Daan Reviews

Alle 10 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer menselijk en meegaand
invaller docent PIE (voormalige medewerker) –  Eemsdelta in Delfzijl20 december 2018
Ik heb zeer prettige ervaring met mijn begeleiders vanuit Daan, zij waren ook steeds zeer communicatief en hielden rekening met mijn omstandigheden op dat moment.
Pluspunten
snel bereikbaar
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke informele werksfeer waar veel mogelijk is
Adviseur Sociaal Domein & Communicatie (huidige medewerker) –  Breda23 augustus 2018
Ik heb in korte tijd veel geleerd intern binnen Daan.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd mogelijkheden tot aanpassingen
ZZP-er Thuiszorg voor Vitras (huidige medewerker) –  Rotterdam17 januari 2018
Altijd weer een nieuwe uitdaging om aanpassing en flexibel te blijven
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf
Adviseur (huidige medewerker) –  Amsterdam5 mei 2017
Een dynamisch speelveld, inhouse kennis en expertise op elk niveau, verder kijken dan het CV...dat is wat Daan typeert! Een omgeving waar ik elke dag weer mezelf kan zijn en samen met mijn leuke, betrokken collega's mooie banen kan realiseren.
Pluspunten
Daan fietsplan, persoonlijke ontwikkeling en groei, open sfeer, mooi kantoor met top uitzicht in Amsterdam!
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 11Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lekker persoonlijk
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam15 april 2016
Altijd fijn contact met het hoofdkantoor in Rotterdam! Fijne mensen die er werken en de zaken zijn goed geregeld!
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 10Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Medewerker Backoffice (huidige medewerker) –  Rotterdam12 april 2016
Ik heb het erg naar mijn zin bij Daan!
Er hangt een hele fijne werksfeer en ik kan het goed vinden met mijn collega's.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Daan is top.
Marketingman (huidige medewerker) –  Rotterdam12 april 2016
Het succes van Daan komt door het team, de vent maakt immers de tent! Bovendien doen wij het mooiste wat er is: wij bieden mensen een baan en perspectief en geven gehoor aan ambitie. Onze klanten bieden we een oplossing voor het probleem of vraagstuk. Bij elke match maken we drie partijen blij, kan het nog mooier?
Pluspunten
Gratis fruit, Gratis koffie, Gratis vrijdagmiddagborrel, Tafelvoetbaltafel, Muziek, Zon, Randstad
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselend
Verzorgende IG (voormalige medewerker) –  Amersfoort, UT13 november 2015
ik leer iedere dag weer dingen, omdat je met mensen werkt ben je nooit uitgeleerd en is het heel afwisselend. je weet niet waar en met wie je mag werken, wat je mag doen en wat er van je word verwacht, je moet dus je elke keer als je bij mensen binnen stapt weer aanpassen aan hun behoeften en dat maakt het voor mij iedere keer weer leuk en uitdagend.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
WMO consulent (huidige medewerker) –  den haag30 september 2014
detacheringsbureau waar je geen nummer bent.
makkelijk contact met de medewerkers per mail en telefoon
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 8Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Daan. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,5
Gebaseerd op 10 reviews
55
45
30
20
10

Waarderingen per categorie

4,6Werk-Privé Balans
4,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,3Doorgroeimogelijkheden
4,4Management
5,0Bedrijfscultuur

Reviews over Daan gesorteerd op locatie