DHL Reviews

514 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 14.124 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Picker/Packer (huidige medewerker) –  Nijmegen11 april 2019
Gezellige werkomgeving. Leuke collega’s en altijd gezellige aanspraak.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
pakketbezorger
Pakketbezorger (huidige medewerker) –  Deventer9 april 2019
Bij DHL heb ik mijn rijbewijs echt nodig. Ik heb hier geleerd om met een tijdvenster te werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke ervaring en bijverdienste
Afroepbesteller (voormalige medewerker) –  Voorburg7 april 2019
Het was gedurende een jaar leuk om naast een fulltime functie voor DHL pakketten te kunnen bezorgen. Het werk zou beter georganiseerd kunnen worden, maar de werksfeer en de waardering zijn zeker goed geregeld.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi Bedrijf
Strategic Accounts & BDM Executive (huidige medewerker) –  Breda4 april 2019
Het grootste Express network van de wereld . Dynamische omgeving
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Koerier (voormalige medewerker) –  Heemskerk21 maart 2019
Leuk bedrijf leuke collega's helaas werktijden niet voor mij.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijfscultuur
Account Development Manager (voormalige medewerker) –  Brabant6 maart 2019
Bedrijfscultuur hinkt op twee gedachten door alle overnames
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellug
Sorteerder (voormalige medewerker) –  Arnhem5 maart 2019
Gezellige werksfeer weinig betaalt voor hard werken minder uren dan normaal
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een dynamisch bedrijf.
Support medewerker (huidige medewerker) –  Schiphol27 februari 2019
een mooi bedrijf met veel doorgroei-megelijkheden.
Pluspunten
vele extra's op werk om werknemers te stimuleren
Minpunten
werk-prive-balans.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
negatieve sfeer
planner (voormalige medewerker) –  wijchen27 februari 2019
ballen tent... je wordt erg onder gewaardeerd daar als nieuweling... social aspect kennen ze daar niet.
en de log. man botte zak... ben blij daar weg te zijn...
Pluspunten
niet
Minpunten
moet minimaal 10 per dag werken. 🤔
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positief zeer fijne werkgever
logistiek, implementatie mgr (voormalige medewerker) –  Nederland4 februari 2019
Hen er 9 jaar mogen werken begonnen bij Mueller toen AEI toen Danzas-AEI en uiteindelijk DGF.

Binnen DHL hebben ik vele mooie functies mogen uitvoeren en altijd met veel plezier gedaan.

Ben zelf zo dom geweest om er weg te gaan om kortdurige projecten te gaan uitvoeren en mocht er een kans zijn om terug te keren ben ik er weer.

Veel mensen beseffen niet dat dit een van de betere werkgevers is.
Pluspunten
kansen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
maastricht
Bezorgster (voormalige medewerker) –  Maastricht1 februari 2019
depot Maurice
fijne colegas
begripvol
behulpzaam
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk maar soms stressvol werk
Bezorger/koerier (voormalige medewerker) –  Enschede30 januari 2019
Het bezorgen is erg leuk om te doen, je krijgt een handige handheld mee waar alle routes op volgorde op staan. Ik werd hier niet helemaal goed ingewerkt waardoor ik dus veel praktische dingen niet wist. De sfeer tussen de mede collega’s is erg gezellig en altijd met humor.

Het management ben ik niet tevreden over, maar dat zijn de depothouders die niet officieel van DHL uit zijn,
Ze maken niet vaak contact met de bezorgers en kunnen erg bot uit de hoek komen. Wat ik erg jammer vind.
Pluspunten
Zelfstandig werken/ de weg op
Minpunten
De collegialiteit van de depothouders
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer op de werkvloer.
Parcel handling (huidige medewerker) –  Zwolle29 januari 2019
Het is een geweldig bedrijf vind heel Nederland misschien wel. Maar hoe chagrijnig de chauffeurs soms aan de deur komen, van die sfeer is niks te merken op de werkvloer.. we zijn 1 grote familie gewoon. Met altijd wel iets anders en andere collega's.
Maar toch ken je iedereen. Het management is heel gemoedelijk en aardig.. dus een 8 uit 10.. alleen de doorgroeimogelijkheden weet ik niks van.
Pluspunten
Vriendelijke vrolijke sfeer
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dhl.
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Nijmegen25 januari 2019
Ik werkte in een leuk team alleen de leidinggevende van dit team was altijd streng, reageerde vaak boos op mensen etc. De werkzaamheden waren leuk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkomgeving.
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Roosendaal22 januari 2019
Lekker door werken, goede sfeer. goede arbeidsvoorwaarden
Pluspunten
lekker doorwerken
Minpunten
ploegen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leggen veel druk, geven weinig om de werknemers
Supply Chain Medical CS Agent (voormalige medewerker) –  Nijmegen21 januari 2019
Ik heb daar ruim 3 jaar gewerkt als uitzendkracht, DHL zet je in daar waar zij je nodig hebben. Jouw mening doet er weinig toe, ze leggen veel druk en doen weinig terug voor hun werknemers.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leik
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Arnhem14 januari 2019
Goede begeleiding
Goede werkplek
Fijne collega's heb je hier
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bezorgen
Bezorger/koerier (voormalige medewerker) –  dongen7 januari 2019
bezorgen van pakketjes op tijdsdruk.
met een busje of eigen voertuig.
Pluspunten
gezellige collega's
Minpunten
lange dagen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Administratief
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Nijmegen1 januari 2019
Het waren super leuke werktijden. Met plezier werken en doorgroei mogelijkheid.
Pluspunten
Zelfstandig
Minpunten
-
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was altijd gezellig
Magazijnmedewerkster (voormalige medewerker) –  Horn29 december 2018
bij dhl heb ik veel kunnen leren
over hoe je je makkelijk kunt opstellen naar collega`s
hoe je beter en efficienter kunt werken
van fouten heb ik kunnen leren
Pluspunten
veel hulp
Minpunten
samenwerking af en toe met collega`s
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij DHL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 14.124 reviews
54.800
44.440
33.161
2915
1808

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,6Bedrijfscultuur