DHL Reviews

535 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 14.946 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitgelichte review
DHL heeft deze review geselecteerd als representatief voor het bedrijf
prima werkgever
chauffeur (voormalige medewerker) –  Amsterdam23 april 2019
prima werkgever in een leuke werkomgeving leuke collega
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkervaring bij dhl
Loodsmedewerker/heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Utrecht Lage Weide2 december 2019
gewoon slecht veel beloftes maar zijn nooit nagekomen, bijvoorbeeld je hebt je heftruckcertificaat bij DHL gehaald en werd gezegd als ik geslaagd was dat ik vast op heftruck mocht rijden NIET DUS!!!!!!
Pluspunten
geen
Minpunten
zwaar werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechtte depot houder tiran belachelijk in de omgang moet snel met pensioen tijd voor dhl dat ze dat aanpakken je word afgebrand en slecht begeleid
Bezorger/koerier (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom2 december 2019
Depot houder bergen op zoom is n tiran egocentrisch geld gefixeerd mannetje word tijd dat hij met pensioen gaat doet zelf weinig last het werk aan andere over je word heel slecht begeleid en aan je lot over gelaten hele nare man in de omgang een smelt voor dhl
Minpunten
Hele slechte depot houder
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
top om te werken
Koerier/Chauffeur (huidige medewerker) –  Den Helder20 november 2019
het is leuk om voor DHL te werken als je van rijden houd
je gaat van A naar B rijden nooit het zelfde ritten altijd wat anders en dat maakt het leuk om bij DHL te werken
Pluspunten
lekker relax werken
Minpunten
avonden te werken en de salaris mag best wat hoger zijn
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer onder gewaard
Chauffeur/bezorger (voormalige medewerker) –  Almere-Buiten19 november 2019
Als je geen werk heb en in de bezorgwereld wil werken maar slechte betaling dus
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top
Koerier/bezorger (voormalige medewerker) –  Den Hoorn17 november 2019
Top bedrijf waar ik met zeer veel plezier gewerkt heb
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super werkomgeving
KOERIER PAKKETBEZORGER (voormalige medewerker) –  Maastricht12 november 2019
Goede managers, TOP baas, en leuke werknemers. Ik voelde me thuis en had het gevoel ook dat ik gewaardeerd werd
Pluspunten
Gratis : koffie, mora snacks, ijsjes, waterflesjes
Minpunten
Routes rijden in onbekende gebied
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
BBL Chauffeur Goederenvervoer (voormalige medewerker) –  Arnhem12 november 2019
Goed bedrijf om te werken en super leerzaam, fijne werksfeer en je kon er altijd wel lachen met collega's.
Pluspunten
Gezelligheid
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
weinig gewaardeerde baan
Bezorger/koerier (huidige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost9 november 2019
Kom niet hier werken als je financieel goed wil zitten, maar als je leuk werk vind, doe je het daar voor!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's
medewerker Kyocera (voormalige medewerker) –  Beringe7 november 2019
Alleen maar elke dag overwerk en een dag later zorgen ze voor eten
Pluspunten
Geen
Minpunten
Lange dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nuchter en menselijk
Vrachtwagenchauffeur (voormalige medewerker) –  Hengelo OV6 november 2019
Meestal lekker ontspannen werksfeer. Af en toe moet er natuurlijk wel worden aangepakt, maar de collegialiteit is groot. Ik reed meestal bakwagen, maar ook regelmatig trekker-oplegger. De regio waarin je rijdt is meestal dezelfde, maar de bezorgingen, meestal het grootste gedeelte van de dagrit, wisselen natuurlijk van dag tot dag. Daardoor heb je ook een relatief grote vrijheid om de rit naar eigen inzicht in te delen. Relatief lange dagen, maar meestal, in overleg, een vaste vrije dag in de week.
Pluspunten
Redelijk werktijden en relatief grote vrijheid
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Er is altijd werk
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht Leidsche Rijn5 november 2019
Ik vind de begeleiding beter kunnen. Rooster op tijd is belangrijk voor een medewerker.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Teamleider Customer Contact Center (voormalige medewerker) –  Arnhem1 november 2019
Leuke tijd gehad. Fijne collega's en gemotiveerd personeel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooi leerbedrijf
alround chauffeur (voormalige medewerker) –  Roosendaal31 oktober 2019
soms hard werken maar zonder echte druk. zorgen dat je werk af is en dat alles goed en ordelijk word geleverd is meestal voldoende. er word ook naar je geluisterd, als je ideeen hebt, die het werk makkelijker maken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf, slecht leiderschap
Accountmanager (voormalige medewerker) –  Schiphol10 oktober 2019
Om je een duidelijk beeld te geven over DHL Express kan ik maar vooral een gegeven duidelijk stellen:
Solliciteer niet als Accountmanager bij DHl Express Telesales op Schiphol.

