DB Schenker Logistics Reviews

76 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.476 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Chaotisch , log berdrijf
Logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Tilburg11 augustus 2019
Schenker is in de afgelopen 20 jaar veel veranderd.
Van een sociaal ,communicatief ,open en eerlijke organisatie veranderd in een hectisch ,onpersoonlijk,kapitalistisch, en narcistisch bedrijf.
Waar arrogantie ook door het bedrijf heen spookt.
Voor personeel betekend dat , dat je geen inspraak hebt. Wordt gek genoeg wel van je gevraagd.
Minimale ondersteuning voor drukke werkzaamheden.
Waardoor je het hele jaar door tegen je grens aan zit.
Werken met uitzendbureaus , die geen personeel kunnen leveren.Veel negativiteit op werkvloer .
Totaal geen flexibiliteit meer.
Geen vaste contracten.. Beloven ze wel.
Maar komt niet vaak voor.
Kunt er wel veel overuren maken.
Groot verloop personeel.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Inklokken, werken, en stipt weer naar huis.....
Warehouse Operative (voormalige medewerker) –  Breda14 mei 2019
- Zeer slecht bedrijf om voor te werken
- Je wordt behandeld als nummer
- Geen vragen stellen, maar productie draaien
- Je wordt continue gemonitord
- Internet is volledig geblokkeerd
- Heb je goede ideeën? een leidinggevende gaat ermee aan de haal
en maakt een goede beurt bij zijn meerdere
- Zeer veel lawaai in de bedrijfshallen
- Communicatie is ver te zoeken
- Vriendjes van de baas krijgen voorkeursbehandelingen, waar je
als gewone medewerker alleen van kunt dromen.
- Teamleaders, en andere semi-leidinggevenden, lijken zonder
degelijke opleiding in de functie te zijn gezet
- Personeel klokt stipt in en uit. Geen seconde langer wil men hier
zijn...

