vaak al vroeg naar huis gestuurd,de hele week bezig en weinig uren maken.
Pluspunten
heel aardig
Minpunten
Je krijgt er geen kans en word vaak naar huis gestuurd.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bezorgen van de ochtend kranten
Bezorger ochtendkrant (voormalige medewerker) –  Hellevoetsluis10 mei 2018
bezorgen van de ochtend dagbladen en bij behorende bijlages.
Pluspunten
's morgens vroeg
Minpunten
weinig uren
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij De Persgroep. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 97 reviews
520
439
331
24
13

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,4Bedrijfscultuur