D-reizen Reviews

51 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 52 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met plezier naar werk!
Online Marketeer (huidige medewerker) –  Hoofddorp7 augustus 2019
Fijne werkomgeving met leuke collega's, een positieve sfeer en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Eigen input wordt oprecht naar geluisterd en vaak ook gehoor aan gegeven. Ik ga dagelijks met veel plezier naar mijn werk!
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdagende functie in top team maar hoge werkdruk en laag salaris
Reisadviseuse (huidige medewerker) –  Gelderland27 juni 2019
Het werk als reisadviseur is echt heel leuk. Je verkoopt een mooi product en bent dagelijks in contact met klanten, leveranciers en collega's. Verder word je door middel van e-learnings, studiereizen en workshops goed op de hoogte gehouden van de laatste trends en ontwikkelingen wat erg fijn is voor advies richting je klanten.

Helaas is de werkdruk de laatste tijd erg hoog door minimale bezetting in de winkels en te veel druk van hogerhand wat ten koste gaat van de kwaliteit van het werk , dit is erg jammer. Wat nodig is zijn collega's met veel ervaring die het verschil maken tussen het boeken via internet en de keuze voor het reisbureau. Aandacht voor het personeel zodat zij gemotiveerd en enthousiast zijn, een visitekaartje voor het bedrijf en een meerwaarde voor de klanten.

Daar komt bij dat het salaris erg laag is, zeker voor de uitgebreide werkzaamheden en verantwoordelijkheden die je hebt.
Pluspunten
Verkoop van een mooi product en het klantcontact
Minpunten
Werkdruk en salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ontzettend fijne werkomgeving en leuke collega's!
Contentspecialist (huidige medewerker) –  Hoofddorp29 mei 2019
Een werkplek en branche waar je ontzettend veel kunt leren en zowel zakelijk en als persoon kunt groeien. Fijne collega's, mooie projecten en iedere dag met plezier naar het werk!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
D-reizen
Online Marketeer (huidige medewerker) –  Hoofddorp21 mei 2019
Ik werk hier nu bijna 2 jaar en het bevalt erg goed. Met mijn collega's is het elke dag erg gezellig. Er wordt samengewerkt aan een aantal mooie projecten. Wat mij betreft krijgt D-rt Groep als geheel (hier vallen D-reizen en VX beiden onder) een dikke 9!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer
Personeelsadviseur (huidige medewerker) –  Uden25 april 2019
Fijne collegae, gezellige werkplek, iedereen is gemotiveerd.
Minpunten
Inkomen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Reisadviseur (huidige medewerker) –  Den Bosch8 januari 2019
De winkel en de collega's waar ik mee werk zijn gezellig.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet fijne werkomgeving
Medewerker (voormalige medewerker) –  Heerlen, NL17 december 2018
Er is geen teamgevoel. Iedereen werkt voor zichzelf. Er wordt zeer veel geroddeld. Helaas wordt er niet veel aan gedaan door de management. Medewerkers doen wat ze willen. Management laat het gebeuren.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
eerste stage plek
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Zoetermeer22 november 2018
Helaas was dit geen leuke stage. Dit kwam door de manager van de winkel. Hij was niet alleen onaardig en niet behulpzaam naar mij, maar ook naar zijn andere collega's. Hier door helaas geen leuke ervaring gehad, maar ik heb wel een idee hoe het is om te werken op een reisbureau en dat is zeker leuk werk.
(de manager is inmiddels ontslagen)
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vooral leerzame en leuke werkplek
stage (voormalige medewerker) –  Den Helder21 september 2018
Een plek waar sfeer centraal staat, vooral als staigere hebben de medewerkers een hoop geduld
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Verkoopadviseur (voormalige medewerker) –  Utrecht8 juni 2018
Tijdens mijn stage bij D-Reizen, heb ik het volgende geleerd:
-Offerte moet maken voor de reizigers.
-Advies geven over reisbestemmingen.
-Klanten tevreden te stellen

Al met al, ik heb hele fijne herinneringen en ervaringen overgehouden van mijn stage bij D-Reizen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf, alleen mindere organisatie.
Reisadviseuse (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid4 juni 2018
Jaren met veel plezier voor D-Reizen gewerkt.
Onderling op kantoor altijd erg leuke werksfeer!