Tijdens het sollicitatiegesprek worden er mooie beloftes gemaakt die verre van nagekomen worden.

Op een normale wijze te worden ingewerkt op de afdeling, dat kan je dus mooi vergeten. Ze laten je zwemmen in het wereldje van de logistiek en de verschillende systemen die je eigen moet maken daarbij moet je het zelf maar zien te redden.

Voor vragen bij de supervisors krijg je alleen maar 0 op het rekest en dat gaat dan via veel gezucht. De sfeer op de afdeling is daardoor vervelend te noemen er is veel achterdocht en er word je weinig succes gegund. Deze punten moeten aan het licht worden gebracht waardoor vele mensen bewaard blijven van een vervelende werkervaring.
Pluspunten
Het bedrijf opzich zelf is wel professioneel
Minpunten
Laag salaris, geen leiderschap
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werk omgeving
Teamleider Logistiek (voormalige medewerker) –  Alkmaar10 oktober 2019
Communicatie is key, als je dat goed kan dan ben je aan het juiste adres bij DHL en heb je een te gekke werk ervaring.
Pluspunten
Nette kantine, overzichtelijke werk omgeving
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk als bijbaan
Bezorger/koerier (huidige medewerker) –  Zwaagdijk-Oost26 september 2019
Is een zware baan voor een lage vergoeding. Weinig waardering.
Pluspunten
Niet vroeg beginnen
Minpunten
Laat klaar
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als pakketbezorger heb je de hele dag haast
Pakketbezorger bij DHL Parcel e-Commerce (huidige medewerker) –  Omgeving Den Haag25 september 2019
Als pakketbezorger voor DHL Parcel e-Commerce (het onderdeel dat bestellingen bezorgt namens Wehkamp, Douglas, Hema, Amazon etc.) heb je de hele dag haast. Het moet allemaal snel, veilig, foutloos, goedkoop en als het even kan ook nog met een grote glimlach op je gezicht. Kortom, je moet hard willen werken, een dikke huid hebben en vooral blijven doorzetten.
Het leukste: je doet hele waardevolle ervaring op (zeker als je nog aan het begin van je werkende leven staat).
Het minst leuke: hard voor weinig.
Pluspunten
Flexibel, zelfstandig maar niet alleen, leerzaam, nuttig/zinvol, actief, buiten, onder de mensen, kennis van omgeving/straten/routes
Minpunten
Oneerlijke beloning, veel in eigen tijd, 0-uren contract, soms alleen 'flex' vanuit één richting, regelmatig begriploze behandeling door medeweggebruikers, ontvangers, buren (dit alles afhankelijk van de plaats en buurt), blessures etc. eigen risico
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
no opinion
courier (voormalige medewerker) –  eindhoven19 september 2019
work was really hard , a lot of not helpfull people was working there, sallary was not enough for so many hours that i need to work,never want to come back
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
It's good place of work
Inpakker (voormalige medewerker) –  Schiphol18 september 2019
I went there when there was not enough jobs.i couldn't get enough working hours as I wanted so I wouldn't tell much about the DHLof today. A lot would have changed or improved.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's
Orderpicker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom9 september 2019
leuke collega's , gemiddelde werkdruk, matige communicatie,
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij DHL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 14.946 reviews
55.085
44.572
33.244
21.000
11.045

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,6Bedrijfscultuur