Probeer dit bedrijf te vermijden. Trap niet in de mooie bedrijfsomschrijvingen.
Pluspunten
Goede collega's, die de slechte bedrijfscultuur voor lief nemen
Minpunten
Slechte communicatie, zeer amateuristische teamleiders, alles draait om productie draaien, werkruimte met veel lawaai
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Oase
Project Coordinator (huidige medewerker) –  Amsterdam29 maart 2019
Oase traject is een en al drogreden om mensen aan te werven. Je kan zonder logistieke ervaring ook project coördinator worden. Verder is het management op de afdeling in Amsterdam zo amateuristisch en slecht. Dat je na een week al geen motivatie meer hebt. Men loopt alsof ze het wiel hebben uitgevonde!. Ze behandelen werknemers als vuil omdat ze hun leidinggevende zijn. Schreeuwen en onzin meetings worden te pas en on te pas gedaan.
In een jaar tijd 46 mensen kwijt raken maar toch geloven dat het aan de mensen ligt.
De afdeling op de rai is echt zo slecht dat al moet je een boete betalen wil je er niet gevonden worden.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Alles is slecht amateuristisch en arrogant
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
technisch magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Breda20 maart 2019
leuke baan leuke mensen en ook aardige mensen een prettige bedrijf met een goede werkomgeving
Pluspunten
Aardige mensen
Minpunten
Te lang eentonig werk ik vind afwisseling
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk is goed
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Breda19 maart 2019
Werk is goed.
Het bedrijf ontwikkelt zich, selectie van werknemers om de 1,5 jaar.
Pluspunten
Leuk werk
Minpunten
Selectie van werknemers om de 1, 5 jaar
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Meeting over het aanbod verbreden in de kantine
Senior operative/ Operator C (huidige medewerker) –  Breda18 maart 2019
Voordat je aan een normale werkdag gaat beginnen heb je al vele handen geschud, gehoord hoe het weekend was, en wat er voor lekkers in de kantine is te verkrijgen.
Pluspunten
meedenken wordt beloond
Minpunten
Moeilijk bereikbaar
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Customer Service Senior (voormalige medewerker) –  Tilburg26 februari 2019
Hectisch maar goede werksfeer.
Werktijden kunnen varieren naargelang het werk. De eene dag is zeer zeker niet de andere.
Pluspunten
Goede werksfeer
Minpunten
Soms te hectisch
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
IT Team lead/ Windows specialist (voormalige medewerker) –  Utrecht4 februari 2019
No any contact with management and the department was very poor with skills
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf, alles is goed geregelt, werk tijden flexiebel
Export medewerker (voormalige medewerker) –  Oude Meer30 januari 2019
Ik heb leuke tijde gehad, veel geleerd. Je heb veel groeimogelijkheden, goed salaris. Ben weg gegaan vanwegen werk druk. Ik zou zo weer terug willen
Pluspunten
Overwerk is goed geregelt
Minpunten
Hooge werk druk, management kan beter
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke tijdelijk baan
Warehouse medewerker (huidige medewerker) –  Tilburg18 december 2018
Ik heb gewerkt in 2 locatie DB Schenker Tilburg. Bij landtransport heb je bijna altijd smiddags ploeg. Bijna 80% mensen zijn uitzenkrachten. Je kan 5,5 jaaren werken en word je onslagen.Is goed allein als tijdlik werk. en dag moet je 10-12 uur werken andere dagen 5
Pluspunten
Geen target, zelstandig werk
Minpunten
geen contact je weet nooit hoe lang je kan nog werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Magazijnmedewerkster (voormalige medewerker) –  Breda24 november 2018
vrachtwagen lossen zodat deze verder uitgesplitst worden door het magazijn
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
as transporter
as transporter (voormalige medewerker) –  NL27 oktober 2018
I have a range of experiences I worked in different places. I am flexible and I can face
challenging situations. I am friendly to both customers and my co- workers
Pluspunten
no
Minpunten
no
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Warehouse Supervisor (huidige medewerker) –  Tilburg26 september 2018
Ik heb bij DB Schenker veel mogelijkheden gekregen om door te groeien.
Begonnen als allround warehousemedewerker en in 4 jaar doorgegroeid tot Warehouse supervisor.
Soms zijn werktijden lastig.
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden
Minpunten
werktijden
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
drukke werk omgeving , erg leuke collega's
.licht administratieve werkzaamheden. productie (voormalige medewerker) –  Breda23 september 2018
goed bedrijf . meerdere mogelijkheden.
de communicatie was wel aan een zeer grote verbetering toe.
Pluspunten
goede kantine
Minpunten
communicatie
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed als bijbaan
Administratief magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Breda26 juni 2018
goede sfeer en multicultureel, makkelijk werk en flexibel
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productiev en gezellig
Runner (voormalige medewerker) –  Breda22 mei 2018
Het was goed en gezelige werk ,goede kolegas om je heen om meet te werken
Pluspunten
Gratis Fruiten
Minpunten
Geen vast dinsten
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkplek maar weinig groei mogelijkheden
Warehouse Operative (voormalige medewerker) –  Breda28 maart 2018
Ik heb destijds met veel plezier gewerkt bij DB schenker en had veel leuke collega's met een goede werksfeer maar zag weinig tot geen doorgroeimogelijkheden. Daarnaast vielen mij de ploegendiensten die per week wisselden mij erg zwaar.
Minpunten
ploegendiensten
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en leerzame werk omgeving
Stage gelopen (voormalige medewerker) –  Tilburg26 februari 2018
Gezellige werk omgeving,leuke collega's met afwisselende functies en mogelijkheid om verder te leren
Pluspunten
Gezellig
Minpunten
Geen eigelijk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
18 jaar met plezier gewerkt.
Teamleider (voormalige medewerker) –  Rotterdam Botlek17 februari 2018
Ik heb veel geleerd om op een professionele wijze de klanten en medewerkers tevreden te houden. Dit om de werkomgeving netjes en schoon te houden en de medewerkers dat te laten doen waar ze goed in zijn. Dit werkt productief verhogend!
Pluspunten
Gratis massage en fruit
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werksfeer
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Breda22 december 2017
Nadat je je in bedrijfskleding hebt gekleed, ga je naar de werkvloer. Daar klok je op tijd in en ga je naar je plek. Je zorgt dat je alle materialen bij de hand hebt om je werk te kunnen doen, dat je de dag productief doorkomt en dat de dag voor jou aangenaam verloopt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij DB Schenker Logistics. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 1.476 reviews
5363
4436
3375
2145
1157

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,2Bedrijfscultuur