DAF Trucks Reviews

30 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 68 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne, gezellige werkomgeving
Assemblagemedewerkster (voormalige medewerker) –  Eindhoven28 november 2018
als je niet bang bent om hard te werken is dit een ideaal bedrijf. er word hard gewerkt en goed betaald
Pluspunten
salaris
Minpunten
veel overwerk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve gezellige werkomgeving
logistiekmedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven15 oktober 2018
2x bij Dit mooie bedrijf mogen werken, is mij beide keren goed bevallen!
Helaas woon ik inmiddels weer in Groningen maar ik had zeker niet erg gevonden om terug te keren.
DAF blijft een van mijn favoriete werkgevers!
Pluspunten
iedereen is gelijk, geen discriminatie, goede werksfeer
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hardwerkend mooi werk gebied
Operator (voormalige medewerker) –  Eindhoven6 juni 2018
druk werkomgeving heb het meest geleert om met machines omtegaan het moeilijkste van de baan was de werkdruk..
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Produktiver Arbeitsgeber
Industriemechaniker /KFZ-Mechatroniker (voormalige medewerker) –  Gemeente Eindhoven12 april 2018
Sehr zufriedenstellender Arbeitgeber, den ich jedem weiter empfehlen.
Pluspunten
Guter Menschenumgang, gute Leistungen
Minpunten
Hohe Steuerabzüge in den Niederlanden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Very professional
Commodity Manager (voormalige medewerker) –  Gemeente Eindhoven9 april 2018
Great team of people in purchasing, supporting one another and helpful. Very professional approach great to learn from. Additional benefits like language lessons.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf
HR medewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven29 maart 2018
Goede arbeidsvoorwaarden en goede sfeer, leerzaam door de grootte van de organisatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel beloofd, weinig waargemaakt
Assemblage monteur (voormalige medewerker) –  Eindhoven23 januari 2018
Ze beloven doorgroeimogelijkheden en dat je intern word opgeleid, maar zodra je er werkt hebben ze geen opleidingsmogelijkheden en geen personeel/tijd om je op te leiden. Je hebt 3 ploegendienst, maar word steeds in 2 ploegen ingepland, waardoor je salaris lager uitvalt.
Er heerst een te hoge werkdruk.
Pluspunten
Speciaal busvervoer
Minpunten
Beloftes niet waarmaken en te hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
super, mooi salaris!
Assemblage Medewerkster (voormalige medewerker) –  Eindhoven13 november 2017
fijn werken, leuke collegas, soms streng maar hoort erbij.
helaas is een negatief ontslag krijgen voor altijd. je mag daarna dus nooit op geen 1 afdeling meer bij de DAF werken,
dit vind ik jammer aangezien een mens kan veranderen.
ik heb mn ontslag gekregen omdat ik me versliep omdat mn priveleven totaal overhoop lag en ik daar door een aantal weken zo goed als niet sliep. daarna sliep ik dus alles bij, waardoor ik mn eigen versliep.
helaas kan ik nu dus niet meer terug.
Salaris was echt tof! hoger als minimum.
Pluspunten
Salaris, Collega's, werkzaamheden zelf.
Minpunten
kort pauze 1x 10 min door de baas en 1x 30 min. en negatief ontslag
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wel oke zoek meer uitdaging
Plaatwerker (huidige medewerker) –  Eindhoven29 september 2017
Ik ben mij aan het oriënteren.
Voor een nieuwe uitdaging.
Pluspunten
Er is altijd werk.
Minpunten
Geen vastigheid of doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Teamleider (huidige medewerker) –  Eindhoven23 september 2017
Goede werkgever.

De management mag wel wat vriendelijker zijn tegen zijn medewerkers.
Pluspunten
opleiding mogelijkheden
Minpunten
Je moet heel lang werken voordat je de loon krijgt voor de functie wat bedoeld is.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk en uitdagend werk
Spoedcoordinator (huidige medewerker) –  Eindhoven3 april 2017
als spoedcoordinator heb ik een verantwoordelijke en uitdagende baan. verder ben ik nu bezig met de opleiding Teamleider.
Pluspunten
goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
veel schakels in de keten
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Elke dag een andere taak
Material Handler Logistics & Supply Chain (voormalige medewerker) –  Eindhoven18 maart 2017
Leuk werk als je na een tijdje bent ingewerkt en elke dag een andere logistieke taak krijgt
Minpunten
Enigste Limburger in een Brabantse groep / Slechte oordoppen voor uitzendkrachten
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Commercially and technically attractive working environment.
Purchasing Manager (voormalige medewerker) –  Eindhoven Airport15 februari 2017
Pros
Commercially and technically attractive working environment for Purchasers en Engineers.

