DHL Reviews

477 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 12.563 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomstandigheden
Key-Major Account Desk Advisor (huidige medewerker) –  Amersfoort4 december 2018
Goed bedrijf om binnen te komen als starter. Diversiteit en ruimte tot ontwikkeling.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geld
Magazijn medewerker (voormalige medewerker) –  Kampen26 november 2018
Het was voor mij een tijdelijke baan, heb daar mijn geld verdiend.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettig gewerkt
pakketbezorger (voormalige medewerker) –  Purmerend7 november 2018
heb hier geleerd wat het is om pakketbezorger te zijn om ervoor te zorgen dat binnen de gestelde tijd alle pakketten goed afgeleverd dienen te zijn.
Pluspunten
het leren om als pakketbezorger te functioneren
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving waar wel hard gewerkt moet worden
Pakketbezorger (huidige medewerker) –  Middelburg7 november 2018
Wanneer men binnenkomt begin je met het sorteren van je eigen pakjes, dit mag uiteraard onder genot van een een kop koffie/thee. vervolgens laad je in in je eigen auto en rijd je de pakketten er uit in een bepaald tijdbestek. Je bent je eigen baas en bepaald zelf hoe en wat je rijdt. Aangezien je voor een groot bedrijf werkt krijg je vrij weinig met het management te maken, je hebt een chef van de plaats waar je werkt. Het lastigste is om de vele pakketten die je vaak hebt er op tijd uit te rijden, en om een goede route te maken voor de pakketten.
Pluspunten
eigen baas
Minpunten
veel in en uit stappen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkplek waar alle processen aansluiten
koerier part-time (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost5 november 2018
Goede bedrijf met zeker potentieel alleen te groot waardoor het personeel uit het oog verloren wordt. Zeker aan te raden om ervaring op te doen op logistiek gebied.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede sfeer op de werkvloer
bezorger/planner (huidige medewerker) –  Hengelo OV31 oktober 2018
leuke werkzaamheden, maar zeer slechte financiele waardering
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
salaris
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great company to work for.
Manager (huidige medewerker) –  Schiphol26 oktober 2018
DHL Express makes you special with there CIS program. They are the most international company in the world. Working here is great. Coming from outside the compensation is great. Working your way up it's a different story. But still great place to work..
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke baan met veel vrijheid
Pakketbezorger (huidige medewerker) –  Friesland23 oktober 2018
Bij DHL ligt het er maar net aan bij welk depot je werkt.
Ik werk bij een depot waar alles goed voor elkaar is maar ben ook wel op depot ingevallen waar het een bende was.

Sinds uurloon is ingevoerd wel aan salaris in moeten leveren. Vooral omdat verwachtingen niet haalbaar zijn.
Pluspunten
veel vrijheid, mooi wagenpark
Minpunten
te krappe tijdsplanning, geen rekening houdend met vele niet thuis adressen of onverwachte tegenslagen onderweg
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leuk bedrijf om voor te werken, waar je veel kansen krijgt om je te ontwikkelen.
Supervisor (voormalige medewerker) –  Meer22 oktober 2018
Doorgaans de jaren, heb ik de kans gekregen om mij te ontplooien binnen het bedrijf. Waardoor ik ben gegroeit van uitzendkracht tot supervisor. Vele projecten ik mogen bijwonen, waar ik veel voldoening uit kon halen. Mijn leergierigheid en nieuwsgierigheid werd hierdoor steeds getriggerd. Al bij al, heb ik een mooie loopbaan gehad bij DHL, waar ik zeer leuke mensen heb mogen ontmoeten.
Pluspunten
Goed evenwicht tussen werk en privé
Minpunten
Hoge verwachtingen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht bedrijf voor personeel
Chauffeur bakwagen (voormalige medewerker) –  Rotterdam15 oktober 2018
Zeggen midden in je gezicht dat je in dit bedrijf niet ziek mag zijn. Als je onderweg bent en je beroerd begint te voelen zeggen ze glashard in je gezicht "dan spuug je toch nog een keer en ga je verder" bij nader onderzoek vd huisarts bleek dat ik een maagwand infectie had opgelopen. Volgende dag belden ze al of ik alweer kon komen werken..... Heb bijna een week lang overgegeven.

