De Jong & Laan Reviews

Alle 9 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een productieve, leerzame en gezellige werkomgeving.
Beginnend assistent accountant (huidige medewerker) –  Meppel18 februari 2019
Een productieve, leerzame en gezellige werkomgeving.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne organisatie waarbij je volledig jezelf kan zijn
Assistent-accountant controlepraktijk (huidige medewerker) –  Groningen4 februari 2019
Tijdens mijn stage bij de Jong & Laan Groningen heb ik een erg fijne tijd gehad. Vanaf dag 1 ging ik mee naar de klant en kreeg ik steeds meer mijn eigen verantwoordelijkheden als stagiair. Als stagiair wordt je bij de Jong & Laan gezien als volwaardig medewerker en ben je echt onderdeel van het controleteam. Ik ben tijdens mij stage goed begeleid en kijk terug op een leuke, gezellige maar vooral leerzame periode.

Toen ik een aantal maanden na afloop van de stage benaderd werd om naast mijn studie 2 dagen in de week te gaan werken bij de Jong & Laan, hoefde ik hier geen moment over na te denken en heb ik meteen ja gezegd!
Pluspunten
Goede sfeer, professioneel en mensgericht
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamische en leervolle werkomgeving
Medewerker facilitaire zaken (huidige medewerker) –  Vroomshoop4 februari 2019
Een dynamische werkomgeving waar genoeg te doen is samen met gezellige collega's. Door de hoeveelheid vestigingen is er per vestiging een hechte club waar je in terecht komt. Hieruit komt ook een formele sfeer richting andere lagen binnen de organisatie sterk naar voren. Het werk is afwisselend en leerzaam waarbij genoeg ruimte voor ontwikkelingen op persoonlijk vlak. Hierbij kan gedacht worden aan trainingen en opleidingen. Geen dag is hetzelfde!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Doeltreffende samenwerking met collega´s. Goede werksfeer
Stagiaire (huidige medewerker) –  Vroomshoop9 november 2018
Een typische werkdag omschrijving bij de Jong & Laan

8:00 – 8:30 – voorbereidingen voor dag (bijvoorbeeld: mensen
mailen waar je iets van nodig hebt)
8:30 – 9:00 – e-mails wegwerken / contact opnemen met mensen
9:00 – 11:30 –‘deep work’ / focuswerkzaamheden
11:30 – 12:00 – to-do’s wegwerken / oppervlakkig werk
13:00 – 15:00 – afspraken / vergaderingen
15:00 – 16:30 –‘deep work’ / focuswerkzaamheden

Daarnaast is er sprake van een positieve werksfeer waar zeker ook ruimte is voor zelf ontplooiing of social talk met een collega onder het genot van een kop koffie.
Pluspunten
Flexibele werktijden, Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wirtschaftsprüfungsgesellschaft
Detacheringsconsulant (voormalige medewerker) –  Gemeente Enschede16 januari 2018
Mittelgrosses Unternehmen, viel Zeit für Mitarbeiter um sich weiter zu Entwikkeln.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving met veel vaktechniek
Senior salarisadviseur (huidige medewerker) –  Enschede, OV4 november 2015
Behandelen van binnengekomen mails van interne en externe klanten. Maandelijkse salarisverwerking a.d.h.v. al dan geen mutaties. Je moet veel kunnen schakelen tussen verschillende branches en wensen van cliënten. Naast de salarisverwerking kun je jezelf ontwikkelen op loontechnisch, arbeidsrechtelijke en fiscaal gebied.
Pluspunten
Prettige collega's
Minpunten
Onderbezetting maar daar wordt hard aan gewerkt
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Secretaresse (huidige medewerker) –  Nijverdal, OV1 juni 2015
Het is een prima werkgever. De sfeer op mijn vestiging is goed.
Pluspunten
Goede beloning
Minpunten
Complexiteit
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interressante werkgever met leuke collega's
junior belastingadviseur (huidige medewerker) –  Tubbergen29 juli 2013
Tijdens mijn werkdag controleer ik opgestelde aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting die collega's van mij opgesteld hebben. Ook beantwoord ik vragen over bijvoorbeeld willekeurige afschrijving, vragen over zorgtoeslag en rente-aftrek in de vennootschapsbelasting. Elke donderdag drinken we samen koffie en degene die jarig is geweest trakteert.
Pluspunten
Inhoudelijk interessant werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij De Jong & Laan. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,6
Gebaseerd op 9 reviews
56
42
31
20
10

Waarderingen per categorie

4,4Werk-privébalans
4,3Compensatie/Arbeidsvoorw.
4,2Doorgroeimogelijkheden
4,2Management
4,3Bedrijfscultuur

Reviews over De Jong & Laan gesorteerd op locatie