DAF Trucks
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

DAF Trucks Carrières en werk

Over ons
DAF Trucks N.V. is een van de grootste truckfabrikanten in Europa. Onze activiteiten in Eindhoven zijn gericht op de ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van middelgrote en zware bedrijfsvoertuigen (XF en CF modellen). Onze lichtere (LF) trucks worden in de UK bij Leyland Trucks geproduceerd. Naast de productiefaciliteiten in Eindhoven en Leyland, – meer... beschikken we ook over moderne productiefaciliteiten in Westerlo (België) en Ponta Grossa (Brazilië).

Wereldwijd ondersteunen meer dan 10.000 medewerkers DAF. Elke dag zetten zij zich in voor een perfect productprogramma en een groeiend marktaandeel. DAF biedt een internationale werkomgeving, waarbij het bieden van de beste service aan de klant centraal staat. Al onze voertuigen zijn gebouwd om aan de specifieke specificaties en transportbehoeften van onze klanten te voldoen.


Naast de ontwikkeling en de productie van onze trucks, bieden wij een breed scala aan diensten aan. Zoals een 24/7 servicedienst, beschikken we over Driver Academy voor chauffeurs en bieden we ook financial lease oplossingen. Bij DAF begrijpen we dat efficiënt transport meer dan alleen de perfecte truck betreft. Wij ontwikkelen state-of-the-art technologieën en implementeren deze in al onze vrachtwagens, zodat we trucks kunnen bouwen die een maximale presentatie bereiken tegen de laagste kosten per kilometer.


DAF Trucks is een volledige dochteronderneming van PACCAR Inc., de grootste zelfstandige truckfabrikant in de Verenigde Staten. PACCAR omvat de toonaangevende merken Peterbilt, Kenworth en DAF.
 – minder
Ga naar 'Waarom solliciteren'

Hoe is het om bij DAF Trucks te werken?

3,8
Werk-privébalans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1
Doorgroeimogelijkheden
3,2
Management
3,5
Bedrijfscultuur