Dak kindercentra Reviews

Alle 13 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
DAK is gewoon TOP
Pedagogisch medewerkster (huidige medewerker) –  Den Haag27 maart 2018
Warm, meelevend, oplossing zoekend, betrokken, humor, meedenkend, respectvol, eigenzinnig, collegiaal, vriendelijk, doelgericht.
Ik wordt elke keer beloond.
Ik ben blij dat ik bij DAK werk! :-)
Pluspunten
Dynamisch
Minpunten
Niet overal biologisch :-(
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Laagdrempelig informele sfeer
Medewerker klantenservice (huidige medewerker) –  Den Haag23 maart 2018
informele sfeer, gezellige mensen. Veel in contact met mensen. Geen dag is hetzelfde. Kei hard werken met een team van prachtige mensen.
Pluspunten
informele sfeer
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Informele, gezellige en gemotiveerde sfeer!
Marketing medewerker (huidige medewerker) –  Den Haag23 maart 2018
Bij Dak werken betekent werken in een informele, gezellige en gemotiveerde sfeer. We zijn er voor elk kind en dragen bij aan de ontwikkeling. En dat voelt goed!

Daarnaast is de kinderopvang een erg dynamische branche. Elke dag ziet er anders uit en dat maakt het werk juist zo leuk.
Pluspunten
Dynamische branche
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kindercentra
Adminstratief medewerkster / HR (voormalige medewerker) –  Den Haag17 januari 2018
Dit bureau was voor mij te bureaucratisch. Het was niet de werkplek waar ik naar op zoek was.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Oudercommissielid
Oudercommissielid (huidige medewerker) –  Rijswijk12 november 2017
Zeer fijn kinderdagverblijf. Ouders worden door het kindercentrum betrokken door een actieve oudercommissie, een nieuwsbrief en een geweldige ouderportal.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige leuke werkomgeving
Pedagogisch medewerkster (huidige medewerker) –  Den Haag21 februari 2016
Leuke werkomgeving en erg gezellige collega's. Leuk centrum en leuke kinderen en ouders.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf heb hier met veel plezier gewerkt!
Facilitair Medewerker Servicedesk (voormalige medewerker) –  Den Haag20 augustus 2015
Tot de laatste dag met plezier gewerkt en me volledig ingezet.
Helaas door de bezuinigingen op kinderopvang deze superbaan verloren.
Pluspunten
Over het algemeen hele leuke collega s en gezellige werksfeer
Minpunten
Soms onredelijke keuzes
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke kinderopvang met lieve collega's en kinderen
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH3 augustus 2015
Ik heb bij Dak kindercentra een hele leuke tijd gehad. Ik ben hier enorm gegroeid. De collega;s waren heel aardig tegen me en de kinderen zagen mij als leidster en luisterden ook naar mij. Het moeilijkste van mijn stage daar waren mijn examens, omdat het veel meer was dan het in het begin leek. Het leuke van dit werk is de onschuldigheid van de kinderen, die vaak geen kwaad zullen doen tegen anderen.
De band met mijn unitmanager was erg goed. Ze stond voor me klaar als ik haar nodig had en luisterden naar mijn verhaal.
Pluspunten
makkelijk aan te fietsen
Minpunten
elke dag werken van 9.00 tot 18.00
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Omgeving waar veel bezuinigd en hard gewerkt wordt
nvt (huidige medewerker) –  Den Haag, ZH31 maart 2015
Directe collega's maken de sfeer op de afdeling. Er is veel bezuinigd in de kinderopvang wat nodige problemen maar ook uitdagingen met zich meebrengt.
Pluspunten
36urige werkweek met veel vrije dagen
Minpunten
lage vergoeding reiskosten, professionaliteit
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken met mensen geeft mij veel energie. Ik blijf mij ontwikkelen er is een goede balans tussen werken, studeren en vrijetijd.
gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 (huidige medewerker) –  Den Haag, ZH21 februari 2015
Het werken in een team is leuk. In mijn werk heb ik met volwassenen en kinderen te maken. Dit maakt het werk veelzijdig en daardoor sluit het goed aan bij mijn, HBO studie toegepaste psychologie.
Pluspunten
Het is leuk werk.
Minpunten
Als pedagogisch medewerker heb je niet veel zeggenschap
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een mooie tijd om te laten zien dat ondernemen leuk is.
Unitmanager Eva Dak (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH19 november 2013
Door de diverse onderdelen van de functie was dit een erg leuke job. De ene keer was je bezig met de financiele resultaten, de volgende keer overleg met een directeur om de voortgang van de samenwerking te bespreking. Er zijn een aantal grondbeginselen die standaard zijn, maar als je ondernemerschapskwaliteiten hebt kan je hier heel veel van maken. In de tijd dat ik er heb gewerkt begon ik met 4 BSO locaties en aan het einde waren dat er 5 en 3 peuterspeelzalen erbij.

Geen dag hetzelfde, eigenlijk ben je ondernemer in een afgesproken gebied. Samen met mijn collega unitmanager binnen Voorburg de organisatie neergezet en bekend gemaakt. Dak kindercentra leeft nu naast de lokale algemeen bekende kinderopvang organisatie.
Pluspunten
Eigen ondernemer
Minpunten
Onderhevig aan crisis veel ontslagen binnen de kinderopvang.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Klantgerichte organisatie
Medewerker Aanmelding & Plaatsing (voormalige medewerker) –  Den Haag26 april 2013
Een leuke baan met afwisselend werk. Leuke collega's. Er is helaas geen open cultuur.
Was deze review waardevol?JaNee 6Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Dak kindercentra. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 13 reviews
55
44
33
21
10

Waarderingen per categorie

4,0Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
4,0Bedrijfscultuur

Reviews over Dak kindercentra gesorteerd op locatie