Cons
Style of leadership based on power thinking and harassment is completely outdated. Commodity Unit Managers complaining about a culture of fear. If you can not adjust to this leave the company as soon as possible.

Advice to Management
Refresh the style of leadership. Replace the top of the (purchasing) management and encourage teambuilding.
Pluspunten
Commercially and technically attractive working environment.
Minpunten
Style of leadeship
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Assemblagemedewerker
Assemblagemedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven4 februari 2017
Leuk verschillend werk.
Stevig doorwerken.
Leuk werk.
Tijd gaat snel met hard doorwerken ;) .
Veel collega's die het je moeilijk maken.
Je moet stevig in je schoenen staan.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Assemblagemedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven30 januari 2017
Goed bedrijf waar ik veel geleerd heb en een gezellige werksfeer met een goed lijderschap en salaris
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productie
productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven15 november 2016
motor tester was zeer goed en met alles goed werk en en goed team
Pluspunten
goed bedrijf
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief
Assemblagemedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven28 april 2016
Aan een lopende lijn onderdelen monteren van een vrachtwagen wat nog in de maak is (5 min per vrachtwagen).
Pluspunten
salaris
Minpunten
fysiek zwaar soms ook mentaal
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
over de daf
assemblagemedewerker voertuigen (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB28 december 2015
het werk was paste goed bij mijn. Het sleutelen was perfect voor mijn alleen jammer dat er 300 honderd mensen eruit moesten, ik was 1 van de betere met werken van de beginnelingen dus had gehoopt dat ik mocht blijven maar dat was nie zo bij DAF is niet wat je kent maar wie je kent?! ik wou meer posten leren opleidingen volgen maar mocht niet want we waren maar tijdelijk ik mocht wel weer terug komen als het weer aantrekt in maart. Zal wel willen terrug komen maar als je dan weer zo aan de kant gezet word is wel beetje jammer ik heb wel veel geleert in die korten tijd bij de DAF'. Je zag wel een verschil tussen mensen die al jaren daar werkten en de beginnelingen waren meer gemoteveert het vond het niet zo moeilijk werk want als je goed opletten kon je het wel en het leukste van me baan was dat ik me elke keer wou verbeteren. Wat ik nog niet kende wou leren ik bleef gewoon leren dat vond ik het leukste ik had graag een opleiding gehad dat je heel de wereld moet rondreizen voor vrachtwagens te maken maar eerst beginnen met...MBO asemblage mederwerker Nivea 2
Pluspunten
het eten en drank. als je honger hebt de automaten, de opleidingen als je de kans zou krijgen weeet zeker dat ik ver kan geraken
Minpunten
productie leiders maar rondlopen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was leuke werkplek
Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Eindhoven, NB19 oktober 2015
Gezellige collega's,goed salaris,veel geleerd over logistiek/intern transport.niet eerder in zo'n groot bedrijf gewerkt
Pluspunten
Salaris
Minpunten
ploegen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
tandwiel harderij(eindhoven
operator(harderij) (voormalige medewerker) –  eindhoven3 september 2015
na het inleren bij het stralen/richten van de kroonwielen/pigon ben ik aan mijn lot overgelaten door mijn leermeester deze persoon comunuseerd niet(met niemand) alleen met bazen.
als ik je vertel dat deze persoon geen 5 woorden op een dag spreekt met je zegt dat volgens mij al genoeg.
ik heb div gesprekken aan gevraagd hierover bij mijn leiding gevende
deze worden toe gezegd door je leiding gevende ,maar vervolgens hoor je niks meer.
en als je dan verhaal gaat halen bij je leiding gevende krijg je te horen dat het al beslist is zonder te overleggen met je.
Pluspunten
koffie goedkoop
Minpunten
leer meester praat niet met je
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij DAF Trucks. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 68 reviews
522
418
325
22
11

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over DAF Trucks gesorteerd op locatie