De Nederlandsche Bank Reviews

12 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer sociaal bedrijf
Hoofd secretariaat (voormalige medewerker) –  Nijmegen Arnhem Amsterdam28 september 2017
Goeie sfeer. Prima arbeidsvoorwaarden. Collegiaal.
Pluspunten
Zeer goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Te grote afstand
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever waar ik met plezier naar kantoor ging
Management Assistente (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 juli 2017
- Mails checken
- Onderhanden werkzaamheden completeren
- Regelmatig overleggen met collega-secretaresses (mbt taken en werkdagen)
- Aan managers laten zien dat je taken naar je toe wilt trekken
- Het moeilijkste vond ik part-time werken - daardoor zat ik niet lekker in de 'flow' van het werk (vanwege DNB afdelingsbudget mocht ik maar 2 dagen werken)
- Lekker de 'tanden' in uitgebreide werkzaamheden zetten en (na afloop) het gevoel hebben dat de zaken weer goed verlopen zijn.
Pluspunten
Betrouwbare, integere werkgever
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Er wordt veel aandacht geschonken aan samenwerken
Functioneel applicatiebeheerder Planon (voormalige medewerker) –  Facilitaire diensten1 maart 2017
Goed bedrijf altijd geweest echter veranderen de eisen naar een m.i. te hoog niveau.
Pluspunten
Sportfaciliteiten
Minpunten
Werkdruk
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stagiair Onderzoek
Stagiair Onderzoek (voormalige medewerker) –  Amsterdam18 februari 2017
Een zeer aangename ervaring bij De Nederlandsche Bank.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Internship Supervisory Policy (voormalige medewerker) –  Amsterdam19 januari 2017
Interessant werkervaring gericht op duurzame financiering en energie en klimaatbeleid
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kennis organisatie.
Auditor RO (huidige medewerker) –  Amsterdam31 juli 2016
Inhoudgedreven organisatie. Managen op basis van inhoud.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever
Communicatieadviseur fac.bedrijf (laatste functie) (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 augustus 2015
Prima en sociaal veilige werkgever met mogelijkheden tot verdere ontwikkeling. De organisatie werkt er wel aan om meer "marktconform" te worden wat wel tot een cultuurverandering leidt.
Pluspunten
(nog steeds) de secundaire arbeidsvoorwaarden, ontwikkelmogelijkheden en salaris. Ook een "sociale"werkgever
Minpunten
Soms nog een trage procesgang a.g.v. teveel schijven
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame werkomgeving
Projectsecretaresse (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH8 april 2015
Goede internationale contacten. Veel Engelstalig. Alle collega's, ondanks drukte, altijd behulpzaam.
Pluspunten
Leerzaam
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving.
Algemeen medewerkster (huidige medewerker) –  Amsterdam13 maart 2015
Op de werkplek waar ik nu werk, leer ik veel over Word, Excel en Lotus notes.
Pluspunten
Leerzaam
Minpunten
Lange dagen.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Doorgroeimogelijkheden worden gestimuleerd
Assist Man./receptionist/1e Admin. Medew. (voormalige medewerker) –  Voorthuizen, GE6 januari 2015
Ik heb bij DNB diverse functies mogen bekleden. Uiteindelijk werd ik in Amsterdam gevraagd voor een functie op de Veluwe in het Hotel van DNB. Deze heb ik aanvaard en ook daar kon ik doorgroeien tot Assistent manager.
Pluspunten
Goede secundaire voorwaarden en goed salaris
Minpunten
Uitbesteding Landgoed, Verkoop van het Hotel. Terug naar core buisiness
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving met ontwikkel mogenlijkheden
Financieel Medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 november 2012
DNB kenmerkt zich als bedrijf en toezichthouder als een zeer integere instelling, waarbij men respectvol omgaat met elkaar.

DNB zijn hardwerkende mensen.

Geleerd bij DNB: Leidinggeven, Normen en Waarden, Integriteit.
Pluspunten
kansrijke organisatie
Minpunten
afbrokkeling secundaire arbeidsvoorwaarden
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 5Rapporteren

Zie meer reviews over De Nederlandsche Bank

Je kan het volgende proberen:

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 13 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,8
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,4
Doorgroeimogelijkheden
3,9
Management
3,7
Bedrijfscultuur
4,0

Reviews over De Nederlandsche Bank gesorteerd op locatie