Video afspelen via YouTube-knop
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

DHL Carrières en werk

Over ons
DHL biedt geïntegreerde diensten en maatoplossingen voor het beheer en het vervoer van brieven, goederen en gegevens. Het internationale netwerk van DHL verbindt op dit moment meer dan 220 landen en gebieden in de hele wereld met elkaar. De dienstverlening strekt zich uit van expresbezorging, lucht-, zee- en landvervoer tot contractlogistiek en internationale – meer... postdiensten.

DHL omvat een viertal divisies, die alle hun eigen leiding hebben. Het Corporate Center is verantwoordelijk voor het beheer van de groep. De interne diensten, zoals Finance Operations, IT en Procurement, ondersteunen alle onderdelen van het concern. Deze centralisatie komt de kwaliteit ten goede en biedt schaal- en kostenvoordelen.


DHL's focus op selectieve bedrijfstakken heeft voor klanten het voordeel dat zij werken met specialisten - niet alleen in logistiek, maar ook in hun eigen marktgebied. Met onze toonaangevende oplossingen voor bedrijfstakken, bieden wij onze klanten een echt concurrentievoordeel.


DHL werd bijna 40 jaar geleden in San Francisco opgericht door drie startende ondernemers: Adrian Dalsey, Larry Hillblom en Robert Lynn. Sindsdien heeft DHL een uitzonderlijk snelle groei doorgemaakt. Vandaag de dag mag het bedrijf zich wereldwijd marktleider op het gebied van internationale expresbezorging en logistiek noemen.


In 1969 begon DHL met het persoonlijk vervoer van documenten per vliegtuig van San Francisco naar Honolulu. Het aantal bestemmingen werd uitgebreid en het DHL-netwerk reikte gaandeweg tot in alle hoeken van de wereld. De markt stond echter niet stil en werd complexer. DHL paste zich aan om te kunnen voorzien in de veranderende behoeften van haar klanten, op zowel wereldwijd als lokaal niveau.


DHL is onderdeel van Deutsche Post DHL, de grootste logistieke dienstverlener ter wereld. De groep haalde in 2010 een omzet van ruim 51 miljard euro.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij DHL te werken?

3,5
Werk-privébalans
3,6
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,4
Doorgroeimogelijkheden
3,3
Management
3,6
Bedrijfscultuur

Wat wordt er gezegd over het leiderschap bij DHL?

Welke vacatures staan er open bij DHL?

Beste werklocaties
4,3
Den Hoorn
4,3
Enschede
4,3
Den Bosch
4,2
Hoofddorp
4,1
Tiel
Meest populaire functies
4,3
Operational Support Officer
4,3
Magazijnmedewerkster
4,0
Business Development Manager (m/v)
4,0
Key Account Manager Retail (m/v)
3,9
Heftruckchauffeur (m/v)

DHL vacatures:

Wat zeggen kandidaten over hun sollicitatiegesprek bij DHL?

Sollicitatie-ervaring
Gebaseerd op 129 gesprekken
Gemiddeld
Moeilijkheidsgraad
Gebaseerd op 129 gesprekken
Eenvoudig
Lengte sollicitatieprocedure
Gebaseerd op 123 gesprekken
Ongeveer twee dagen
Gesprekken bij DHL