Afhankelijk per kantoor wat de drukte is. Op de drukke winkels gaat de tijd lekker snel en leer je een hoop nieuwe dingen. Veel klanten, groot aanbod en voor elke klant wat anders!
Op de drukke winkels kunnen de dagen wat langer duren, hier ben je dan ook vanuit je manager verplicht om klanten pro-actief te benaderen.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk reisbureau
Reisadviseuse (voormalige medewerker) –  Diverse plaatsen in Nederland7 mei 2018
Fijn gewerkt bij D reizen, jammer dat het zo'n hard bedrijf is geworden
Pluspunten
Kortingen op eigen reizen.
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en gezond bedrijf
Reisadviseuse (huidige medewerker) –  Lochem2 februari 2018
Het leukste van mijn werk is het omgaan met mensen en het blij maken van mensen.
Het is altijd weer een uitdaging om een passende vakantie te vinden voor de klant.
Pluspunten
Studiereizen
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Klantenbinding is geweldig
Junior Reisadviseur (huidige medewerker) –  Hoofddorp13 januari 2018
Het werk is leuk, uren zijn vervelend om te combineren met kids als alleenstaande moeder. Salaris is echt laag.
Pluspunten
Het werk op zich
Minpunten
Uren en salaris
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoge prestatiedruk
Persoonlijk Reisassistent (voormalige medewerker) –  Houten29 december 2017
Onpersoonlijk bedrijf, alleen geïnteresseerd in omzettargets. Kwaliteit en ervaring zijn duidelijk ondergeschikt. zodra de omzet niet goed is, wordt je contract niet verlengd.
Pluspunten
Salaris enz.goed geregeld volgens CAO
Minpunten
Prestatiedruk
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veelzijdige en zelfstandige functie
Reisadviseuse (huidige medewerker) –  Soest5 november 2017
Bij D-Reizen is het erg belangrijk dat je zelfstandig kan werken en makkelijk kan switchen tussen verschillende werkzaamheden. Je werkt uiteraard in een team, maar je werkt vaak ook alleen en dan moet je alle voorkomende werkzaamheden allemaal zelf kunnen organiseren en plannen en dat maakt het zeer veelzijdig. Wordt ook verwacht dat je dagelijks proactief contact zoekt met de klant, dus je hoeft je nooit te vervelen.
Je moet het alleen niet erg vinden om soms dagen alleen te moeten werken.
Pluspunten
Flexibel je werktijden in te delen, zeker als je deeltijd werkt
Minpunten
slecht betaald en lastig om door te groeien
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Reisbureaumedewerkster (voormalige medewerker) –  Utrecht2 november 2017
gezellige werkomgeving, leuke collega's, leuk klantencontact
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Waar gaat de reis naartoe
Stage (voormalige medewerker) –  Den Haag3 augustus 2017
Hier komen mensen met vragen over een reisbestemming en of vragen over hun eerder gemaakte boeking. Je merkt als het langzaam slecht gaat worden dat mensen de zon op willen zoeken en dat je dan met plezier hun reis mag boeken. Maar ook kan uitleggen over bestemmingen die je tijdens je opleiding heb geleerd en ook veel informatie over heb gelezen om deze aan de klant te kunnen delen
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
D-reizen
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Zoetermeer26 juni 2017
Het was zeker een leuke en een zeer leerzame stageplek
Was deze review waardevol?JaNee 9Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer.
persoonlijk reis assistent (voormalige medewerker) –  Hoorn26 april 2017
Er heerst een informele en gezellig werksfeer, er is alleen geen mogelijkheid om door te klimmen
Pluspunten
informele werksfeer
Minpunten
Geen doorgroei
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij D-reizen. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 52 reviews
511
414
321
24
12

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
2,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,5Bedrijfscultuur