DB Schenker Logistics Reviews

70 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.232 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Customer Service Senior (voormalige medewerker) –  Tilburg26 februari 2019
Hectisch maar goede werksfeer.
Werktijden kunnen varieren naargelang het werk. De eene dag is zeer zeker niet de andere.
Pluspunten
Goede werksfeer
Minpunten
Soms te hectisch
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
IT Team lead/ Windows specialist (voormalige medewerker) –  Utrecht4 februari 2019
No any contact with management and the department was very poor with skills
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf, alles is goed geregelt, werk tijden flexiebel
Export medewerker (voormalige medewerker) –  Oude Meer30 januari 2019
Ik heb leuke tijde gehad, veel geleerd. Je heb veel groeimogelijkheden, goed salaris. Ben weg gegaan vanwegen werk druk. Ik zou zo weer terug willen
Pluspunten
Overwerk is goed geregelt
Minpunten
Hooge werk druk, management kan beter
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke tijdelijk baan
Warehouse medewerker (huidige medewerker) –  Tilburg18 december 2018
Ik heb gewerkt in 2 locatie DB Schenker Tilburg. Bij landtransport heb je bijna altijd smiddags ploeg. Bijna 80% mensen zijn uitzenkrachten. Je kan 5,5 jaaren werken en word je onslagen.Is goed allein als tijdlik werk. en dag moet je 10-12 uur werken andere dagen 5
Pluspunten
Geen target, zelstandig werk
Minpunten
geen contact je weet nooit hoe lang je kan nog werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Magazijnmedewerkster (voormalige medewerker) –  Breda24 november 2018
vrachtwagen lossen zodat deze verder uitgesplitst worden door het magazijn
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
as transporter
as transporter (voormalige medewerker) –  NL27 oktober 2018
I have a range of experiences I worked in different places. I am flexible and I can face
challenging situations. I am friendly to both customers and my co- workers
Pluspunten
no
Minpunten
no
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Warehouse Supervisor (huidige medewerker) –  Tilburg26 september 2018
Ik heb bij DB Schenker veel mogelijkheden gekregen om door te groeien.
Begonnen als allround warehousemedewerker en in 4 jaar doorgegroeid tot Warehouse supervisor.
Soms zijn werktijden lastig.
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden
Minpunten
werktijden
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
drukke werk omgeving , erg leuke collega's
.licht administratieve werkzaamheden. productie (voormalige medewerker) –  Breda23 september 2018
goed bedrijf . meerdere mogelijkheden.
de communicatie was wel aan een zeer grote verbetering toe.
Pluspunten
goede kantine
Minpunten
communicatie
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed als bijbaan
Administratief magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Breda26 juni 2018
goede sfeer en multicultureel, makkelijk werk en flexibel
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productiev en gezellig
Runner (voormalige medewerker) –  Breda22 mei 2018
Het was goed en gezelige werk ,goede kolegas om je heen om meet te werken
Pluspunten
Gratis Fruiten
Minpunten
Geen vast dinsten
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkplek maar weinig groei mogelijkheden
Warehouse Operative (voormalige medewerker) –  Breda28 maart 2018
Ik heb destijds met veel plezier gewerkt bij DB schenker en had veel leuke collega's met een goede werksfeer maar zag weinig tot geen doorgroeimogelijkheden. Daarnaast vielen mij de ploegendiensten die per week wisselden mij erg zwaar.
Minpunten
ploegendiensten
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en leerzame werk omgeving
Stage gelopen (voormalige medewerker) –  Tilburg26 februari 2018
Gezellige werk omgeving,leuke collega's met afwisselende functies en mogelijkheid om verder te leren
Pluspunten
Gezellig
Minpunten
Geen eigelijk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
18 jaar met plezier gewerkt.
Teamleider (voormalige medewerker) –  Rotterdam Botlek17 februari 2018
Ik heb veel geleerd om op een professionele wijze de klanten en medewerkers tevreden te houden. Dit om de werkomgeving netjes en schoon te houden en de medewerkers dat te laten doen waar ze goed in zijn. Dit werkt productief verhogend!
Pluspunten
Gratis massage en fruit
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werksfeer
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Breda22 december 2017
Nadat je je in bedrijfskleding hebt gekleed, ga je naar de werkvloer. Daar klok je op tijd in en ga je naar je plek. Je zorgt dat je alle materialen bij de hand hebt om je werk te kunnen doen, dat je de dag productief doorkomt en dat de dag voor jou aangenaam verloopt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk en afwisselend werk
Senior Operative (voormalige medewerker) –  Ridderkerk30 november 2017
Fijne collega's.
Goed onderling contact tussen kantoor en de uitvoerende afdeling waar ik werkzaam was.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het was als een tweede thuis voor mij totdat er nieuw management kwam
Customer Service Medewerker (voormalige medewerker) –  Ridderkerk27 november 2017
De dagen waren voornamelijk dat wij orders kregen van onze klant om zendingen van hun klanten er uit te sturen. Wij kregen dan gegevens van onze warehouse en wij meldde dan deze zendingen aan bij de vervoerder van de klant. Daarnaast maakte wij documenten op zoals CMR's en Certificaten van oorsprong.

Het moeilijkste was toen de IATA regeling aangescherpt werdt en dat het af en toe verwarrend was. aangezien ik autisme had waren de veranderingen niet prettig voor mij
.

Geen dag was het zelfde.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf alles goed geregeld
Int.Chauffeur (voormalige medewerker) –  Tilburg22 november 2017
Was een zeer goed bedrijf alleen was ik toe aan iets anders
Pluspunten
Collegiaal is goed daar
Minpunten
Comminucatie is minder, bedrijf is te groot
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Colegi si sefi super.
Inventory analist (voormalige medewerker) –  Gemeente Eindhoven12 november 2017
Un proiect de change management cu imbunatatiri semnificative pentru parametrii inventarelor.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Very nice working environment, friendly shift leaders and very good facilities for employees
Data entry medewerker (huidige medewerker) –  Breda16 september 2017
I work fulltime in db schenker 40 hours a week, the management in db schenker is very good and very effective in solving problems within the company. This comapny isalo very internation where you could able to meet different people around the world wherein speaking dutch is not needed because english is most of the time the language that is being use by everyone.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving met pooltafel en tafelvoetbal.
Warehouse Operator (voormalige medewerker) –  Breda28 augustus 2017
Ik heb voor een periode van 6 jaar gewerkt bij DB Schenker als Warehouse operative.
Pluspunten
Werktijden 8:00 -16:30
Minpunten
Eentonig werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij DB Schenker Logistics. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 1.232 reviews
5305
4382
3326
2115
1104

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,3Bedrijfscultuur