De Bijenkorf Reviews

51 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 52 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf met geweldige collega's
Assistent planner (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost29 oktober 2018
Ik heb hier ruim 39 jaar gewerkt voor ik door een reorganisatie mijn baan verloor. Een uitdagende baan om steeds maar weer het juiste assortiment op de vloer te brengen. Juiste voorraad op het juiste moment blijft altijd een moeilijke opdracht. Samen met de collega's lukt het echter om dit steeds weer voor elkaar te krijgen.
Pluspunten
Fijne collega's
Minpunten
Te snelle invoer van veranderingen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi dynamisch bedrijf
Sales medewerkster (huidige medewerker) –  Amsterdam5 oktober 2018
Een prachtig bedrijf waar op zich vele mogelijkheden zijn. Het leuke om hier te werken is de verscheidenheid aan collega's en gasten en de laatste fijn te helpen met hun wensen, zodat ze blij met hun aankopen naar huis gaan. Je moet wel van een ''flexibel'' leven houden met de roosters die zij hanteren.
Pluspunten
Op de hoogte zijn van nieuwe trends en personeelskorting om die te kopen.
Minpunten
te wisselende roosters
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De Bi jenkorf
verkoper schoenen afdeling (voormalige medewerker) –  Den Haag21 september 2018
Zeer fijne werkomgeving ik heb hier veel geleerd en ben daardoor ook erg gegroeid als persoon.
Pluspunten
Fijne werk plek
Minpunten
soms wat rommelig geregeld
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Retail assistant
Retail assistant (voormalige medewerker) –  Utrecht5 augustus 2018
It was nice, and I learned a lot about luxury brands. The ambiance among colleagues was very nice but the company did not have many opportunity to grow
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen prettige werkomgeving en geen prettige werkervaring
Verkoopmedewerker allround (voormalige medewerker) –  Amsterdam22 april 2018
Als uitzendkracht wordt je slecht behandeld en je wordt ook vaak vernederd. Voor mij, nooit meer
Pluspunten
Goede salaris
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer
Sales - Damesmode (waaronder de merken (voormalige medewerker) –  Amsterdam20 april 2018
Het was een van mijn leukste bijbanen! Heb hier 10 jaar gewerkt!
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werksfeer
VERKOOPMEDEWERKER (voormalige medewerker) –  Amsterdam Centrum17 februari 2018
Een dag op het werk was over het algemeen prima te doen. Fijne collega's en een fijne werksfeer.
Pluspunten
Gratis fruit
Minpunten
verplichte avonddiensten
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 8Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fantastisch bedrijf waar de klant echt op nummer 1 staat!
Medewerker Sales (voormalige medewerker) –  Utrecht8 februari 2018
Als medewerker Sales heb je een hele afwisselende baan. Persoonlijke input is belangrijk en dat is ook heel fijn voor je eigen ontwikkeling. De klant staat voorop.En als je naast het werk nog een studie volgt is dit goed af te stemmen met de organisatie.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn om als bijbaan te hebben, maar niet blijven hangen.
Sales/cash/merchandise medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 februari 2018
Fijn om als bijbaan te hebben, maar niet blijven hangen.
Pluspunten
Fantastische financiële zekerheid
Minpunten
Privéleven lijdt onder de stress en onregelmatige tijden, fysiek zwaar werk; dit geldt voor alle functies.
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great workplace with a nice atmosphere and a strong team
SALES PERSON IN MENSWEAR (huidige medewerker) –  Rotterdam, NL1 februari 2018
As a sales person on the men's department of the Bijenkorf I mostly enjoy the great structure there is, the levelled relationship between the manager and the employees and overall the strong bond between everyone. We can rely on each other, learn from each other through feedback and the most enjoyable part is that this creates great service granting to our customers which results in to relationships with customers. A typical day at work is filled with laughter throughout our hard work in fullfilling to our customers needs and granting them a special experience in the store.
Pluspunten
Great environment, great team, nice hours and breaks
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
creatief
specialist visual (huidige medewerker) –  Amsterdam7 januari 2018
Het is een afwisselende winkel met elke dag andere mogelijkheden.
Ik heb een wisselend en creatief beroep
Pluspunten
voor mij geschikte werktijden
Minpunten
te ruime openingstijden
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Er valt veel te leren van mede collega's
Horecamedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam16 oktober 2017
Een groot bedrijf met veel medewerkers, waardoor het makkelijk was om een beetje op mezelf te werken. Dat was ik nog niet eerder gewend.
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf
Zelfstandig werkend kok (voormalige medewerker) –  Den Haag23 september 2017
Heel leuk om hier gewerkt te hebben, heb er veel geleerd en was een heel leuk team.
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf
Sales (voormalige medewerker) –  Amsterdam15 september 2017
Top bedrijf leuke collegas alleen zag geen doorgroei mogelijkheid
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
Elke dag feest
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Eindhoven11 september 2017
Gezellige medewerkers en managers. Dag is productief en de werkomgeving is fijn. Goed management. Alleen maar pluspunten over het werk! Leuk werk en fijn om mensen te kunnen helpen!
Pluspunten
gezelligheid staat op nummer 1
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positief.
Caissière (voormalige medewerker) –  Amsterdam12 juni 2017
Dankbaar voor een leuk werkervaing, vanwege leuke collega's en werkomgeving.
Pluspunten
Kon het goed combineren met mijn opleiding.
Minpunten
n.v.t.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bepaalde collegas zijn we gezellig
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 juni 2017
kwam ontwikkeling zouden de meeste kunnen doorgroeien , alleen niet iedereen is open en eerlijk word veel achter je rug gesproken en de communicatie is waardeloos , heb een paar leuke maanden gehad maar dat was niet door hun , ik zelf heb het leuk gemaakt .
Pluspunten
niks was gratis alles moet je betalen
Minpunten
dat de managers mee gaan in de roddels
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkplek waar veel te leren valt
Klantenservice medewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost24 mei 2017
Zeer aan te raden om hier te werken. De begeleiding is erg goed en er is een goede opleiding.
Pluspunten
Goede begeleiding
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Zelfstandig werkend kok (voormalige medewerker) –  Eindhoven5 april 2017
Leuk bedrijf !
Tot na 2 jaar en dan klaar !
Wat voor delen heeft dit maar zeker ook nadelen ! Geen vast contract ,veel werken 32 uur contract had ik en ik werkte 42,ook in de spoel ,geen verandering van kaart,veranderd iedere dag opeens wat wel en niet mag
Pluspunten
-coa - collega's -budget voor fiets / masssage enzo -open keuken - de werktijden 11:30 tot 19:15
Minpunten
Geen vast contract, veel werken 32 uur contract had ik en ik werkte 42, ook in de spoel, geen verandering van kaart, veranderd iedere dag opeens wat wel en niet mag
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 7Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam3 april 2017
in zeer korte tijd heb ik hier een leuke ervaring aan gehad
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij De Bijenkorf. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 52 reviews
517
418
312
24
11

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,8Bedrijfscultuur