Nee dit bedrijf is er niet voor zijn personeel. Werkdruk is ook veel te hoog!
Pluspunten
zeer weinig
Minpunten
veel te veel
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
onpersoonlijk bedrijf geworden
Planner/administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Monnickendam1 oktober 2018
Geen waardering meer voor oudere werknemers , weinig respect midden kader
Pluspunten
geen
Minpunten
lange dagen geen waardering
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heel stressend
Koerier/Chauffeur (voormalige medewerker) –  Amsterdam24 september 2018
is allemaal stressend want je moet je eigen pakketten inscannen en mocht dat niet helemaal goed gaan,dat wilt dan zeggen dat je langer aan het werk ga zijn.het leuke van dit werk was ook dat je gewoon lekker alleen werk,het mindere was dan weer als je ergens een probleem had dat je bij niemand terrecht kon
Pluspunten
alleen werkend
Minpunten
alles alleen oplossen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
Dhl magazijn logistiek (voormalige medewerker) –  Beek18 september 2018
goed werken en afentoe een goede sfeer heb er altijd goed gewerkt en graag gewerkt
Pluspunten
niks
Minpunten
geen pauze tussen door
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet leuk werken hier
Warehouse medewerker (huidige medewerker) –  Eindhoven Airport13 september 2018
klein salaris,werk en werk,ik heb 1 irritant collega,echt niet leuk,niet aardig,cordinator ook niet leuk,geen vriendelijk,niet netjes voor ontslang persoon
Pluspunten
niks
Minpunten
allemaal
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
I liked it
General Store Worker (voormalige medewerker) –  Utrecht5 september 2018
It is a simple physical work. It had a bright side, and a less good. I did have a feeling that they do not appreciate your work there. But it was safe, clean and pay well enough.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
People Manager Customer Service
Manager Sales Support DHL (voormalige medewerker) –  Hoofddorp Amersfoort5 september 2018
+ Verantwoordelijk voor de Sales, Customer service en Receptie
+ Receptie ploeg opzetten en trainen
+ Management , beleid uitzetten , vergaderingen,
+ Beoordeling, voortganggesprekken
+ Personeel bezetting
Pluspunten
Heerlijk om met groep positief resultaat te boeken
Minpunten
Korte termijn strategie
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hier stage gelopen
Stagiar (voormalige medewerker) –  seafreight import31 augustus 2018
erg hoge werkdruk op stagiairs.
Op een gegeven moment deed ik meer dan medewerkers.
Pluspunten
lange pauzes
Minpunten
hoge werk druk slecht management
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne samenwerking
Bezorgen (voormalige medewerker) –  Amerfoort19 augustus 2018
Veel alleen onderweg. Fijne samenwerking met magazijnmedewerkers.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Waardeloos
chauffeur koeriersdienst (voormalige medewerker) –  Zwolle15 augustus 2018
Heb via een subcontractor bij dhl gelopen. Heel hoge werkdruk en behoorlijk gestress en getrap met de express zendingen en afhalers waarbij al heel veel van mij verlangd werdt na 1 week inwerk en nog eens vals beschuldigd dat ik een pakket volgens hun kwijt was en dat dit diefstal was wat ik dus helemaal niet gedaan heb kortom een hoop gezeik daar in zwolle en hebben vaak een te Grote smoel zonder echt te weten wat er werkelijk op de weg gebeurd dus nee voor mij nooit meer..
Pluspunten
Goede samenwerking met de supervisors
Minpunten
Lange werkdagen hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 4Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte werksfeer en veel druk op je
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Hengelo OV14 augustus 2018
Je krijgt te veel druk op je. Ze hebben niet door dat je ook maar een mens bent een geen robot.
Pluspunten
Drinken bij de hand
Minpunten
Overwerken
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij DHL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 12.565 reviews
54.248
44.017
32.829
2799
1672

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,6Bedrijfscultuur