DHL Reviews

517 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 14.318 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitgelichte review
DHL heeft deze review geselecteerd als representatief voor het bedrijf
prima werkgever
chauffeur (voormalige medewerker) –  Amsterdam23 april 2019
prima werkgever in een leuke werkomgeving leuke collega
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
It's good place of work
Inpakker (voormalige medewerker) –  Schiphol18 september 2019
I went there when there was not enough jobs.i couldn't get enough working hours as I wanted so I wouldn't tell much about the DHLof today. A lot would have changed or improved.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's
Orderpicker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom9 september 2019
leuke collega's , gemiddelde werkdruk, matige communicatie,
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sterk in de schoenen staan
Klantenservice medewerker (voormalige medewerker) –  Arnhem7 september 2019
Als je bij DHL mag werken moet je sterk in je schoenen staan, je krijgt vriendelijk maar zeker ook minder vriendelijke mensen aan de lijn of via mail. Wel is iedereen binnen DHL hulpvaardig en laten je niet alleen als je hulp nodig heb, in maar ook buiten de trainingsperiode.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dhl
Vrachtwagenchauffeur (huidige medewerker) –  Amsterdam29 augustus 2019
Ik heb t daar goed naar mijn zin gehad het is puur dat ik naar wat anders opzoek ben nieuwe uitdagingen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Waardeloos bedrijf ze beloven van alles maar doen niks!!
Koerier (voormalige medewerker) –  Apeldoorn28 augustus 2019
Ga hier niet werken als je binnen de kortste keren thuis overspannen komt te zitten er heerst daar een regiem uit de jaren 40 45.
Pluspunten
Redelijke verdiensten
Minpunten
Vaak laat thuis en vaak weet je niet hoe laat
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fietskoerier
Fietskoerier (huidige medewerker) –  Leiden11 augustus 2019
Mooi logistiek bedrijf, met globale omspanning. Soms verzandt de bedrijfscultuur een beetje in eigen protocollen en prestatiecijfers. Want van Amerikaanse origine, dus Nederlandse dwarsdenkerij is een 'no go'. 😉
Pluspunten
Lekker buiten fietsen.
Minpunten
Scan regeltjes worden negatief naar de koerier uitgelegd.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen fijn bedrijf
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Roosendaal1 augustus 2019
Ga daar nooit werken de sfeer is waardeloos en je bent s avonds laat thuis
Pluspunten
Geen
Minpunten
Alles
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke gezellige werkomgeving met veel vrijheid, onregelmatig in werktijden.
Pakketbezorger (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom30 juli 2019
Leuke collega's en leuk werk, je hebt echt de vrijheid zodra je onderweg bent zolang je je werk maar goed doet.

Je begint in de ochtend met pakketten inscannen en een klein uur later kan je ze in je bus gaan laden en kan je weg op een normale dag.

Nadeel is als het rustig is wordt je veel afgebeld en als het druk is werk je vaak een uur of 10 op een dag. Het is hollen of stilstaan. Wat je moet werken op een dag weet je pas bij aankomst en dus is plannen voor prive lastig. Je weet nooit hoelaat je klaar bent voor je gaat beginnen. Dat kan om 16.00u zijn maar ook om 20.00u

Voor mij een groot nadeel dat ik niet weer hoe laat ik klaar ben.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijn
Algemeen medewerker (voormalige medewerker) –  Tiel22 juli 2019
Het was fijn om voor DHL te werken , soms wel zwaar maar als je met een gezellige groep werkt dan is dat niet zo erg
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Training
Credit controller (voormalige medewerker) –  Maastrichts17 juli 2019
Uitdagende en toffe job. Aangename team. ,Parking aanwezig, verschillende nationaliteiten.
Pluspunten
Restaurant
Minpunten
Druk
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk met leuk collega’s en leuk sweer
Leidinggeven (voormalige medewerker) –  Botlek17 juli 2019
Heb met plezier daar gewerk is een goed werk locatie en je heb heel leuk collega’s iedereen is behulp Zaan je moet wel zelfstandig kunnen werken
Pluspunten
Werk snel en zorg voor tevreden klanten
Minpunten
Heb ik niet
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super leuke baan
ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (voormalige medewerker) –  Den Haag7 juli 2019
Ik ben elke dag met plezier naar werk gegaan. Alleen jammer van sommige supervisors die wat minder zijn.
Pluspunten
Tijden
Minpunten
Veel gehaast
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Waardeloos bedrijf
Koerier/bezorger (voormalige medewerker) –  Dokkum4 juli 2019
DHL werkt nog altijd met nul uren contracten waardoor je nooit weet wanneer je word opgeroepen. Ik heb geleerd om snel en op tijd alle pakjes af te leveren maar ik heb er ook stress van gekregen waardoor ik gestopt ben.
Pluspunten
geen
Minpunten
weinig loon
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productief/gezellige werkomgeving met tafelvoetbal
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht14 juni 2019
Tegen werkdruk kunnen en stressbestendig. Productiegericht!
Pluspunten
gratis lunches
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een grote familie
It field engineer (huidige medewerker) –  Eindhoven4 juni 2019
Zeer leuk en gezellig bedrijf. Iedereen respecteert elkaar en niemand loopt je in de weg bij je persoonlijke ontwikkeling.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De DHL is een goede gezellige werkplaats.
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle3 juni 2019
Ik vond de DHL zeer en zeer persoonlijk ,, gezellig en leuk
Alleen ik heb teveel op mijn hals gehaald.
Pluspunten
Nachtdiensten
Minpunten
Alleen maar de zelfde plekken in mijn geval
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
magazijn medewerker ( coördinator functie ) (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)31 mei 2019
Hier werkte ik via Randstad Uitzendbureau . Kon wel langer blijven .Kon ook doorgroeien.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima werkomgeving, soms wat chaotisch
Koerier/bezorger (huidige medewerker) –  Rijswijk/Delft20 mei 2019
Een dag bij DHL is nooit hetzelfde. Je komt binnen op depot en begint met het inscannen van je pakketten. Na het inscannen ga je je bus inladen met je ingescande pakketten, waar na je op weg gaat om ze te bezorgen.
Wat je leert bij DHL is hoe je op de meest efficiënte manier je bus inlaadt, zodat je overzicht hebt waar alle pakketten liggen in je bus. Hierdoor heb je zicht in hoeveel tijd je nodig denkt te hebben om al je pakketten op tijd af te leveren.
Het moeilijkste aan de baan zijn de af en toe zware pakketten die je moet tillen die bezorgd moeten worden.
Het leukste aan de baan zijn de verschillende klanten waar je bij komt om pakketten af te leveren. Je bouwt als het ware met sommige klanten een band op omdat je er geregeld komt.
Pluspunten
Gebruik van de DHL wagens
Minpunten
Af en toe best wel zware pakketten
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Koerier/bezorger (huidige medewerker) –  Helmond7 mei 2019
Er is altijd een goede werksfeer. Ze houden goed rekening met je
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht voor personeel
medewerker (voormalige medewerker) –  den helder5 mei 2019
slecht voor het personeel. teveel en te zware pakketten die je met eigen auto moet bezorgen.
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij DHL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 14.318 reviews
54.877
44.401
33.134
2949
1957

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,6Bedrijfscultuur