De Nederlandsche Bank Reviews

15 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 16 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomgeving met groeikanzen
Functioneel applicatiebeheerder (voormalige medewerker) –  Amsterdam Centrum20 maart 2018
Ik heb 41 jaar met plezier bij DNB gewerkt, helaas door reorganisatie boventallig geworden. Dagelijks bezig geweest met IT zaken van ontwikkeling tot testen. Het beheren van het netwerk, inkoop, beveiliging noem maar op.
Hiernaast opleiding tot mentaal coach gedaan.
Pluspunten
goed arbeidsvoorwaarden
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heb hier een jaar op uitzendbasis gewerkt
Secretaresse Afdeling Betalingsverkeer (voormalige medewerker) –  Amsterdam14 november 2017
Een erg leuke en interessante tijd gehad. Ik ondersteunde een team van drie secretaresses. De samenwerking met andere secretaresses van andere afdelingen op dezelfde verdieping was ook erg prettig. Er was veel ondersteuning te vinden en te krijgen bij elkaar. Omdat ik hier op uitzendbasis heb gewerkt kan ik niet veel zeggen over de doorgroeimogelijkheden en compensatie/arbeidsvoorwaarden, maar die zullen ongetwijfeld uitstekend zijn.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer sociaal bedrijf
Hoofd secretariaat (voormalige medewerker) –  Nijmegen Arnhem Amsterdam28 september 2017
Goeie sfeer. Prima arbeidsvoorwaarden. Collegiaal.
Pluspunten
Zeer goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Te grote afstand
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever waar ik met plezier naar kantoor ging
Management Assistente (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 juli 2017
- Mails checken
- Onderhanden werkzaamheden completeren
- Regelmatig overleggen met collega-secretaresses (mbt taken en werkdagen)
- Aan managers laten zien dat je taken naar je toe wilt trekken
- Het moeilijkste vond ik part-time werken - daardoor zat ik niet lekker in de 'flow' van het werk (vanwege DNB afdelingsbudget mocht ik maar 2 dagen werken)
- Lekker de 'tanden' in uitgebreide werkzaamheden zetten en (na afloop) het gevoel hebben dat de zaken weer goed verlopen zijn.
Pluspunten
Betrouwbare, integere werkgever
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Er wordt veel aandacht geschonken aan samenwerken
Functioneel applicatiebeheerder Planon (voormalige medewerker) –  Facilitaire diensten1 maart 2017
Goed bedrijf altijd geweest echter veranderen de eisen naar een m.i. te hoog niveau.
Pluspunten
Sportfaciliteiten
Minpunten
Werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stagiair Onderzoek
Stagiair Onderzoek (voormalige medewerker) –  Amsterdam18 februari 2017
Een zeer aangename ervaring bij De Nederlandsche Bank.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Internship Supervisory Policy (voormalige medewerker) –  Amsterdam19 januari 2017
Interessant werkervaring gericht op duurzame financiering en energie en klimaatbeleid
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kennis organisatie.
Auditor RO (huidige medewerker) –  Amsterdam31 juli 2016
Inhoudgedreven organisatie. Managen op basis van inhoud.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkafdeling met een topsfeer
administratief- juridisch medewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam13 oktober 2015
Je leert veel, toetsen van bestuurders en commissarissen, bronnenonderzoeken verrichten, beschikkingen opmaken en dossiers beoordelen
Pluspunten
flexible tijden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever
Communicatieadviseur fac.bedrijf (laatste functie) (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 augustus 2015
Prima en sociaal veilige werkgever met mogelijkheden tot verdere ontwikkeling. De organisatie werkt er wel aan om meer "marktconform" te worden wat wel tot een cultuurverandering leidt.
Pluspunten
(nog steeds) de secundaire arbeidsvoorwaarden, ontwikkelmogelijkheden en salaris. Ook een "sociale"werkgever
Minpunten
Soms nog een trage procesgang a.g.v. teveel schijven
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame werkomgeving
Projectsecretaresse (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH8 april 2015
Goede internationale contacten. Veel Engelstalig. Alle collega's, ondanks drukte, altijd behulpzaam.
Pluspunten
Leerzaam
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving.
Algemeen medewerkster (huidige medewerker) –  Amsterdam13 maart 2015
Op de werkplek waar ik nu werk, leer ik veel over Word, Excel en Lotus notes.
Pluspunten
Leerzaam
Minpunten
Lange dagen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Doorgroeimogelijkheden worden gestimuleerd
Assist Man./receptionist/1e Admin. Medew. (voormalige medewerker) –  Voorthuizen, GE6 januari 2015
Ik heb bij DNB diverse functies mogen bekleden. Uiteindelijk werd ik in Amsterdam gevraagd voor een functie op de Veluwe in het Hotel van DNB. Deze heb ik aanvaard en ook daar kon ik doorgroeien tot Assistent manager.
Pluspunten
Goede secundaire voorwaarden en goed salaris
Minpunten
Uitbesteding Landgoed, Verkoop van het Hotel. Terug naar core buisiness
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving met ontwikkel mogenlijkheden
Financieel Medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 november 2012
DNB kenmerkt zich als bedrijf en toezichthouder als een zeer integere instelling, waarbij men respectvol omgaat met elkaar.

DNB zijn hardwerkende mensen.

Geleerd bij DNB: Leidinggeven, Normen en Waarden, Integriteit.
Pluspunten
kansrijke organisatie
Minpunten
afbrokkeling secundaire arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren

Zie meer reviews over De Nederlandsche Bank

Je kan het volgende proberen:

Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij De Nederlandsche Bank. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 16 reviews
56
47
33
20
10

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
4,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
4,1Bedrijfscultuur

Reviews over De Nederlandsche Bank gesorteerd op locatie