De Bijenkorf Reviews

58 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 59 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken maar gezellige werkomgeving
Sales Associate (voormalige medewerker) –  Eindhoven6 januari 2020
Goede ervaring en goed salaris. Enige minpunt was voornamelijk het management. De dag begon rustig, collega's wouden voornamelijk met elkaar kletsen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer, goeie teamleiding
Medewerker Magazijn (voormalige medewerker) –  Woerden16 december 2019
Goeie collega's, heel gevarieerd werk, en ook leuk werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve omgeving
Medewerker klantenservice (huidige medewerker) –  Eindhoven10 december 2019
Het leuke van het werk is de contacten met klanten en collega's.
Super om de klant met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan.

Heb veel geleerd.
Aansturen van collega's.
Omgaan met problemen, agressie en stress situaties
Telefonische- en face to face gesprekken met klanten.
Contacten met reparateurs en Leveranciers.
Computerwerk.
Minpunten
Geen goede Balans Prive en werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
top
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam12 november 2019
heel leuk om te werken. het werk is heel verschillend en je werkt met leuke mensen om je heen.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's en hard werken
Copywriter (voormalige medewerker) –  Amsterdam6 september 2019
S'ochtends kom je binnen en start je je computer op.
Vervolgens loop je naar de hal en neem je een rek vol kleding mee naar je bureau. ondertussen komen er meer collega's binnen en hou je een klein praatje.
Op een dag hou je je vooral bezig met het verrijken van de kleding. Dit houd in dat je alle informatie van het kledingstuk in het PIM programma zet. Ook met je alle kleding op en bestudeer je de stof van de kleding om een zo goed mogelijke beschrijving voor de klant te maken. Wanneer je klaar bent met een rek kleding breng je die naar de uit scan. Wanneer je weer op je plek zit kijk je in de werk mail of er nog andere taken zijn om uit te voeren. Bv het checken van de website en de fouten te verbeteren in het Pim Programma.
Ik heb geleerd om met de programma's Pim en Sam te werken.
Het moeilijkste van deze baan vond ik dat je veel met dezelfde taak bezig was. Weinig afwisseling op een dag is niets voor mij.
Daar ben ik wel achtergekomen.
Pluspunten
gratis fruit en je eigen werk tijden bepalen.
Minpunten
weinig afwisseling.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever.
Medewerker Sales (voormalige medewerker) –  Groningen (provincie)4 februari 2019
Prima werkgever. Niet heel veel mogelijkheden tot doorgroei en eentonig.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf met geweldige collega's
Assistent planner (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost29 oktober 2018
Ik heb hier ruim 39 jaar gewerkt voor ik door een reorganisatie mijn baan verloor. Een uitdagende baan om steeds maar weer het juiste assortiment op de vloer te brengen. Juiste voorraad op het juiste moment blijft altijd een moeilijke opdracht. Samen met de collega's lukt het echter om dit steeds weer voor elkaar te krijgen.
Pluspunten
Fijne collega's
Minpunten
Te snelle invoer van veranderingen.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi dynamisch bedrijf
Sales medewerkster (huidige medewerker) –  Amsterdam5 oktober 2018
Een prachtig bedrijf waar op zich vele mogelijkheden zijn. Het leuke om hier te werken is de verscheidenheid aan collega's en gasten en de laatste fijn te helpen met hun wensen, zodat ze blij met hun aankopen naar huis gaan. Je moet wel van een ''flexibel'' leven houden met de roosters die zij hanteren.
Pluspunten
Op de hoogte zijn van nieuwe trends en personeelskorting om die te kopen.
Minpunten
te wisselende roosters
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De Bi jenkorf
verkoper schoenen afdeling (voormalige medewerker) –  Den Haag21 september 2018
Zeer fijne werkomgeving ik heb hier veel geleerd en ben daardoor ook erg gegroeid als persoon.
Pluspunten
Fijne werk plek
Minpunten
soms wat rommelig geregeld
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Retail assistant
Retail assistant (voormalige medewerker) –  Utrecht5 augustus 2018
It was nice, and I learned a lot about luxury brands. The ambiance among colleagues was very nice but the company did not have many opportunity to grow
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen prettige werkomgeving en geen prettige werkervaring
Verkoopmedewerker allround (voormalige medewerker) –  Amsterdam22 april 2018
Als uitzendkracht wordt je slecht behandeld en je wordt ook vaak vernederd. Voor mij, nooit meer
Pluspunten
Goede salaris
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 8Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer
Sales - Damesmode (waaronder de merken (voormalige medewerker) –  Amsterdam20 april 2018
Het was een van mijn leukste bijbanen! Heb hier 10 jaar gewerkt!
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werksfeer
VERKOOPMEDEWERKER (voormalige medewerker) –  Amsterdam Centrum17 februari 2018
Een dag op het werk was over het algemeen prima te doen. Fijne collega's en een fijne werksfeer.
Pluspunten
Gratis fruit
Minpunten
verplichte avonddiensten
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 8Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fantastisch bedrijf waar de klant echt op nummer 1 staat!
Medewerker Sales (voormalige medewerker) –  Utrecht8 februari 2018
Als medewerker Sales heb je een hele afwisselende baan. Persoonlijke input is belangrijk en dat is ook heel fijn voor je eigen ontwikkeling. De klant staat voorop.En als je naast het werk nog een studie volgt is dit goed af te stemmen met de organisatie.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn om als bijbaan te hebben, maar niet blijven hangen.
Sales/cash/merchandise medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 februari 2018
Fijn om als bijbaan te hebben, maar niet blijven hangen.
Pluspunten
Fantastische financiële zekerheid
Minpunten
Privéleven lijdt onder de stress en onregelmatige tijden, fysiek zwaar werk; dit geldt voor alle functies.
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great workplace with a nice atmosphere and a strong team
SALES PERSON IN MENSWEAR (huidige medewerker) –  Rotterdam, NL1 februari 2018
As a sales person on the men's department of the Bijenkorf I mostly enjoy the great structure there is, the levelled relationship between the manager and the employees and overall the strong bond between everyone. We can rely on each other, learn from each other through feedback and the most enjoyable part is that this creates great service granting to our customers which results in to relationships with customers. A typical day at work is filled with laughter throughout our hard work in fullfilling to our customers needs and granting them a special experience in the store.
Pluspunten
Great environment, great team, nice hours and breaks
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
creatief
specialist visual (huidige medewerker) –  Amsterdam7 januari 2018
Het is een afwisselende winkel met elke dag andere mogelijkheden.
Ik heb een wisselend en creatief beroep
Pluspunten
voor mij geschikte werktijden
Minpunten
te ruime openingstijden
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Er valt veel te leren van mede collega's
Horecamedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam16 oktober 2017
Een groot bedrijf met veel medewerkers, waardoor het makkelijk was om een beetje op mezelf te werken. Dat was ik nog niet eerder gewend.
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf
Zelfstandig werkend kok (voormalige medewerker) –  Den Haag23 september 2017
Heel leuk om hier gewerkt te hebben, heb er veel geleerd en was een heel leuk team.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf
Sales (voormalige medewerker) –  Amsterdam15 september 2017
Top bedrijf leuke collegas alleen zag geen doorgroei mogelijkheid
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
Elke dag feest
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij De Bijenkorf. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 59 reviews
520
422
312
24
11

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,8Bedrijfscultuur