DHL Reviews

591 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 17.341 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitgelichte review
DHL heeft deze review geselecteerd als representatief voor het bedrijf
prima werkgever
chauffeur (voormalige medewerker) –  Amsterdam23 april 2019
prima werkgever in een leuke werkomgeving leuke collega
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf om voor te werken
Senior medewerker (voormalige medewerker) –  Breda18 februari 2020
goede sfeer, goede samenwerking, fijne collega's, prima beloning
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Is good
Forklifts (huidige medewerker) –  6200 edwerd14 februari 2020
Good company and international around a 🌎 . Have good system and traing for safety . Clean wearhous and people very friendly. Have parking for a car
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nooit gaan werken, zich slechte bedrijfscultuur
Chauffeur B/C (voormalige medewerker) –  Utrecht7 februari 2020
Zeer stressvol, laag betaald, management gaat minachtend met je om. Denken het altijd beter te weten vanuit hun kantoortje. Iedereen is met zichzelf bezig maar heeft veel kritiek op andere. Veel uitgebluste mensen die hun tijd wel uitzitten daar
Pluspunten
Geen
Minpunten
Zie: review
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving.
Pakketbezorger (oproep) (huidige medewerker) –  Apeldoorn7 februari 2020
Het is wel doorwerken maar wanneer je tevreden klanten hebt is dat toch elke keer weer erg fijn.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
chauffeur bestelauto (voormalige medewerker) –  Hengelo OV6 februari 2020
Goede bedrijfsvoering, er zijn mogelijkheden op doorgroeien
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht werkomgeving , geen klusje, alle coordinator zijnarrogant enz.
Quality operator (voormalige medewerker) –  Eindhoven5 februari 2020
De werk is niet zo moeilijk, maar de werkgever zijn allemaal moeilijk.
Pluspunten
als je op zaterdag werk, heb je lunch
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen leuke werkplek ieder voor zich
Koerier/bezorger (voormalige medewerker) –  Hoogeveen5 februari 2020
Zijn zeker niet collegiaal Helpen niet en doen niets anders dan mopperen
Pluspunten
niet gezien
Minpunten
altijd met eigen auto
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
wanneer je het door hebt een flexibele baan
Pakketbezorger (voormalige medewerker) –  Cruquius4 februari 2020
een flexibele baan. waarbij je op jezelf bent aangewezen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hectisch bedrijf snelle doorgroei
Customer Service Representative (huidige medewerker) –  Enschede2 februari 2020
Het is een internationaal bedrijf met veel verschillende culturen. Overal wordt je bij betrokken en ben je zelf verantwoordelijk voor elke zending die de deur uit gaat. Het is een werkgever dat niet beknibbelt op het salaris. Helaas ben je wel een nummer en weet het management niet hoe het thuis is.
Pluspunten
Goed salaris en leuke collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Multi-cultural place
Reach truck driver (voormalige medewerker) –  Eindhoven1 februari 2020
the work/people are nice and the job is easy but the pay is a little low....
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige omgang met collega's
Pakketbezorger (voormalige medewerker) –  Venray31 januari 2020
Na alle pakketten gesorteerd te hebben, auto laden op ritvolgorde.
Ritvolgorde kwam niet altijd overeen met de scanner, waardoor de rit iets langer duurt dan verwacht. Valt niet altijd in goede aarde bij management.
Tijdslimiet tussen bezorging van adres tot adres is zeer kort en vaak niet te halen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Operations Specialist (voormalige medewerker) –  Amsterdam25 januari 2020
Productieve en gezellige werkomgeving, waarbij er mogelijkheden zijn tot het onttwikkelen van jezelf.
Pluspunten
Secundaire arbeidsomstandigheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
complete chaos
Loodsmedewerker (voormalige medewerker) –  Drachten24 januari 2020
Nog nooit bij zo n bedrijf gewerkt. Half 4 s morgens beginnen, en dat begon met een briefing dat alles snel moest. Ze staan er op de neus bij en lopen alleen maar te schreeuwen dat je sneller moet. Ga je even naar de wc krijg je te horen dat , dat ook wel in eigen tijd kan.
3 Maanden gewerkt en toen weggegaan om nooit weer terug te komen.
Pluspunten
zijn er niet
Minpunten
heel veel druk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Beringe14 januari 2020
De collega's waar ik mee gewerkt heb bij DHL zijn erg behulpzaam en er hangt een fijne werksfeer.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een uitdagende en leerzame omgeving.
Operational Support Officer (voormalige medewerker) –  Tiel14 januari 2020
Ik heb altijd met plezier en enthousiasme gewerkt bij DHL Tiel op de afdeling Logistics Operations, het is een zelfsturende afdeling met super leuke collega's, en uiteraard is er genoeg plaats voor persoonlijke ontwikkeling wat ook aangemoedigd wordt door DHL zelf.

Van troubleshooting en procesbewaking tot transportschades, verschillenrapporten en data analyses, er circuleert dagelijkse een grote hoeveelheid aan data en informatie rond op de afdeling. Tevens zijn de tips in de digitale leeromgeving van DHL Mynet handig op het gebied van data analyses, en voor het opnemen van macro’s en het schrijven van VBA scripts om veelgebruikte handelingen in Excel te automatiseren.

Als bepaalde dingen anders waren geregeld was ik nooit weggegaan. Zoals het gezegde luidt "werknemers verlaten het bedrijf niet, ze verlaten hun leidinggevende"
Pluspunten
Leerzame omgeving, en uiteraard superfijne collega's van jong tot oud.
Minpunten
Totaal geen waardering, erkenning, en respect vanuit de afdelingssupervisor, er is een heersende cultuur van vriendjespolitiek.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dhl
ZZP-er koerier (voormalige medewerker) –  Breda12 januari 2020
Ik raad chauffeurs nooit bij dhl te werken je wordt slecht behandeld je mag niet klagen over salaris verdiend heel slecht zeker als zzper heel veel stres . Heb er twee jaar gewerkt van 7:30 tot 22:00 zes dagen per week ook deed ik helpen sorteren ik zorgde voor blikjes drinken enz toch kreeg ik dé zak om dat ik klaagde over het salaris dus ga niet werken bij dhl
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was wel gezelig
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Limburg12 januari 2020
Het was wel gezelig in de ochtend dan zag je even je colega’s voor de rest zat je alleen in de auto
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht
Accountmanager binnendienst (voormalige medewerker) –  Utrecht12 januari 2020
Salesfunctie en dan belachelijk slecht betaald. Zelfs als je een paar ton per jaar omzet pak je incl. “Bonus” met grote moeite € 2.000,- netto/mnd.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ottima azienda
operaio (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 januari 2020
Una delle migliori aziende presso le quali abbia mai lavorato. Ho sempre svolto lavoro notturno, con un meraviglioso team ed un gruppo di supervisori simpatici, professionali e alla mano. Purtroppo non ero assunta direttamente con l'azienda ma ho sempre ricevuto un trattamento economico e come persona davvero buono.
Pluspunten
Possibilità di imparare
Minpunten
Lavoro che richiede una certa resistenza fisica dovuto al peso dei pacchi
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
I
Bezorger/koerier (huidige medewerker) –  Ridderkerk7 januari 2020
Goede werk flexibele werktijden en leuke collega’s
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij DHL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 17.341 reviews
55.879
45.217
33.737
21.192
11.316

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,6Bedrijfscultuur