Help jij onze revalidanten verder?

Waar word jij blij van in je werk? En wanneer ga je met een tevreden gevoel naar huis? Verpleegkundige Dorith omschrijft het als volgt: “Ik ga met een goed gevoel naar huis als ik een revalidant een klein stapje vooruit heb zien gaan. Hoe klein ook, het is een ontzettende overwinning als iemand weer een stukje zelfstandigheid terugkrijgt. Dan ga ik glimlachend de deur uit!”

In de revalidatie gaat het om samen doelen stellen, op weg naar herstel. In je werk betekent dit dat je een belangrijke bijdrage levert aan de zelfstandigheid van volwassenen en kinderen die bij ons revalideren. Deze zelfstandigheid zijn zij (deels) verloren na bijvoorbeeld een ongeluk of ziekte. In een team professionals werk je elke dag samen vooruit aan het herstel, zodat revalidanten naar vermogen hun leven weer kunnen oppakken.


Altijd in ontwikkeling
Met wetenschappelijk onderzoek wordt binnen De Hoogstraat continu gewerkt aan verbetering en vernieuwing van behandelingen. Je werkt dus altijd volgens de laatste inzichten en innovaties. We zorgen er ook voor dat jij je kunt blijven ontwikkelen in je vak. Ook wanneer je nog aan het begin staat van je carrière, bieden we jou de kans om tijdens een stage kennis te maken met revalidatie.

Ben jij nieuwsgierig naar werken in de revalidatie en wil je een baan waarbij je niet alleen je kennis maar ook je hart inzet? Kijk dan welke vacatures bij jou passen of stuur een open sollicitatie naar sollicitatie@dehoogstraat.nl.

Reviews

Algehele waardering

5,0
Gebaseerd op 1 review
51
40
30
20
10
Werk-Privé Balans
5,0
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0
Doorgroeimogelijkheden
4,0
Management
5,0
Bedrijfscultuur
5,0

Salarissen

3 salarissen doorgegeven
€ 5.359 per maand
De min. en max. salarissen worden niet weergegeven omdat we minder dan 5 salarissen hebben voor deze functie.
52 salarissen doorgegeven
€ 2.575 per maand
€ 900
€ 5.400
15 salarissen doorgegeven
€ 2.806 per maand
€ 900
€ 5.400

Over De Hoogstraat Revalidatie

De Hoogstraat Revalidatie is hét medisch specialistische revalidatiecentrum voor kinderen en volwassenen. Landelijk bekend om succesvolle integratie van patiëntenzorg, innovatieve projecten en kennisontwikkeling door wetenschappelijk onderzoek. Deze kennis en ervaring wordt getoetst, gedeeld en gebruikt om jong en oud te ondersteunen met gerichte informatie, – meer... 

Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Rembrandtkade 10, 3583 TM Utrecht
Medewerkers
501 tot 1.000
Branche
Links
De Hoogstraat Revalidatie website

Twitter

Facebook